Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • SEAMAN-CENTRE ORGANISEERT KERSTCONCERT
 • GROTE KALKOENTOPPING TEN VOORDELE VAN ELKE l
 • DE SINT BEZOCHT DE ROEZEMOES
 • 165 JAAR BEROEP 'VISSER' OP DE BELGISCHE KUST
 • TUINHIER-ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN DEMONSTRATIE BLOEMSCHIKKEN

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
  Image and video hosting by TinyPic
  08-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SEAMAN-CENTRE ORGANISEERT KERSTCONCERT


  Seaman-Centre organiseert op zondag 18 december om 16u een prachtig Kerstconcert in de St.Donaaskerk. Het concert wordt gebracht door: "The Bulgarian National Radio Children's Choir". De voortverkoop bedraagt 12 Euro, aan de deur 15 Euro en jongeren tot 12 jaar betalen 6 Euro (drankje inbegrepen)

  08-12-2016, 00:21 geschreven door tlissewegenartje  


  07-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROTE KALKOENTOPPING TEN VOORDELE VAN ELKE l


  *************************

  07-12-2016, 21:01 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SINT BEZOCHT DE ROEZEMOES


  Afgelopen dinsdag 6 december kwamen Sinterklaas, Piet Ganzeveer en Danspiet op bezoek in de 'Roezemoesschool'.
  Het werd een heel leuk feest! Na de verwelkoming op de speelplaats zongen ze luidkeels en dansten ze in het rond.
  De Sint & de zwarte pieten dansten nog even mee op de discomuziek.
  En toen ... toen wou Sinterklaas in zijn Rode Boek kijken ... Maar hij vond het Rode Boek niet.
  Piet Ganzeveer werd een beetje beschaamd & moest bekennen dat hij het Rode Boek niet bij  zich had. Het Rode Boek was nog steeds zoek! Danspiet had een idee. Ze zongen allemaal het lied van het Rode Boek die ze hadden geleerd in de hoop het Rode Boek te vinden. Ze zochten overal.............!
  En plots ... plots hoorden we een luide bel. "Hohoho" de kerstman was daar met zijn slee en ...We schrokken allemaal en ook Sinterklaas was verrast. Maar de kerstman had een groot  cadeau mee voor Sinterklaas.
  En ja, je raadt het al. Het Rode Boek was terecht. Sinterklaas had hem tijdens een bezoek aan  de Kerstman in Lapland laten liggen. Oef! Het feest kon nu echt beginnen!

  Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

  07-12-2016, 13:29 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.165 JAAR BEROEP 'VISSER' OP DE BELGISCHE KUST


  Geachte Club en  verenigingen van Zeebrugge en Zwankendamme
   Bij dit schrijven wil Chris Vantorre en Geert  Pollin jullie op de hoogte brengen  van het volgende:
  Volgende jaar 2017 in de zomer meer bepaald  van 21-06-2017 tot 28-06-2017 wordt in Zeebrugge gemeenschaphuis een tentoonstelling georganiseerd  met thema “ 165j beroep visser op de Belgische kust “ .We hebben deelnemers van over de ganse kust van Nieuwpoort – Oostende –Wenduine –Blankenberge –Zeebrugge tot Heist en Knokke zelfs archief Brugge doet mee.  Van Museums tot privé verzamelaars en visserij gemeenschap .Het doel: "Het verleden als het heden en de toekomst  van het vissersleven in beeld te brengen."(later meer info).
  Nu hoor ik jullie denken wat heeft dit met ons te maken.............wel veel!
  - Op Vrijdag 23-06-17 strijk 'de Belgiek' neer in Zeebrugge en wordt er s’avond door Brugge een programma gepresenteerd .(later info)
  - Op zaterdag 24-06-17 neemt wijk-up het programma in de Belgiek voor hun rekening .( later info)
  - Op Zondag 25-06-17  gaat  de Zeewijding processie  voor de 80ste maal uit en wordt er een mis aan het 70 jarige viskruis opgevoerd ( bij mooi weer ) waarbij de 497 vissers die op zee zijn gebleven te herdenken 
  Na de processie is het de bedoeling om er nog een volksfeest van te maken zoals van ouds en kunnen jullie verenigingen en clubs aan meewerken of deelnemen .
  Iedere club of vereniging zal de kans krijgen om gratis rond de markt een stand op te bouwen en daar hun eigenheid van de  vereniging te promoten en een activiteit te presenteren waarvan de inkomsten voor de kas van hun vereniging zal zijn . Enkel wordt gevraagd dat de kledij of activiteit naar de visserij kan gelinkt worden. Inschrijven kan vanaf 2-1-2017 bij buurtwerker Geert Pollin in de 'Oude Stoasie tot 15-02-17. Daarbij krijg je ook info betreffend je stand, de grote....enz. Wel wordt gehanteerd wie eerst inschrijft en zijn idee voorlegt het voordeel heeft, dit om dubbele activiteiten in de standen te vermijden. Het programma van alle clubs en verenigingen zal voorgesteld worden in de Belgique .
  Eventjes meegeven dat dit volksfeest evenals de randanimatie wordt  gesteund door: Stad Brugge, Vorming +, Brugge cultuur, Brugge toerisme, Brugge Plus, enz...
  Voor vragen kunt u altijd terecht bij Vantorre Chris of Geert de buurtwerker.

  07-12-2016, 00:08 geschreven door tlissewegenartje  


  06-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TUINHIER-ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN DEMONSTRATIE BLOEMSCHIKKEN


  Zondag laatst, 4 december, organiseerde 'Tuinhier-Zeebrugge' een demonstratie eigentijds bloemschikken.
  De voordracht werd gegeven door Joris Naessens, beroepshalve lesgever in die branche en vaste waarde voor ons maandblad 'Tuinhiermagazine' voor alles wat bloemschikken betreft.
  We mochten een honderdtal belangstellenden verwelkomen die allen genoten van deze demonstratie. Een aantal foto's genomen door Vera Vandepitte.....KLIK HIER!

  06-12-2016, 23:39 geschreven door tlissewegenartje  


  30-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITE' ORGANISEERDE GESLAAGD SENIORENFEEST


  Sint en senioren geven er een lap op!

  Vrijdag 25 november was het opnieuw verzamelen geblazen voor het jaarlijkse Seniorenfeest in zaal Albatros. Het Feestcomité zorgt elk jaar opnieuw voor alle nodige ingrediënten om van dit feest een klapper van jewelste te maken.
  Ook dit jaar was de zaal barstensvol flukse vijftigers, zestigers en ga zo maar door, die geen plaatsje vrij lieten op de dansvloer. Ambiance troef met een hapje en een drankje geserveerd door de equipe van het Feestcomité. Finaal viel de Sint geflankeerd door enkele stevige Pieten de zaal binnen om iedereens doopceeltje te lichten en wonder boven wonder : iedereen was dat jaar braaf geweest! De gezichten stonden toen uiteraard enkel op vrolijk. Meer dan tevreden kon iedereen toen naar huis terug keren. Of dat in een rechte lijn gebeurde, weten wij echter niet…
  Bekijk enkele foto's van Paula Ceulenaere........KLIK HIER!

  30-11-2016, 23:13 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIMIET CRUISESCHIPTOERISTEN IN BRUGGE BIJNA BEREIKT ?


  “Limiet cruiseschiptoeristen in Brugge bijna bereikt?”

  West-Vlaanderen / Brugge - Tijdens de budgetbesprekingen vroeg provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) meer aandacht voor het cruiseschiptoerisme en de spreiding naar meer West-Vlaamse toeristische troeven.

  Het cruiseschiptoerisme zit duidelijk in de lift. “De haven van Zeebrugge zal in 2016 ongeveer 150 cruiseschepen zien aanmeren en volgens de planning zouden er in 2017 nog een twintigtal cruiseschepen meer in Zeebrugge zijn. En ook Oostende verwerkt een deel van het cruiseschipaanbod”, zegt Himpe. “Die honderdduizenden toeristen moeten we maximaal in onze provincie houden en zonder een plan van aanpak dreigen we marktaandeel te verliezen.”

  Volgens het provincieraadslid is de geplande bouw van een nieuw cruisegebouw in Zeebrugge tussen de Zweedse Kaai en Rederskaai alvast een bijkomende troef om in de grootste cruiseschiphaven van Vlaanderen te zorgen voor een betere service voor de passagiers en is een versterking van de haven als cruisebestemming.

  “Cruiseschiptoeristen die in Zeebrugge of Oostende aankomen, moeten zich verplaatsen naar de toeristische trekpleisters. Dit in tegenstelling tot Antwerpen, waar dergelijke toeristen bij wijze van spreken van het cruiseschip onmiddellijk een trekpleister kunnen bezoeken. Voor de cruiseschiptoeristen die in West-Vlaanderen aankomen, zijn Gent en Brussel de trekpleisters in het huidige aanbod van georganiseerde bezoeken door een privébedrijf”, verduidelijkt Himpe. “Gelukkig is ook de stad Brugge een topper.”

  “Situatie zoals in Amsterdam vermijden”

  “Maar de capaciteit van Brugge om toeristen te ontvangen is niet oneindig. We moeten vermijden dat er in Brugge een situatie ontstaat zoals in Amsterdam waar er een discussie ontstond over de overvloed aan toeristen in de binnenstad”, zegt provincieraadslid Himpe. “Een spreiding van de toeristen over de vele troeven in West-Vlaanderen is nodig”.

  Gedeputeerde Franky De Block (sp.a) bevestigde dat er nog te weinig doorstroming is van de cruiseschiptoeristen naar andere West-Vlaamse toeristische locaties.

  “Maar een echt plan van aanpak ontbreekt blijkbaar”, besluit Himpe.

  Auteur: Kurt Himpe, provincieraadslid N-VA West-Vlaanderen

  30-11-2016, 19:45 geschreven door tlissewegenartje  


  29-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE

  **********************

  29-11-2016, 21:15 geschreven door tlissewegenartje  


  28-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  De uitslag van de kaarting van vrijdag 25 november

  1.Jan Couwyzer-Michel Monbaliu
  2.Christiane Demeulemeester-Jackie Decruw
  3.Danny Janssens-Jacques Depoorter
  4.Rita Schram-Luc Savels
  5.Dirk Moens-Eddy Pierens
  6.Caroline Lagast-Rina Monte
  7.Monique Dewulf-Filip Crevits
  8.Jozef Dournez-Thierry Catteeuw.
   
  volgende kaarting vrijdag 9 december om 20u30 
  iedereen welkom!

  28-11-2016, 22:31 geschreven door tlissewegenartje  


  22-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OBSTACLE RUN VOLGEND JAAR IN ZEEBRUGGE


  Op zondag 27 augustus 2017 wordt er een obstacle run georganiseerd in en rond de dorpskern van Zeebrugge. Het betreft hier een soort van Urban obstacle run die door de gehele dorpskern zal lopen langs tal van schitterende plekjes van het havendorp Zeebrugge. Het parcours van 6 km zal minimum 20 hindernissen bevatten en kan men 1 of 2 keer afleggen. Naast een competitie, teamrun en recreatief gedeelte zal natuurlijk ook een parcours voorzien zijn voor de kleinsten onder ons.
  De website is in aanmaak, de gesprekken beginnen afgerond te raken maar zeker is het. Zondag 27 augustus 2017 van het kermisweekend word meer dan spectaculair.
  Ga je voor teamwerk en ga je de uitdaging samen aan of denk je dat je klaar zal zijn om dit parcours alleen aan te kunnen? 
  Meer info zal geplaatst worden op de facebook pagina en de nieuwe website. 

  22-11-2016, 21:16 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKRA-ZEEBRUGGE ORGANISEERDE HUN HERFSTFEEST


  OKRA Zeebrugge organiseerde vandaag traditioneel hun 'Herfstfeest' in zaal Albatros. Eerst werden de overleden leden herdacht en verder op het programma stond een aperitief met hapjes gevolgd door Paling à volonté of fazant. Na het buikje rond gegeten te hebben kon men de beentjes losgooien op de muziek van de 'Ronny Ray Band'. Tijdens de pauze was er taart met koffie en tevens een tombola met mooie prijzen.
  Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

  22-11-2016, 21:15 geschreven door tlissewegenartje  


  20-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KANDIDATE PRINS CARNAVAL ELKE I ORGANISEERDE BINGO


  Kandidate Prins carnaval 2017 van Zeebrugge 'Elke Pieters' organiseerde afgelopen zaterdag een 'Bingoavond' in café de Rembrandt. Er hadden zich heel wat deelnemers aangemeld die hoopten om als eerste de bingokaarten vol te krijgen en zo een mooie prijs in de wacht te slepen. Papa van Elke 'Marc' ontfermde zich op het goede verloop van het spel.
  Enkele sfeerbeelden......KLIK HIER!


  Een spijtig incident diezelfde nacht: "Iemand had een zijruit van de wagen van Elke ingegooid tussen 2.30u en 7.20u. Vandalisme of jaloersheid?
  Iemand iets gehoord of gezien, laat het ons weten aub!

  20-11-2016, 21:22 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRE' EN WENDY VIEREN HUN VERJAARDAG MET EEN VROEGE KERSTDRINK IN DE EIENSLUISSTRAAT


  Afgelopen zaterdagavond vierden Fré Desmidt en Wendy Wytgeers hun verjaardag met een vroege 'Kerstdrink' in de Eiensluisstraat. Fré had enkele tenten geplaatst in z'n voortuin, voor voldoende drank en toepasselijke muziek gezorgd. Ook hadden Wendy en Fré de buurtbewoners van de Eiensluisstraat en tevens hun vrienden uitgenodigd voor dit gezellig samenzijn die goed opgevolgd werd en héél goed in de smaak viel.

  20-11-2016, 20:55 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SINT BIJ U OP BEZOEK


  **********************

  20-11-2016, 14:02 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARNAVALVERENIGING DE OELIEBOELIES ORGANISEREN


  ********************

  20-11-2016, 13:56 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LINCY BROUCKAERT NODIGT UIT


  Doorlopende demonstratie van victoria juwelen en tupperware 
  Iedereen welkom vanaf 14 uur tot 18 uur
  Mischien zit er wel een leuk Nieuwjaarscadeautje tussen voor
  familie, vrienden, enz........!

  20-11-2016, 12:17 geschreven door tlissewegenartje  


  14-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  Uitslag van de kaarting van vrijdag 11 november
   
  1.Rita Schram-Jackie Vanhulle
  2.Jan Couwyzer-Jacques Depoorter
  3.Marc Vandecasteele-Danny Janssens
  4.Nicole Verbrugghe-Jozef Dournez
  5.Luc Savels-Joke
  6.André Desmidt-Michel Monbaliu
  7.Rina Monte-Dirk Moens
  8.Annie Buysse-Thierry Catteeuw.
   
  Volgende kaarting vrijdag 25 november om 20.30u.
  iedereen welkom!

  14-11-2016, 22:26 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CIRCUSSHOW EN BEZOEK VAN DE SINT


  ****************

  14-11-2016, 21:43 geschreven door tlissewegenartje  


  13-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITE' EN NATIONALE STRIJDERSBOND HERDENKEN WAPENSTILSTAND


  Het Feestcomité Zeebrugge , in samenwerking met de Nationale Strijdersbond afdeling Zeebrugge herdacht de “Wapenstilstand” op Zaterdag 12 november 2016 Omstreeks 9.40u was er samenkomst aan de St.Donaaskerk gevolgd door een  gezongen mis, opgeluisterd door Sint Cecilia harmonie uit Steenbrugge. 
  Daarna was er de toespraak en bloemenhulde aan het monument.


  TOESPRAAK AAN HET MONUMENT 2016:

  Soldaten staken het vuren en leggen de wapens neer.
  Iedereen vol blijdschap want de oorlog is gedaan.
  Iedereen is blij, tot men beseft hoeveel onschuldige slachtoffers ze hebben gemaakt.
  11 november, een dag om nooit te vergeten. De dag van staakt het vuren, de dag van blijdschap.
  11 november, elk jaar worden ze herdacht de dappere oud-strijders en gesneuvelden.
  Aan deze oorlogen namen ze deel omdat een heilige plicht hen oplegde hun Vaderland te verdedigen en hun “nakomelingen” de vrijheid te geven.
  Daarna werd overgaan tot de ZEGENING en het neerleggen van bloemen en kransen ter nagedachtenis van de gesneuvelde oud-strijders
  Als afsluiter was er een receptie achteraan in de kerk, aangeboden door het Feestcomité Zeebrugge. 

  Sfeerbeelden door Paula Ceulenaere...................KLIK HIER!
  Sfeerbeelden door Tlissewegenartje....................KLIK HIER!

  13-11-2016, 23:39 geschreven door tlissewegenartje  


  08-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A WALK DOWN MEMORY LANE
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Retrospectieve ‘van vismijn naar themapark’ In 2017 bestaat het maritiem themapark SEAFRONT in Zeebrugge 20 jaar! Om dat te vieren, willen we van 2017 uiteraard een bijzonder jaar maken met heel wat extra’s. Het hele jaar door plannen we daarom nieuwigheden, evenementen en speciale acties om onze bezoekers extra in de watten te leggen. Wat er precies te beleven zal vallen, houden we graag nog even geheim. We lichten hieronder wel al een tipje van de sluier op. Steeds vooruitkijken is de boodschap, maar voor de gelegenheid blikken we graag eens terug. 

  Met de nieuwe expo “A walk down memory lane”, willen we de bruisende activiteiten ten tijde van de oude vismijn laten herleven en de transformatie tot het themapark SEAFRONT in beeld brengen. Deze retrospectieve bundelt de historische gebeurtenissen die Seafront gemaakt hebben tot wat ze vandaag is, met aandacht voor alle belangrijke scharniermomenten: de laatste levensdagen van de vismijn, de aankomst van de Russische duikboot in de haven van Zeebrugge, de inhuldiging door wijlen premier Jean-Luc Dehaene, het op het droge tillen van het lichtschip West-Hinder, de officiële opening van het themapark, de eerste levensjaren... 

  Daarvoor doen we graag een warme oproep aan jullie: heb jij ‘verborgen schatten’ in huis die een band hebben met de Zeebrugse vismijn van vroeger? Heb je nog oude foto’s of krantenartikels van de aankomst van de Russische onderzeeër in de haven van Zeebrugge? Of misschien heb je wel nog familiekiekjes van een bezoek aan Seafront in het prille begin van ons bestaan (jaren ’90 - begin 2000) ? Of iets anders dat een band heeft met Seafront of de oude vismijn? Neem dan zeker contact op met ons via info@seafront.be als je jouw ‘artefact’ wilt tentoongesteld zien in onze nieuwste expo! Deelnemers krijgen gratis tickets en worden uitgenodigd voor de feestelijke inhuldiging.

  08-11-2016, 23:47 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !

  Startpagina !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!