zoek en vind spelletjes
De beste zoek en vind spelletjes
Inhoud blog
 • Nieuwe game van Denda Games: Vengeance - Lost Love
 • Battlefield 1
 • Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe
 • New York, de ultieme bestemming voor iedereen
 • Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  25-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda Games: Vengeance - Lost Love
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Amanda keert samen met haar verloofde James terug naar het stadje waar ze opgroeide. Ze wil hem haar ouderlijk huis laten zien. Helaas zijn haar ouders niet meer in leven. Amanda mist ze nog iedere dag. Vlakbij hun eindbestemming krijgen Amanda en James de schrik van hun leven. Midden op de weg staat een gemaskerde gedaante. James weet hem te ontwijken maar in de verwarring die volgt, wordt hij door de onverwachte verschijning ontvoerd. Amanda vraagt haar broer Mike om hulp. Tot haar grote ontzetting is hij niet bereid haar te helpen!

  Mike is druk met het heropenen van de mijn en heeft nergens anders interesse in. Amanda is geschokt. Mike weet toch dat hun vader de mijn na een afschuwelijk ongeluk heeft gesloten? Wat verzwijgt haar broer voor haar? Tijdens haar zoektocht naar James, stuit Amanda opnieuw op de gemaskerde gedaante. Hij wordt de Eenzame Mijnwerker genoemd. Welk mysterie is gaande in het stadje waar ze eens zo gelukkig was? Stort je op sfeervolle zoek en vind scènes en speel tal van minispellen om het geheim van de Eenzame Mijnwerker te ontrafelen en James terug te vinden!

  Ben jij een kei in het redden van vermiste verloofdes? Download dan bij Denda Games ook de spellen Spirits of Mystery: Song of the Phoenix – Collector’s Edition en Secret Bunker USSR – The Legend of the Vile Professor. Je zult genieten van deze spannende en avontuurlijke zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Denda Games onderzoekt een spookverschijning
  • De verloofde van Amanda wordt ontvoerd
  • Bestaat de Eenzame Mijnwerker echt?
  • Achterhaal het geheim van Amanda’s broer Mike
  • Gevarieerde zoek en vind scènes
  • Goed uitgekiende minispellen
  • Een spannende verhaallijn
  • Volledig Nederlandstalig

   Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.

   Of wilt u gamekeys en cdkeys kopen? Kijk dan op de website van Denda.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-07-2016, 12:11 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  13-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlefield 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Battlefield 1 is een actiespel en komt uit op 21 oktober 2016 in de winkel. Voor de mensen die hem vooruit hebben besteld is het spel al te spelen op 18 oktober 2016. Het spel is te spelen op de Xbox One, Playstation 4, en PC. De uitgever is Electronic Arts en de ontwikkelaar is DICE.

  Over de singleplayer is nog niet veel bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat je het spel in meerde perspectieven speelt en dus met meerdere hoofdpersonen. Of de verhalen van de hoofdpersonen met elkaar in verband liggen is ook niet duidelijk. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.

  Over de multiplayer is echter meer bekend gemaakt. Bij de multiplayer staan grote veldslagen tussen 64 mensen centraal met alle kenmerken die de eerste wereldoorlog met zich meebrengt. Zo heb je loopgraven, gifgas, historische tanks en oude gevechtvliegtuigen. Het spel bestaat dus niet alleen uit soldaten die te voet gaan maar ook soldaten op paarden en in pantservoertuigen of zelfs in tanks die de loopgraven zo overhoop rijden. als speler kun je uit 4 voertuig klassen kiezen die zijn alleen nog niet bekend gemaakt.

  Ook kun je als speler zelf kiezen uit vier klassen om in te spelen: De assault-klasse, laat spelers onder meer vijandelijke voertuigen uitschakelen. De medics houden hun kameraden in leven, de support-klasse die beschikt over zware wapens en de scout die met zijn sniper rifle verantwoordelijk is voor het vergaren van Intel.

  Het spel speelt zich overal ter wereld af zoals in de woestijn van Arabie of in de bekende plekken van west Europa. Geen gevecht zou het zelfde zijn door alle verschillende locaties in de lucht op het land of zelfs in de zee. Het is kortom een prachtig spel om zeker naar uit te kijken. Dit spel is op 21 oktober te koop in de winkel ook kun je gamekeys en cdkeys kopen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-07-2016, 16:13 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  01-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe

  Wat voor 10 jaar geleden nog ondenkbaar was, is volgens de laatste onderzoeken een feit. Wereldwijd besteden steeds meer mensen uren op Facebook, Twitter, Snapchat, en het spelen van games op hun mobiele telefoon.

  De grote uitschieter zijn de Japanners. Uit het onderzoek bleek dat zij meer dan 5 uur per dag met hun mobiel in de hand de verschillende sociale media afstruinen naar leuke foto’s, updates en video’s.

  Ook in Nederland is het aantal uur dat besteed wordt aan sociale media gigantisch. Wij doen niet onder voor de Japanners, met 4 uur gemiddeld per dag staan wij dik in de top 10. Nederlanders zijn überhaupt gewend om snel aan nieuwe technologie te wennen. Internationale bedrijven weten dit, Nederland is dan ook vaak de proeftuin voor nieuwe technologie en concepten.

  Waren het in het begin van de Mobiele Smartphone revolutie vooral de jongeren die uren achter hun mobiel gekluisd zijn, nu doen veel ouderen niet onder voor de jongeren. Hun gedrag is bijna nog meer gefocust op het opzuigen van informatie, dan dat van de jongeren. Met het grootste gemak kopen zij online CD keys of Game keys en beginnen te spelen op hun laptop.

  Veel ouderen hebben ook een tablet waar zij games op spelen, de Facebook posts van hun kleinkinderen controleren, en hier, voor veel kleinkinderen bloed irritant, van allerlei opmerkingen op plaatsen. De groepsapp is ook uitvinding die steeds meer ouderen ontdekken. Op zich is dit een prachtige stukken technologie, hierdoor blijven de ouders intensief betrokken bij het leven van de kinderen en klein kinderen, vooral het delen van foto’s neemt een grote vlucht.

  Game Keys kopen is iets wat ouders ook steeds meer doen. Kochten zij eerst hun games in de retail, nu, door het verdwijnen van retail ketens, zoals bijvoorbeeld Bart Smit, hebben zij ook het gemak van het online kopen van een download ontdekt.

  De Sims 4 is bij uitstek een spel waarmee ouderen uren lang zichzelf kunnen vermaken. De virtuele wereld neemt hun realiteit over. In deze game maken zij nieuwe vrienden, houden hun hersens scherp en wordt eenzaamheid voorkomen. Mensen die commentaar hebben over het intense verblijf in de virtuele wereld, kunnen nog wel eens ongelijk hebben. Over tien jaar kan uit onderzoek wel eens blijken dat het spelen in de virtuele wereld de ouderen fitter en scherper houdt. Wij gaan het meemaken.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-07-2016, 13:01 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  28-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York, de ultieme bestemming voor iedereen

  Vraag een willekeurige voorbijganger naar welke plaats die nog een keer toe wil in de wereld, en de kans is zeer groot, bijna 100% als je eerlijk bent, dat die naar New York wil, al is het maar 1 keer in zijn leven!

  Dit is niet zo gek, New York is een fantastische stad, waar het leven bruist, waar het gebeurd, waar de trends als eerste verschijnen. Met een beetje geld op zak, kan je hier de mooiste dingen meemaken. New Yorkers zijn geen Amerikanen, New Yorkers zijn New Yorkers.

  Het is dan ook niet zo vreemd dat New York veel wordt gebruikt voor creatieve uitingen, zoals liedjes, films, mode, en sinds kort ook voor games. Naast het feit dat New York namelijk bruisend, hip, hard, modern, chaotisch en creatief is, is New York ook mysterieus.

  De ondergrondse gangen van New York zijn legandarisch. New York was de eerste stad na Londen di een metro systeem aanlegde, oude tunnels die nu niet meer in gebruik zijn, worden nu bevolkt door zwervers en andere vreemde zaken spelen zich af in die tunnels. Te samen met het feit dat er nog miljoenen mensen begraven liggen onder de wolkenkrabbers van Manhattan, is dit een prachtig decor om een adventure game te ontwikkelen. Dit is iets wat de Poolse ontwikkelaar Five BN dan ook met veel plezier en toewijding heeft gedaan.

  Spelletjes koop je in verschillende soorten en maten. Gamekeys en cdkeys kopen kan natuurlijk ook.In de reeks spelletjes van deze fantastische ontwikkelaar, in Nederland vertegenwoordigd door Denda Games, is New York Mysteries the lantern of Souls het laatste spel dat is uitgebracht. Ga mee met de avonturen van journalist Laura James, en help haar de moord op de kersverse weduwe op te lossen.

  Na de delen 1 en 2 is dit weer een goed vervolg in deze reeks. De kwaliteit van de game is wederom verbluffend, de casual gamer wordt niet teleurgesteld. Wij hebben tevens vernomen dat de ontwikkelaar uit Polen alweer bezig is met de volgende release van deze succesvolle serie, de titel van dit spel is nog onbekend, maar het is ons door de Poolse ontwikkelaars gegarandeerd dar dit spel nog een slag beter is dan de volgende. Wij kunne dit bijna niet geloven, want dit spel is al zo goed, dat wij niet kunnen wennen aan het idee dat er nog een beter spel is. Wordt vervolgd.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
  28-06-2016, 14:37 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg

  Hoewel de wereld door internet, en de  laatste jaren ook door mobiel internet, voor iedereen op de planeet ontsloten is, zijn er nog plekken in de wereld die voor velen een mysterie zijn. Deze plekken zijn moeilijk te bereiken, of eenvoudig te gevaarlijk om naar toe te reizen.

  Neem bijvoorbeeld de Mount Everest, het verlies van een bergbeklimmer door de gevolgen van een hoogte ziekte, geeft maar weer aan dat het niet eenvoudig is om deze berg te beklimmen. Hoewel er veel klimmers de berg zijn die het proberen, blijft de beklimming lastig. Het halen van de top is een mysterie die voor weinige gegeven is. Juist de drukte op de berg maakt het voor de beklimmers lastig, boven de vierduizend meter telt iedere seconde, en wachten in de rij om naar boven te gaan, vertraagd de laatste etape naar de top, met alle gevaren van dien.

  Ook de Bermuda Driehoek is, ondanks de technologische mogelijkheden, een mysteries die heden ten dage nog steeds niet is ontrafeld. Nog steeds verdwijnen er schepen, vliegtuigen en helikopters in dit mysterieuze gebied, dat is gevestigd in de buurt van Bermuda in de Caribische Zee. Zoals gezegd, de oorzaak is onduidelijk, het kan daar van de ene op het andere moment spoken, en verdwijnen er schepen en vliegtuigen van de rader, zonder dat er een oorzaak is, bijvoorbeeld door een storing van het elektrische systeem.

  Ook zijn er lokaties waar door oorlog en geweld de toegang onmogelijk is, denk hier bijvoorbeeld aan landen als Pakistan, Afghanistan of Irak. Wat zou het mooi zijn om de zijde route nog een keer te rijden door deze landen, of de tempels te bezoeken die al sinds het ontstaan van de mensheid in deze landen aanwezig zijn.

  Gelukkige is er een veiligere weg om naar deze lokaties te vertrekken. Het spelen van spelletjes is een mooi alternief. Je hebt natuurlijk Rollercoaster Tycoon World en De Sims 4, maar Bijvoorbeeld ook het spel ‘Mysterie Journey The Final Path’, waar je binnen een paar uur de mooiste locaties van de wereld bezoekt, van achter je computer danwel te verstaan. Ga naar de pyramides in Egypte, de tempels van de Maya’s en de kanibalen in Borneo en los puzzels op, ondek nieuwe culturen en geniet van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die van avontuur houdt.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-06-2016, 14:36 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  13-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denda Games komt met nieuwe game: Curse of the Pharaoh - Napoleon's Secret
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Anna kan het nog altijd niet geloven. Haar stiefbroer William, op wie ze altijd blind kon vertrouwen, is volledig doorgedraaid. Ze kon ternauwernood aan zijn woede ontsnappen. William zelf is onder een oude tempel bedolven. Ondanks alles heeft Anna geprobeerd hem te redden maar de stenen die hem bedekken zijn te zwaar. Anna heeft hulp nodig. Ze besluit naar Cairo te gaan. Wellicht kan haar oude mentor, professor Cullen, haar helpen.

  Professor Cullen heeft geen tijd Anna te helpen. In plaats daarvan vraagt hij Anna of ze hem wil assisteren. Hij vermoedt dat hij op de voorwerpen die William tot waanzin hebben gedreven is gestuit. Anna besluit met hem mee naar de opgraving te gaan. Alle informatie over de transformatie van William is welkom! Help de dappere Anna en verken het oude Egypte. In dit meeslepende avontuur wisselen zoek en vind scènes en opdrachten waarin je naar verschillen moet zoeken elkaar af. Ontrafel een mysterie dat van Nefertiti naar Napoleon leidt. Kun jij de vloek van de farao verbreken? Misschien is er nog hoop voor William!

  Ook het zoek en vind spel Temple of Life: The Legend of the Four Elements Collector’s Edition en Arizona Rose and the Pharaohs’ Riddles, een puzzel spel, spelen zich af in Egypte. Natuurlijk kun je deze mooie spellen downloaden bij Denda Games!

  Kenmerken

  • Denda Games reist af naar Egypte
  • Wat is er met William gebeurd?
  • Prachtige zoek en vind scènes
  • Vind de verschillen
  • Een eeuwenoud mysterie
  • Verbreek de vloek van de farao
  • Volledig Nederlandstalig

  Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-06-2016, 11:55 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  26-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Sims

  De Sims is een simulatiespel, wat is een simulatiespel?

  In een simulatiespel wordt de werkelijkheid nagebootst. Zo wordt in de spelletjes van De Sims het dagelijks leven zo realistisch mogelijk weergegeven. De Sims begeven zich in levensechte situaties en ervaren natuurgetrouwe emoties.

  Wie zijn De Sims?

  De Sims zijn inwoners van een virtuele wereld. Net als echte mensen hebben Sims behoefte aan lekker eten, leuke kleding, een fijn huis in een prettige buurt, ontspanning en een uitdagende baan. Sims zijn sociaal en maken graag nieuwe vrienden maar worden chagrijnig als ze niet genoeg slapen. Als speler bepaal jij het uiterlijk en het leven van jouw Sims. Wordt jouw Sim een serieuze zakenman of een echte flierefluiter? Sims die veel snoepen worden dik en sportieve Sims zullen er steeds fitter uit gaan zien.

  Creëer een Sim

  Voordat een Sim zijn of haar intrede in de wereld doet, bepaal jij als speler het uiterlijk van de nieuwe wereldbewoner. Je kunt het gelaat en het figuur van een Sim heel precies aanpassen. Je mag zelf het geslacht, de huidskleur, de haarkleur en de kleur ogen bepalen. Ook leeftijd en lichaamsgewicht kunnen zelf gekozen worden evenals de vorm van het gezicht, oren, mond, kin en ogen. Kies ook een geschikte kledinglijn voor de nieuwe Sim uit.

  Niet alleen het uiterlijk, ook het gedrag van een Sim is afhankelijk van jouw keuzes! Kies jij voor een charismatisch Sim, een buitenmens of een echte kluns? Bepaal naar welke muziek jouw Sim het liefst luistert en welk eten zijn of haar voorkeur geniet. Ook kun je een levenswens voor jouw Sim kiezen. Wil jij geen Sim creëren? Geen probleem, je kunt ook een kant-en-klare Sim selecteren!

  Het spelen van De Sims

  Tijdens het spelen van De Sims stippel jij een levenspad voor jouw Sims uit. Zorg ervoor dat jouw Sims zich kunnen ontwikkelen tot tevreden volwassenen. Boven het hoofd van een Sim zweeft een diamantje dat aangeeft hoe het met het humeur van een Sim is gesteld. Als het diamantje groen gekleurd is, voelt de Sim zich op zijn of haar gemak. Bij een rood of oranje diamantje moet je als speler ingrijpen. Misschien heeft jouw Sim honger of is er wat vertier nodig.

  Ook Sims moeten geld verdienen. Zoek een leuke baan die past bij het karakter en de talenten van jouw Sim. Is jouw Sim een echte carrièrejager of is een parttime baantje voor de broodnodige inkomsten voldoende? Een hardwerkende Sim maakt promotie en gaat meer verdienen. Heeft jouw Sim genoeg geld gespaard? Investeer dan in het kopen van een bedrijf!

  Sims kunnen diverse vaardigheden ontwikkelen. Stimuleer de creativiteit van jouw Sims. Wie weet schuilt er een talentvolle schilder of gitaarspeler in jouw nieuwe vriend of vriendin! Sims kunnen nieuwe dingen leren door het lezen van boeken of door het volgen van een cursus.

  Sims wonen graag in comfortabele huizen. Bouw zelf een waar droomhuis en pas het helemaal aan de wensen van jouw Sims aan! Sims kunnen ook verliefd worden, trouwen en een gezin stichten.

  Wilt U De Sims spelletjes spelen kijk dan op de website van Denda Games

  Uitbreidingspakketten

  Om nog meer plezier uit De Sims spellen te halen zijn er bij Denda Games ook speciale uitbreidingspakketten beschikbaar. Zo kun jij jouw Sims op vakantie sturen of trakteren op een super-de-luxe badkamer. Met de talrijke nieuwe opties die je in de uitbreidingspakketten zult aantreffen, wordt een nieuwe bron vol speelplezier aangeboord! Bij Denda Games kun je al meer dan 1000 spelletjes downloaden!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-05-2016, 16:37 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  08-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda Games: Mysteries of Magic Island
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heb jij altijd al een echte tovenaar willen worden? Grijp dan nu je kans! Reis naar een magisch eiland dat zich op een geheime locatie bevindt en leg het tovenaarsexamen af. Je hoeft alleen maar veilig terug te keren naar de Hogeschool der Toverkunsten. Lijkt dat je heel eenvoudig? Wees gewaarschuwd: velen zijn je voorgegaan maar niemand is ooit teruggekeerd…

  Durf jij de uitdaging aan te gaan? Misschien ben jij de eerste die erin zal slagen het eiland te verlaten! Verken een mystiek eilandje vol kleurrijke locaties, vind verborgen voorwerpen en los puzzels op. Vergeet niet om van de prachtige omgeving te genieten! Lukt het jou de geheimen van het eiland te onthullen en als een echte tovenaar huiswaarts te keren? Doe je uiterste best en imponeer al je vrienden door dit vermakelijke zoek en vind spel succesvol te voltooien!

  Bij Denda Games kun je nog veel meer leuke spellen die zich op bijzondere locaties afspelen downloaden. Speel ook Kate Arrow: Deserted Wood en Hidden Expedition: Devil’s Triangle, twee avontuurlijke zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Denda Games reist naar een magisch eiland
  • Leg het tovenaarsexamen af
  • Pittige puzzels
  • Kleurrijke Zoek en Vind Scènes
  • Fantastische locaties
  • Word de eerste die het eiland levend verlaat

  Volledig Nederlandstaligwilt u deze of andere spelletjes spellen kijk u dan is op de site van Denda games.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  08-04-2016, 14:03 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  03-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Beyond the Invisible – Evening
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wie in het stadje Woodville woont, kan verhuizen wel vergeten. Sinds het stadje door een dichte mist omringd wordt, wordt voor de levens van de enkelingen die gepoogd hebben te vertrekken gevreesd. De mist is nog niet eens het ergste van alles. Het zijn de Schaduwen die uit de nevel opdoemen die iedereen grote angst aanjagen. Wie zich in de nachtelijke uren buiten waagt, loopt grote kans voorgoed te verdwijnen.

  Kruip in de huid van een weesjongetje dat niks te verliezen heeft. Hij is de enige die het mysterie van de Schaduwen durft te ontrafelen. Volg hem diep het duistere bos in en ontdek wie de opdrachtgever van de Schaduwen is. Waarom ontvoerden deze duistere figuren de inwoners van Woodville? Kan een jongetje het moederziel alleen tegen het kwaad opnemen? Gelukkig sluit hij vriendschap met een magisch wezen maar… wie kan hij vertrouwen en wie niet? Ga de strijd met het kwaad aan, ontrafel het mysterie van de schaduwen en bevrijd de stad!

  Ook in de griezelige spellen Whispered Stories – Sandman en Alchemy Mysteries: Prague Legends kunnen moedige weeskinderen jouw hulp goed gebruiken. Download deze prachtige zoek en vind spellen vandaag nog bij Denda Games!

  Kenmerken

  • Reis met Denda Games naar Woodville
  • Ontrafel het mysterie van de Schaduwen
  • Prachtige, handgetekende graphics
  • Een intrigerende verhaallijn
  • Fascinerende puzzels
  • Sfeervolle Zoek en Vind Scènes
  • Volledig Nederlandstalig

  voor deze of andere leuke zoek en vind spelletjes kun je kijken op de website van Denda

  Bijlagen:
  beyond the inficeble.jpg (26.2 KB)   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-03-2016, 15:25 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  07-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Family Game Pack Herfst Editie 2015
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vind jij ook dat je na een drukke dag wel wat rust hebt verdiend? Trakteer jezelf én de rest van het gezin op een flinke portie welverdiende ontspanning! Jong en oud zal genieten van dit met zorg samengestelde en zeer gevarieerde spellenaanbod. Relaxen is nog nooit zo leuk geweest!

  Reis met de dappere Kate door de tijd in “Dark Angels – Masquerade of Shadows” en bezoek het rijk van de Azteken in “The Treasures of Montezuma 4”. Ben jij een kei in kaartspelletjes? Red dan de wereld in “Solitaire Mystery - Stolen Power”! Romantici strijden voor de liefde in “Kingdom Tales 2”, terwijl onverschrokken helden op zoek gaan naar goud en geluk in “Finders”. Deze vijf prachtige spellen bieden voor elk wat wils!

  Kijk voor meer leuke spelletjes ook eens op de website van Denda Games!

  Kenmerken
  Geschikt voor het hele gezin
  Voor elk wat wils
  Urenlang speelplezier
  Zoek en vind avontuur “Dark Angels - Masquerade of Shadows”
  Drie op een rij spelletje “The Treasures of Montezuma 4”
  Kaartspelletje “Solitaire Mystery - Stolen Power”
  Time Management spel “Kingdom Tales 2”
  Strategie spel  “Finders”
  Volledig Nederlandstalig


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-10-2015, 17:17 geschreven door henk  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 05/10-11/10 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Blog als favoriet !
  Nieuws GVA
 • IN BEELD. The Big Slide brengt 150 meter waterplezier
 • Winkeldieven stelen schaamteloos geld uit collectebus voor terminaal ziek meisje
 • Moslimgemeenschap wil terrorist die priester doodde niet begraven
 • Dit is het nieuwe shirt van Beerschot Wilrijk
 • Ook zondag oldtimers spotten aan de Hemelhoeve
 • Nieuwe verzakking in Markgravenstraat
 • Marieke Vervoort zet na Rio punt achter sportcarrière, Belgische delegatie mikt op 8 medailles
 • Artuur Peters pakt wereldtitel K1 1000m bij de U23
 • Nico Rosberg verovert polepositie GP van Duitsland
 • Zwemverbod in zwemvijver Zilverstrand door enterokokken

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!