Zoekspelletje
zoek en vind spelletjes
Inhoud blog
 • Nieuwe game van Denda Games: Risen Dragons
 • Battlefield 1
 • Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe
 • Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg
 • New York, de ultieme bestemming voor iedereen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  25-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda Games: Risen Dragons
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Harteloze wezens hebben een vredig landje ingenomen en volledig verwoest. Het eens zo mooie gebied bestaat nu uit een aantal drijvende eilanden. De bevolking is radeloos. Tovenares Terony besluit het tegen de indringers op te nemen. Ook wil ze proberen alle drijvende eilanden op te sporen zodat ze weer samengevoegd kunnen worden. Alleen draken zijn sterk genoeg om de eilandjes naar het vasteland te duwen. Draken luisteren echter maar naar één iemand… naar jou!

  Help Terony en bescherm haar zo goed mogelijk terwijl ze alle vijandelijke toegangspoorten probeert te sluiten. Spoor alle eilanden op en zorg ervoor dat ze met behulp van drakenkracht weer samengevoegd worden. Maak gebruik van speciale aanvalstechnieken om een hele horde vijanden te verslaan. Door het spelen van leuke minispellen kun je meer hulpbronnen bemachtigen en poorten opsporen. Geef jezelf een strategische voorsprong door het bouwen en verbeteren van torens. Lukt het jou om van de drijvende brokstukken weer een welvarend land te maken? Terony rekent op je!

  Ben jij dol op spellen vol uitdaging? Speel dan ook Northern Tale 4 en Island Tribe 5. Natuurlijk kun je deze fantastische strategiespelletjes downloaden bij Denda Games!

  Kenmerken

  • Denda Games en Terony hebben je hulp nodig
  • Een mythisch land is uiteengevallen
  • Vind alle drijvende eilandjes
  • Profiteer van drakenmagie!
  • Versla meer dan 20 soorten monsters
  • Herstel een verwoeste wereld
  • Verzamel artefacten en verzamelvoorwerpen
  • Bescherm Terony terwijl ze poorten sluit
  • Volledig Nederlandstalig

  Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.

  Of wilt u gamekeys en cdkeys kopen? Kijk dan op de website van Denda.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-07-2016, 11:58 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  13-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlefield 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Battlefield 1 is een actiespel en komt uit op 21 oktober 2016 in de winkel. Voor de mensen die hem vooruit hebben besteld is het spel al te spelen op 18 oktober 2016. Het spel is te spelen op de Xbox One, Playstation 4, en PC. De uitgever is Electronic Arts en de ontwikkelaar is DICE.

  Over de singleplayer is nog niet veel bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat je het spel in meerde perspectieven speelt en dus met meerdere hoofdpersonen. Of de verhalen van de hoofdpersonen met elkaar in verband liggen is ook niet duidelijk. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.

  Over de multiplayer is echter meer bekend gemaakt. Bij de multiplayer staan grote veldslagen tussen 64 mensen centraal met alle kenmerken die de eerste wereldoorlog met zich meebrengt. Zo heb je loopgraven, gifgas, historische tanks en oude gevechtvliegtuigen. Het spel bestaat dus niet alleen uit soldaten die te voet gaan maar ook soldaten op paarden en in pantservoertuigen of zelfs in tanks die de loopgraven zo overhoop rijden. als speler kun je uit 4 voertuig klassen kiezen die zijn alleen nog niet bekend gemaakt.

  Ook kun je als speler zelf kiezen uit vier klassen om in te spelen: De assault-klasse, laat spelers onder meer vijandelijke voertuigen uitschakelen. De medics houden hun kameraden in leven, de support-klasse die beschikt over zware wapens en de scout die met zijn sniper rifle verantwoordelijk is voor het vergaren van Intel.

  Het spel speelt zich overal ter wereld af zoals in de woestijn van Arabie of in de bekende plekken van west Europa. Geen gevecht zou het zelfde zijn door alle verschillende locaties in de lucht op het land of zelfs in de zee. Het is kortom een prachtig spel om zeker naar uit te kijken. Dit spel is op 21 oktober te koop in de winkel ook kun je gamekeys en cdkeys kopen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-07-2016, 16:04 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  01-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe

  Wat voor 10 jaar geleden nog ondenkbaar was, is volgens de laatste onderzoeken een feit. Wereldwijd besteden steeds meer mensen uren op Facebook, Twitter, Snapchat, en het spelen van games op hun mobiele telefoon.

  De grote uitschieter zijn de Japanners. Uit het onderzoek bleek dat zij meer dan 5 uur per dag met hun mobiel in de hand de verschillende sociale media afstruinen naar leuke foto’s, updates en video’s.

  Ook in Nederland is het aantal uur dat besteed wordt aan sociale media gigantisch. Wij doen niet onder voor de Japanners, met 4 uur gemiddeld per dag staan wij dik in de top 10. Nederlanders zijn überhaupt gewend om snel aan nieuwe technologie te wennen. Internationale bedrijven weten dit, Nederland is dan ook vaak de proeftuin voor nieuwe technologie en concepten.

  Waren het in het begin van de Mobiele Smartphone revolutie vooral de jongeren die uren achter hun mobiel gekluisd zijn, nu doen veel ouderen niet onder voor de jongeren. Hun gedrag is bijna nog meer gefocust op het opzuigen van informatie, dan dat van de jongeren. Met het grootste gemak kopen zij online CD keys of Game keys en beginnen te spelen op hun laptop.

  Veel ouderen hebben ook een tablet waar zij games op spelen, de Facebook posts van hun kleinkinderen controleren, en hier, voor veel kleinkinderen bloed irritant, van allerlei opmerkingen op plaatsen. De groepsapp is ook uitvinding die steeds meer ouderen ontdekken. Op zich is dit een prachtige stukken technologie, hierdoor blijven de ouders intensief betrokken bij het leven van de kinderen en klein kinderen, vooral het delen van foto’s neemt een grote vlucht.

  Game Keys kopen is iets wat ouders ook steeds meer doen. Kochten zij eerst hun games in de retail, nu, door het verdwijnen van retail ketens, zoals bijvoorbeeld Bart Smit, hebben zij ook het gemak van het online kopen van een download ontdekt.

  De Sims 4 is bij uitstek een spel waarmee ouderen uren lang zichzelf kunnen vermaken. De virtuele wereld neemt hun realiteit over. In deze game maken zij nieuwe vrienden, houden hun hersens scherp en wordt eenzaamheid voorkomen. Mensen die commentaar hebben over het intense verblijf in de virtuele wereld, kunnen nog wel eens ongelijk hebben. Over tien jaar kan uit onderzoek wel eens blijken dat het spelen in de virtuele wereld de ouderen fitter en scherper houdt. Wij gaan het meemaken.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-07-2016, 12:55 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  28-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg

  Hoewel de wereld door internet, en de  laatste jaren ook door mobiel internet, voor iedereen op de planeet ontsloten is, zijn er nog plekken in de wereld die voor velen een mysterie zijn. Deze plekken zijn moeilijk te bereiken, of eenvoudig te gevaarlijk om naar toe te reizen.

  Neem bijvoorbeeld de Mount Everest, het verlies van een bergbeklimmer door de gevolgen van een hoogte ziekte, geeft maar weer aan dat het niet eenvoudig is om deze berg te beklimmen. Hoewel er veel klimmers de berg zijn die het proberen, blijft de beklimming lastig. Het halen van de top is een mysterie die voor weinige gegeven is. Juist de drukte op de berg maakt het voor de beklimmers lastig, boven de vierduizend meter telt iedere seconde, en wachten in de rij om naar boven te gaan, vertraagd de laatste etape naar de top, met alle gevaren van dien.

  Ook de Bermuda Driehoek is, ondanks de technologische mogelijkheden, een mysteries die heden ten dage nog steeds niet is ontrafeld. Nog steeds verdwijnen er schepen, vliegtuigen en helikopters in dit mysterieuze gebied, dat is gevestigd in de buurt van Bermuda in de Caribische Zee. Zoals gezegd, de oorzaak is onduidelijk, het kan daar van de ene op het andere moment spoken, en verdwijnen er schepen en vliegtuigen van de rader, zonder dat er een oorzaak is, bijvoorbeeld door een storing van het elektrische systeem.

  Ook zijn er lokaties waar door oorlog en geweld de toegang onmogelijk is, denk hier bijvoorbeeld aan landen als Pakistan, Afghanistan of Irak. Wat zou het mooi zijn om de zijde route nog een keer te rijden door deze landen, of de tempels te bezoeken die al sinds het ontstaan van de mensheid in deze landen aanwezig zijn.

  Gelukkige is er een veiligere weg om naar deze lokaties te vertrekken. Het spelen van spelletjes is een mooi alternief. Je hebt natuurlijk Rollercoaster Tycoon World en De Sims 4, maar Bijvoorbeeld ook het spel ‘Mysterie Journey The Final Path’, waar je binnen een paar uur de mooiste locaties van de wereld bezoekt, van achter je computer danwel te verstaan. Ga naar de pyramides in Egypte, de tempels van de Maya’s en de kanibalen in Borneo en los puzzels op, ondek nieuwe culturen en geniet van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die van avontuur houdt.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-06-2016, 14:24 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York, de ultieme bestemming voor iedereen

  Vraag een willekeurige voorbijganger naar welke plaats die nog een keer toe wil in de wereld, en de kans is zeer groot, bijna 100% als je eerlijk bent, dat die naar New York wil, al is het maar 1 keer in zijn leven!

  Dit is niet zo gek, New York is een fantastische stad, waar het leven bruist, waar het gebeurd, waar de trends als eerste verschijnen. Met een beetje geld op zak, kan je hier de mooiste dingen meemaken. New Yorkers zijn geen Amerikanen, New Yorkers zijn New Yorkers.

  Het is dan ook niet zo vreemd dat New York veel wordt gebruikt voor creatieve uitingen, zoals liedjes, films, mode, en sinds kort ook voor games. Naast het feit dat New York namelijk bruisend, hip, hard, modern, chaotisch en creatief is, is New York ook mysterieus.

  De ondergrondse gangen van New York zijn legandarisch. New York was de eerste stad na Londen di een metro systeem aanlegde, oude tunnels die nu niet meer in gebruik zijn, worden nu bevolkt door zwervers en andere vreemde zaken spelen zich af in die tunnels. Te samen met het feit dat er nog miljoenen mensen begraven liggen onder de wolkenkrabbers van Manhattan, is dit een prachtig decor om een adventure game te ontwikkelen. Dit is iets wat de Poolse ontwikkelaar Five BN dan ook met veel plezier en toewijding heeft gedaan.

  Spelletjes koop je in verschillende soorten en maten. Gamekeys en cdkeys kopen kan natuurlijk ook.In de reeks spelletjes van deze fantastische ontwikkelaar, in Nederland vertegenwoordigd door Denda Games, is New York Mysteries the lantern of Souls het laatste spel dat is uitgebracht. Ga mee met de avonturen van journalist Laura James, en help haar de moord op de kersverse weduwe op te lossen.

  Na de delen 1 en 2 is dit weer een goed vervolg in deze reeks. De kwaliteit van de game is wederom verbluffend, de casual gamer wordt niet teleurgesteld. Wij hebben tevens vernomen dat de ontwikkelaar uit Polen alweer bezig is met de volgende release van deze succesvolle serie, de titel van dit spel is nog onbekend, maar het is ons door de Poolse ontwikkelaars gegarandeerd dar dit spel nog een slag beter is dan de volgende. Wij kunne dit bijna niet geloven, want dit spel is al zo goed, dat wij niet kunnen wennen aan het idee dat er nog een beter spel is. Wordt vervolgd.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
  28-06-2016, 14:23 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  13-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van dend games: Shiver: The Lily’s Requiem
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op jouw eerste dag als hoofdarts van het Blackwill Ziekenhuis beginnen de problemen al voordat je bij het ziekenhuis bent! Voor jouw ogen verliest een jonge vrouw midden op straat het bewustzijn. Ze is door iemand – of iets – aangevallen. Je haast je met het slachtoffer naar het ziekenhuis waar je ontdekt dat ze speciaal voor jou naar Blackwill is gekomen. Ze heeft al haar hoop op jou gevestigd.

  Jaren geleden, toen je tijdelijk in Blackwill werkte, behandelde je de moeder van het meisje voor een mysterieuze ziekte. Je slaagde er niet in haar te genezen en nu heeft haar dochter dezelfde aandoening! Het meisje zal net als haar moeder in een monster veranderen en als jij niets doet zal ze voorgoed overgeleverd zijn aan een meedogenloze sirene! Help een hevig ongeruste vader om zijn dochter dit gruwelijke lot te besparen. Reken af met het zingende gespuis in dit fenomenale avontuur!

  Speel ook de andere delen in de verslavend leuke Shiver-reeks. Download Shiver: Moonlit Grove Collector’s Edition, Shiver – Vanishing Hitchhiker en Shiver: Poltergeist Collector’s Edition bij Denda Games en geniet van nog drie onvergetelijke zoek en vind avonturen!

  Kenmerken

  • Denda Games duikt in een gloednieuw Shiver-avontuur
   Verbreek de spreuk van de sirene en red Beatrice
   Verzamel parels en doe aankopen voor jouw huis
   Voltooi de aquariumcollectie
   Help een ongeruste vader
   Een prachtig gemaakt spel
   Prachtige puzzels en beeldschone Zoek en Vind Scènes
   Volledig Nederlandstalig

  Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-06-2016, 11:45 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  26-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sims

  De Sims is een simulatiespel, wat is een simulatiespel?

  In een simulatiespel wordt de werkelijkheid nagebootst. Zo wordt in de spelletjes van De Sims het dagelijks leven zo realistisch mogelijk weergegeven. De Sims begeven zich in levensechte situaties en ervaren natuurgetrouwe emoties.

  Wie zijn De Sims?

  De Sims zijn inwoners van een virtuele wereld. Net als echte mensen hebben Sims behoefte aan lekker eten, leuke kleding, een fijn huis in een prettige buurt, ontspanning en een uitdagende baan. Sims zijn sociaal en maken graag nieuwe vrienden maar worden chagrijnig als ze niet genoeg slapen. Als speler bepaal jij het uiterlijk en het leven van jouw Sims. Wordt jouw Sim een serieuze zakenman of een echte flierefluiter? Sims die veel snoepen worden dik en sportieve Sims zullen er steeds fitter uit gaan zien.

  Creëer een Sim

  Voordat een Sim zijn of haar intrede in de wereld doet, bepaal jij als speler het uiterlijk van de nieuwe wereldbewoner. Je kunt het gelaat en het figuur van een Sim heel precies aanpassen. Je mag zelf het geslacht, de huidskleur, de haarkleur en de kleur ogen bepalen. Ook leeftijd en lichaamsgewicht kunnen zelf gekozen worden evenals de vorm van het gezicht, oren, mond, kin en ogen. Kies ook een geschikte kledinglijn voor de nieuwe Sim uit.

  Niet alleen het uiterlijk, ook het gedrag van een Sim is afhankelijk van jouw keuzes! Kies jij voor een charismatisch Sim, een buitenmens of een echte kluns? Bepaal naar welke muziek jouw Sim het liefst luistert en welk eten zijn of haar voorkeur geniet. Ook kun je een levenswens voor jouw Sim kiezen. Wil jij geen Sim creëren? Geen probleem, je kunt ook een kant-en-klare Sim selecteren!

  Het spelen van De Sims

  Tijdens het spelen van De Sims stippel jij een levenspad voor jouw Sims uit. Zorg ervoor dat jouw Sims zich kunnen ontwikkelen tot tevreden volwassenen. Boven het hoofd van een Sim zweeft een diamantje dat aangeeft hoe het met het humeur van een Sim is gesteld. Als het diamantje groen gekleurd is, voelt de Sim zich op zijn of haar gemak. Bij een rood of oranje diamantje moet je als speler ingrijpen. Misschien heeft jouw Sim honger of is er wat vertier nodig.

  Ook Sims moeten geld verdienen. Zoek een leuke baan die past bij het karakter en de talenten van jouw Sim. Is jouw Sim een echte carrièrejager of is een parttime baantje voor de broodnodige inkomsten voldoende? Een hardwerkende Sim maakt promotie en gaat meer verdienen. Heeft jouw Sim genoeg geld gespaard? Investeer dan in het kopen van een bedrijf!

  Sims kunnen diverse vaardigheden ontwikkelen. Stimuleer de creativiteit van jouw Sims. Wie weet schuilt er een talentvolle schilder of gitaarspeler in jouw nieuwe vriend of vriendin! Sims kunnen nieuwe dingen leren door het lezen van boeken of door het volgen van een cursus.

  Sims wonen graag in comfortabele huizen. Bouw zelf een waar droomhuis en pas het helemaal aan de wensen van jouw Sims aan! Sims kunnen ook verliefd worden, trouwen en een gezin stichten.

  Wilt U De Sims spelletjes spelen kijk dan op de website van Denda Games

  Uitbreidingspakketten

  Om nog meer plezier uit De Sims spellen te halen zijn er bij Denda Games ook speciale uitbreidingspakketten beschikbaar. Zo kun jij jouw Sims op vakantie sturen of trakteren op een super-de-luxe badkamer. Met de talrijke nieuwe opties die je in de uitbreidingspakketten zult aantreffen, wordt een nieuwe bron vol speelplezier aangeboord! Bij Denda Games kun je al meer dan 1000 spelletjes downloaden!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-05-2016, 16:31 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  25-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denda Games komt met nieuwe game: Spear of Destiny: The Final Journey
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ruim 2000 jaar lang geloofde iedereen dat de Heilige Lans verloren was gegaan. Sommigen beweerden zelfs dat het nooit bestaan had en slechts een mythe was. Niets is minder waar. De Heilige Lans bestaat en draagt een onmetelijke kracht met zich mee. Wie de Heilige Lans in handen krijgt, zal elke vijand kunnen overwinnen. Als het in verkeerde handen valt, zullen de gevolgen niet te overzien zijn.

  Het is aan jou om de Heilige Lans op te sporen voor het in vijandelijke handen valt. Jij bent de enige die deze gevaarlijke missie tot een goed einde kan brengen. Reis door Frankrijk, kijk de dood in de ogen en stuit op tal van verwoestingen. Wees op je hoede: de vijand zal je keer op keer in de val proberen te lokken. Zorg ervoor dat ze het krachtigste voorwerp ooit niet in handen krijgen. Ben jij de held die de wereld voor de ondergang zal behoeden? Ga tot het uiterste om de mensheid te redden!

  Doorgrond jij graag mysteries rondom wonderbaarlijke artefacten? Download dan bij Denda Games ook de spellen In Between Land en Shadows: Price for Our Sins. Je zult genieten van deze avontuurlijke zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Ga met Denda Games op een gevaarlijke missie
  • Word een oorlogsheld
  • Vind de Heilige Lans voor de vijand dat doet
  • Speel indrukwekkende Zoek en Vind Scènes
  • Fantastische minispellen
  • Vervang Zoek en Vind Scènes door drie op een rij levels
  • Volledig Nederlandstalig

  wil je deze of andere spelletjes spellen kijk dan op de site van Denda games


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  25-03-2016, 13:12 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  03-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hope Lake
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De ongeruste sheriff Bill Cooper schakelt een ervaren detective in. Hij kan namelijk wel wat hulp gebruiken. Een paar dagen geleden is een jonge vrouw vermist geraakt. Haar naam is Emily Lynch. Haar verdwijning houdt zeer waarschijnlijk verband met een aantal andere vermissingszaken. Alle vrouwen die eens de Hope Lake Kostschool bezochten, zijn spoorloos verdwenen.

  Nadat een leraar een gruwelijke verdrinkingsdood stierf, is de kostschool gesloten. Sindsdien staat het leeg. Was de dood van de onderwijzer wel echt een ongeluk, zoals werd beweerd? Kruip in de huid van de detective en bezoek de verlaten kostschool. Zoek naar aanwijzingen die je zullen helpen de waarheid te achterhalen. Naarmate jouw onderzoek vordert, wordt de sfeer steeds onheilspellender. Hou het hoofd koel en ga tot het uiterste om deze ingewikkelde zaak op te lossen. Welk drama heeft zich in de kostschool afgespeeld? De waarheid zal je versteld doen staan!

  Ook in de spellen Witch Hunters: Stolen Beauty Collectors Edition en Dark Dimensions: Somber Song doorzoek je griezelige schoolgebouwen. Durf jij deze spannende zoek en vind spellen te spelen? Download ze vandaag nog bij Denda Games!

  Kenmerken

  • Denda Games gaat de schoolbanken in
  • 48 prachtige, gedetailleerde locaties
  • 18 Zoek en Vind Scènes
  • 26 unieke minispellen
  • Een interactieve kaart
  • Urenlang speelplezier
  • Volledig Nederlandstalig

  voor deze of andere leuke zoek en vind spelletjes kun je terecht op de site van Denda


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-03-2016, 15:16 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  07-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York Mysteries 2 High voltage
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een aantal jaar geleden verdween een ter dood veroordeelde gevangene spoorloos uit de Sing Sing-gevangenis. Nu wordt New York door rampspoed getroffen.  

  De wereldstad wordt geplaagd door een vreemde reeks moorden. Getuigenverklaringen wijzen op bovennatuurlijke krachten. De misdaden kunnen simpelweg niet door een mens zijn gepleegd. Als lid van een geheime organisatie krijg je de opdracht de bizarre misdaden te onderzoeken.

  Als snel ontdek je de onthutsende waarheid. Een mysterieuze, elektrische kracht reist via het elektriciteitsnet door de stad. Waarom zint het wezen op wraak? Maak gebruik van een geheim gangenstelsel om de dader op te sporen en zijn dodelijke plannen te dwarsbomen!

  Kijk voor meer leuke spelletjes ook eens op de website van Denda Games!


  Kenmerken
  Wat is er in de gevangenis gebeurd?
  Wie zint op wraak?
  Spoor de dader op voor er meer slachtoffers vallen
  Originele Zoek en Vind Scènes
  Tal van goed uitgekiende puzzels
  Speciale “Collector’s Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, screensaver en meer!
  Volledig Nederlandstalig

  Systeemeisen
  Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
  Processor: 1.6 GHz
  Geheugen: 512 MB RAM
  DirectX: Versie 9.0


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-10-2015, 17:06 geschreven door Henk  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 05/10-11/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Blog als favoriet !
  Welkom op mijn blog!
  Nieuws Reuters

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!