Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
  • WEER SAMEN GENIETEN BIJ S-PLUS ZEEBRUGGE
  • KERSTBOMENVERKOOP VOOR DE TWEEDE MAAL EEN SUCCES TE ZEEBRUGGE
  • FEMMA-ZEEBRUGGE ORGANISEERT: 'GEHEIME SANTA CLAUS'
  • FEESTCOMITEE VAN ZEEBRUGGE HOUDT VERKOOP VAN KERSTBOMEN
  • NIEUWS VAN SAMANA ZEEBRUGGE

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
    download
    18-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRIJSUITREIKING BIJ TUINHIER ZEEBRUGGE


    In 1978, het Jaar van het Dorp, organiseerde de toenmalige VOLKSTUIN voor het eerst de wedstrijd BEBLOEMING ZICHTBAAR VAN OP STRAAT.  Inschrijven was niet nodig ; het volstond te bebloemen zichtbaar van op straat. 
    Een neutrale jury o.l.v. toenmalig BRT-journalist Reddy Demey, Schepen Pieter "Pier " Leys en de directeur van de Groendienst deed alle straten aan van Zwankendamme en Zeebrugge.  Zo puurden ze een twintigtal laureaten.

    Wat bedoeld was als éénmalig initiatief herhaalden we jaar na jaar. In 2015 werden zo 602 kwoteringen genoteerd.
    De tien laureaten zijn de bewoners van Azorenstraat 27, Heiststraat 55, Heiststraat 197, Kustlaan 236, Polderweg 12, Rouaanstraat 41, Rouaanstraat 43, St-Donaasstraat 76, Zeedijk 16 en Zeedijk restaurant Sea & Sand.
    Op de foto herkennen we de aanwezige laureaten, geflankeerd door voorzitter Willy Janssens en enkele bestuursleden.


    Tevens naar jaarlijkse gewoonte organiseerde TUINHIER ook een spannende 'tuinwedstrijd' onder de leden.
    Geruggesteund door de voorzitter Willy Janssens en enkele bestuursleden herkennen we op de foto de aanwezige laureaten: Gilbert Savels, André Balbaert, Jozef Vlieghe, Willy Malefason, Christian Claeys, Hélène Theys, warempel ook onze vliegende reporter van 'T LISSEWEGENARTJE Rudi Huyghebaert, Romain Vandierendonck, Taillaert Daniël en Lepetit Floriane. Ontbreken: mevrouw Cattoor-Demunck, Andrea Wisse en Danny Mille.(tekst JP.Dezeure). Meer dan 100 aanwezigen konden er verder genieten van een echt keunesouper, 'Vlaams konijn op Wereldse wijze met warme groentjes' en nadien koffie met versnaperingen. Als laatst kon men nog een prijsje in de wacht slepen met een mooie tombola.
    Enkele sfeerbeelden.....KLIK HIER!

    18-10-2015, 22:02 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERDENKING WAPENSTILSTAND ZEEBRUGGE


    *************

    18-10-2015, 00:48 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSLAGEN VAN DE KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'

     uitslag kaarting van vrijdag 9 oktober
     
    1.Marc Vandecasteele-Jan Couwyzer
    2.Sofie Bonte-Joke
    3.Marie-Therése Maes-Patrick Gevaert
    4.Annie Buysse-Danny Janssens
    5.Rita Schram-Michel Monbaliu
    6.Jurgen Debrabander-Jackie Vanhulle
    7.Thierry Catteeuw-Jozef Dournez
    8.Rina Monte-Daniel Joncheere

    18-10-2015, 00:43 geschreven door tlissewegenartje  


    14-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DAG VAN DE CHRONISCHE ZIEKEN


    Dag van de Chronische Zieken,
     
    Op dinsdag 13 oktober had het feest plaats van de Chronische zieken in zaal Albatros te Zeebrugge.
    Eerst was er bezinning door onze proost Fernand.
    Met 130 personen genoten we van een rijk gevulde menu : aperitief met een wachtbordje : tomatensoep met balletjes : kalfsgebraad met groentjes en kroketjes : verwenbordje met minigebakjes tot de buikjes rond waren, met de geur van lekkere koffie.
    3 koppels vierden hun huwelijksverjaardag en één iemand was jarig namelijk : Paula Vandamme en Roger Dessein 65 jaar getrouwd : Georges Allaert en Iréne Teetaert 60 jaar getrouwd : Margriet Vanderbeke en Maurice Vermaele 50 jaar getrouwd : en Maria Debel vierde haar 85 ste verjaardag ,aan iedereen een dikke proficiat van het bestuur van Ziekenzorg Zeebrugge.
    Als muzikale afsluiter werden de beentjes lustig losgegooid op de welbekende deuntjes van de muziek van Cliff ,en natuurlijk het nuttigen van één of meer dagschotels mocht zeker niet ontbreken.
    En als afsluiter nog een zeer mooie tombola .
     
    Hier wat foto s van Paula Ceulenaere.......KLIK HIER!

    14-10-2015, 21:33 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WARM EN KOUD BUFFET IN CAFE' DE VREDE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    warm en koud buffet ten voordele van de spaarkas in 'café De Vrede'
    zaterdag 07-11-2015 om 19 uur 
    leden €15 en niet leden €25 
    inschrijven t.e.m. 04-11-2015. 
    het buffet houd in : gerookte zalm, gepocheerde zalm, tomaat garnaal, scampi, gevuld eitje, paté, rosbief, gerookte hesp, maatje, varkenshaasje, peche met tonijn, soep, kippebilletjes, vispannetje, scampi in de look, gratin en broccolimix. Daarna koffie met versnaperingen.

    14-10-2015, 20:02 geschreven door tlissewegenartje  


    13-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INGEZONDEN BERICHT

     
    2XL zet project in Maritiem Logistieke Zone in Zeebrugge ‘on hold’

    2XL ziet voorlopig af van een inplanting in de Maritiem Logistieke Zone in de achterhaven van Zeebrugge. De logistieker wil naar eigen zeggen “geen aanleiding zijn voor sociale onrust in de haven”. Zeebrugge dreigt zo wel trafieken mis te lopen. 

    © JLV
    Zaakvoerder Jean Van den Poel maakte de beslissing van 2XL bekend in een brief aan de sociale partners in de Zeebrugse haven en aan havenuitbater MBZ. Dat schrijven belandde via een gunstige wind bij Flows.

    In de brief stelt hij vast dat er rond de regeling die op tafel ligt om de Maritiem Logistieke Zone aantrekkelijker te maken voor investeerders door de taken van havenarbeiders van het algemeen contingent en die van logistieke havenarbeiders beter af te lijnen, “geen consensus kan bereikt worden” omdat de socialistische vakbond BTB zich tegen die regeling blijft verzetten.

    Extra trafiek en jobs in gevaar

    Van den Poel, die zelf niet wou reageren, laat er in zijn brief geen twijfel over bestaan dat Zeebrugge zo naast nieuwe trafieken en jobs dreigt te grijpen. “2XL heeft de mogelijkheid om zijn trafiek de komende vijf jaren minstens te verdubbelen mits verder te investeren in logistiek. Dit zal extra veel jobs creëren voor havenarbeiders, logistieke arbeiders en bedienden.” 

    In die optiek had de logistieke dienstverlener de blik gericht op de Maritiem Logistieke Zone in de Zeebrugse achterhaven. Een inplanting in die zone van 100 hectare waar tot dusver nog maar één bedrijf zich kwam vestigen (foto), was wel alleen haalbaar als een oplossing gevonden kon worden voor de fors hogere loonkost van de havenarbeid tegenover buitenlandse havens.

    “Geen zekerheid voor de toekomst”

    Bij de voorstelling van de nieuwe strategische visie van de haven van Zeebrugge was aangekondigd dat zo’n regeling gevonden was. Die draait in hoofdzaak rond een andere organisatie van het laden en lossen van treinen, waarvoor verder havenarbeiders ingezet zouden worden, en van alle behandelingen in magazijnen in de MLZ, die door logistieke havenarbeiders zouden kunnen gebeuren.

    Die regeling kan de goedkeuring van de christelijke vakbond ACV-Transcom wegdragen, maar stuit op hevig verzet van de BTB. Dat betekent dat er “geen zekerheid voor de toekomst” bestaat, schrijft Jean Van den Poel nog.

    Hij ziet dan ook geen andere mogelijkheid dan “voorlopig de logistieke zone achterhaven on hold te plaatsen tot er een uniforme en rechtszekere situatie gecreëerd wordt”. In die zone was 2XL, dat op zijn huidige locatie in Zeebrugge niet verder kan uitbreiden dan nu al gepland is, blijkbaar bereid “een eerste investering van 32 miljoen euro” in nieuwe magazijnen te doen.

    “Hoe we de groei van ons bedrijf zullen verzekeren, zal in de toekomst blijken. Wij keren Zeebrugge de rug niet toe, doch de voorziene groei en jobcreatie die we voorzien hadden, zullen daar uiteraard fel onder lijden. We zullen er niet in slagen onze verschepingen op de UK te verdubbelen via Zeebrugge noch verdere groei te garanderen. Dit volledig buiten onze wil om”, besluit hij.

    Waar 2XL er in geslaagd was trafieken uit buitenlandse havens naar Zeebrugge te halen en vandaag 99% van zijn bedrijvigheid via de kusthaven realiseert, dreigt nu een omgekeerde beweging op gang te komen, laat hij elders in zijn brief verstaan.

    Gemiste kans

    Een investering van 2XL had voor de Maritiem Logistieke Zone de langverwachte doorbraak kunnen betekenen en het signaal kunnen zijn voor projecten van andere logistieke spelers. Het is nu opnieuw afwachten of andere bedrijven de stap zullen zetten.

    Joachim Coens, afgevaardigd bestuurder van MBZ, kan alleen betreuren dat de kans om nieuwe trafieken te genereren gemist wordt. “De oplossing die voor de regeling van de havenarbeid in die logistieke zone is uitgewerkt, is een goed voorstel. Het is voor Zeebrugge van cruciaal belang dat we daar activiteiten kunnen aantrekken die voeding geven aan zowel shortsea als deepsea in onze haven.”

    De deur staat nog steeds open voor andere investeerders, onderstreept hij. “Er zijn ook andere bedrijven geïnteresseerd, maar 2XL had een breekijzer kunnen zijn voor het aanzwengelen van de investeringen in de Maritiem Logistieke Zone, waar alle basisinfrastructuur al aanwezig is en terreinen vandaag beschikbaar zijn.”

    “Geen draagvlak”

    Volgens BTB-verantwoordelijke Birger Victor bestaat er echter “geen draagvlak voor het project zoals 2XL het nu voorstelt”.

    Vragen over mogelijk gemiste trafieken en tewerkstelling – inclusief voor havenarbeiders – beantwoordt hij met een strikte lezing van de wet-Major op de havenarbeid. “Een bedrijfs-cao mag niet in strijd zijn met de bovenliggende wet op de havenarbeid en met de lokale cao’s”, stelt hij. Dat andere bedrijven in Zeebrugge en daarbuiten inzake havenarbeid al op een stramien werken dat eigenlijk perfect vergelijkbaar is met wat voor de MLZ wordt voorgesteld en dat ook door de BTB zijn onderschreven, wil hij bevestigen noch ontkennen.

    “Wij blijven beschikbaar voor een serieuze onderhandelde oplossing voor bijkomende economische activiteiten, met het oog op een uitbreiding van de tewerkstelling”, voegt hij daar wel aan toe.

    “Gezond verstand”

    Intussen schiet de BTB in pamfletten en publicaties met scherp op ACV-Transcom, met het hernieuwd verwijt dat de christelijke vakbond een “uitverkoop” houdt. “ACV wil Europa voor zijn in het slopen van de wet op de havenarbeid”, bloklettert de socialistische bond zelfs in een van haar publicaties. De BTB speelt daarbij ook geregeld de ACV-man.

    Bij ACV-Transcom wil nationaal secretaris havens Marc Soens niet reageren op wat hij een “lastercampagne” noemt. “Wij rekenen op het gezond verstand van de havenarbeiders”, zegt hij.

    Soens blijft het akkoord rond havenarbeid in de Maritiem Logistieke Zone verdedigen. Hij ziet de ontwikkeling van de MLZ als een hefboom voor meer bedrijvigheid en tewerkstelling waarvan ook de havenarbeiders beter zullen worden, zoals hij dat eerder al in een gesprek met Flows deed. “Terreinen die leeg blijven staan, leveren havenarbeiders niet één taak meer op”, onderstreepte hij toen.

    13-10-2015, 22:17 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CULINAIR WANDELPLEZIER


    Culinair wandelplezier

    De maandelijkse wandeling van het Zeebrugse buurtcentrum d’Oude Stoasie en Buurtsport ging deze keer richting Blankenberge. De wandelaars werden verwend met fijne aperitiefhapjes en een aperitief bereid door de medewerkers van het Buurtcentrum. Binnenkort worden er culinaire tips aangereikt tijdens de maandelijkse kookclubs. In het fonkelnieuwe ‘Cuisine Mondiale’ kunnen gerechten uit de wereldkeuken samen bereid worden. Op 22 oktober wordt om  14 u. pasta met kip bereid, dit aan 6 euro. Meer info over het volledig activiteitenprogramma kan opgevraagd worden bij centrumverantwoordelijke Bart Lambrecht: 050 55 01 31.

    13-10-2015, 22:08 geschreven door tlissewegenartje  


    11-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INFONAMIDDAG VAN HET BUURTCENTRUM ZEEBRUGGE TE ZWANKENDAMME


    Heel wat inwoners van Zwankendamme zakten woensdag naar het paviljoen in de Doornweg af voor de infonamiddag van het Zeebrugs Buurtcentrum, lokaal dienstencentrum Levensvreugde, de dienst Logistieke hulp Zoc at home, de fonkelnieuwe Minder Mobielen Centrale, de Boodschappendienst, Cubigo en het Buurtwerk. Naast een voorstelling van de verschillende verantwoordelijken kregen de aanwezigen gepersonaliseerde info. De Damse stadsmuzikant Roland bracht sfeer in het koffie- en taartmoment dat daarna volgde. Meer info bij centrumverantwoordelijke Bart Lambrecht: 050 55 01 31.

    11-10-2015, 22:35 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100ste klant bediend bij klus- en poetshulp van Zoc@home


    De klus- en poetsdienst van de Zeebrugse dienst logistieke hulp ZOC@home voerde bij de 100ste klant een klus uit. De dienst bereidt zich volop voor op de winterprik. De dienst kan gecontacteerd worden voor eenvoudig schilderwerk, behangen, kleine herstellingen, ophangen van bepaalde voorwerpen, bevestigen van planken en montage van als bouwpakket geleverde kasten en bedden. Verder kan er ook beroep gedaan worden op een poetshulp.  Voor meer info kunt u de verantwoordelijke Anthony De Beir contacteren: 050 55 01 31.

    11-10-2015, 22:27 geschreven door tlissewegenartje  


    06-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALLOWEEN TE ZEEBRUGGE


    Een niet al te lange wandeling met een prachtig verhaal op maat
    van de kinderen. Iedereen vanharte welkom, ook voor de mensen
    van buiten Zeebrugge!
    Inschrijven via Facebook.......KLIK HIER!

    06-10-2015, 21:28 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TWEEDE ROEZEMOES QUIZ


    ************************

    06-10-2015, 21:27 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVERLIJDENSBERICHT


    ************************

    06-10-2015, 21:25 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CUPCAKES VOOR DE LEERKRACHTEN


    Cupcakes voor leerkrachten
     
    Bezoekers van het buurtcentrum d’Oude Stoasie te Zeebrugge bakten in kader van ‘Dag van de leraar’ heerlijke cupcakes voor de koffiepauze.  Leerkrachten bouwen net zoals het buurtcentrum aan de toekomst van Zeebrugge, dit verdiende dan ook een attentie. Het buurtcentrum programmeert ook heel wat gezinsactiviteiten: gratis voordracht veilig gebruik van smartphone en tablet op maandag 19/10 om 19.30 uur, knutselnamiddag voor (groot)ouder en (klein)kind:  28/10 om 14 uur: griezelige halloweenlichtjes: 3 euro, Cuisine Mondiale op 22/10 om 14 uur: pasta met kip: 6 euro. Steeds een week op voorhand inschrijven. Meer info over het activiteitenprogramma: 050 55 01 31.

    06-10-2015, 21:23 geschreven door tlissewegenartje  


    05-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.60STE HUWELIJKSVERJAARDAG VAN GEORGES EN IRENE


    Afgelopen zondag vierden Georges Allaert en Irene Teetaert hun 60ste huwelijksverjaardag met hun dochter, 2 kleinkinderen en familie.
    Burgemeester Renaat Landuyt kwam het echtpaar feliciteren en had voor hen enkele geschenken mee.

    Georges is geboren in Zeebrugge-Mole, echtgenote Irene in Veldegem.
    Haar ouders zijn naar Zeebrugge komen wonen in 1945, waar ze een café-restaurant uitgebaat hebben. De ouders van Georges hadden in dezelfde straat een patisserie-crêmerie. Daar is dan de liefdesvonk ontstaan.
    Georges en Irene zijn gehuwd op 8 oktober 1955 en onmiddellijk in Duitsland gaan wonen bij de Belgische Strijdkrachten, daar zijn ze verbleven tot 1993. Enkele sfeerbeelden......KLIK HIER!

    05-10-2015, 22:45 geschreven door tlissewegenartje  


    01-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAN DE KLUSJESMAN IN HET BUURTCENTRUM


    Jan, de klusjesman in buurtcentrum d'oude stoasie te Zeebrugge op vrijdag 2 oktober 2015 om 10 uur

    Een lekkende kraan, een snoer van een huishoudtoestel kapot, een nieuwe luster ophangen,...kleine huishoudelijke probleempjes kunnen vaak in een handomdraai verholpen worden.
    Klusjesman Jan zet je op weg om wat centen uit te sparen en om zelf ook aan de slag te gaan.
    Wij zorgen voor oefenmateriaal maar natuurlijk mag je zelf ook materiaal meebrengen.

    3 euro - inschrijven tot en met 30 september

    01-10-2015, 21:40 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CREATIEF ATELIER IN HET BUURTCENTRUM


    *************************

    01-10-2015, 21:34 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SNEUKELTOCHT - WANDELING MET HAPJES


    Sneukeltocht - wandeling met hapjes op maandag 12 oktober 2015 om 9u30 in het buurtcentrum d'oude stoasie te Zeebrugge

    Een wandeling waarbij we calorieën opdoen, maar ook calorieën verbranden. We zorgen zoals steeds voor een mooie route maar zorgen nu ook voor mondverwennertjes en hartverwarmertjes..
    Een knabbel, een babbel, een drankje...dit alles in de gezonde buitenlucht. 
    Geniet van deze gezellige en vooral heerlijke snoefeltocht.

    3 euro - inschrijven vóór 5 oktober
    Mogelijkheid tot lunch achteraf, wel een week vooraf te bestellen

    01-10-2015, 21:31 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VEILIG GEBRUIK VAN SMARTPHONE EN TABLET


    Veilig gebruik van smartphone en tablet op maandag 19 oktober om 19 uur in het buurtcentrum d'oude stoasie te Zeebrugge.

    Het internet mag geen kloof slaan tussen de generaties, maar moet hen net samenbrengen. Bovenstaande uitspraak klinkt zeer eenvoudig maar thuis met de kinderen is dit veel moeilijker.
    Hoe lang mogen kinderen nu eigenlijk spelen op hun tablet, wat kan ik als ouder daar nog over zeggen, hoe moet ik daar mee omgaan?
    Computer, tablet en gsm's openen een heel pak mogelijkheden voor onze kinderen, maar ook voor ons. 
    We staan stil bij de vele mogelijkheden, onze inbreng en we maken natuurlijk ook tijd om de beperkingen, de gevaren en de problemen van die elektronica in huis te bespreken.
    We willen tijdens deze avond ook onze rol als ouder bekijken. Hoe en wat kunnen, moeten, mogen we wel of net niet doen....

    Inschrijven niet noodzakelijk - Gratis!

    01-10-2015, 21:21 geschreven door tlissewegenartje  


    25-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE WEEK VAN HET HART


    In kader van de week het hart programmeerde het Zeebrugse buurtcentrum een infonamiddag met een diëtist van het OCMW. De werking van het hart met handige tips en enkele lekkere hapjes achteraf zorgen voor een geslaagd recept. Meer info over de voordrachten in het buurtcentrum bij centrumverantwoordelijke Bart Lambrecht: 050 55 01 31.

    25-09-2015, 22:32 geschreven door tlissewegenartje  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEEBROCK IN HET OUD STATION


    Het buurtcentrum d’Oude Stoasie van Zeebrugge programmeerde met “Zeebrock”, een minifestival met rockgroepen Mondayitis, Beuk en Ex-Red Zebra met boegbeeld Peter Slabbynck op de line-up. De drie bands brachten het hardere en alternatieve rockgenre in het authentiek stationsgebouw dat voor de gelegenheid als een knusse ‘living room’ werd ingericht, vol met meubilair, tapijten en verlichting van De Kringwinkel. Meer info over het activiteitenprogramma bij centrumverantwoordelijke Bart Lambrecht: 050 55 01 31.

    25-09-2015, 22:25 geschreven door tlissewegenartje  


    Foto

    Foto

    Dropbox

    Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Archief per week
  • 14/02-20/02 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 28/12-03/01 2021
  • 07/12-13/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 31/12-06/01 2019
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 31/10-06/11 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 29/11-05/12 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010

    Blog als favoriet !

    Startpagina !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs