Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
  • WEER SAMEN GENIETEN BIJ S-PLUS ZEEBRUGGE
  • KERSTBOMENVERKOOP VOOR DE TWEEDE MAAL EEN SUCCES TE ZEEBRUGGE
  • FEMMA-ZEEBRUGGE ORGANISEERT: 'GEHEIME SANTA CLAUS'
  • FEESTCOMITEE VAN ZEEBRUGGE HOUDT VERKOOP VAN KERSTBOMEN
  • NIEUWS VAN SAMANA ZEEBRUGGE

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
    download
    07-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'

    Tornooi Schepen van Sport 'Annick Lambrecht'

    2 juli 2016

    De volledige uitslag

    De deelnemers

    De winnaars samen met Schepen van sport 'Annick Lambrecht'

    1ste prijs: Leopold Jacobs

    2de prijs: Peter Van Herck

    3de prijs: Georges Allaert

    07-07-2016, 21:51 geschreven door tlissewegenartje  


    27-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'



    UITSLAG STELLA MARIS - HOBOKEN


    *****************

    27-06-2016, 23:07 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZESDE LEERJAAR VAN DE ROEZEMOES BRACHT EEN BEZOEK AAN HET FOR FREEDOM MUSEUM TE RAMSKAPELLE

     


    Een foto in het kader van de schoolwedstrijd naar aanleiding van St-Georgesday waarbij het Feestcomité ieder jaar met gans de klas van het 6de leerjaar roesemoesschool een bezoek brengt aan het For Freedom Museum In Ramskapelle.

    27-06-2016, 22:56 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAGUITSTAP NAAR DE WESTHOEK


    Feestcomité Zeebrugge      

    Daguitstap naar Westhoek  -  Zaterdag 3 September 2016

    Met een luxe autocar van Albion tours reizen wij op zaterdag 3 september naar de prachtige steek van de Westhoek.   We vertrekken stipt om 9 uur aan het Gemeenschapshuis.
    Programma:
    We rijden naar Roeselare waar we bij aankomst worden ontvangen in Brasserie de Koornbloem voor een tas koffie en een boterkoek..
    Hierna volgt  een bezoek aan het wielermuseum te Roeselare  “Koers is religie” : een expo van het wielermuseum in de Paterskerk waar we een rondleiding krijgen met twee gidsen.
    Vanuit Roeselare vertrekken we richting Ieper waar we tegen 12u het middagmaal, in buffetvorm, nuttigen in het Novotel Ieper Centrum.  Inbegrepen glas wijn of bier en water op tafel.
    Na het middagmaal worden we omstreeks 14u30 verwacht in Westouter voor een rondleiding met gids + 2 degustaties op het domein Entre-Deux-Monts.  Er is gelegenheid tot aankopen van wijnen.
    Na het degusteren van de wijn hebben we nog wat tijd om een lekkere Picon te drinken in “Den Heksenstoel” te Loker. De consumptie die hier gedronken wordt is ter plaatse zelf te betalen.
    Om 18u worden we opnieuw verwacht in het Novotel Ieper voor een broodjesbuffet met koffie.
    De dag sluiten we af met het bijwonen van de Last Post (stipt om 20u) onder de Menenpoort waar het Feestcomité een bloemenkrans zal neerleggen.
    Terug in Zeebrugge rond 21u15.    De prijs voor deze daguitstap bedraagt 55€ 
    Inschrijven door ingevulde strook te bezorgen bij Michel Monbaliu , Heiststraat 197 te Zeebrugge.
    Nadere info : E-mail  monbaliu@skynet.be   Gsm  0474 32 66 24
    Storting op rekening nr. BE20 7755 5895 6356 bic: GKCCBEBB

    27-06-2016, 22:41 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEEWIJDINGSPROCESSIE IN DE REGEN


    Naar aloude gewoonte staat de voorlaatste of laatste zondag van juni in Zeebrugge in het teken van traditie, met de jaarlijkse zeewijdingsprocessie en de zeezegening. Het thema dit jaar was: 'Zee van ons'. Ondanks het slechte weer ging zondag 26 juni de zeewijdingsprocessie toch door. Er werd een kortere route gekozen en de eucharistieviering en de zegening ging door in de Sint-Donaaskerk te Zeebrugge. 
    De zeewijdingsprocessie is een samenspel van muziek en erfgoed, vormt een eerbetoon aan alle overleden vissers op zee. Rond 10u00 vertrok de stoet, waaronder ook de kinderen van de lokale basisschool Roezemoes, getooid in traditionele klederdracht, in de Zustersstraat. Ze droegen onder andere replica’s van vissersboten en een houten kruis.
    De voorgangers van de processie waren: 'Pastoor Fernand, aalmoezenier van de Marine Geert Dewulf, haven- en visserij aalmoezenier Dirk Demaeght en Diaken Kris T'Seyen'.
    Nieuw dit jaar was gemeenteraadslid 'Jean-Marie De Plancke' in de rol van de 'heilige Donatius'.

    Bekijk een pak foto's van Rudi & Patrick.......KLIK HIER!

    27-06-2016, 22:33 geschreven door tlissewegenartje  


    25-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COMZEE PRESENTEERDE: 'DE LUSTIGE NON'


    Vrijdag 24 juni, 2de editie van ComZee (Comedy@Zeebrugge). "De Lustige Non" was een schot in de roos. Full house! Gieren, brullen, bulderen, … Kortom: dé ideale weekendstarter! Voor en na de act werden de deelnemers met zoetigheden verwend. Op vrijdag 30 september hebben we een nieuwe komische act die nog deelnam aan het VTM-programma Belgium's got talent. Meer info over de Zeebrugse comedy-namiddagen/inschrijven: 050 55 01 31.

    25-06-2016, 00:14 geschreven door tlissewegenartje  


    19-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OELIEBOELIES ORGANISEERDEN 'ONTBIJT OP STRAAT'


    Op zondag 19 juni organiseerde carnavalvereniging 'de Oelieboelies' traditiegetrouw hun jaarlijkse 'ontbijt op straat' aan hun locaal café 'de Vrede'. Het was er gezellig onder de tenten, genietend van een uitgebreid lekker ontbijt met een pot dampende koffie. Het bestuur verdient alvast een pluim voor deze verzorgde en gezellig ontbijt. Enkele sfeerbeelden......KLIK HIER!

    19-06-2016, 23:30 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITE' STELDE DE NIEUWE ZOMERBROCHURE VOOR


    Het Feestcomité stelde afgelopen zaterdag voor de 7de maal hun gloednieuwe zomerbrochure voor in het Gemeenschapshuis. Voorzitter Michel Monbaliu maakte van de gelegenheid gebruik om alle medewerkers en adverteerders die steeds bereid zijn om deze prachtige zomergids mogelijk te maken te bedanken.
    Enkele activiteiten zijn de 'halve dagexcursies' met Bus-boot die elke dinsdag van de maanden juli en augustus doorgaan. Deze zomer is er wekelijks afwisselend 'schattenjacht en fortenbouw' op het strand.
    Op woensdag 27 juli staat er een gezinsfietstocht op het programma
    Op 14 & 15 augustus is er 'Festival van de Noordzee'
    Op zaterdag 27 augustus 'Zeebrugge kermis' met rommelmarkt. Er zal een kindermolen aanwezig zijn waar de kinderen de ganse dag gratis gebruik van mogen maken. Er is ook weer toneel en een optreden van de 'Line Dancers'. 
    Op zaterdag 3 september richt het Feestcomité een busreis naar de Westhoek in, verdere info volgt.
    Veel meer activiteiten kun je bekijken in de zomerbrochure waar tevens ook evenementen van Lissewege en Zwankendamme in vermeld staan.
    Het eerste exemplaar van de nieuwe brochure werd overhandigd aan Schepen van Zeebrugge-bad 'Mieke Hoste'.
    Bekijk ook de website van het feestcomité..........KLIK HIER!


    19-06-2016, 23:04 geschreven door tlissewegenartje  


    17-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERNIEUWDE KEUKEN VOOR D'OUDE STOASIE


    Vrijdagmiddag 17 juni deelden OCMW-voorzitter Dirk De fauw en schepen Hilde Decleer samen de eerste ‘officiële’ maaltijden uit van de gerenoveerde keuken van d’Oude Stoasie in Zeebrugge. d’Oude Stoasie is een centrum waar ontmoeting onder buurtbewoners centraal staat. Die ontmoetingen kunnen plaatsvinden op één van de vele activiteiten die er worden georganiseerd, maar evengoed kan dat tussen de soep en de patatten. Letterlijk dan. Elke dag wordt hier immers een smakelijke lunch geserveerd. Met een ingebouwde friteuse, oven en kookplaten, extra opbergkasten en een ruimer werkblad werd de keuken van d’Oude Stoasie onlangs in een grondig vernieuwd kleedje gestoken.

    OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “De mensen die komen eten in d’Oude Stoasie, doen dat niet enkel voor de maaltijd, maar ook voor het gezelschap aan tafel. Eten is meer dan maar de maag vullen, het is een sociaal gebeuren. Om zoveel mogelijk mensen naar het centrum te krijgen voor de lunch, moet je hen uiteraard wel een kwalitatief menu voorschotelen. Onderschat dus het belang niet van wat er op het bord komt. Dat
    verklaart ook waarom er recent in de keuken is geïnvesteerd.”
    Toch vonden de mensen voor de vernieuwing van de keuken al de weg naar de cafetaria van d’Oude Stoasie. Vorig jaar werden in totaal 4243 maaltijden geserveerd. Die waren bestemd voor 31 reguliere klanten, aangevuld met occasionele klanten die na een gezondheidswandeling of voor een activiteit mee aanschuiven voor een gevarieerde lunch. Zeker tijdens een middagservice op vrijdag kan het hier gezellig druk zijn, met soms meer dan 30 opgediende maaltijden.
    De gebouwendienst van de stad stond, samen met de technische dienst van zowel stad als OCMW, in voor de realisatie van het project. Stad Brugge, die instaat voor het beheer van d’Oude Stoasie voorzag het nodige budget. De coördinatie van de dagelijkse werking van het centrum gebeurt door het OCMW. “De gemoderniseerde keuken past ook in een ruimer renovatieplan. Eerder werd in de ontmoetingsruimte geluiddempende isolatie geplaatst, kregen de muren een likje verf, werden nieuwe gordijnen gemonteerd en werd de ziel van het station doorgetrokken in nieuw meubilair. De opgesmukte inrichting vindt bovendien aansluiting bij de opgefriste werking in d’Oude Stoasie, met een evenwicht tussen recreatie, informatie en dienstverlening” aldus nog voorzitter De fauw.

    17-06-2016, 21:03 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'

    Uitslag van het tornooi 'Salon Monet'




    vrijdag 24 juni tegen HOBOKEN per PLOEG

    17-06-2016, 20:47 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEEBRUGGE IN BEELD



    ********************

    17-06-2016, 20:42 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CREATIEF BEZIG IN D'OUDE STOASIE


    In d'Oude Stoasie konden de creatievelingen zich terug volop uitleven. Bloempotten werden omgevormd tot kleurrijke snoepbokalen, met dank aan Karola voor de leuke ideetjes!

    17-06-2016, 20:22 geschreven door tlissewegenartje  


    10-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONLINE BUURTEN VIERT TWEEDE VERJAARDAG MET WANDELING


    Samen met enkel andere partners zette het OCMW Brugge twee jaar geleden zijn schouders onder ONLINE buurten, dat verschillende buurtgerichte projecten omvat die senioren in contact brengen met nieuwe technologieën. Om de tweede verjaardag te vieren werden de projecten gisteren voorgesteld aan professionelen uit de zorgsector. “De vergrijzende samenleving doet de zorgvraag stijgen. Innovatieve projecten zoals die van ONLINE buurten kunnen daar mee een antwoord op bieden”, wijst OCMW-voorzitter Dirk De fauw op het belang.


    In juni 2014 schoot ONLINE buurten als zogenaamde ‘Zorg Proeftuin’ uit de startblokken, gesteund door de Vlaamse regering. Het OCMW Brugge nam een voortrekkersrol op en sloeg de handen in elkaar met het Sociaal Huis Oostende, het bedrijf Aristoco, de vzw BlueAssist en de twee West-Vlaamse hogescholen, de Hogeschool West-Vlaanderen en de Katholieke Hogeschool VIVES. “Deze diverse actoren hebben elk hun
    specifieke expertise. Hen laten samenwerken, zorgt voor een grote meerwaarde”, beklemtoont voorzitter De fauw. “In die vruchtbare context moest het dus mogelijk zijn om innovaties voor de ouderenzorg uit te denken en op te starten.”


    En dat bleek ook: op die twee jaar is er heel wat gerealiseerd. Die realisaties werden gisteren dan ook niet zonder trots gedeeld met een twintigtal geïnteresseerden uit de zorgsector. Dat gebeurde in Zeebrugge, één van de drie plekken waar ONLINE buurten actief is, naast Assebroek en Oostende. Behalve presentaties was er ook een wandeling voorzien die het publiek kennis moest laten maken met elkaar én met de buurt.
    Voorzitter De fauw: “Per locatie is er een testpanel van 40 kwetsbare ouderen samengesteld, die dankzij het sterke partnernetwerk zijn gedetecteerd. Zij nemen deel aan buurtgerichte projecten, met nieuwe technologieën als spil en een centrale plaats voor henzelf.”



    Concreet gaat het onder meer om het project ‘iPad, da’s straffe koffie’. “Daarbij leren de senioren samen op een ongedwongen manier met een iPad werken. Zo leren de deelnemers nieuwe mensen uit de buurt kennen én kunnen ze makkelijker contact leggen met hun bestaande netwerk”, verklaart voorzitter De fauw. Een ander project dat ontwikkeld werd binnen de schoot van ONLINE buurten, draagt de naam ‘Burenhulp’.
    “Hiermee wordt ingespeeld op de schroom die soms heerst onder ouderen om hulp te vragen aan buurtbewoners. Nochtans kunnen zij voor kleine taken, zoals het buitenzetten van de vuilnisbakken of het vervangen van een lamp, af en toe een helpende hand gebruiken. Om het helpen te faciliteren, kunnen buren simpelweg een herkenbare kaart aan hun raam hangen waarmee ze hun behulpzaamheid tonen, maar er is ook een digitale tool gemaakt die vraag en aanbod samenbrengt”, aldus voorzitter De fauw.


    De projecten van ONLINE buurten zijn eerder eenvoudig van opzet, maar kunnen, mede dankzij hun digitale link, een groot verschil maken in het dagelijkse leven van de senior. “Bovendien bewijzen ze wat een partnerschap teweeg kan brengen. Ook al zal de overheid altijd een belangrijke omkaderende en trekkende rol spelen, toch is het duidelijk dat de toekomst van de ouderenzorg deels ligt in samenwerkingsverbanden zoals dat achter ONLINE buurten”, besluit voorzitter De fauw.

    10-06-2016, 17:42 geschreven door tlissewegenartje  


    08-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZINSBOND ORGANISEERDE SUCCESVOLLE BASISCURSUS KINDERGRIME


    De plaatselijke Gezinsbond organiseerde de afgelopen 2 woensdagen een cursus kindergrime in het Buurtcentrum 'd Oude Stoasie. Onder begeleiding van instructrice Tine van de Oscarcrew vzw. konden de dames oefenen met elkaar en kon men reeds in de tweede sessie mooie figuren schideren zoals tijgers, konijnen, princessen, enz. op elkaars snoet.
    De deelnemers en de organisatoren waren dan ook uiteraard tevreden met deze geslaagde en leuke bassiscursus kindergrime.

    Enkele sfeerbeelden......KLIK HIER!

    08-06-2016, 22:58 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S-PLUS SPEELT KROLF


    **********************

    08-06-2016, 22:06 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUURTOVERLEG MET DE VERENIGINGEN IN 'D OUDE STOASIE


    Het buurtoverleg in d'Oude Stoasie Zeebrugge was terug een schot in de roos. Heel wat verenigingen tekenden present. Voor deze editie mochten we meer vernemen over het project 'De Toekomst van (Zee)Brugge', Burenhulp en Cubigo van Online Buurten en het fotoproject 'Waar is de tijd'. Daarnaast kwamen de zomerprogramma's van het verenigingsleven ruimschoots aan bod. Het is steeds een tof weerzien en leuk om horen dat Brugge Noord dynamisch en actief is! Meer info binnenkort in de Buurtkrant die volgende week van de persen rolt...

    08-06-2016, 20:52 geschreven door tlissewegenartje  


    06-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK' SLUIT ZESTIGSTE SEIZOEN AF


    Dit jaar was het 60ste seizoen van de kaartersclub "Na taak Vermaak" in café Abri.
    Algemeen kampioen werd Dirk Moens voor Michel Monbaliu en Jurgen Debrabandere. De kampioenstitel bij de dames ging naar Rita Schram. Op de foto zien we tevens uittredend voorzitter Jozef Vlieghe die ook bedacht werd met een geschenk.
    Het nieuwe kampioenschap start de tweede vrijdag van september.

    06-06-2016, 22:27 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S-PLUS ORGANISEERT BARBEQUE


    **********************

    06-06-2016, 22:10 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPENDEUR BIJ SEAMEN CENTRE ZEEBRUGGE


    **********************

    06-06-2016, 22:08 geschreven door tlissewegenartje  


    05-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET BUURTHUIS ORGANISEERT VIERDE WANDELING


    De vierde wandeling komt eraan op 13 juni 16 , we wandelen van het buurthuis Zeebrugge venetiestraat 1,  richting blankenberge via het Zeebos , er is een stop voorzien aan de Duinse Polders ,vanaf hier zijn er twee mogelijkheden ; terug via de fonteintjes of verder wandelen via de dijk tot de tramhalte van de pier en terug met de tram , het is een wandeling van ongeveer 4.5 km , we starten om 9.30 uur aan het buurthuis , halfweg voorzien we een sanitaire ”stop”, en gelegenheid om iets te drinken, wie achteraf wil genieten van de soep ,  een seintje vooraf is wenselijk ,aan Willy , Romain , Jaqueline , Marie-Louise of in  het buurthuis ,ook als je geen soep wenst, Voor deze wandeling is de deelname gratis.

    05-06-2016, 22:25 geschreven door tlissewegenartje  


    Foto

    Foto

    Dropbox

    Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 14/02-20/02 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 07/12-13/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 31/12-06/01 2019
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 31/10-06/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 29/11-05/12 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010

    Blog als favoriet !

    Startpagina !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs