Zoekspelletjes
Zoek en vind spelletjes
Inhoud blog
 • Nieuwe game van Denda Games: Toy Factory
 • Battlefield 1
 • Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe
 • Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg
 • New York, de ultieme bestemming voor iedereen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  25-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda Games: Toy Factory
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Tot Wilma’s grote verbazing sluit haar oom de deuren van zijn speelgoedfabriek. Hij schenkt het pand aan Wilma, die er al jaren van droomt een eigen café te beginnen. Eindelijk zal haar grootste wens in vervulling gaan! De oude speelgoedfabriek ziet er behoorlijk verwaarloosd uit, maar Wilma heeft er alle vertrouwen in. Haar eigen café zal fantastisch worden. Twee onbekende bezoekers dreigen echter roet in het eten te gooien…

  Volgens de bezoekers, twee zakenlieden, leverde Wilma’s oom producten aan niemand minder dan de kerstman. Nu hij de speelgoedfabriek heeft gesloten, zullen er met kerstmis niet genoeg cadeaus zijn. Wilma schrikt. Moet ze haar droom opgeven? Dan borrelt er een fantastisch idee in haar op. Ze begint een speelgoedfabriek en café ineen! Help de doortastende Wilma haar droom te verwezenlijken én de kerstman van voldoende cadeaus te voorzien in een vrolijk spel dat je het hele jaar door kunt spelen!

  Ben jij dol op time management spellen waarbij je de handen flink uit de mouwen moet steken? Speel dan ook Pet Store Panic en New Yankee in Santas Service. Natuurlijk kun je deze fantastische spellen downloaden bij Denda Games!

  Kenmerken

  • Denda Games is dol op cadeautjes!
  • Enerverende levels
  • Voltooi de taken zo snel mogelijk
  • Houd de elven tevreden
  • Een prettige gameplay
  • Huur een rockband in
  • Kies uit twee verschillende verhaalmodi
  • Een kleurrijk spel om te zien
  • Zorg voor tevreden klanten
  • Een meeslepende verhaallijn
  • Volledig Nederlandstalig

  Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.

  Of wilt u gamekeys en cdkeys kopen? Kijk dan op de website van Denda.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-07-2016, 12:03 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  13-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlefield 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Battlefield 1 is een actiespel en komt uit op 21 oktober 2016 in de winkel. Voor de mensen die hem vooruit hebben besteld is het spel al te spelen op 18 oktober 2016. Het spel is te spelen op de Xbox One, Playstation 4, en PC. De uitgever is Electronic Arts en de ontwikkelaar is DICE.

  Over de singleplayer is nog niet veel bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat je het spel in meerde perspectieven speelt en dus met meerdere hoofdpersonen. Of de verhalen van de hoofdpersonen met elkaar in verband liggen is ook niet duidelijk. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.

  Over de multiplayer is echter meer bekend gemaakt. Bij de multiplayer staan grote veldslagen tussen 64 mensen centraal met alle kenmerken die de eerste wereldoorlog met zich meebrengt. Zo heb je loopgraven, gifgas, historische tanks en oude gevechtvliegtuigen. Het spel bestaat dus niet alleen uit soldaten die te voet gaan maar ook soldaten op paarden en in pantservoertuigen of zelfs in tanks die de loopgraven zo overhoop rijden. als speler kun je uit 4 voertuig klassen kiezen die zijn alleen nog niet bekend gemaakt.

  Ook kun je als speler zelf kiezen uit vier klassen om in te spelen: De assault-klasse, laat spelers onder meer vijandelijke voertuigen uitschakelen. De medics houden hun kameraden in leven, de support-klasse die beschikt over zware wapens en de scout die met zijn sniper rifle verantwoordelijk is voor het vergaren van Intel.

  Het spel speelt zich overal ter wereld af zoals in de woestijn van Arabie of in de bekende plekken van west Europa. Geen gevecht zou het zelfde zijn door alle verschillende locaties in de lucht op het land of zelfs in de zee. Het is kortom een prachtig spel om zeker naar uit te kijken. Dit spel is op 21 oktober te koop in de winkel ook kun je gamekeys en cdkeys kopen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:games, gaming, cdkeys, gamekeys
  13-07-2016, 16:07 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  01-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe

  Wat voor 10 jaar geleden nog ondenkbaar was, is volgens de laatste onderzoeken een feit. Wereldwijd besteden steeds meer mensen uren op Facebook, Twitter, Snapchat, en het spelen van games op hun mobiele telefoon.

  De grote uitschieter zijn de Japanners. Uit het onderzoek bleek dat zij meer dan 5 uur per dag met hun mobiel in de hand de verschillende sociale media afstruinen naar leuke foto’s, updates en video’s.

  Ook in Nederland is het aantal uur dat besteed wordt aan sociale media gigantisch. Wij doen niet onder voor de Japanners, met 4 uur gemiddeld per dag staan wij dik in de top 10. Nederlanders zijn überhaupt gewend om snel aan nieuwe technologie te wennen. Internationale bedrijven weten dit, Nederland is dan ook vaak de proeftuin voor nieuwe technologie en concepten.

  Waren het in het begin van de Mobiele Smartphone revolutie vooral de jongeren die uren achter hun mobiel gekluisd zijn, nu doen veel ouderen niet onder voor de jongeren. Hun gedrag is bijna nog meer gefocust op het opzuigen van informatie, dan dat van de jongeren. Met het grootste gemak kopen zij online CD keys of Game keys en beginnen te spelen op hun laptop.

  Veel ouderen hebben ook een tablet waar zij games op spelen, de Facebook posts van hun kleinkinderen controleren, en hier, voor veel kleinkinderen bloed irritant, van allerlei opmerkingen op plaatsen. De groepsapp is ook uitvinding die steeds meer ouderen ontdekken. Op zich is dit een prachtige stukken technologie, hierdoor blijven de ouders intensief betrokken bij het leven van de kinderen en klein kinderen, vooral het delen van foto’s neemt een grote vlucht.

  Game Keys kopen is iets wat ouders ook steeds meer doen. Kochten zij eerst hun games in de retail, nu, door het verdwijnen van retail ketens, zoals bijvoorbeeld Bart Smit, hebben zij ook het gemak van het online kopen van een download ontdekt.

  De Sims 4 is bij uitstek een spel waarmee ouderen uren lang zichzelf kunnen vermaken. De virtuele wereld neemt hun realiteit over. In deze game maken zij nieuwe vrienden, houden hun hersens scherp en wordt eenzaamheid voorkomen. Mensen die commentaar hebben over het intense verblijf in de virtuele wereld, kunnen nog wel eens ongelijk hebben. Over tien jaar kan uit onderzoek wel eens blijken dat het spelen in de virtuele wereld de ouderen fitter en scherper houdt. Wij gaan het meemaken.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-07-2016, 12:56 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  28-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg

  Hoewel de wereld door internet, en de  laatste jaren ook door mobiel internet, voor iedereen op de planeet ontsloten is, zijn er nog plekken in de wereld die voor velen een mysterie zijn. Deze plekken zijn moeilijk te bereiken, of eenvoudig te gevaarlijk om naar toe te reizen.

  Neem bijvoorbeeld de Mount Everest, het verlies van een bergbeklimmer door de gevolgen van een hoogte ziekte, geeft maar weer aan dat het niet eenvoudig is om deze berg te beklimmen. Hoewel er veel klimmers de berg zijn die het proberen, blijft de beklimming lastig. Het halen van de top is een mysterie die voor weinige gegeven is. Juist de drukte op de berg maakt het voor de beklimmers lastig, boven de vierduizend meter telt iedere seconde, en wachten in de rij om naar boven te gaan, vertraagd de laatste etape naar de top, met alle gevaren van dien.

  Ook de Bermuda Driehoek is, ondanks de technologische mogelijkheden, een mysteries die heden ten dage nog steeds niet is ontrafeld. Nog steeds verdwijnen er schepen, vliegtuigen en helikopters in dit mysterieuze gebied, dat is gevestigd in de buurt van Bermuda in de Caribische Zee. Zoals gezegd, de oorzaak is onduidelijk, het kan daar van de ene op het andere moment spoken, en verdwijnen er schepen en vliegtuigen van de rader, zonder dat er een oorzaak is, bijvoorbeeld door een storing van het elektrische systeem.

  Ook zijn er lokaties waar door oorlog en geweld de toegang onmogelijk is, denk hier bijvoorbeeld aan landen als Pakistan, Afghanistan of Irak. Wat zou het mooi zijn om de zijde route nog een keer te rijden door deze landen, of de tempels te bezoeken die al sinds het ontstaan van de mensheid in deze landen aanwezig zijn.

  Gelukkige is er een veiligere weg om naar deze lokaties te vertrekken. Het spelen van spelletjes is een mooi alternief. Je hebt natuurlijk Rollercoaster Tycoon World en De Sims 4, maar Bijvoorbeeld ook het spel ‘Mysterie Journey The Final Path’, waar je binnen een paar uur de mooiste locaties van de wereld bezoekt, van achter je computer danwel te verstaan. Ga naar de pyramides in Egypte, de tempels van de Maya’s en de kanibalen in Borneo en los puzzels op, ondek nieuwe culturen en geniet van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die van avontuur houdt.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
  28-06-2016, 14:26 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York, de ultieme bestemming voor iedereen

  Vraag een willekeurige voorbijganger naar welke plaats die nog een keer toe wil in de wereld, en de kans is zeer groot, bijna 100% als je eerlijk bent, dat die naar New York wil, al is het maar 1 keer in zijn leven!

  Dit is niet zo gek, New York is een fantastische stad, waar het leven bruist, waar het gebeurd, waar de trends als eerste verschijnen. Met een beetje geld op zak, kan je hier de mooiste dingen meemaken. New Yorkers zijn geen Amerikanen, New Yorkers zijn New Yorkers.

  Het is dan ook niet zo vreemd dat New York veel wordt gebruikt voor creatieve uitingen, zoals liedjes, films, mode, en sinds kort ook voor games. Naast het feit dat New York namelijk bruisend, hip, hard, modern, chaotisch en creatief is, is New York ook mysterieus.

  De ondergrondse gangen van New York zijn legandarisch. New York was de eerste stad na Londen di een metro systeem aanlegde, oude tunnels die nu niet meer in gebruik zijn, worden nu bevolkt door zwervers en andere vreemde zaken spelen zich af in die tunnels. Te samen met het feit dat er nog miljoenen mensen begraven liggen onder de wolkenkrabbers van Manhattan, is dit een prachtig decor om een adventure game te ontwikkelen. Dit is iets wat de Poolse ontwikkelaar Five BN dan ook met veel plezier en toewijding heeft gedaan.

  Spelletjes koop je in verschillende soorten en maten. Gamekeys en cdkeys kopen kan natuurlijk ook.In de reeks spelletjes van deze fantastische ontwikkelaar, in Nederland vertegenwoordigd door Denda Games, is New York Mysteries the lantern of Souls het laatste spel dat is uitgebracht. Ga mee met de avonturen van journalist Laura James, en help haar de moord op de kersverse weduwe op te lossen.

  Na de delen 1 en 2 is dit weer een goed vervolg in deze reeks. De kwaliteit van de game is wederom verbluffend, de casual gamer wordt niet teleurgesteld. Wij hebben tevens vernomen dat de ontwikkelaar uit Polen alweer bezig is met de volgende release van deze succesvolle serie, de titel van dit spel is nog onbekend, maar het is ons door de Poolse ontwikkelaars gegarandeerd dar dit spel nog een slag beter is dan de volgende. Wij kunne dit bijna niet geloven, want dit spel is al zo goed, dat wij niet kunnen wennen aan het idee dat er nog een beter spel is. Wordt vervolgd.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-06-2016, 14:25 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  13-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Game van denda games: Family Vacation California
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wanneer een vriendelijk gezin hard aan vakantie toe is, bedenkt moeder een slim plan. Ze meldt zich aan als kandidaat voor een spelprogramma en ze wordt uitkozen! De opnames zijn in Californië en het hele gezin mag mee. Maar liefst een week lang zullen ze genieten van een zonovergoten vakantie. De twee kinderen springen een gat in de lucht. Wat een leuke verrassing. Ook vader is blij. Hij kan eindelijk zijn nieuwe fotocamera uitproberen!

  Snak jij ook naar een verkwikkende vakantie? Ook jij mag mee naar Californië! Zoek al je vakantiespullen bij elkaar en pak jouw koffer zorgvuldig in. Dit spel zit boordevol verborgen voorwerpen. Kun jij alles vinden? Ook met de leuke minispellen zal jij je uitstekend vermaken. Help vader met het maken van vakantiekiekjes voor het plakboek en beleef de tijd van je leven. Na deze onvergetelijke vakantie zal je volledig ontspannen en uitgerust zijn!

  Hou jij van spelletjes met een leuke vakantiesfeer? Download dan bij Denda Games ook Big City Adventure: New York, een vermakelijk zoek en vind spel, en het time management spel Summer Resort Mogul!

  Kenmerken

  • Denda Games gaat naar Californië
  • Vind honderden voorwerpen
  • Jij hebt vakantie verdiend!
  • Geniet van fantastische spelletjes
  • Maak foto’s voor het plakboek
  • Beleef een onvergetelijke tijd
  • Volledig Nederlandstalig

  Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-06-2016, 11:48 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  26-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sims

  De Sims is een simulatiespel, wat is een simulatiespel?

  In een simulatiespel wordt de werkelijkheid nagebootst. Zo wordt in de spelletjes van De Sims het dagelijks leven zo realistisch mogelijk weergegeven. De Sims begeven zich in levensechte situaties en ervaren natuurgetrouwe emoties.

  Wie zijn De Sims?

  De Sims zijn inwoners van een virtuele wereld. Net als echte mensen hebben Sims behoefte aan lekker eten, leuke kleding, een fijn huis in een prettige buurt, ontspanning en een uitdagende baan. Sims zijn sociaal en maken graag nieuwe vrienden maar worden chagrijnig als ze niet genoeg slapen. Als speler bepaal jij het uiterlijk en het leven van jouw Sims. Wordt jouw Sim een serieuze zakenman of een echte flierefluiter? Sims die veel snoepen worden dik en sportieve Sims zullen er steeds fitter uit gaan zien.

  Creëer een Sim

  Voordat een Sim zijn of haar intrede in de wereld doet, bepaal jij als speler het uiterlijk van de nieuwe wereldbewoner. Je kunt het gelaat en het figuur van een Sim heel precies aanpassen. Je mag zelf het geslacht, de huidskleur, de haarkleur en de kleur ogen bepalen. Ook leeftijd en lichaamsgewicht kunnen zelf gekozen worden evenals de vorm van het gezicht, oren, mond, kin en ogen. Kies ook een geschikte kledinglijn voor de nieuwe Sim uit.

  Niet alleen het uiterlijk, ook het gedrag van een Sim is afhankelijk van jouw keuzes! Kies jij voor een charismatisch Sim, een buitenmens of een echte kluns? Bepaal naar welke muziek jouw Sim het liefst luistert en welk eten zijn of haar voorkeur geniet. Ook kun je een levenswens voor jouw Sim kiezen. Wil jij geen Sim creëren? Geen probleem, je kunt ook een kant-en-klare Sim selecteren!

  Het spelen van De Sims

  Tijdens het spelen van De Sims stippel jij een levenspad voor jouw Sims uit. Zorg ervoor dat jouw Sims zich kunnen ontwikkelen tot tevreden volwassenen. Boven het hoofd van een Sim zweeft een diamantje dat aangeeft hoe het met het humeur van een Sim is gesteld. Als het diamantje groen gekleurd is, voelt de Sim zich op zijn of haar gemak. Bij een rood of oranje diamantje moet je als speler ingrijpen. Misschien heeft jouw Sim honger of is er wat vertier nodig.

  Ook Sims moeten geld verdienen. Zoek een leuke baan die past bij het karakter en de talenten van jouw Sim. Is jouw Sim een echte carrièrejager of is een parttime baantje voor de broodnodige inkomsten voldoende? Een hardwerkende Sim maakt promotie en gaat meer verdienen. Heeft jouw Sim genoeg geld gespaard? Investeer dan in het kopen van een bedrijf!

  Sims kunnen diverse vaardigheden ontwikkelen. Stimuleer de creativiteit van jouw Sims. Wie weet schuilt er een talentvolle schilder of gitaarspeler in jouw nieuwe vriend of vriendin! Sims kunnen nieuwe dingen leren door het lezen van boeken of door het volgen van een cursus.

  Sims wonen graag in comfortabele huizen. Bouw zelf een waar droomhuis en pas het helemaal aan de wensen van jouw Sims aan! Sims kunnen ook verliefd worden, trouwen en een gezin stichten.

  Wilt U De Sims spelletjes spelen kijk dan op de website van Denda Games

  Uitbreidingspakketten

  Om nog meer plezier uit De Sims spellen te halen zijn er bij Denda Games ook speciale uitbreidingspakketten beschikbaar. Zo kun jij jouw Sims op vakantie sturen of trakteren op een super-de-luxe badkamer. Met de talrijke nieuwe opties die je in de uitbreidingspakketten zult aantreffen, wordt een nieuwe bron vol speelplezier aangeboord! Bij Denda Games kun je al meer dan 1000 spelletjes downloaden!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-05-2016, 16:34 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  08-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda games: Haunted Past - Realm of Ghosts Collector’s Edition
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sara Haverston heeft tot haar verbazing een landgoed van een ver familielid geërfd. Ze is blij met het onverwachte nieuws en neemt haar intrek in het oude landhuis dat nu haar eigendom is. In het landhuis ontdekt Sara dat ze over een uniek talent beschikt. Ze kan geesten zien en zelfs met ze communiceren. Ontdek hoe omvangrijk haar nieuwe gave is en geniet van geweldige extra’s in “Haunted Past – Realm of Ghosts Collector’s Edition”!

  In het landhuis maakt Sara kennis met Emily. Jaren geleden viel Emily uit het zolderraam van het landhuis, haar dood tegemoet. Nu kan haar ziel maar geen rust vinden en vanuit het geestenrijk bezoekt ze regelmatig het landhuis om er rond te spoken. Help Sara een manier te vinden om de ziel van Emily rust te schenken. Verken het landhuis, vind nuttige voorwerpen, speel smaakvolle Zoek en Vind Scènes en los intrigerende puzzels op. Deze Collector’s Edition bevat bovendien een spannend bonushoofdstuk, een handige spelgids en meer fantastische extra’s! Verdiep je in de mysterieuze dood van Emily maar wees voorzichtig: niets is wat het lijkt!

  Hou jij van griezelige zoek en vind spellen? Download dan bij Denda Games ook de spellen The Others en Psycho Train!

  Deze Collector’s Edition bevat de volgende extra’s

  • Bonushoofdstuk
  • Spelgids
  • Conceptkunst
  • Wallpapers

  Kenmerken

  • Bezoek een spookhuis met Denda Games
  • Communiceer met geest Emily
  • Verdiep je in een mysterieus sterfgeval
  • Verken een andere werkelijkheid
  • Smaakvolle Zoek en Vind Scènes
  • Intrigerende puzzels
  • Volledig Nederlandstalig

  wilt u deze of andere spelletjes spellen kijk u dan is op de site van Denda games.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  08-04-2016, 14:16 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  03-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Contract With The Devil
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een onsympathiek heerschap sloot een deal met de duivel in ruil voor onsterfelijkheid. Nu moet de jonge Lisa voor zijn egoïsme boeten in “Contract with the Devil”, een zoek en vind spel vol duistere opdrachten.

  Natuurlijk had je nooit op de uitnodiging van de onbekende in moeten gaan maar je was nieuwgierig naar de informatie die de vreemdeling over jouw dochter Lisa beweerde te hebben. Het was een valstrik. Direct na aankomst in het landhuis van de onbekende gastheer kwam er een duistere verschijning uit een antieke spiegel tevoorschijn. Het monster greep Lisa en verdween samen met haar in de spiegel.

  Meteen na het incident ontbrak ook elk spoor van de heer des huizes en stond je er moederziel alleen voor. Gelukkig dook huisgeest Browne op en nu zal je samen met hem een reddingsplan moeten bedenken. Het bezoekje aan het landhuis mondt uit in een mystieke reis vol ongewone raadsels en puzzels. Zoek naar belangrijke artefacten om de kwade kracht die op het landgoed huist te verslaan. Lukt het jou om zeven zondes in de val te lokken en Lisa te redden?

  Bij Denda Games kun je nog veel meer leuke zoek en vind spellen downloaden. Zoek je iets met dezelfde sfeer als dit spel? Speel dan ook The Saint: Abyss of Despair en Theatre of the Absurd.

  Kenmerken

  • Bestrijd met Denda Games de zeven zondes
  • Red Lisa
  • Je krijgt hulp van huisgeest Browne
  • Verken 58 locaties
  • Los 46 minispellen op
  • Ontmoet 12 charismatische personages
  • Engelstalig menu en Nederlandstalig speltekst

  voor deze of andere leuke zoek en vind spelletjes kun je terecht op de website van Denda


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-03-2016, 15:13 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  07-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York Mysteries 2 High voltage
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een aantal jaar geleden verdween een ter dood veroordeelde gevangene spoorloos uit de Sing Sing-gevangenis. Nu wordt New York door rampspoed getroffen.  

  De wereldstad wordt geplaagd door een vreemde reeks moorden. Getuigenverklaringen wijzen op bovennatuurlijke krachten. De misdaden kunnen simpelweg niet door een mens zijn gepleegd. Als lid van een geheime organisatie krijg je de opdracht de bizarre misdaden te onderzoeken.

  Als snel ontdek je de onthutsende waarheid. Een mysterieuze, elektrische kracht reist via het elektriciteitsnet door de stad. Waarom zint het wezen op wraak? Maak gebruik van een geheim gangenstelsel om de dader op te sporen en zijn dodelijke plannen te dwarsbomen!

  Kijk voor meer leuke spelletjes ook eens op de website van Denda Games!

  Kenmerken
  Wat is er in de gevangenis gebeurd?
  Wie zint op wraak?
  Spoor de dader op voor er meer slachtoffers vallen
  Originele Zoek en Vind Scènes
  Tal van goed uitgekiende puzzels
  Speciale “Collector’s Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, screensaver en meer!
  Volledig Nederlandstalig

  Systeemeisen
  Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
  Processor: 1.6 GHz
  Geheugen: 512 MB RAM
  DirectX: Versie 9.0


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  07-10-2015, 17:09 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 05/10-11/10 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Blog als favoriet !
  Nieuws Ned. AD
 • TT: Pato tekent bij Villarreal, Van der Vaart belde Reading
 • Belg Devenyns zegeviert in Wallonië
 • Opa Verstappen trekt aangifte tegen zoon Jos in
 • FC Eindhoven stunt tegen PSV
 • Cillessen: Het was mijn fout
 • Bosz baalt van gelijkspel Ajax
 • Voorbereiding Eredivisie: programma en uitslagen
 • Dolberg maakt indruk bij Ajax
 • Twee keer brons voor Kay Schipper op EK inline-skaten
 • 'Ik de beste? Tsja, dat moet ik zelf ook wel geloven'

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!