zeeklassen
foto's en verslagen uit Blankenberge
Welkom op onze zeeklassenblog
Inhoud blog
 • Donderdag 9 Mei
 • Woensdag 8 Mei
 • Dinsdag 7 Mei
 • Maandag 6 Mei 2019
 • Het Sport Vlaanderen centrum in Blankenberge
  Zoeken in blog

  16-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom op onze zeeklassenblog!
  Beste ouders, familieleden en vrienden van onze zeeklassers,

  zoals elk jaar proberen we jullie via het internet elke dag op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in Blankenberge.
  Je zal hier verslagjes kunnen lezen en natuurlijk ook vele foto's kunnen bekijken van onze activiteiten.

  Veel plezier.


  16-03-2009, 00:00 geschreven door kevin  
  Reacties (0)
  09-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag 9 Mei
  Joepie,vandaag werden we wakker gemaakt door een stralende zon. Leuk om zo onze dag te beginnen. Eindelijk cornflakes bij het ontbijt. Dat werd door velen gesmaakt. Nog even een uurtje les en we mochten weer richting sporthal waar we onze energie kwijt konden bij de handbal en hockey.
  De batterijen konden we weer opladen met fishsticks, aardappelpuree en groenten.
  Tijd om terug richting zee te gaan waar we ons konden uitleven op het strand. Het weer liet ons zelfs toe om met de blote voeten in het water te gaan. Helaas sloeg het weer een half uur te vroeg om en kregen we een bui over ons heen. Dan maar snel terug en een warme douche.
  Na een lekkere spaghetti maakten we ons klaar voor de bonte avond. Een heel leuke avond met te gekke optredens die we eindigden met een klein fuifje.
  Moe maar voldaan zijn we dan naar onze kamers gegaan voor de laatste nacht.
  Tot morgen in Lummen!


  09-05-2019, 22:31 geschreven door kevin  
  Reacties (2)
  08-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 8 Mei
  Na alweer een rustige nacht konden we goedgemutst aan dag drie beginnen. Eerst een ontbijt, gevolgd door een uur les over het Zwin. We leerden bij over de fauna en flaura van het natuurreservaat dat we in de namiddag gingen bezoeken. Maar eerst mochten we ons weer uitleven op de sportvelden. Vandaag deden we een oriëntatieloop buiten en mochten we onze circuskunsten tonen in de sporthal.
  Het middageten naar binnen spelen en dan snel naar de bus die op ons stond te wachten om ons naar het Zwin te brengen. We maakten eerst een leerwandeling door het park waar we de theorie van voormiddag in het echt konden zien. Daarna konden we ons transformeren in een specifieke vogel. Via interactieve activiteiten en infoschermen leerden we alles bij over ons alter ego.
  De dag sloten we af met een leuke kwis en een heerlijke douche.
  Tot morgen.


  08-05-2019, 22:18 geschreven door kevin  
  Reacties (2)
  07-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag 7 Mei
  Na een goede nachtrust werden de kinderen om half acht gewekt. We aten een lekker ontbijt met een gekookt eitje en daarna vertrokken we richting Sealife. Daar gingen we op ontdekking om het zeeleven van dichterbij te bekijken. Pinguïns, ottters, zeeleeuwen, roggen, haaien, schildpadden, gorilla's en zoveel meer dieren waren er te zien. Om 12.30u konden we onze voeten weer onder tafel schuiven voor een heerlijk bord pasta met wortelen en kalkoenbrochette.
  Tijd om onze sportkledij aan te trekken voor drie uren sport. Na het avondmaal mochten we nog knutselen onder begeleiding van juf Lita en juf Lauren.
  Tot morgen.


  07-05-2019, 22:14 geschreven door kevin  
  Reacties (1)
  06-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag 6 Mei 2019
  Dag allemaal.

  Na een spannende ochtend (Waar blijft die bus?), vertrokken we richting Blankenberge. Na een rustige filevrije rit kwamen we aan in het Sport Vlaanderen centrum. Eindelijk kregen we de kamerindeling te horen. Tijd om onze valiezen uit te pakken en ons te installeren. Na het worstelen met het beddegoed mochten we aan tafel waar we boterhammen met beleg aten. Genoeg energie opgedaan om onze eerste uren te gaan sporten. Vandaag stond er taekwando en picqetball op het programma. Na twee uur zweten was het tijd om naar de zee te wandelen. Daar konden we onze laarzen testen of ze waterdicht zijn. Blijkbaar waren er toch enkelen die het niet droog konden houden. Maar het was alleszins dolle pret. Het avondeten was een tomatensoep, kippenworst met appelmoes en aardappelen. Na het lekkere eten verzamelden we in het leslokaal waar we nog een uurtje brieven schreven naar het thuisfront. We kregen nog een drankje en snoepje als afsluiter waarna we richting onze kamer gingen om ons te douchen en klaar te maken voor de nacht. Tot morgen.


  06-05-2019, 22:06 geschreven door kevin  
  Reacties (2)
  16-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Sport Vlaanderen centrum in Blankenberge
  Klik op de afbeelding om de link te volgen https://www.sport.vlaanderen/blankenberge
  16-03-2009, 00:00 geschreven door kevin  
  Reacties (1)
  Archief per week
 • 06/05-12/05 2019
 • 16/03-22/03 2009
  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !
  FOTOS
 • Maandag 6 mei 2019
 • Dinsdag 7 mei 2019
 • Woensdag 8 mei 2019
 • Donderdag 9 mei 2019

 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!