Zoek en vind spelletjes
Inhoud blog
 • RollerCoaster Tycoon World
 • Nieuwe game van Denda: Mysteries of Magic Island
 • Lost Lands - The Golden Curse
 • Hebzucht, de leidraad voor entertainment
 • Dark Demensions Homecoming

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Nieuws Ned. AD
 • Onderzoek naar treinramp bij Santiago heropend
 • Onderzoek naar treinramp bij Santiago heropend
 • FC Utrecht vindt geen gehoor bij CAS in zaak-Vorm
 • FC Utrecht vindt geen gehoor bij CAS in zaak-Vorm
 • Botanische tuin oefent alvast voor eeuwfeest in 2017
 • Hoop voor de vakantie: Frans benzinetekort bijna voorbij
 • Hoop voor de vakantie: Frans benzinetekort bijna voorbij
 • Botanische tuin oefent alvast voor eeuwfeest in 2017
 • Wawrinka eenvoudig naar vierde ronde
 • Hoop voor de vakantie: Frans benzinetekort bijna voorbij

  12-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hebzucht, de leidraad voor entertainment

  De definitie van hebzucht, zoals weergeven op mensbegrippen is: Hebzucht, de zucht naar het hebben.Als je goed om je heen kijkt is de eerste (en ook tweede) indruk dat wij mensen van nature hebzuchtig zijn. Naar geld en dingen, naar status, aanzien, roem, vroomheid, seks, intimiteit, liefde, geluk, wijsheid. En wat al niet meer.Psychologisch gezien is de functie van de hebzucht dat we door ons te verbinden met zaken die wij willen bezitten, maar nog niet hebben.

  Hebzucht is dus een negatieve eigenschap, dat veel wordt gebruikt in de hedendaagse entertainment producten, maar is eigenlijk al zo oud als de weg naar Rome, maar misschien nog wel ouder. Zo zijn er de Griekse mythololgieeen, zoals bijvoorbeeld het verhaal van koning Erysichton.

  Omdat koning Erysichton een boom kapte in een heilig woud, straft de godin Ceres hem met een niet te stillen honger. Als een klassiek Koekiemonster zet hij zijn gulzige bek in alles wat in de buurt komt. Zelfs zijn dochter moet eraan geloven. Als de godin Nikè naar de aarde komt om de mensen overwinningen te brengen, willen de mensen het prachtige meisje koste wat het kost op aarde houden. Ze sluiten haar op en breken haar vleugels.

  Hebzucht komt ook veel voor in de bijbel, in vele spreuken. Een aantal voorbeelden zijn:

  -          Wie van geld houdt, kan er niet genoeg van krijgen. Wie verzot op rijkdom is, is altijd op meer gewin belust. Ook dat is enkel leegte. Prediker 5:9

  -          Wat heeft een mens eraan als hij de hele wereld wint, maar er het leven bij inschiet? Marcus 8:36

  -          Tob jezelf niet af om rijk te worden, zet dat plan opzij. Spreuken 23:4

  -          Verzamel voor jezelf geen schatten op aarde: mot en roest vreten ze weg en dieven breken in om ze te stelen. Verzamel schatten in de hemel, daar vreten mot noch roest ze weg, daar breken geen dieven in om ze te stelen. Matteüs 6:19-20

  Het spreekt dan ook voor zich dat ook de games industrie hebzucht gebruikt als verhaallijn voor hun Games. In de prachtige spelletjes  van de Pakistaanse uitgever Urchin Games is hebzucht, in het Engels vertaal ‘Greed’ het leidende thema.

  In de reeks Greed zijn tot nu toe twee titels verschenen:

  -          Greed Forbidden Experiments

  -          Greed The Mad Scientist

  Beide titels hebben als basis hebzucht, een geheimzinnige cultus doet mooie jonge vrouwen verdwijnen. De hebzucht van de cultus bestaat uit het bezitten van deze mooie vrouwen. Hun naaste familie wordt aangespoord om deze vrouwen te vinden en te redden van de cultus.

  Wilt deze games zelf eens proberen, deze games downloaden kan op veel verschillende websites waar je spelletjes kunt spelen en downloaden.

  Het is toch geweldig dat oude thema’s in moderne media worden ingezet. Thema’s zijn van alle tijden, alleen de verpakking is anders in onze moderne tijd. Volgende keer gaan wij dieper in op het land Tibet, ook een onderwerp dat een bron van inspiratie is voor veel entertainment ontwikkelaars.

  12-11-2015, 16:49 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RollerCoaster Tycoon World

  Heb jij er altijd al van gedroomd een eigen pretpark te bezitten? Grijp dan nu je kans en speel “RollerCoaster Tycoon World™”, een simulatiespel vol adembenemende achtbanen!

   

  Niets is leuker dan een bezoekje aan een pretpark! Als eigenaar van een flinke lap grond besluit je het mooiste pretpark ooit te creëren. Wie eenmaal een bezoekje aan jouw pretpark heeft gebracht, zal over niets anders meer praten. Bezorg jouw gasten een onvergetelijke ervaring en zorg ervoor dat ze hun ogen uitkijken in een tot in de puntjes verzorgd pretpark. Laat ze de dag van hun leven beleven. Het leukste komt nog… je mag jouw eigen achtbanen ontwerpen!

   

  Plaats uiteenlopende attracties zodat jong en oud zich uitstekend zullen vermaken. Vergeet niet dat de gasten op een geven moment honger zullen krijgen. Zorg ook voor voldoende personeel en houd de financiën goed in de gaten. Kleed het pretpark aan met onder andere stijlvolle paden, bomen, winkels en decoraties. Met de prachtige, zelfontworpen achtbanen zal je de meeste indruk maken. Ontwerp ze volledig in 3D en maak een ritje in jouw eigen achtbaan. Creëer een uniek park en pas het helemaal aan jouw eigen wensen aan. Steel de show in dit fantastische spel!

   

  Ben jij dol op simulatiespellen? Speel dan ook de spellen van De Sims! Download bij Denda Games De Sims 3, De Sims 4 - Limited Edition en verschillende uitbreidingen!

  Wil jij RollerCoaster Tycoon World spelen kijk dan op de website van Denda Games

  Kenmerken
  Denda Games maakt een ritje in de achtbaan
  Zorg voor enthousiaste en tevreden bezoekers
  Prachtige 3D-omgevingen
  Nieuwe krachtige 3D-bouwengine
  Vernieuwende 3D-ontwerpeditor
  Een uitgebreide keuze aan spelobjecten
  Richt het park naar jouw eigen smaak in
  Kies uit meerdere kaarten en thema’s
  Verschillende speltypen
  Een dynamische gameplay
  Maak een ritje in jouw eigen achtbaan
  Deel jouw mooiste creaties op social media
  Bedien camera’s en maak mooie filmpjes
  Activatie van spel op STEAM
  Volledig Nederlandstalig

   

  Systeemeisen
  Besturingssysteem: Windows 7 (64-bits) 
  Processor: 2,3 Ghz
  Geheugen: 4 GB RAM 
  DirectX: Versie 11 

  26-05-2016, 16:07 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda: Mysteries of Magic Island
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heb jij altijd al een echte tovenaar willen worden? Grijp dan nu je kans! Reis naar een magisch eiland dat zich op een geheime locatie bevindt en leg het tovenaarsexamen af. Je hoeft alleen maar veilig terug te keren naar de Hogeschool der Toverkunsten. Lijkt dat je heel eenvoudig? Wees gewaarschuwd: velen zijn je voorgegaan maar niemand is ooit teruggekeerd…

  Durf jij de uitdaging aan te gaan? Misschien ben jij de eerste die erin zal slagen het eiland te verlaten! Verken een mystiek eilandje vol kleurrijke locaties, vind verborgen voorwerpen en los puzzels op. Vergeet niet om van de prachtige omgeving te genieten! Lukt het jou de geheimen van het eiland te onthullen en als een echte tovenaar huiswaarts te keren? Doe je uiterste best en imponeer al je vrienden door dit vermakelijke zoek en vind spel succesvol te voltooien!

  Bij Denda Games kun je nog veel meer leuke spellen die zich op bijzondere locaties afspelen downloaden. Speel ook Kate Arrow: Deserted Wood en Hidden Expedition: Devil’s Triangle, twee avontuurlijke zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Denda Games reist naar een magisch eiland
  • Leg het tovenaarsexamen af
  • Pittige puzzels
  • Kleurrijke Zoek en Vind Scènes
  • Fantastische locaties
  • Word de eerste die het eiland levend verlaat
  • Volledig Nederlandstalig

  wil je deze of andere spelletjes spellen kijk dan op de site van Denda games

  25-03-2016, 12:41 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost Lands - The Golden Curse
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sinds de Duistere Ruiters verdreven zijn, heeft het Verloren Land tientallen jaren van vrede gekend. Onlangs zijn echter versteende demonen, zoals een harpij en een Minotaurus, tot leven gewekt! Niemand verwachtte dat de eeuwenoude vloek na duizend jaar ineens geactiveerd zou worden en de paniek is groot. De magiër Maaron, die niet langer een kluizenaar is, roept wederom de hulp van zijn goede vriendin Susan in. Zij zal het Verloren Land opnieuw moeten redden.

  Dit keer staat ook de veiligheid van Susans eigen wereld op het spel! Samen met de kleine Fiora gaat ze de strijd opnieuw aan. Verken samen met dit dappere duo nieuwe gebieden van het Verloren Land zoals een ondergrondse wereld, de Zwevende Eilanden, een vulkanische krater, een mysterieus fort en een griezelig kasteel. Maak kennis met bijzondere personages die jouw hulp met een wederdienst zullen belonen en probeer jouw angst te onderdrukken als je tegenover de demonen komt te staan. Lukt het jou een manier te vinden om de demonen te verslaan?

  Speel ook de andere delen van deze fantastische reeks. Natuurlijk kun je ook de spellen Lost Lands: Dark Overlord Collector’s Edition, Lost Lands: The Four Horsemen Collector’s Edition en Lost Islands – Eternal Storm downloaden bij Denda Games. Je zult met volle teugen van deze zoek en vind spellen genieten!

  Kenmerken

  • Keer met Denda Games terug naar het Verloren Land
  • Alleen jij kunt met de eeuwenoude vloek afrekenen!
  • Verken adembenemende, nieuwe gebieden
  • Versla de demonen die tot leven zijn gekomen
  • Ontdek hoe het leven van Maaron is veranderd
  • Tal van puzzels, minigames en unieke Zoek en Vind Scènes
  • Vind alle pagina’s van een manuscript over het Verloren Land
  • Volledig Nederlandstalig

  03-03-2016, 14:26 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dark Demensions Homecoming
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Een verhuizing naar een prachtig landhuis heeft grote gevolgen voor een hecht gezin. Red ze voordat ze voorgoed aan het huis overgeleverd zijn!

  Wanneer een liefhebbende vader na een zakenreis thuis komt, krijgt hij de schrik van zijn leven. Zijn kinderen zijn verdwenen en griezelige schilderijen domineren het mystieke landhuis waar het gezin sinds kort woont. Alleen de kleine Leia is niet ontvoerd maar het meisje is te bang om te praten.

  De geschrokken vader beseft dat hij het landhuis nooit ongezien had moeten kopen. Het huis herbergt duistere geheimen. Steeds meer schilderijen komen tot leven en de wezens die uit de schilderingen tevoorschijn komen, zijn allesbehalve vriendelijk. Geniet van de weergaloze extra’s in deze speciale Collector’s Edition en probeer het huis te slim  af te zijn!

  Kijk voor meer leuke spelletjes ook eens op de website van Denda Games!

  Kenmerken
  Betoverde schilderijen
  Bijzondere Zoek en Vind Scènes
  Originele puzzels
  Jouw kat, Meneer Jenkins, helpt je uit de brand
  Red het gezin!
  Speciale “Collector’s Edition” inclusief bonushoofdstuk, 3-op-een-rij, huisdier en meer!
  Volledig Nederlandstalig

  Systeemeisen
  Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8
  Processor: 2.5 GHz
  Geheugen: 1024 MB RAM
  DirectX: Versie 9.0

  07-10-2015, 16:18 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe releases Zoek en Vind Spelletjes

  De spelletjes website dendaspelletjes.nl heeft de laatste weken het aantal releases opgevoerd waarmee je zoek en vind spelletjes online kunt spelen.

  De zoek en vind spelletjes zijn allemaal online te spelen, met als grote voordeel dat je snel aan de slag kunt. Dit in tegenstelling tot download games, waarbij je toch altijd nog even moet wachten totdat de download heeft plaats gevonden.

  Een aantal van de laatste releases van zoek en vind spelletjes wordt hieronder beschreven.

  The homecoming: als je thuis komt blijkt dat de hele schuur in de war is, en je niets meer terug kunt vinden. Wat heeft deze chaos veroorzaakt, en waar moet je beginnen met het ontraffelen van dit mysterie. Zoek alle object en ontdek een duister geheim wat er de afgelopen nacht heeft plaats gevonden.

  Summer at Glass Lake: de zomer is begonnen, en er valt heel wat te ontdekken langs het meer. Ga met de hoofdpersoon de vele dorpen langs het meer langs, ga een dagje varen op het meer, ga lekker uit eten met je vrienden op het romantische terras aan de kade, of ga lekker een dagje aan het strand liggen. Geniet van je vakantie langs het meer, en praat met de lokale mensen over de toeristische plekken die je kunt bezoeken.

  Mystery of the Sea: ondek het geheim van de zee in dit geweldige zoek en vind avontuur. Prachtige animaties laten jouw de schoonheid van de zee zien, ontdek het mysterie en zorg dat je weer veilig boven komt. Dit zoek en vind avontuur is gebasseerd op de klassieker’80 mijlen onder de zeespiegel’ van Jules Verne. Dit oude meesterwerk was het eerste boek die dit interessante onderwerp aan sneed, later zijn hier heel veel verhalen op gebasseerd.

  De verwachting is dat de komende dagen er nog meer prachtige zoek en vind spelletjes te vinden zijn op deze site. Houd de site daarom in de gaten, en zorg dat je geen spel mist. Veel speelplezier en tot de volgende keer, waarin wij de releases over de andere casual games genres gaan bespreken. Gelukkig komen er iedere dag weer geweldige casual games uit. Blijf spelen dus!

  16-09-2015, 12:46 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe releases Zoek en Vind Spelletjes

  De spelletjes  website dendaspelletjes.nl heeft de laatste weken het aantal releases opgevoerd waarmee je zoek en vind spelletjes online kunt spelen.

  De zoek en vind spelletjes zijn allemaal online te spelen, met als grote voordeel dat je snel aan de slag kunt. Dit in tegenstelling tot download games, waarbij je toch altijd nog even moet wachten totdat de download heeft plaats gevonden.

  Een aantal van de laatste releases van zoek en vind spelletjes  wordt hieronder beschreven.

  The homecoming: als je thuis komt blijkt dat de hele schuur in de war is, en je niets meer terug kunt vinden. Wat heeft deze chaos veroorzaakt, en waar moet je beginnen met het ontraffelen van dit mysterie. Zoek alle object en ontdek een duister geheim wat er de afgelopen nacht heeft plaats gevonden.

  Summer at Glass Lake: de zomer is begonnen, en er valt heel wat te ontdekken langs het meer. Ga met de hoofdpersoon de vele dorpen langs het meer langs, ga een dagje varen op het meer, ga lekker uit eten met je vrienden op het romantische terras aan de kade, of ga lekker een dagje aan het strand liggen. Geniet van je vakantie langs het meer, en praat met de lokale mensen over de toeristische plekken die je kunt bezoeken.

  Mystery of the Sea: ondek het geheim van de zee in dit geweldige zoek en vind avontuur. Prachtige animaties laten jouw de schoonheid van de zee zien, ontdek het mysterie en zorg dat je weer veilig boven komt. Dit zoek en vind avontuur is gebasseerd op de klassieker’80 mijlen onder de zeespiegel’ van Jules Verne. Dit oude meesterwerk was het eerste boek die dit interessante onderwerp aan sneed, later zijn hier heel veel verhalen op gebasseerd.

  De verwachting is dat de komende dagen er nog meer prachtige zoek en vind spelletjes te vinden zijn op deze site. Houd de site daarom in de gaten, en zorg dat je geen spel mist. Veel speelplezier en tot de volgende keer, waarin wij de releases over de andere casual games genres gaan bespreken. Gelukkig komen er iedere dag weer geweldige casual games uit. Blijf spelen dus!

  16-09-2015, 12:22 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  14-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelletjes Nieuws website volledig vernieuwd

  De website www.spelletjes-nieuws is volledig vernieuwd. Was de website al een bron van informatie voor met name Business news over de games markt, vanaf het begin van de maand is de website uitgebreid met informatie over Android Games, Online Spelletjes, Hardcore Games, Casual Games, Casino Nieuws  en natuurlijk nog steeds Games Business Informatie.

  In de categorie Casual Games vind je nu alle informatie over releases en achtergrond informatie van casual games portals zoals denda.com, Zylom en Big Fish Games.  Iedere week worden de laatste releases van deze sites op de website geplaatst, hierdoor ziet de casual gamer met 1 overzicht alle nieuwe games die er in de actuele week verschijnen, wel zo makkelijk met het grote aanbod van nieuwe spelletjes die iedere week verschijnen. Naast releases gaat de website ook dieper in op de verschillende genres, en worden er acties aangekondigd die in samenwerking met partners worden uitgevoerd.

  De categorie Android Games informeert over de nieuwste Android Games die beschikbaar zijn. Door het grote aanbod van nieuwe Android Games is het voor de bezoeker prettig om alle goede nieuwe releases op een rijtje te vinden.

  Voor de hardcore gamer geldt dat alleen de laatste releases tellen. Op de vernieuwe site vind je trailers van de nieuwste releases, achtergrondinformatie en andere wetenswaardigheden over de grote releases die in het najaar weer op stapel staan.

  Online spelletjes geeft informatie over de laatste trends op het gebied van online spelletjes. Door d e stap van Java naar HTML5 kunnen deze spelletjes ook met gemak op de mobiele telefoon gespeeld worden. Iedere week vindt de bezoeker hier informatie over nieuwe releases en platformen waar deze spelletjes gespeeld kunnen worden.

  Casino Nieuws informeert de bezoeker over de ontwikkelingen die de komende maanden op stapel staan met de verdere legalisering van online casino’s.

  Tot slot, de categorie Business Games nieuws informeert de bezoeker over alle zakelijke aspecten die de games markt zo interessant maken. Informatie over resultaten, trends en andere  ontwikkelingen die voor de lezer interessant kunnen zijn.

  Samengevat, de vernieuwde website ziet er goed en compleet uit, en is zeker het bezoeken waard!

  14-08-2015, 16:28 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het weesmeisje Eva wordt onder valse voorwendselen naar het prachtige Praag gelokt. Voorkom dat ze ten prooi valt aan het snode plan van kwaadaardige alchemisten!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eva is opgegroeid in een weeshuis en heeft haar hele leven naar familie gesnakt. Helaas ontvangt ze het trieste bericht dat haar laatste familielid onlangs is overleden. Hij heeft haar zijn huis in Praag nagelaten. Eva reist meteen naar Praag in de hoop meer over haar familie te weten te komen.

  Eenmaal in Praag ontdekt Eva dat het huis dat ze geërfd heeft, een geheim herbergt. Ze stuit op schokkende informatie over het huis, haar familie en een groep alchemisten. Zal ze er met de hulp van een hardhorende antiquair en zijn knappe kleinzoon in slagen een kwaadaardig plan te verijdelen? Een spannend avontuur staat op het punt te beginnen!

  Kenmerken
  Een mysterieuze sfeer
  Wie was Sarah?
  Wat verzwijgt Anna?
  Ontrafel geheimen
  Vind alchemistische voorwerpen
  Los fantastische puzzels op
  Volledig Nederlandstalig

  Systeemeisen
  Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/8
  Processor: 1.0 GHz
  Geheugen: 512 MB RAM
  DirectX: Versie 9.0

  03-07-2015, 12:38 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  16-06-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost Lands - Dark Overlord Collectors Edition
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Denda Games komt met een nieuw spel van gameontwikkelingsstudio Five-BN Games :

  Lost Lands - Dark Overlord Collectors Edition

  In dit zoek en vind avontuur wordt in een onbewaakt ogenblik de kleine Jimmy ontvoerd. Help een moedige vrouw, betreed een fascinerende wereld en red Jimmy.

  Omdat de kleine Jimmy zo zoet met zijn teddybeer speelde, waagde Susan het om zich volledig op haar telefoongesprek te concentreren. Ze lette maar heel even niet op haar kind maar toen Susan zijn hulpgeroep hoorde, was het al te laat.

  Jimmy is  door een vreemde kracht naar een onbekende wereld gesleurd. Tijdens de zoektocht naar Jimmy belandt Susan in een wereld die nog nooit door mensenogen is aanschouwd. Een wereld waarin magie aan de orde van de dag is en waar het onmogelijke mogelijk is. Geniet van een spel boordevol extra’s en zorg ervoor dat Susan haar zoontje weer veilig in haar armen kan sluiten!

  Meer over dit spel:
  Help de ongeruste Susan
  Wie heeft de kleine Jimmy ontvoerd?
  Sfeervolle Zoek en Vind Scènes
  Gevarieerde puzzels
  Betreed een wereld waarin magie doodgewoon is
  Ontdek welke plannen er gesmeed worden
  Speciale “Collector’s Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer!
  Volledig Nederlandstalig

  16-06-2015, 16:09 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:games downloaden,download spelletjes, zoek en vind, zoek en vind spelletjes
  Archief per week
 • 23/05-29/05 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 09/11-15/11 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!