Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • S-PLUS ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN GESLAAGDE BARBEQUE
 • EEN BERICHT VAN LESLIE VERMAEL
 • FEESTCOMITE' ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN DAGTRIP
 • LUXE KERMISONTBIJT OP DE ZEEDIJK VAN ZEEBRUGGE
 • NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!

  12-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALLOWEENNIEUWS


  beste kleine en grote halloweenertjes,

  De Eiensluisstraat begint stilletjes aan vorm te krijgen en te veranderen in de heksenstraat. De inschrijvingen lopen als een treintje binnen en nu al zien we regelmatig mensen genieten van de reeds mooie versierde voortuintjes. En het zal alleen maar beteren! Ook de snoepjes zijn al geteld en verdeeld!

  MAAR.....dit berichtje is eigenlijk een vraag naar jullie toe. Een vraag dus geen verplichting! Graag zouden we vragen aan de mensen met de iets oudere kindjes die later naar bed mogen dan de allerkleinsten om hier wat rekening mee te houden en iets later te komen op de avond. Dit met de reden dat zo de allerkleinsten toch nog op een mooi uur hun bedje inkunnen. Net zoals de vorige editie worden de kinderen in groepjes van 5-10 de straat ingestuurd na het horen van het verhaal, en als iedereen daar stipt om 18h staat dan zal dat 1 lange wachtfile veroorzaken. De groepjes worden doorlopend tot 21H30 op pad gestuurd en er is MEER DAN GENOEG zodat alle kinderen evenveel krijgen, zelfs die kinderen die het laatste op pad gaan. Maar dit is natuurlijk enkel een verzoek. Past het enkel om 18H dan zijn jullie dan ook al meer dan welkom!

  Jullie kleintjes nog niet ingeschreven?? zorg dat ze HET evenement van Halloween in de nabijheid niet missen, want wij zijn de enigen die echt trick or treaten zoals het hoort! De kleintjes mogen ook weer dit jaar op 31oktober van deur tot deur aanbellen in de Eiensluisstraat en ontvangen overal wat lekkers, en dit alles terwijl ze een fantastisch verhaal beleven in een betoverend kader!!

  De inschrijvingen worden gezien als volledig en finaal wanneer U 2euro per kind stort op het rekeningnr van onze vereniging ;
  BE72 7360 2132 5516 ofwel mag U een gesloten omslag met het inschrijvingsgeld in de brievenbus bij de Eiensluisstraat nr 30 te Zeebrugge deponeren.
  HEEL BELANGRIJK : zet in de vermelding van het bankoverschrift of op de omslag de naam & familienaam VAN IEDER KIND die deelneemt!

  be afraid,
  halloween is comming!

  12-10-2017, 21:25 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WANDELEN MET D'OUDE STOASIE
  Volgende maandag  16 oktober 2017, wandelen we de "Duinenwandeling" 

  samenkomst aan de tramhalte van Wenduine centrum om 9.30 uur , we wandelen via dijk en de duinen naar Blankenberge , waar wij een sanitaire  stop voorzien aan het "staketsel", de afsluitdijk rond de jachthaven is niet toegankelijk , maar via een alternatieve route wandelen we naar Blankenberge ( halte de markt). 
  we hadden jullie er graag bij, indien mogelijk graag een seintje vooraf.

  Groeten,
  Willy, Romain, Jaqueline, Annemie, Anitin, Kimberly

  12-10-2017, 21:13 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAG VAN DE CHRONISCHE ZIEKEN


  Op dinsdag 10 oktober 2017 had in zaal Albatros de dag van de Chronische Zieken plaats.
   
  De dag werd ingezet met een bezinning ,vervolgt met een aperitief en een bordje met  lekkere hapjes , en een warme hoofdmaaltijd ,nadien was er een verwenbordje met minigebakjes tot de buikjes rond waren.
  Er is ook ieder jaar een huldiging van een verdienstelijk lid ,dit jaar was het de beurt aan Greta Ramon .
  Nadien was er muziek met het trio Jan Wuytens waar de zaal uit zijn dak ging van de prachtige muziek.
  Natuurlijk mocht de tombola niet ontbreken met prachtige prijzen.
  Een dag om niet te vergeten ,geniet van de foto s door Paula Ceulenaere.........KLIK HIER ofwel HIER!

  12-10-2017, 21:12 geschreven door tlissewegenartje  


  05-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INITIATIE KROLF


  *************************

  05-10-2017, 21:05 geschreven door tlissewegenartje  


  01-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITE' ZEEBRUGGE STELT VOOR: 'DE MUGGE VAN BRUGGE'


  **********************

  01-10-2017, 21:45 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIMBERLY DE NIEUWE CENTRUMVERANTWOORDELIJKE VAN D'OUDE STOASIE


  Ik ben Kimberly en ik ben de nieuwe centrumverantwoordelijke van d’Oude Stoasie.
  Jullie kunnen iedere dag bij mij terecht met vragen, opmerkingen of leuke voorstellen van 08u30 tot 17u. of op nr 050/55 01 31.
  Ik kijk er naar uit om jullie beter te leren kennen en om samen leuke dagen tegemoet te gaan.

  01-10-2017, 21:44 geschreven door tlissewegenartje  


  29-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTMAALTIJD EN DANSNAMIDDAG BIJ S-PLUS ZEEBRUGGE


  Op 28 september2017 heeft S-Plus Zeebrugge hun jaarlijkse feestmaaltijd gehad waar zij tevens hun 80 jarige gevierd hebben .Het was een hele gezellige namiddag in zaal Albatros met lekker eten, heel goede muziek en een mooie tombola.
  De 80 jarigen waren: Mevrouw Vervaecke Bernadette en Mevrouw Van Kerschaever Liliane.


  Viering van de 80 jarigen met in het midden Mvr Van Kerschaever Liliane , Mvr Vervaecke Bernadette
  Links : Marcel Vlaminck ( Penningmeester ) Elisabeth De Brucker (Voorzitster ) Rechts : Marcel Bens (Ondervoorzitter , Secretaris ) 

  Enkele mooie momentopnames door Paula Ceulenaere...........KLIK HIER ofwel..........HIER!

  29-09-2017, 23:03 geschreven door tlissewegenartje  


  23-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SASKIA COLPAERT VOOR DE TWEEDE MAAL WIJKBURGEMEESTER
  Carnavalgroep 'de Sjiekstjes' organiseerden afgelopen zaterdag 23 september hun 2de wijkfeest in en rond zaal Albatros. Op het programma stond er een 'pop-up, rommel en sfeermarkt'. Later in de avond was er een optreden van de coverband 'Tunes Borrowed' met aansluitend nog een 'foute party'.
  Rond de middag kon er ook terug een 'Wijkburgemeester' gekozen worden waarbij de titel voor de 2de maal  naar 'Saskia Colpaert' ging voor 'Philip Savels' die eerste schepen werd.

  23-09-2017, 21:49 geschreven door tlissewegenartje  


  20-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSSELFESTIJN BIJ OKRA


  Okra-Zeebrugge organiseerde afgelopen dinsdag 19 september een 'mosselfestijn' voorgegaan door een aperitief met hapjes. Wie geen mosselen luste kon genieten van stoverij met frietjes. Nadien mocht iedereen nog genieten van koffie met taart en een tombola met mooie prijzen. Gilbert Hillewaert zorgde voor de muzikale animatie.
  Het bestuur van Okra en pastoor Fernand hadden nog een verassing voor Van Kerschaver Liliane en Laseure Julienne, ze kregen elk een geschenk aangeboden voor hun 80ste verjaardag.

  Enkele momentopnames................KLIK HIER ofwel HIER!

  20-09-2017, 11:45 geschreven door tlissewegenartje  


  19-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALLOWEEN IN ZEEBRUGGE


  Dames, heren, en allerkleinste Halloweenfans!

  HET IS ZOVER, de inschrijvingen kunnen beginnen voor het Halloween evenement te Zeebrugge op dinsdag 31oktober!!!! Wat moet jullie hiervoor doen? De inschrijving PER kind kost U 2euro.
  Hiervoor krijgen ze een avond vol magie, sfeer en een grote zak met lekkers om mee naar huis te nemen.

  De inschrijvingen worden gezien als volledig en finaal wanneer je 2 euro per kind stort op het rekeningnr van onze vereniging :
  BE72 7360 2132 5516
  Ofwel mag U een gesloten omslag met het inschrijvingsgeld in de brievenbus bij de Eiensluisstraat nr 30 te Zeebrugge deponeren.

  HEEL BELANGRIJK : zet in de vermelding van het bankoverschrift of op de omslag de naam & familienaam VAN IEDER KIND die deelneemt, want dit jaar vallen er ook 2 leuke extra prijzen te winnen! De namen van de ouders is dus niet belangrijk.

  De plaatsen zijn ook dit jaar weer beperkt dus probeer u liever wat vroeger in te schrijven dan later, want hoe jammer zouden de kindjes het niet vinden mochten ze vernemen dat al hun vriendjes gaan trick or treaten, maar zij er niet bij konden zijn.

  19-09-2017, 23:34 geschreven door tlissewegenartje  


  18-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE OELIEBOELIES ORGANISEREN EEN MOSSELFESTIJN


  **********************

  18-09-2017, 17:36 geschreven door tlissewegenartje  


  16-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARNAVALGROEP DE SIEKSTJES ORGANISEREN EEN FEESTELIJKE ZATERDAG


  *****************************

  16-09-2017, 21:32 geschreven door tlissewegenartje  


  15-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S-PLUS ZEEBRUGGE VIERDE ZIJN KOERSBALKAMPIOENEN


  Op donderdag 14 september 2017 werd er terug koersbal, kaart, rummikub gespeeld en kon men ook van een koffie met een lekkere pannenkoek of pintje genieten alsook  een gezellig  babbeltje doen. Ook was er terug een tombola met mooie prijzen. Tevens werden in aanwezigheid van schepen Dolores David de koersbalkampioenen gevierd.

  Bij de dames waren dit:
  1ste plaats: Gonzales Katleen met 362 punten
  2de plaats: Van Gompelaere Monique met 295 punten
  3de plaats: De Ruyter Rachel met 236 punten

  Bij de Heren:
  1ste plaats: Desmedt Freddy met 281 punten
  2de plaats: Vlaeminck Marcel met 272 punten
  3de plaats: Maenhoudt Lucien met 262 punten


  Ook werd de jarige Mevrouw Vansteenlandt Rosa in de bloemetjes gezet!

  Enkele sfeerbeelden............KLIK HIER ofwel HIER!

  15-09-2017, 22:39 geschreven door tlissewegenartje  


  05-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEMMA-ZEEBRUGGE ORGANISEERT 'DRUMS ALIVE'


  Afgelopen dinsdag(5/9) organiseerde 'Femma-Zeebrugge' een vrolijke workout met name: "Drums Alive", in de St.Donaaskerk waarbij jong en oud aan deelnamen. Bij Drums Alive doet men aan groepsfitness waarbij je op het ritme van muziek allerlei pasjes uitoefent en intussen met drumsticks op een zitbal trommelt. Naarmate de workshop vordert, wordt de intensiteit en de snelheid van de oefeningen opgevoerd. Zo worden er heel wat calorieën verbrand, oefen je de spieren en verbeter je de coördinatie tussen ogen, armen en benen.
  Dat de dames genoten hebben van deze leuke en sportieve workout kun je bekijken op de foto's. KLIK HIER of HIER!

  05-09-2017, 22:27 geschreven door tlissewegenartje  


  31-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRAKERSFEEST ALS AFSLUITER VAN ZEEBRUGGE KERMIS


  Zoals ieder jaar is er naar aanleiding van Zeebrugge kermis het jaarlijks krakersfeest.
   
  100 welgezinde mensen genoten van een heerlijke koffienamiddag in zaal Albatros met gebak - een babbeltje - een natje en een droogje , daarna was er tombola ,een broodmaaltijd en natuurlijk een gratis drankje ter gelegenheid van Zeebrugge kermis ,aangeboden door de voorzitter van het feestcomité Michel Monbaliu en zijn bestuur.

  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere..........KLIK HIER!

  31-08-2017, 21:43 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN 'CAFE' DE VREDE'
  Beste klanten, morgen vrijdag 1 september 2017 is het terug kaarten vanaf 20.30 u. Iedereen welkom. A.s. Maandag is het lichting van de spaarkas om 19.30 u. Zaterdag 16 september is de eerste biljartprijskamp.

  31-08-2017, 12:42 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITE ORGANISEERDE HUN KERMIS TORNOOI

  De uitslag "Kermistornooi Feestcomite in samenwerking met
   Petanqueclub Stella Maris"

  31-08-2017, 12:37 geschreven door tlissewegenartje  


  30-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPORT OP VRIJDAG


  In Zeebrugge wordt op vrijdag 22 september een nieuwe reeks Sport Op Vrijdag in gang geschoten. Lagere schoolkinderen kunnen wekelijks van 16.45 tot 17.45 uur terecht in sporthal De Landdijk voor een uurtje sport. De Stad zet daarmee haar inspanningen voor het creëren van een breder lokaal jeugdsportaanbod in Zeebrugge verder.

  Sport op Vrijdag loopt al een viertal jaar en wil Zeebrugse lagere schoolkinderen een extra uurtje sport aanbieden in eigen buurt. De reeks loopt tot 8 december. Begin 2018, op 19 januari ,wordt de draad terug opgepikt tot en met vrijdag 25 mei.

  “Voldoende beweging is voor iedereen belangrijk”, zegt schepen van Sport Dolores David. “Een aandachtspunt voor kinderen is dat er een aanbod dicht bij huis is. Omdat dit in Zeebrugge redelijk beperkt was, startte de Stad een eigen initiatief, dat als zeer waardevol wordt geëvalueerd en daarom met een jaar verlengd wordt.”

  Deelnemen kost twintig euro voor tien weken (1ste lessenreeks) en dertig euro voor vijftien weken (2de lessenreeks).  Inschrijven kan ter plekke, door een SOV-pasje aan te kopen in de sporthal De Landdijk.

  30-08-2017, 23:18 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUCCESVOLLE EERSTE OBSTACLE RUN IN ZEEBRUGGE

  Het Feestcomité Zeebrugge kon zondag zijn steentje bijdragen bij het
   prachtig initiatief van Zeebruggenaar Gert-Jan Vanneste en team van “Raid of Valour”.
  Spetterend slot van een geslaagde dag, afterparty met o.a. DJ Robert Abigail.

  Eerste Obstacle Run in Zeebrugge gooit hoge ogen!

  De eerste editie van de Raid of Valour Obstakel Loop was meteen een toonbeeld van professionalisme en gedreven inzet van vele medewerkers. Gert-Jan Vanneste en zijn equipe, waaronder vele leden van het Feestcomité,  hebben er echt alles aan gedaan om de eerste editie meteen echt op de kaart te zetten.
  Uiteraard was het zonnige weer een meevaller voor de bezoekers en de dansers op de afterparty. Het betekende echter ook dat de vele deelnemers nog maar eens enkele extra druppels zweet op het parcours achterlieten.
  Het was dus zeker een meerwaarde en het oogt bovendien mooi als aanvulling op de kermiskalender van het Feestcomité.
  Nu wordt het afwachten of de organisatie voldoende sterk staat om een tweede editie aan te kunnen…wordt vervolgd!

  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere........KLIK HIER!

  30-08-2017, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  29-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'

  TORNOOI ERE SCHEPEN CARDON

  1ste prijs Heren: Guido De Craemer

  2de prijs Heren: Peter Van Herck

  3de prijs Heren: Jacques Bailly

  1ste prijs Dames: Nadia Vanhove

  2de prijs Dames: Valerie Hoevenaar

  3de prijs Dames: Marcella Seurynck

  De winnaars samen met ere schepen Eric Cardon en organisator Georges Allaert

  De volledige uitslag

  4 dove petanquers speelden ook een uitstekende wedstrijd

  29-08-2017, 23:32 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !

  Startpagina !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!