Bram Thomas

KANTINE

De Wolf Erik
06-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 6 oktober 2013

30-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Sp. G'bergen - BONANZA

Sp. G’bergen - BONANZA

Zondag 29 september 2013 om 10.00 Hr

Vandaag trokken we richting Goeferdinge om Sparta partij te geven.  Bonanza mocht de aftrap geven.  Bonanza nam onmiddellijk de match in handen.  Bonanza liet de bal goed rondgaan maar was soms onrustig aan de bal.  De thuisploeg zorgde voor bijna geen doelgevaar.  Het was Bonanza dat enkele kleine doelkansen kon afdwingen.  Halfweg de eerste helft zette Jonathan Van Wijmeersch zich goed door op de linkerflank.  Hij gaf een perfecte voorzet aan de volledig vrijstaande Lieven Van Cauwenberge en hij kopte de bal binnen.  Een paar minuten later ging Lieven Van Cauwenberge goed door op de rechterflank, hij zette een paar mannetjes in de wind en via een thuisverdediger ging de bal over de doellijn.  Bonanza ging rusten met een 0-2 voorsprong na een degelijke eerste helft van gans de ploeg.

In het begin van de tweede helft gingen de cowboys op hun elan verder.  Na een kwartier kwam Jonathan Van Wijmeersch alleen voor de thuisdoelman na een misverstand in de thuisverdedeging en hij plaatste de bal simpel voorbij de thuisdoelman. (0-3)  Bonanza liet de bal goed rondgaan in de ploeg.  De thuisploeg kwam er af en toe eens uit maar kon niet voor groot doelgevaar zorgen.  Halfweg de tweede helft zette Pieter Vandecatseye zich goed door op zijn linkerflank.  Hij omspeelde enkele thuisverdedigers en schoot de bal hard binnen vanuit een scherpe hoek. (0-4)  Bij Bonanza ging de concentratie een beetje naar beneden en op een tegenaanval kon de thuisaanvaller scoren via een harde trap in de linkerbenedenhoek.  Een kwartier voor het einde kon Bonanza de 1-5 scoren via een hoekschop.  Jan Motte gaf hem perfect op het hoofd van Bart Craeye en hij kopte de bal hard voorbij de thuisdoelman.  Een paar minuten voor het einde legde Lieven Van Cauwenberge de eindstand vast op 1-6.  Bonanza kon terugblikken op een goede wedstrijd en sportieve partij van beide ploegen.  Volgende week spelen de cowboys thuis tegen het ongeslagen Bevere.  Deze ploeg zal een andere tegenstander zijn dan Sp. G’bergen.  Tot dan op ‘den Tempel’ !

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Verleyen Bart, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Bram Thomas, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Jonathan Van Wijmeersch, Lieven Geerts, Wim Versmessen, Van De Noortgaete Johan en Van Cauwenberge Lieven

EINDSTAND : 1-6

27-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 29 september 2013

25-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Ardennen A

BONANZA-Ardennen A

Zondag 22 september 2013 om 10.00 Hr

Vandaag was Bonanza gastheer voor de ploeg uit Schorisse.  De thuisploeg mocht de aftrap nemen van deze sportieve partij met als scheidsrechter Axel Neckebroeck.  In het begin van de wedstrijd waren er niet veel doelkansen voor beide ploegen.  Bij de thuisploeg was de inzet groot om bovenaan het klasssement te blijven.  De bezoekers kwamen af en toe eens dreigen.  De meeste duels vonden plaats op het middenveld.  Na een kwartier wedstrijd kregen de bezoekers een uitstekende kans maar doelman Bury kon de bal knap afweren met de voet.  De cowboys kwamen ook meer opzetten maar de bezoekende verdediging stond paraat.  Halfweg de tweede helft kregen de bezoekers terug een goede mogelijkheid om te scoren maar thuisdoelman Bury stond weer in de weg.  De thuisploeg ging reageren en kwam in de 35ste minuut op voorsprong.  Een kopbal van Bart Craeye werd gered door de bezoekende doelman maar was de bal effectief over de lijn of niet, volgens de scheidsrechter wel en hij keurde het doelpunt goed.  Enkele minuten later kon de thuisploeg de 2-0 scoren via alweer Bart Craeye. Een mooie voorzet van Geert Uytersport werd aan de tweede paal hard binnengekopt.  Net voor het einde van de 1ste helft kwam de thuisploeg op een 3-0 voorsprong via een own-goal van de bezoekers.  Bonanza ging rusten met misschien wel overdreven cijfers want de bezoekers speelden zeker niet onaardig.

In het begin van de tweede helft controleerde de thuisploeg nu de partij.  De bezoekers uit Schorisse kwamen af en toe eens dreigen maar konden geen grote doelkansen afdwingen.  De thuisploeg kreeg de beste mogelijkheden maar kon deze niet afwerken.  Halfweg de tweede helft kregen de bezoekers een strafschop.  Thuisdoelman Bury kon met een knappe redding de bal uit zijn doel houden.  De cowboys kregen nu nog meer open doelkansen maar de afwerking was zeer slecht.  Een kwartier voor het einde kon Bonanza de 4-0 scoren nadat Bart Craeye mooi werd vrijgespeeld en hij plaatste de bal mooi voorbij de bezoekende doelman.  Beide ploegen speelden nu de partij rustig uit.  Bonanza kon zo de 3 punten thuishouden met misschien wel een overdreven uitslag.  Volgende week trekt Bonanza richting Goeferdinge om te spelen tegen Sparta Geraardsbergen.  Tot dan !!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vanderweeën, Verleyen Bart, Geert Uytersport, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Bram Thomas, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Danny Machtelinkcx, Jonathan Van Wijmeersch en Van Cauwenberge Lieven

16-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag VC Ressegem-Bonanza

VC Ressegem – FC Bonanza

Zondag 15 september 2013 om 10.00 Hr

Bonanza trok vandaag richting Hillegem voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen.  Bonanza mocht de aftrap geven en speelde eerste helft naar beneden.  In het begin van de wedstrijd vielen niet veel doelkansen aan beide zijden.  De meeste sportieve duels werden op het middenveld gestreden.  Bonanza kreeg de beste doelkans maar de thuisdoelman was paraat.  Halfweg de eerste helft kwam Bonanza op voorsprong.  Na een goeie aanval op de rechterflank kwam de bal bij Bart Craeye en na een mislukte voorzet viel de bal over de thuisdoelman aan de tweede paal binnen, van een Lucky goal gesproken.  De thuisploeg kon ook voor gevaar zorgen en de cowboys kwamen goed weg nadat een schot op de lat de bal terug in het veld kwam.  Bij Bonanza ging de bal redelijk goed van voet tot voet en kon nog enkele keren dreigen maar telkens was de thuisverdeding en thuisdoelman paraat.  Enkele minuten voor het einde van de eerste helft kwam Bonanza op een 0-2 voorsprong via Jonathan Van Wijmeersch via een grondscherend schot van buiten de grote rechthoek.  Ruststand : 0-2.

In het begin van de tweede helft ging de thuisploeg onmiddellijk hoge druk zetten bij de cowboys.  De thuisploeg kreeg kansen en via een mooi gesplaatst schot in de verste hoek kwam de thuisploeg terug tot 1-2.  Enkele minuten later stond de 2-2 op het scorebord via een mooi opgezette aanval van de thuisploeg.    Halfweg de tweede helft kon Bonanza de 2-3 scoren na een hoekschop.  Pieter Vandecatseye kon ongedekt aan de tweede paal binnenkoppen.  De thuisploeg reageerde onmiddellijk en kon een kwartier voor tijd de 3-3 scoren via een ongelukkige own-goal van Johan Vandenoortgaete.  Vijf minuten voor het einde kon Bonanza de 3-4 scoren na een mooi opgezette aanval.  De thuisdoelman kon in eerste instantie afweren maar Bart Verleyen was goed gevolgd en trapte de bal onhoudbaar binnen.  De thuisploeg zette nu alles op alles maar de cowboys konden de partij toch winnend afsluiten en trok met de 3 punten richting Lierde.  De thuisploeg kon wel aanspraak maken op een gelijkspel maar Bonanza kon afwerken aan 100% in de tweede helft.  Bonanza kon terugblikken op een goede voetballende eerste helft maar toonde in de tweede helft veel karakter en inzet om de partij winnend af te sluiten.  Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen Ardennen op het programma.  Alvast tot volgende week.

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vanderweeën, Verleyen Bart, Geert Uytersport, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Vandenoortgaete Johan, Jonathan Van Wijmeersch, Lieven Geerts en Van Cauwenberge Lieven

EINDSTAND : 3-4

15-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden zondag 15 september om 10u

10-09-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag BONANZA - Kluisbergen Sp.

BONANZA-Kluisbergen Sp.

Zondag 08 september 2013 om 10.00 Hr

Bonanza mocht vandaag aan de nieuwe competitie beginnen tegen Kluisbergen.  De cowboys mochten de aftrap geven van deze wedstrijd door een goed leidende scheidsrechter.  In het begin van de wedstrijd werden niet veel doelkansen weggegeven door beide ploegen.  De bezoekers speelden de bal goed rond tegenover de thuisploeg die het moeilijk had om de bal in de ploeg te houden.  Bonanza speelde veel te onrustig voetbal.  Halfweg de eerste helft kwam de thuisploeg toch op voorsprong via Pieter Vanderweeën die de bal van dichtbij binnenkopte.  Na een vrije trap kopte Bart Craeye de bal goed terug naar Pieter en hij bracht de thuisploeg 1-0 voor.  De bezoekers reageerden onmiddellijk en in vijf minuten konden de bezoekers 3 maal scoren door dezelfde aanvaller.  Het eerste na een mooie individuele actie schot in de kruising, het tweede na een afgeweerde bal en het derde na een mooi geplaatst schot in de verste hoek.  De thuisploeg was even aangeslagen maar liet zeker de moed niet zakken.  Net voor rust kon Bonanza de 2-3 op het scorebord brengen na een strafschopdoelpunt van doelman Bury.  De bezoekende doelman verkeek zich op een terugspeelbal en Pieter Vanderweeën ging druk zetten op de keeper en de doelman trok Pieter neer in het strafschopgebied en de doelman werd uitgesloten met een rode kaart.  Ruststand: 2-3.

Bonanza begon met veel moed aan de tweede helft.  De bezoekers konden af en toe eens dreigen maar het was de thuisploeg die de meeste kansen kon afdwingen.  Bonanza legde te weinig voetbal op de grasmat en kon de bal moeilijk in de ploeg houden.  Een kwartier voor het einde kon de thuisploeg de 3-3 scoren via een hoekschop.  De bal werd ongelukkig door een verdediger van Kluisbergen in eigen doel gekopt.  Bonanza ging nog op zoek naar de overwinning maar het waren de bezoekers die de 3-4 konden scoren enkele minuten voor affluiten.  Na een vrije trap vanop links kon doelman Bury de bal nog afweren maar in de kluts kwam de bal op de borst (hand?) van de aanvaller en de bal ging traag over de doellijn binnen.  De thuisploeg kon niet meer reageren.  De bezoekers gingen met de 3 punten richting Kluisbergen en de thuisploeg was erg ontgoocheld met deze nederlaag.  Volgende wedstrijd is tegen VC Ressegem.  Tot dan !!!!

Speelden voor de cowboys :  Christophe Bury, Pieter Vanderweeën, Verleyen Bart, Geert Uytersport, Pieter Vandecatseye, Vermang Kris, Bram Thomas, Jan Motte, Wim Thomas, Bart Craeye, Vandenoortgaete Johan, Danny Machtelinkcx, Lieven Geerts en Van Cauwenberge Lieven

29-05-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorstel Reeksen Seizoen 2013-2014