Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
  • WEER SAMEN GENIETEN BIJ S-PLUS ZEEBRUGGE
  • KERSTBOMENVERKOOP VOOR DE TWEEDE MAAL EEN SUCCES TE ZEEBRUGGE
  • FEMMA-ZEEBRUGGE ORGANISEERT: 'GEHEIME SANTA CLAUS'
  • FEESTCOMITEE VAN ZEEBRUGGE HOUDT VERKOOP VAN KERSTBOMEN
  • NIEUWS VAN SAMANA ZEEBRUGGE

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
    download
    17-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMERPROGRAMMATIE VAN HET THEMAPARK 'SEAFRONT'


    Zomerprogrammatie

    De zomer van 2020 wordt dé zomer van STAYCATION, we zullen massaal in ‘ons kot blijven’ en het moois ontdekken in eigen streek.    

    Vast aanbod
    In de gebouwen van de Oude Vismijn is al geruime tijd het themapark SEAFRONT gevestigd.  De thematieken worden regelmatig vernieuwd, maar het basisconcept is nog steeds hetzelfde.  Families met of/zonder kinderen maken er op aantrekkelijke wijze kennis met de maritieme wereld in, op en rond de Noordzee.   Verdiep je in de wondere wereld van zee en zeevaart, vis en visserij.

    Tijdelijke thematentoonstellingen
    De tijdelijke expo “Operatie Noordzee 1944-‘45” maakt deel uit van je bezoek aan SEAFRONT en werpt het licht op een vergeten stukje cruciale geschiedenis welke zeer bepalend was voor de bevrijding van onze contreien.  Deze expo zoomt naast het grotere, algemene historische verhaal in op de oorlog op zee en de niet onbelangrijke rol van onze zeelieden.  Deze tentoonstelling biedt voor elk wat wils met de interactieve beleving,  herkenbare getuigenissen en de tot de verbeelding sprekende voorwerpen,

    Operatie Noordzee 1944-‘45  verlengd tot einde herfstvakantie 2020
    Omwille van CORONA wordt deze expo met een jaartje verlengd.   We hebben heel wat gemist; er was de zonnige paasvakantie, het anders zo drukke schoolreisseizoen.  En ook de vele groepsuitstappen die we normaal mogen ontvangen zijn dus allen geannuleerd geweest.  Om iedereen te laten kennismaken met dit boeiende thema blijft de expo open tem herfstvakantie 2021.

    Alle bezoeken zijn CORONA-proof. 
    Bezoekers dienen wel op voorhand een tijdsslot te reserveren via de website.  Sinds kort is ook een mondkapje verplicht.

    Waardevolle kustbestemming
    De oude vismijn is niet alleen de thuisbasis van SEAFRONT, hier vind je ook talrijke andere activiteiten voor een waardevolle kustuitstap in een unieke havenomgeving.   Een dagje Zeebrugge laat zich perfect combineren met 
    een havenrondvaart, een wandeling of fietstochtje langs de oude visserskaaien, de cruiseterminal en de jachthaven.

    Gastro en foodiebestemming
    Verder  hoef je in Zeebrugge alvast geen honger te lijden.  
    Als hoofdstad van de vis, met de grootste visveiling van het land op een steenworp afstand, is de vis hier op zijn best.
    Ook de viswinkels zijn een bezoekje meer dan waard. 

    Hier vind je op een relatief kleine oppervlakte een grote concentratie van kwalitatieve eetgelegenheden.  

    Vaste waarde port BASIL, net naast de ingang van SEAFRONT,  serveert heerlijke Napolitaanse pizza’s en andere Italiaanse specialiteiten.  Er is een groot zonneterras met prachtig zicht op de jachthaven, maar ook binnen is het aangenaam toeven met een zeer hedendaagse inrichting.

    De hele zomer lang kan je op de promenade van SEAFRONT genieten van het aanbod van maar  liefst 4 foodtrucks.  De autoluwe wandelpromenade wordt 1 groot terras.  

    1/ Marc en Veerle verwennen sinds jaar en dag de bezoeker met hun kraakverse frietjes en dagverse kibbeling.  

    2/ Viskenner Maarten du Bois zal vanuit zijn ‘Goestibus’ tal van duurzame visbereidingen van onze lokale visserij aanbieden, zoals gebakken pladijs met brood, maar ook Zeebrugse vissoep en visburgers.  
    3/ Koffieliefhebbers zullen hun gading vinden bij  Izy Coffee, een hippe koffiebar in volle expansie.  Deze professioneel opgeleide barista’s zorgen voor een uitzonderlijke koffie-ervaring.  Probeer zeker eens de ijskoffie.  Verder vind je er de  betere gezonde premium soft drinks en verfrissende vegan ijsjes.

    4/ Maak tenslotte kennis met barioka,  een zomers Braziliaans streetfoodconcept.   Geniet van  een tropische cocktail of mocktail.  Op het menu staan ‘Tapioca’s’: overheerlijke, vet- en glutenvrije gevulde ‘wraps’ op basis van maniok wortel. Deze wraps kan je terugvinden in de hippe scène van bij voorbeeld Berlijn of Barcelona, maar voor ons land zijn ze een ware primeur.

    Alle foodtrucks hebben ruime openingsuren.  Meer info seafront.be/oudevismijn

    Verder wil de oude vismijn ook een artistieke hub worden.  Een pand in hal IV kreeg kreeg een leuke look aangemeten met maritieme raamschilderijen.  Langsheen de promenade worden ook 4 gepimpte fietsen tentoongesteld, een initiatief van de buurt- en jongerenwerking Zeebrugge, route 36.

    SEA ku(n)st FRONT , een collectief van plaatselijke hobby-kunstenaars wordt ook dit jaar opnieuw georganiseerd.  Je vindt de galerij in hal III van Seafront. Er is een ruim aanbod van keramiek en schilderkunst.  De galerij is vrij toegankelijk en open op woensdag, zaterdag en zondag.

    Ook aan de verfraaiing werd gedacht. 
    De promenade kreeg bijkomend zitmeubilair,  extra bebloeming en beplanting. Stad Brugge engageert zich om in de toekomst speelprikkels voor de jeugd te plaatsen.

    Coronaproof Zeebrugge

    Verder hoopt SEAFRONT een graantje te kunnen meepikken van de grote opkomst die wordt verwacht op het strand van Zeebrugge.  Het nieuwe stadsbestuur wil werk maken van een betere verbinding tussen de wijken.  We hopen dan ook dat bezoekers de weg blijven vinden naar de Oude vismijn na een dagje strand.

    Een nieuwe dynamiek voor de Oude vismijnsite

    Voor SEAFRONT en de handelaars op deze site oogt de zomer alvast veelbelovend.  De genomen initiatieven zijn het startschot van een nieuwe dynamiek voor deze wijk met een massa aan potentieel, thans in volle opmars.

    Ook voor de toekomst is SEAFRONT op zoek naar partners en initiatiefnemers om de geplande reconversie mee vorm te geven.

    SEAFRONT is er alvast klaar voor!   
    Het wordt een boeiende zomer met véél activiteiten.  
    Van harte welkom! 


    Hans geeft tekst en uitleg van zijn prachtige stukken in keramiek in de kunsttentoonstelling:

    "POP-UP GALLERIJ SEAKU(N)ST 4 IN SEAFRONT ZEEBRUGGE"

    17-07-2020, 23:49 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FREE LIVE MUSIC @ OLD STEAMER 2020


    *************************

    17-07-2020, 23:33 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITEE ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN TOERISTENFIETSTOCHT


    *******************************

    17-07-2020, 23:30 geschreven door tlissewegenartje  


    12-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WANDELKALENDER 2020 DIENSTENCENTRUM D'OUDE STOASIE

    Wandelkalender 2020 Dienstencentrum d'Oude Stoasie


    - maandag, 2 maart,8.30  ontbijt dienstencentrum, 9.30 vertrek wandeling naar Zeebrugge strandwijk.
    - maandag 6 april, Blankenberge, vertrek 9.30 uur, tramhalte, station Blankenberge.
    - maandag 4 mei , Wenduine, vertrek 9.30, tramhalte,   Wenduine molen.
    - maandag  8 juni, aperitiefwandeling, vertrek 9.30 uur. Dienstencentrum. 
     - maandag  6 juli , Zeebos, vertrek 9.30, dienstencentrum.
     - dinsdag, 4 augustus, beeldenroute, vertrek 9.30 uur, kerk, markt Lissewege.
     - maandag 7 sept, Heist, vertrek 9.30 uur, tramhalte , Knokke station.
     - maandag 5 oktober, De Haan vertrek 9.30 , tramhalte De Haan aan zee.
     - zondag 15 november, herfstwandeling, 
     - dinsdag 15 december, kerstwandeling Brugge.

    Dagactiviteiten 2020

    -donderdag, 23 april, daguitstap naar Gent
    -woensdag  17 juni, dagfietstocht.Het Brugse ommeland.

    12-07-2020, 00:30 geschreven door tlissewegenartje  


    28-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEEWIJDING ZEEBRUGGE, BEPERKTE VIERING NAAR AANLEIDING VAN DE CORONACRISIS



    Zeewijding Zeebrugge : beperkte viering n.a.v. corona-virus. 

    De Zeebrugse zeewijdingsprocessie, door de straten van Zeebrugge richting visserskruis, is ondertussen een traditie.
    De eredienst in open lucht, opgeluisterd door een harmonie en afgesloten met het zegenen van de zee, was dit jaar gepland op zondag 28 juni 2020 maar kan door de pandemie niet doorgaan.
    Het zeewijdingscomité besloot een beperkte dienst, o.l.v. pastoor Fernand, ter herdenking van onze vissers op te nemen aan het visserskruis.

    Noteer ondertussen editie 2021 in je agenda : zondag 27 juni 2021.

    28-06-2020, 19:05 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POP-UP GALLERIJ SEAKU(N)ST 4 IN SEAFRONT ZEEBRUGGE



    *********************************

    28-06-2020, 01:39 geschreven door tlissewegenartje  


    27-06-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPENING TOERISTISCH SEIZOEN ZEEBRUGGE 2020


    Vanaf zaterdag 27 juni rijden er opnieuw treinen naar Zeebrugge-bad. Schepen van Toerisme Philip Pierins en schepen van Werk, Ondernemen Pablo Annys en Directeur van Toerisme Dieter Dewulf namen  de trein van Brugge naar Zeebrugge-bad. Bij aankomst zetten ze het zomerseizoen feestelijk in met een wandeling op de zeedijk, samen met het Feestcomité Zeebrugge en nog enkele Brugse prominenten. De animatie werd verzorgd door de 'Phileberts'. Het Feestcomité deelde langs de dijk belegde broodjes voor de toeristen.
    Voor meer nieuws over Zeebrugge...........https://www.dekust.be/nl/zeebrugge

    Het strand van Zeebrugge is..............^

    Enkele sfeerbeelden.................KLIK HIER!

    27-06-2020, 23:49 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EINDEJAARS VAN VTI ZEEBRUGGE HOUDEN EEN LANGSTE STRAND BBQ


    Met dank aan Schepen Pablo Annys, Burgemeester Dirk De Fauw en Icarus surfclub Zeebrugge
    konden alle laatstejaars van VTI Zeebrugge hun schooljaar afsluiten in hun eigen klasbubbel
    aan zee op vrijdag 26 juni. Bedoeling was om de langste bbq van Zeebrugge te maken.
    Spijtig genoeg kwam een regenvlaag roet in het eten strooien maar het kon niet deren, 
    in dit bijzonder jaar is het voor de eindejaars toch in schoonheid geëindigd.

    27-06-2020, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


    29-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUURTWERK ZEEBRUGGE EN BUURTCENTRUM D'OUDE STOASIE LANCEERDEN SOCIALE PROJECTEN


    Ook in Zeebrugge heeft de coronacrisis een grote impact en is er bezorgdheid bij de inwoners. Buurtwerk Zeebrugge lanceerde samen met Buurtcentrum d’Oude Stoasie daarom enkele sociale projecten die het ‘coronaleed’ verzachten.

    Schepen Pablo Annys: “De mensen van Buurtwerk Zeebrugge bleven niet bij de pakken zitten en hebben recent een ‘wijkpaasspel’ ontwikkeld. Deelnemers brengen daarmee kleine uitdagingen tot een goed einde brengen. Dit spel moet de verveling bij de Zeebrugse jeugd wat tegengaan, nu ze geen vrienden of klasgenoten kunnen zien. Ook gezinnen kunnen eraan deelnemen. Alles gebeurt digitaal ‘van in je kot’, en het resultaat stuur je door naar de ploeg van het buurtwerk, in ruil voor een toffe attentie. Het is een positief en laagdrempelig initiatief, dat Zeebruggenaren verstrooiing biedt in deze periode.”

    Naast het wijkpaasspel circuleert er intussen een “corona-raamaffiche” in de Zeebrugse straten. Naast de opdruk “Ik mis…/Ik trek me op aan…” kunnen bewoners zelf iets invullen. “Zo peilen we op een eenvoudige manier naar de gemoedstoestand van de mensen achter de gevel”, verduidelijkt Pablo Annys. “Het is een graadmeter voor henzelf en een sociale indicator voor buren, zorgverleners en buurtwerk. De corona-raamaffiches zijn van de buurt, voor de buurt. Ze helpen de sociale interactie bevorderen, nu het contact fors onder druk staat. Deze info is voor buurtwerkers belangrijk en kan aantonen waar ondersteuning of hulp voor Zeebrugse bewoners nodig is.”

    Er duiken in de Brugse deelgemeente intussen ook her en der “hartverwarmende straatnaambordjes” op. Die moeten een warm en positief gevoel geven wanneer mensen heel even naar buiten komen.

    Burgemeester Dirk De fauw: “Het effect van deze bordjes is groot; zij toveren spontaan een glimlach op de gezichten. Zeebrugge is intussen een plek met een Dikkeduimstraat, een Gezelligheidsdijk en zelfs een Knuffellaan. De buurtambassadeurs zorgen ervoor dat de bordjes her en der opgekleefd worden. We willen zo van de nood een deugd maken, en het onderling sociaal contact bij straatgenoten bevorderen. Uiteraard gebeurt dit steeds vanop een correcte afstand; social distancing blijft van kracht. Toch zijn er via deze weg toffe sociale babbels mogelijk. Het helpt om de ergernis – waar we stilaan allemaal wat last van krijgen – een beetje te verzachten. Zeebrugge en zijn bewoners buigen deze crisis duidelijk in positieve zin.”

    29-04-2020, 00:33 geschreven door tlissewegenartje  


    28-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KORTE HERDENKINGSPLECHTIGHEID VAN ST.GEORGE'S DAY


    Het Feestcomité van Zeebrugge hield op donderdag 23 april om 10 uur  een korte plechtigheid voor de herdenking van St George's Day.
    Op het kerkhof, naast de Sint-Donaaskerk en aan het monument op de Zeedijk las Pastoor Fernand  een kort gebed voor.
    Schepen Martine Matthys legde bloemen neer voor stad Brugge, Jean-Marie De Plancke in naam van de Engelsen en ook in naam van Jim Ellard en tenslotte Michel Monbaliu als voorzitter van het Feestcomité van Zeebrugge.
    Het muzikale gedeelte werd verzorgd door Luc D Hondt met o a " De Last Post “.
    Deze plechtigheid ging door, rekening houdend met alle veiligheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronovirus en de social-distance. Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

    28-04-2020, 21:39 geschreven door tlissewegenartje  


    09-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUBSIDIES VOOR EEN PROPERE STRANDWIJK TE ZEEBRUGGE


    Subsidies voor een propere strandwijk in Zeebrugge

    Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van OVAM, Fost Plus en de VVSG, geeft een bedrag van 30.000 euro aan Stad Brugge voor een project rond openbare netheid in Zeebrugge.

    Schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem: “We ondernemen al heel wat acties maar de zwerfvuilproblematiek in de strandwijk van Zeebrugge blijft aanhouden.
    Met deze financiële ondersteuning van Mooimakers kunnen we met de hulp van een extern studiebureau vanaf april het zwerfvuilprobleem in kaart brengen en vervolgens concrete stappen ondernemen om dit vervelend probleem op te lossen. Dergelijke investeringen lonen: een leefbaardere omgeving zorgt voor gelukkigere inwoners en tevreden bezoekers.”

    Voorbeeld voor andere wijken
    Burgemeester Dirk De fauw: "Het doet ons plezier dat we hiervoor financiële steun krijgen. Communicatie en participatie gaan in dit project hand in hand. We gaan in dialoog met iedereen die in Zeebrugge werkt of woont en met wie de badstad bezoekt. Op die manier willen we de sluikstortproblematiek in kaart brengen.

    Dit zal ons in staat stellen om het probleem grondig aan te pakken en zal een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van deze wijk. Dit kan eventueel als voorbeeld dienen voor andere wijken in Brugge. Binnenkort volgt meer informatie over deze werkwijze in Zeebrugge."(Bron Stad Brugge)

    09-04-2020, 12:30 geschreven door tlissewegenartje  


    07-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN SAMANA ZEEBRUGGE


    Het nationaal Crisis Management Team van CM heeft beslist
     om alle activiteiten te annuleren tot einde mei.

    07-04-2020, 21:41 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUURTCENTRUM ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN ONLINE PAASSPEL



    BUURTCENTRUM ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN ONLINE PAASSPEL

    Pasen is in aantocht. En wij dachten waarom geen ONLINE PAASSPEL...
    Nu het vakantie is, willen we jullie stimuleren om samen met je gezin aan de slag te gaan.

    Voor jullie dit paasspel starten?
    BELANGRIJK: schrijf jullie in via een bericht in messenger naar Buurtwerk Zeebrugge of Marloes Caw Jeugdwelzijswerker. Inschrijven is immers noodzakelijk om een prijsje te vangen of te kunnen winnen!

    Nu klaar om te spelen?

    Je probeert met heel je gezin alle opdrachten te volbrengen.
    Wanneer deze één voor één voltooid zijn, sturen jullie dit opnieuw door in een messenger bericht naar Buurtwerk Zeebrugge of Marloes Caw Jeugdwelzijswerker. Want enkel zo worden jullie én jullie ouders hiervoor beloond ;)

    Eens jullie bij het gouden ei belanden, kunnen jullie iets extra winnen. Opgelet, je kan enkel meedoen aan deze wedstrijd eens jullie alle 4 opdrachten volbracht hebben.

    Tip: gebruik NIET de 2 pijltjes onder je scherm, maar alleen het pijltje links van je scherm. Dit maakt het spannender…

    Hou de Facebookpagina in het oog om meer te weten over je beloning.
    Wij wensen jullie super veel succes!

    Hilde, buurtwerkster en Marloes, Jeugdwerkster, info op deze" Facebookpagina!"

    open de de link: KLIK HIER!

    07-04-2020, 21:36 geschreven door tlissewegenartje  


    12-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FILMNAMIDDAG BIJ OKRA - ZEEBRUGGE

    Het Okra Team gaf op dinsdag 10 maart  om 14 uur in zaal Albatros een filmnamiddag die verzorgd werd door de Heer Norbert Van Zandweghe.

    Tijdens de pauze konden we proeven aan super lekkere oliebollen à volonté en dit met koffie - thee - een pintje - enz, en dat het lekker was zien we aan de foto's van Paula Ceuelenaere....................KLIK HIER!.

    12-03-2020, 00:19 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TWEEDE TWEEDEHANDS BABY/KINDERBEURS TE ZEEBRUGGE


    ****************************

    12-03-2020, 00:07 geschreven door tlissewegenartje  


    01-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TE GAST BIJ DE 'DORSTIGE VRIENDEN ZEEBRUGGE'


    De Prins van west Vlaanderen 2015  'Marcus' en lid van 'Dorstige vrienden Zeebrugge', nodigde mij uit om enkele foto's te komen nemen in CAFE DE lichtboeie in Zeebrugge. Omstreeks 15 uur gaf hun jeugdgroepskeizer 'JORDAN' gratis sprot en andere hapjes en dit al 3 jaar lang en ze doen dat na Zeebrugge Carnaval op hun eigen gezellige manier.

    Enkele foto's......................KLIK HIER!

    01-03-2020, 22:17 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERDENKING SLACHTOFFERS VAN DE RAMP MET DE 'HERALD OF FREE ENTERPRISE'


    In het jaar 1987 kapseisde het Britse ferryschip 'Herald of Free Enterprise' vlak buiten de haven van Zeebrugge. Daarbij lieten 193 van de 539 opvarenden het leven en schreef de catastrofe meteen de trieste titel op zijn naam van grootste scheepsramp ooit in Belgische wateren. De slachtoffers van de ramp werden aan het monument in Zeebrugge herdacht waarbij het feestcomité alsook de Burgemeester en enkele Schepenen aanwezig waren vooraf gegaan door de misviering. Vanwege de regen werd een korte bezinningsmoment en bloemenlegging gehouden voor de slachtoffers van deze ramp. 

    Enkele foto's..............KLIK HIER!

    01-03-2020, 21:53 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARNAVALSTOET TE ZEEBRUGGE


    Zaterdag 29 februari organiseerde de locale 'Orde van de Zeesluffer' hun tweeëntwintigste
    carnavalparade. De 16 groepen en praalwagens trotseerden een stormwind, maar lieten
    het verder niet aan hun hart komen. Kilo's confetti vlogen door de Zeebrugse straten,
    het was alsof er een sneeuwvlaag over kwam. Ook werden de bezoekende kinderen
    verwend met snoepgoed door de verschillende groepen. de aankomst was aan de Albatros
    waar de prijzen uitgedeeld werden. De éérste plaats ging naar de 'Lekkerbekken' uit
    Zwankendamme, de 2de plaats was voor de 'Oelieboelies' uit Zeebrugge en op de
    3de plaats 'Orde van de Pret' uit Lissewege. Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

    01-03-2020, 18:14 geschreven door tlissewegenartje  


    29-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ORDE VAN DE ZEESLUFFER ORGANISEERDE EEN SUCCESVOL KINDERBAL


    Het was een groot succes op het kinderbal die vrijdag(28/2) werd georganiseert door de
    'Orde van de Zeesluffer' in zaal Albatros. Er waren héél veel kinderen aanwezig alsook
    enkele Prinselijke en Princesselijke prominenten. Natuurlijk was er ook de traditionele
    jeugdprins en princesverkiezing waarbij 'Salina Compernolle' als princes en 'Levi Demon'
    als prins uit de bus kwamen. Beiden mogen dan ook mee met de carnavalstoet.

    Enkele sfeerbeelden.................KLIK HIER!

    29-02-2020, 12:02 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


    uitslag kaarting 28 februari,

    1.Thierry Catteeuw-Jozef Bassens

    2.Sofie Bonte-Danny Janssens

    3.Dirk Moens-Jan Couwyzer

    4.Eddy Vaneeghem-Michel Monbaliu

    5.Filiep Debel-Jackie Vanhulle

    6.Rina Monte Joke Luyten

    7.Bernard Bonheure-Patrick Gevaert

    Volgende kaarting vrijdag 13 maart om 20.30u

    29-02-2020, 11:01 geschreven door tlissewegenartje  


    Foto

    Foto

    Dropbox

    Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 14/02-20/02 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 07/12-13/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 31/12-06/01 2019
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 31/10-06/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 29/11-05/12 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010

    Blog als favoriet !

    Startpagina !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs