Zoek en vind spelletjes
Inhoud blog
 • Nieuwe game van Denda Games: Vengeance - Lost Love
 • Battlefield 1
 • Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe
 • Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg
 • New York, de ultieme bestemming voor iedereen

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  Nieuws Ned. AD
 • 'Erg flets, een verplicht nummer'
 • Denker des vaderlands als bron van inspiratie
 • Golfer Luiten door op PGA Championship
 • 'Het was een totale reset"
 • Krajicek naar halve finales Lexington
 • 'Betrapte' Lobintsev ontsnapt aan straf
 • Spelers Barça vermaken zich met potje bubbelvoetbal
 • Poels wint voor eigen publiek in Limburg
 • Gestopte hockeyer Balkestein gaat toch door
 • Club Brugge opent seizoen met winst

  12-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hebzucht, de leidraad voor entertainment

  De definitie van hebzucht, zoals weergeven op mensbegrippen is: Hebzucht, de zucht naar het hebben.Als je goed om je heen kijkt is de eerste (en ook tweede) indruk dat wij mensen van nature hebzuchtig zijn. Naar geld en dingen, naar status, aanzien, roem, vroomheid, seks, intimiteit, liefde, geluk, wijsheid. En wat al niet meer.Psychologisch gezien is de functie van de hebzucht dat we door ons te verbinden met zaken die wij willen bezitten, maar nog niet hebben.

  Hebzucht is dus een negatieve eigenschap, dat veel wordt gebruikt in de hedendaagse entertainment producten, maar is eigenlijk al zo oud als de weg naar Rome, maar misschien nog wel ouder. Zo zijn er de Griekse mythololgieeen, zoals bijvoorbeeld het verhaal van koning Erysichton.

  Omdat koning Erysichton een boom kapte in een heilig woud, straft de godin Ceres hem met een niet te stillen honger. Als een klassiek Koekiemonster zet hij zijn gulzige bek in alles wat in de buurt komt. Zelfs zijn dochter moet eraan geloven. Als de godin Nikè naar de aarde komt om de mensen overwinningen te brengen, willen de mensen het prachtige meisje koste wat het kost op aarde houden. Ze sluiten haar op en breken haar vleugels.

  Hebzucht komt ook veel voor in de bijbel, in vele spreuken. Een aantal voorbeelden zijn:

  -          Wie van geld houdt, kan er niet genoeg van krijgen. Wie verzot op rijkdom is, is altijd op meer gewin belust. Ook dat is enkel leegte. Prediker 5:9

  -          Wat heeft een mens eraan als hij de hele wereld wint, maar er het leven bij inschiet? Marcus 8:36

  -          Tob jezelf niet af om rijk te worden, zet dat plan opzij. Spreuken 23:4

  -          Verzamel voor jezelf geen schatten op aarde: mot en roest vreten ze weg en dieven breken in om ze te stelen. Verzamel schatten in de hemel, daar vreten mot noch roest ze weg, daar breken geen dieven in om ze te stelen. Matteüs 6:19-20

  Het spreekt dan ook voor zich dat ook de games industrie hebzucht gebruikt als verhaallijn voor hun Games. In de prachtige spelletjes  van de Pakistaanse uitgever Urchin Games is hebzucht, in het Engels vertaal ‘Greed’ het leidende thema.

  In de reeks Greed zijn tot nu toe twee titels verschenen:

  -          Greed Forbidden Experiments

  -          Greed The Mad Scientist

  Beide titels hebben als basis hebzucht, een geheimzinnige cultus doet mooie jonge vrouwen verdwijnen. De hebzucht van de cultus bestaat uit het bezitten van deze mooie vrouwen. Hun naaste familie wordt aangespoord om deze vrouwen te vinden en te redden van de cultus.

  Wilt deze games zelf eens proberen, deze games downloaden kan op veel verschillende websites waar je spelletjes kunt spelen en downloaden.

  Het is toch geweldig dat oude thema’s in moderne media worden ingezet. Thema’s zijn van alle tijden, alleen de verpakking is anders in onze moderne tijd. Volgende keer gaan wij dieper in op het land Tibet, ook een onderwerp dat een bron van inspiratie is voor veel entertainment ontwikkelaars.

  12-11-2015, 16:49 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda Games: Vengeance - Lost Love
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Amanda keert samen met haar verloofde James terug naar het stadje waar ze opgroeide. Ze wil hem haar ouderlijk huis laten zien. Helaas zijn haar ouders niet meer in leven. Amanda mist ze nog iedere dag. Vlakbij hun eindbestemming krijgen Amanda en James de schrik van hun leven. Midden op de weg staat een gemaskerde gedaante. James weet hem te ontwijken maar in de verwarring die volgt, wordt hij door de onverwachte verschijning ontvoerd. Amanda vraagt haar broer Mike om hulp. Tot haar grote ontzetting is hij niet bereid haar te helpen!

  Mike is druk met het heropenen van de mijn en heeft nergens anders interesse in. Amanda is geschokt. Mike weet toch dat hun vader de mijn na een afschuwelijk ongeluk heeft gesloten? Wat verzwijgt haar broer voor haar? Tijdens haar zoektocht naar James, stuit Amanda opnieuw op de gemaskerde gedaante. Hij wordt de Eenzame Mijnwerker genoemd. Welk mysterie is gaande in het stadje waar ze eens zo gelukkig was? Stort je op sfeervolle zoek en vind scènes en speel tal van minispellen om het geheim van de Eenzame Mijnwerker te ontrafelen en James terug te vinden!

  Ben jij een kei in het redden van vermiste verloofdes? Download dan bij Denda Games ook de spellen Spirits of Mystery: Song of the Phoenix – Collector’s Edition en Secret Bunker USSR – The Legend of the Vile Professor. Je zult genieten van deze spannende en avontuurlijke zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Denda Games onderzoekt een spookverschijning
  • De verloofde van Amanda wordt ontvoerd
  • Bestaat de Eenzame Mijnwerker echt?
  • Achterhaal het geheim van Amanda’s broer Mike
  • Gevarieerde zoek en vind scènes
  • Goed uitgekiende minispellen
  • Een spannende verhaallijn
  • Volledig Nederlandstalig

   Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.

   Of wilt u gamekeys en cdkeys kopen? Kijk dan op de website van Denda.


  25-07-2016, 11:24 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlefield 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Battlefield 1 is een actiespel en komt uit op 21 oktober 2016 in de winkel. Voor de mensen die hem vooruit hebben besteld is het spel al te spelen op 18 oktober 2016. Het spel is te spelen op de Xbox One, Playstation 4, en PC. De uitgever is Electronic Arts en de ontwikkelaar is DICE.

  Over de singleplayer is nog niet veel bekend gemaakt. Wel is duidelijk dat je het spel in meerde perspectieven speelt en dus met meerdere hoofdpersonen. Of de verhalen van de hoofdpersonen met elkaar in verband liggen is ook niet duidelijk. Wel is bekend dat het spel zich afspeelt in de eerste wereldoorlog.

  Over de multiplayer is echter meer bekend gemaakt. Bij de multiplayer staan grote veldslagen tussen 64 mensen centraal met alle kenmerken die de eerste wereldoorlog met zich meebrengt. Zo heb je loopgraven, gifgas, historische tanks en oude gevechtvliegtuigen. Het spel bestaat dus niet alleen uit soldaten die te voet gaan maar ook soldaten op paarden en in pantservoertuigen of zelfs in tanks die de loopgraven zo overhoop rijden. als speler kun je uit 4 voertuig klassen kiezen die zijn alleen nog niet bekend gemaakt.

  Ook kun je als speler zelf kiezen uit vier klassen om in te spelen: De assault-klasse, laat spelers onder meer vijandelijke voertuigen uitschakelen. De medics houden hun kameraden in leven, de support-klasse die beschikt over zware wapens en de scout die met zijn sniper rifle verantwoordelijk is voor het vergaren van Intel.

  Het spel speelt zich overal ter wereld af zoals in de woestijn van Arabie of in de bekende plekken van west Europa. Geen gevecht zou het zelfde zijn door alle verschillende locaties in de lucht op het land of zelfs in de zee. Het is kortom een prachtig spel om zeker naar uit te kijken. Dit spel is op 21 oktober te koop in de winkel ook kun je gamekeys en cdkeys kopen.

  13-07-2016, 15:35 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tijdsbesteding in virtuele wereld neemt enorm toe

  Wat voor 10 jaar geleden nog ondenkbaar was, is volgens de laatste onderzoeken een feit. Wereldwijd besteden steeds meer mensen uren op Facebook, Twitter, Snapchat, en het spelen van games op hun mobiele telefoon.

  De grote uitschieter zijn de Japanners. Uit het onderzoek bleek dat zij meer dan 5 uur per dag met hun mobiel in de hand de verschillende sociale media afstruinen naar leuke foto’s, updates en video’s.

  Ook in Nederland is het aantal uur dat besteed wordt aan sociale media gigantisch. Wij doen niet onder voor de Japanners, met 4 uur gemiddeld per dag staan wij dik in de top 10. Nederlanders zijn überhaupt gewend om snel aan nieuwe technologie te wennen. Internationale bedrijven weten dit, Nederland is dan ook vaak de proeftuin voor nieuwe technologie en concepten.

  Waren het in het begin van de Mobiele Smartphone revolutie vooral de jongeren die uren achter hun mobiel gekluisd zijn, nu doen veel ouderen niet onder voor de jongeren. Hun gedrag is bijna nog meer gefocust op het opzuigen van informatie, dan dat van de jongeren. Met het grootste gemak kopen zij online CD keys of Game keys en beginnen te spelen op hun laptop.

  Veel ouderen hebben ook een tablet waar zij games op spelen, de Facebook posts van hun kleinkinderen controleren, en hier, voor veel kleinkinderen bloed irritant, van allerlei opmerkingen op plaatsen. De groepsapp is ook uitvinding die steeds meer ouderen ontdekken. Op zich is dit een prachtige stukken technologie, hierdoor blijven de ouders intensief betrokken bij het leven van de kinderen en klein kinderen, vooral het delen van foto’s neemt een grote vlucht.

  Game Keys kopen is iets wat ouders ook steeds meer doen. Kochten zij eerst hun games in de retail, nu, door het verdwijnen van retail ketens, zoals bijvoorbeeld Bart Smit, hebben zij ook het gemak van het online kopen van een download ontdekt.

  De Sims 4 is bij uitstek een spel waarmee ouderen uren lang zichzelf kunnen vermaken. De virtuele wereld neemt hun realiteit over. In deze game maken zij nieuwe vrienden, houden hun hersens scherp en wordt eenzaamheid voorkomen. Mensen die commentaar hebben over het intense verblijf in de virtuele wereld, kunnen nog wel eens ongelijk hebben. Over tien jaar kan uit onderzoek wel eens blijken dat het spelen in de virtuele wereld de ouderen fitter en scherper houdt. Wij gaan het meemaken.

  01-07-2016, 12:27 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
  28-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reizen naar Mysterieuze locaties, via de digitale snelweg

  Hoewel de wereld door internet, en de  laatste jaren ook door mobiel internet, voor iedereen op de planeet ontsloten is, zijn er nog plekken in de wereld die voor velen een mysterie zijn. Deze plekken zijn moeilijk te bereiken, of eenvoudig te gevaarlijk om naar toe te reizen.

  Neem bijvoorbeeld de Mount Everest, het verlies van een bergbeklimmer door de gevolgen van een hoogte ziekte, geeft maar weer aan dat het niet eenvoudig is om deze berg te beklimmen. Hoewel er veel klimmers de berg zijn die het proberen, blijft de beklimming lastig. Het halen van de top is een mysterie die voor weinige gegeven is. Juist de drukte op de berg maakt het voor de beklimmers lastig, boven de vierduizend meter telt iedere seconde, en wachten in de rij om naar boven te gaan, vertraagd de laatste etape naar de top, met alle gevaren van dien.

  Ook de Bermuda Driehoek is, ondanks de technologische mogelijkheden, een mysteries die heden ten dage nog steeds niet is ontrafeld. Nog steeds verdwijnen er schepen, vliegtuigen en helikopters in dit mysterieuze gebied, dat is gevestigd in de buurt van Bermuda in de Caribische Zee. Zoals gezegd, de oorzaak is onduidelijk, het kan daar van de ene op het andere moment spoken, en verdwijnen er schepen en vliegtuigen van de rader, zonder dat er een oorzaak is, bijvoorbeeld door een storing van het elektrische systeem.

  Ook zijn er lokaties waar door oorlog en geweld de toegang onmogelijk is, denk hier bijvoorbeeld aan landen als Pakistan, Afghanistan of Irak. Wat zou het mooi zijn om de zijde route nog een keer te rijden door deze landen, of de tempels te bezoeken die al sinds het ontstaan van de mensheid in deze landen aanwezig zijn.

  Gelukkige is er een veiligere weg om naar deze lokaties te vertrekken. Het spelen van spelletjes is een mooi alternief. Je hebt natuurlijk Rollercoaster Tycoon World en De Sims 4, maar Bijvoorbeeld ook het spel ‘Mysterie Journey The Final Path’, waar je binnen een paar uur de mooiste locaties van de wereld bezoekt, van achter je computer danwel te verstaan. Ga naar de pyramides in Egypte, de tempels van de Maya’s en de kanibalen in Borneo en los puzzels op, ondek nieuwe culturen en geniet van de omgeving. Een aanrader voor iedereen die van avontuur houdt.

  28-06-2016, 13:43 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York, de ultieme bestemming voor iedereen

  Vraag een willekeurige voorbijganger naar welke plaats die nog een keer toe wil in de wereld, en de kans is zeer groot, bijna 100% als je eerlijk bent, dat die naar New York wil, al is het maar 1 keer in zijn leven!

  Dit is niet zo gek, New York is een fantastische stad, waar het leven bruist, waar het gebeurd, waar de trends als eerste verschijnen. Met een beetje geld op zak, kan je hier de mooiste dingen meemaken. New Yorkers zijn geen Amerikanen, New Yorkers zijn New Yorkers.

  Het is dan ook niet zo vreemd dat New York veel wordt gebruikt voor creatieve uitingen, zoals liedjes, films, mode, en sinds kort ook voor games. Naast het feit dat New York namelijk bruisend, hip, hard, modern, chaotisch en creatief is, is New York ook mysterieus.

  De ondergrondse gangen van New York zijn legandarisch. New York was de eerste stad na Londen di een metro systeem aanlegde, oude tunnels die nu niet meer in gebruik zijn, worden nu bevolkt door zwervers en andere vreemde zaken spelen zich af in die tunnels. Te samen met het feit dat er nog miljoenen mensen begraven liggen onder de wolkenkrabbers van Manhattan, is dit een prachtig decor om een adventure game te ontwikkelen. Dit is iets wat de Poolse ontwikkelaar Five BN dan ook met veel plezier en toewijding heeft gedaan.

  Spelletjes koop je in verschillende soorten en maten. Gamekeys en cdkeys kopen kan natuurlijk ook.In de reeks spelletjes van deze fantastische ontwikkelaar, in Nederland vertegenwoordigd door Denda Games, is New York Mysteries the lantern of Souls het laatste spel dat is uitgebracht. Ga mee met de avonturen van journalist Laura James, en help haar de moord op de kersverse weduwe op te lossen.

  Na de delen 1 en 2 is dit weer een goed vervolg in deze reeks. De kwaliteit van de game is wederom verbluffend, de casual gamer wordt niet teleurgesteld. Wij hebben tevens vernomen dat de ontwikkelaar uit Polen alweer bezig is met de volgende release van deze succesvolle serie, de titel van dit spel is nog onbekend, maar het is ons door de Poolse ontwikkelaars gegarandeerd dar dit spel nog een slag beter is dan de volgende. Wij kunne dit bijna niet geloven, want dit spel is al zo goed, dat wij niet kunnen wennen aan het idee dat er nog een beter spel is. Wordt vervolgd.

  28-06-2016, 13:37 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Games, spelletjes, zoek en vind spelletjes, nieuwe games, game keys, cd keys,
  13-06-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denda Games komt met nieuwe game: New York Mysteries 3 - The Lantern of Souls
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Laura James is lid van een geheime orde die mysterieuze misdaden onder de loep neemt. Haar dagelijkse werk als journalist bij het Daily News helpt haar aan nuttige informatie. Laura’s baas, professor Bishop, vraagt haar een vreemde moord te onderzoeken. Carrie Martell is kort na de begrafenis van haar veel oudere echtgenoot, de bekende advocaat Thomas Martell, in haar goed beveiligde landhuis om het leven gebracht. De hoeveelheid bloed die in het landhuis is aangetroffen spreekt boekdelen. Carries lichaam is echter spoorloos verdwenen…

  Help Laura te achterhalen of de dood van Carrie Martell een bovennatuurlijke oorzaak heeft. Wie is de onbekende man die door het landhuis dwaalt? Hoe kan het dat hij geen pijn lijkt te voelen? Waarom heeft Carrie kort na de begrafenis van haar man champagne gedronken en taart gegeten? Hadden de Martells wel een goed huwelijk? Vind het antwoord op al deze vragen! Ga op onderzoek uit en stuit op verborgen nissen en geheime doorgangen. Vind nuttige voorwerpen en los goed uitgekiende puzzels op. Los samen met Laura een wel heel mysterieuze moord op maar… wees voorzichtig!

  Heb jij de vorige delen van deze fantastische reeks al gespeeld? Download bij Denda Games ook de spellen New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collector’s Edition en New York Mysteries 2 – High Voltage Collector’s Edition. Je zult genieten van deze geweldige zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Denda Games onderzoekt een mysterieuze moord
  • Door wie is Carrie Martell vermoord?
  • Wie dwaalt door het huis van het slachtoffer?
  • Vind en gebruik nuttige voorwerpen
  • Los ingenieuze puzzels op
  • Een prachtig spel om te zien
  • Een spannende verhaallijn
  • Volledig Nederlandstalig

  Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.


  13-06-2016, 11:28 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RollerCoaster Tycoon World

  Heb jij er altijd al van gedroomd een eigen pretpark te bezitten? Grijp dan nu je kans en speel “RollerCoaster Tycoon World™”, een simulatiespel vol adembenemende achtbanen!

   

  Niets is leuker dan een bezoekje aan een pretpark! Als eigenaar van een flinke lap grond besluit je het mooiste pretpark ooit te creëren. Wie eenmaal een bezoekje aan jouw pretpark heeft gebracht, zal over niets anders meer praten. Bezorg jouw gasten een onvergetelijke ervaring en zorg ervoor dat ze hun ogen uitkijken in een tot in de puntjes verzorgd pretpark. Laat ze de dag van hun leven beleven. Het leukste komt nog… je mag jouw eigen achtbanen ontwerpen!

   

  Plaats uiteenlopende attracties zodat jong en oud zich uitstekend zullen vermaken. Vergeet niet dat de gasten op een geven moment honger zullen krijgen. Zorg ook voor voldoende personeel en houd de financiën goed in de gaten. Kleed het pretpark aan met onder andere stijlvolle paden, bomen, winkels en decoraties. Met de prachtige, zelfontworpen achtbanen zal je de meeste indruk maken. Ontwerp ze volledig in 3D en maak een ritje in jouw eigen achtbaan. Creëer een uniek park en pas het helemaal aan jouw eigen wensen aan. Steel de show in dit fantastische spel!

   

  Ben jij dol op simulatiespellen? Speel dan ook de spellen van De Sims! Download bij Denda Games De Sims 3, De Sims 4 - Limited Edition en verschillende uitbreidingen!

  Wil jij RollerCoaster Tycoon World spelen kijk dan op de website van Denda Games

  Kenmerken
  Denda Games maakt een ritje in de achtbaan
  Zorg voor enthousiaste en tevreden bezoekers
  Prachtige 3D-omgevingen
  Nieuwe krachtige 3D-bouwengine
  Vernieuwende 3D-ontwerpeditor
  Een uitgebreide keuze aan spelobjecten
  Richt het park naar jouw eigen smaak in
  Kies uit meerdere kaarten en thema’s
  Verschillende speltypen
  Een dynamische gameplay
  Maak een ritje in jouw eigen achtbaan
  Deel jouw mooiste creaties op social media
  Bedien camera’s en maak mooie filmpjes
  Activatie van spel op STEAM
  Volledig Nederlandstalig

   

  Systeemeisen
  Besturingssysteem: Windows 7 (64-bits) 
  Processor: 2,3 Ghz
  Geheugen: 4 GB RAM 
  DirectX: Versie 11 

  26-05-2016, 16:07 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  25-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe game van Denda: Mysteries of Magic Island
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Heb jij altijd al een echte tovenaar willen worden? Grijp dan nu je kans! Reis naar een magisch eiland dat zich op een geheime locatie bevindt en leg het tovenaarsexamen af. Je hoeft alleen maar veilig terug te keren naar de Hogeschool der Toverkunsten. Lijkt dat je heel eenvoudig? Wees gewaarschuwd: velen zijn je voorgegaan maar niemand is ooit teruggekeerd…

  Durf jij de uitdaging aan te gaan? Misschien ben jij de eerste die erin zal slagen het eiland te verlaten! Verken een mystiek eilandje vol kleurrijke locaties, vind verborgen voorwerpen en los puzzels op. Vergeet niet om van de prachtige omgeving te genieten! Lukt het jou de geheimen van het eiland te onthullen en als een echte tovenaar huiswaarts te keren? Doe je uiterste best en imponeer al je vrienden door dit vermakelijke zoek en vind spel succesvol te voltooien!

  Bij Denda Games kun je nog veel meer leuke spellen die zich op bijzondere locaties afspelen downloaden. Speel ook Kate Arrow: Deserted Wood en Hidden Expedition: Devil’s Triangle, twee avontuurlijke zoek en vind spellen!

  Kenmerken

  • Denda Games reist naar een magisch eiland
  • Leg het tovenaarsexamen af
  • Pittige puzzels
  • Kleurrijke Zoek en Vind Scènes
  • Fantastische locaties
  • Word de eerste die het eiland levend verlaat
  • Volledig Nederlandstalig

  wil je deze of andere spelletjes spellen kijk dan op de site van Denda games

  25-03-2016, 12:41 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lost Lands - The Golden Curse
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Sinds de Duistere Ruiters verdreven zijn, heeft het Verloren Land tientallen jaren van vrede gekend. Onlangs zijn echter versteende demonen, zoals een harpij en een Minotaurus, tot leven gewekt! Niemand verwachtte dat de eeuwenoude vloek na duizend jaar ineens geactiveerd zou worden en de paniek is groot. De magiër Maaron, die niet langer een kluizenaar is, roept wederom de hulp van zijn goede vriendin Susan in. Zij zal het Verloren Land opnieuw moeten redden.

  Dit keer staat ook de veiligheid van Susans eigen wereld op het spel! Samen met de kleine Fiora gaat ze de strijd opnieuw aan. Verken samen met dit dappere duo nieuwe gebieden van het Verloren Land zoals een ondergrondse wereld, de Zwevende Eilanden, een vulkanische krater, een mysterieus fort en een griezelig kasteel. Maak kennis met bijzondere personages die jouw hulp met een wederdienst zullen belonen en probeer jouw angst te onderdrukken als je tegenover de demonen komt te staan. Lukt het jou een manier te vinden om de demonen te verslaan?

  Speel ook de andere delen van deze fantastische reeks. Natuurlijk kun je ook de spellen Lost Lands: Dark Overlord Collector’s Edition, Lost Lands: The Four Horsemen Collector’s Edition en Lost Islands – Eternal Storm downloaden bij Denda Games. Je zult met volle teugen van deze zoek en vind spellen genieten!

  Kenmerken

  • Keer met Denda Games terug naar het Verloren Land
  • Alleen jij kunt met de eeuwenoude vloek afrekenen!
  • Verken adembenemende, nieuwe gebieden
  • Versla de demonen die tot leven zijn gekomen
  • Ontdek hoe het leven van Maaron is veranderd
  • Tal van puzzels, minigames en unieke Zoek en Vind Scènes
  • Vind alle pagina’s van een manuscript over het Verloren Land
  • Volledig Nederlandstalig

  03-03-2016, 14:26 geschreven door Daphne  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Archief per week
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 09/11-15/11 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!