• Brentonimo.
  • Hier komen de schutters...
    Préminiemen Zennester winnen op Heffen met 2-12
    01-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zennester-Hallaar 6-10
    Het moest er eens van komen. Tegen Hallaar werd voor het eerst dit seizoen verloren.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    01-11-2008, 22:27 geschreven door André
    26-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zennester-Itegem 5-0
    Dit zijn alvast enkele beelden. Het verslag volgt!

26-10-2008, 22:21 geschreven door André
    19-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heffen-ZH 18-10-08
    Als je niet verder moet dan de velden rechtover Proctor&Gamble kan je moeilijk van een verplaatsing spreken. De jeugd van Heffen traint en speelt daar inderdaad, gekneld tussen de gezonde lucht van het Vrijbroekpark en de vervuiling en het lawaai van de E-19. Was het uit angst dat er werd gekozen voor een superlange opwarming? Dat onze jongens opgewarmd waren zag je meteen want ze vlogen er als een pletwals in en die blitskrieg resulteerde in de tot nu toe snelste goal van het seizoen. Tik-tik-tik en na amper 30 seconden knalde Yaron zijn eerste tegen de neteen: 0-1. Nog geen minuut later werd Moon op links de diepte in gestuurd en dat resulteerde in een eerste corner. Quinten kreeg de bal voor de voeten en aarzelde niet. Het stond meteen 0-2. Dat Zennester de betere ploeg was werd meteen duidelijk. Brent viel bijna in slaap in zijn doel en de corners in het voordeel van Hombeek volgden elkaar op. Vier in evenveel minuten.Bij de laatste was het weer raak wanneer deze keer Senne zijn rechter tegen het leer knalde: 0-3. Hombeek bleef druk zetten. Quinten kopte een uitstekende voorzet tegen de paal. Yaron besloot even later net naast en Moon schoot op de keeper. Diezelfde Moon brak even later door op links en zijn voorzet werd door opnieuw Yaron net naast gemikt. De mooie combinaties volgden elkaar snel op en onze spelertjes leken elkaar blindelings te vinden. Zowel op links als op rechts werd er breed gespeeld en het gevaar kwam constant van de flanken. Senne, de draaischijf op het middenveld veroverde voor de zoveelste keer de bal en stuurde Moon de diepte in. Na een ren van twintig meter zette die voor. Yaron knalt op de keeper die de bal lost. Moon is goed gevolgd en het staat 0-4. Even later staat het reeds 0-5 wanneer een ongelooflijk geharrewar voor het doel van Heffen door Yaron met een doelpunt werd beëindigd: 0-5. Meteen ook de stand bij de rust. In het begin van de tweede helft begon Hombeek rustiger aan zijn opdracht. Dat resulteerde in een zekere druk vanwege Heffen. Op een corner konden die jongens dan ook scoren. Brent stond werkelijk machteloos tegenover de droge knal van op een vijftal meter: 1-5. Wat volgde was een rustiger periode met wat heen en weer gevoetbal zonder kansen maar plots schoot Zennester weer wakker. Quinten recupereerde al bikkelend de bal, zette voor en Yaron scoorde opnieuw: 1-6. Een corner van Hombeek ging daarna tegen de deklat (als ik me niet vergis was dat een schot van Robbe D.) en bij de counter die volgde scoorde Heffen opnieuw: 2-6. Een heel actieve Wesley gebruikte meermaals de ruimte op rechts en bij zijn zoveelste infiltratie bereikte zijn voorzet de inlopende Sam: 2-7. Het festival kon nu werkelijk beginnen. Moon, die nu linksachter speelde stuurde woelwater Sam op wandel. Die kapte en zette voor. Opnieuw dook Yaron voor de goal op en het stond 2-8. Opnieuw brak Wesley door op rechts maar zijn voorzet werd door Quinten tussen de bomen gemikt. Heffen probeerde nog wel maar het stoorwerk van Siebe, Jonas, Robbe en Tom brak elke aanval reeds voor de middenlijn af. Op een counter van Hombeek volgde een tik-takmoment met aan het einde van het spel weeral Yaron op de goede plaats: 2-9. En het was nog niet gedaan! Op een corner scoorde Sam de tiende voor Zennester, Yaron even later de elfde en Robbe M. had de eer om de eindcijfers vast te leggen: 2-12. Een mooie score tegen een weliswaar niet al te sterke tegenstander. Vooral tijdens de eerste helft werd er heel goed gecombineerd. Proficiat. Deze ploeg is nog steeds ongeslagen dit seizoen. Doe zo voort, mannen.

19-10-2008, 11:27 geschreven door André
    15-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brentonimo.
    Pas na de match, oog in oog met de 'Katelijnse dynamiet' (zo klonk het in hun strijdliedje!) kon Brentje zijn kunstjes tonen.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    15-09-2008, 23:28 geschreven door André
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier komen de schutters...
    Dat het onmogelijk zou zijn om de monsterscore van vorige week te herhalen wisten we op voorhand. Toch had de score veel hoger mogen en kunnen zijn dan de magere 2-0. Het overwicht van onze jongens was enorm en Brent moet zich heel de match serieus verveeld hebben in zijn goal. Hij vertelde na de match dat hij blij was dat iedereen in de tweede helft mee mocht oprukken en dat hij zo als een soort vliegende keeper mocht fungeren. Tegen Katelijne werd minder gecombineerd dan tegen Hooikt. Er werd heel veel op doel geschoten, dikwijls ook vanuit onmogelijke hoeken en posities en trainer Wout riep geregeld dat er moest worden gepast en over de grond gevoetbald. Het is echter nog vroeg in het seizoen en de automatismen zijn nog niet optimaal. De match begon zoals tegen Hooikt. Onze jongens voetbalden naar voren en hadden bijna constant balbezit. Na een verkenningsronde van een tiental minuten kwam het eerste schot op doel. Joeri knalde op de Katelijnse keeper. Daarna volgden twee corners maar die leverden geen doelpunten op. Even later was het dan toch zover. Senne recupereerde de bal en schoot van ver op doel. Moon die praktisch in de goal stond bukte zich net op tijd en de bal zoefde tegen de netten.: 1-0. Het was de dag van de afstandsschoten want drie minuten later was het joran die mooi van ver de bal tussen de palen mikte. De bezoekende keeper misrekende zich totaal en het stond 2-0. Eén minuut later stond het bijna 3-0 wanner Moon met de bal voorbij de keeper ging en naar doel trapte. Zijn schot was spijtig genoeg niet hard genoeg en de bal werd voor de lijn gekeerd. Net voor de rust was het Tom die nog eens uithaalde maar ook zijn bal ging centimeters naast. TWEEDE HELFT: De tweede helft vangt aan net als de eerste met een offensief van zennester. het resulteert is een hele reeks afstandschoten maar er vallen geen goals. Joran treft wel de paal en Senne schiet recht op de doelman. Een mooie aktie van Tom eindigt net naast het doel. Ondertussen lomt Katelijne af en toe over de middellijn en moet Brentje zelfs tot tweemaal toe ingrijpen maar hij staat zijn mannetje en de bal gaat nipt naast. Het laatste kwartier is een aaneenschakeling van afstandsschoten en corners die nogmaals het overwicht van onze jongens in de verf zetten. Het blijft 2-0. De buit is binnen, proficiat jongens.

15-09-2008, 23:21 geschreven door André
    13-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZH-Katelijne 2-0
    In afwachting van het verslag van de wedstrijd zijn hier toch al een aantal foto's.

13-09-2008, 21:18 geschreven door André
    09-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hooikt-ZH (06-09-08)
    Na de zware afstraffingen op het tornooi van Racing Mechelen was het afwachten hoe onze favoriete ploeg zou functioneren in een normale wedstrijd. Vandaag werd de eerste échte match van het nieuwe seizoen afgetrapt in Koningshooikt. Trainer Waut kon er in extremis niet bij zijn en had Benny gevraagd om de ploeg te begeleiden. Benny had een basisopstelling meegekregen van Waut en zo begonnen onze jongens met Brent in het doel en voor hem Robbe en Quinten. Het middenveld was bevolkt door Senne centraal, Moon op rechts en Sam op links. In de spits tenslotte opereerden Siebe en Joran. EERSTE HELFT: Onze jongens namen de match meteen in handen en legden een aantal mooie combinaties op de mat. Je voelde de eerste minuten nog wel dat er gezocht werd naar elkaar. Niet gemakkelijk om meteen een aantal jongens in te passen natuurlijk. Toch draaide het plots heel goed. Vooral wanneer onze ploeg begreep dat de ruimte langs de flanken lag. Dat resulteerde meteen in een paar mooie voorzetten. Moon vocht voor de bal in de kleine rechthoek en werkte mooi af: 0-1. Even later werd diezelfde Moon door Quinten langs de lijn de diepte in gestuurd. Hij zette voor en Senne trapte binnen: 0-2. Eén minuut verder trapte Joran op de paal. Het begon goed te draaien maar het moet gezegd worden dat de tegenstander ons amper iets in de weg legde. Dezelfde Joran schoot nog geen minuut later op de paal. De bal caramboleerde eerst op de keeper en daarna via de knie van Moon in doel: 0-3. Evert besloot van op afstand zijn kans te wagen en scoorde ook: 0-4. Daarna werd het een waar doelpuntenfestival. Sam en weer Evert tekenden voor de vijfde en zesde goal. Hooikt kwam dan eindelijk tot een echte aanval maar de bal werd weer snel Hombeeks en Wesley zette een tegenaanval op. Hij lanceerde Senne die van op een behoorlijke afstand besloot: 0-7. Opnieuw een aktie van Moon op rechts. Tegenstrever uitkappen en de lijn afschuimen. Voorzet tot bij Quinten: net over. Weer een aktie van Moon op rechts. Mooie voorzet over de grond en Evert trapte zijn derde binnen: 0-8. Siebe die in de spits goed zijn mannetje stond kreeg een mooie kans op de 0-9 maar zijn bal zoefde net naast de paal buiten. We vallen in herhaling want opnieuw ging Moon door op rechts, kapte zich vrij en centerde. Senne werkte af: 0-9.De kleinste Robbe schoot net over en Joran bewees zijn doelinstinct door wel raak te mikken: 0-10. De cijfers begonnen er voor Hooikt dramatisch uit te zien maar de arbiter floot af. Er kon even worden uitgeblazen. Terwijl onze gasten op het terrein bleven verdwenen de Hooikt-boys naar de vestiaire. TWEEDE HELFT: Zennester ging meteen door op zijn elan en legde druk op de tegenstander door voor elke bal te gaan. Grote Robbe waagde zijn kans van ver en scoorde: 0-11. Opnieuw een rush op rechts van Moon. Voorzet en Senne knalde op de paal. De kleine Robbe schiet net naast. De keeper van Hooikt trapte uit , Senne recupereerde en schoot zonder te aarzelen: 0-12. Joran deed hem na: 0-13. Een aanval door het midden volgde. Sam zag Moon vrij inschuiven maar die besloot centimeters naast. Daarna volgde een schermutseling met als gevolg een own-goal van Hooikt: 0-14. (Als die ook al voor ons gingen scoren?) Opnieuw schoot de kleine Robbe nipt over. Zijn visier stond nog niet op scherp. Daarna volgde de zoveelste assist van Moon en de vijfde goal van Senne. De kleine Robbe dacht dan 'ik probeer het nog eens' en ditmaal was het wel raak: 0-16. Brentje die tijdens de rust de goal aan Wesley had gelaten liep in wanneer de doelman de bal loste en scoorde de 17de voor Hombeek. Joran maakte daarna de 0-18 en gaf dan nog een assist door Brent zijn tweede op een plateauke aan te bieden: 0-19. We kregen compassie met de tegenstandertjes. (We weten sinds het tornooi wat het is...) Het Hombeekfestival ging echter ongestoord voort. Moon trapt op de paal en Quinten is uitstekend gevolgd: 0-20. De bal ging via Brent die nu op rechts opereerde naar Sam. Die probeerde een lob-schot en de bal verdween in doel nadat Moon er nog zijn rechter had tegen gezet. Ik had zijn naam reeds in mijn boekje genoteerd toen hij me toeriep dat de bal reeds binnen was. Ere wie ere toekomt! Sam: 0-21. Daarna kreeg Hooikt zijn eerste corner van de partij. Ze scoorden warempel de eerredder en nog wel met het hoofd: 1-21. Op dat ogenblik noteerden we de eerste fout van de wedstrijd maar de arbiter floot niet. Het was een ongelooflijk faire match! De laatste minuut was aangebroken. Moon trapte nog eens op doel maar de keeper devieerde in corner. Op diezelfde corner legde Sam de eindcijfers vast: 0-22. Het was voor de Hombeeksupporters en Zennesterretjes een aangename match maar absoluut geen waardemeter. Daarvoor was de tegenstander te zwak. We onthouden wel het mooie samenspel van vooral de eerste helft. (C'est bon pour le moral!) Ze kunnen de komende match met een stevige brok zelfvertrouwen tegemoet zien.

09-09-2008, 14:13 geschreven door André
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 3

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    09-09-2008, 14:05 geschreven door André

09-09-2008, 13:58 geschreven door André
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Racing Mechelen: Dag 1

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (10 Stemmen)
    09-09-2008, 11:50 geschreven door André