Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • PETANQUECLUB 'STELLA MARIS' VIERT ZIJN KAMPIOENEN
 • S-PLUS ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN FEESTMAALTIJD EN DANSNAMIDDAG
 • NIEUWJAARSRECEPTIE BIJ HET FEESTCOMITE' VAN ZEEBRUGGE
 • JAARLIJKSE KERSTBOOMVERBRANDING OP HET STRAND
 • FEMMA-ZEEBRUGGE VIERT DRIEKONINGENFEEST

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
  Image and video hosting by TinyPic
  15-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETANQUECLUB 'STELLA MARIS' VIERT ZIJN KAMPIOENEN


  In de 'MariTimes' op de zeedijk werden afgelopen zondagmiddag de kampioenen gevierd van 'petanqueclub Stella Maris'. Voorzitter Georges Allaert mocht heel wat leden verwelkomen en hield er zijn korte toespraak tijdens de gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie. Tevens waren Schepen Mieke Hoste en Ere-Schepen Cardon Eric aanwezig om de trofeën aan de kampioenen te overhandigen. Na het officiele gedeelte was het aanschuiven voor een heerlijk diner. 

  De kampioenen van 2016:

  Heren : 1) Michel De Clercq - 2) Ronny De Groote - 3) Gilbert Mercier
   
  Dames : 1) Agnes Steyaert -  2) Greta Olbrechts - 3) Nadia Van Hove
   
  Winnaar van de SUPERCUP : Ronny De Groote


  Enkele sfeerbeelden............KLIK HIER!

  15-01-2017, 23:18 geschreven door tlissewegenartje  


  12-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S-PLUS ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN FEESTMAALTIJD EN DANSNAMIDDAG

  Het bestuur en medewerkers van S-Plus Zeebrugge

  S-Plus Zeebrugge organiseerde vandaag (12/1) hun eerste evenement van het nieuwe jaar met een Feestmaaltijd & dansnamiddag in zaal Albatros. Er was weerop volle ambiance, er werd goed en lekker gegeten, gedanst, gelachen, kortom een super gezellig feest. Tussendoor werd nog taart en koffie gepresenteerd alsook de traditionele tombola met mooie prijzen. Het bestuur van S-Plus Zeebrugge mag terecht spreken van een eerste geslaagd evenement.
  Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER!
  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere.........KLIK HIER!

  12-01-2017, 22:08 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSRECEPTIE BIJ HET FEESTCOMITE' VAN ZEEBRUGGE

  Het Gemeenschapshuis woensdag 11 januari 2017

  Voorzitter van het Feestcomité Zeebrugge 'Michel Monbaliu', Burgemeester Renaat Landuyt en de Provinciaal gedeputeerde Bart Naeyaert startten de avond op en hielden hun speech bij deze Nieuwjaarsreceptie van het Feestcomité in het Gemeenschapshuis waar vele genodigden aandachtig luisterden.

  Michel blikte eerst even terug op Feestcomité Zeebrugge 2016,
  - In april hebben we als comité meegewerkt aan een actie om de verkeersveiligheid van de toeristen te verbeteren. De oversteekplaats aan de Londenstraat naar het strand is ondertussen heringericht  zodat men nu veilig kan oversteken.
  - 2016 was ook het jaar waarin wij de petanquesport actief hebben gepromoot. Er werden 3 succesvolle tornooien georganiseerd.
  - Ook de Britse jeugddansgroep Dance Kaleidoscoop gaf weer het beste van zichzelf  tijdens een dansdemonstatie op de zeedijk tijdens hun tweejaarlijkse Europese tour.
  - Het topevenement was ongetwijfeld het ”Festival van de Noordzee” dat in 2016 over 2 dagen werd gespreid. Van aan het ‘t Werftje tot aan de Old Steamer was er gezelligheid en ambiance troef.
  - Maar ook onze traditionele activiteiten kenden veel bijval en dat mede door een uitstekend zomerweer.De strandbars zorgden voor een meerwaarde en we hopen op nog meer nieuwe ondernemers zodat de zeedijk langzaam zijn gezicht van voorheen kan terug krijgen. Een extra tearoom kan er dus zeker nog bij!
  - Minder goed verging het ons in het kermisweekend.Er waren, welgeteld, 2 kramen,  waarvoor het Feestcomité dan nog eens als sponsor is opgetreden. Gelukkig kondigt 2017 zich voor het kermisweekend vernieuwend aan!
  We kijken met spanning uit naar de eerste editie op de kermiszondag van een obstakel loop, een hindernissenparcours, dat zich doorheen Zeebrugge dorp zal slingeren. De organisatie is in handen van Gert-Jan Vanneste. Er wordt gemikt op 500 à 800 deelnemers.Niet toevallig heeft men gekozen om deze Obstacle Run  de naam Raid of Honour te geven.
  - Momenteel is men ook gestart met de voorbereidingen voor de eeuwviering van Saint Georges Day in 2018. Het belooft een geweldig weekend te worden van vrijdag 20 tot maandag 23 april 2018.

  De doelstellingen voor  2017:
  - Op zondag 5 maart herdenken we de slachtoffers  van de ramp met de Herald of Free Enterprise van 6 maart 1987, 30 jaar geleden. 
  Dit doen we met een eucharistie viering in de St-Donaaskerk.
  - Het Saint Georges Day weekend zal dit jaar starten op vrijdag 28 april en eindigen op zondag 30 april.
  - De Zeewijding, die dit jaar zal doorgaan op zondag 25 juni, wordt dit jaar ingeleid door een tentoonstelling,“165 jaar beroepsvisserij aan de Belgische kust”, een initiatief van Chris Vantorre. Toegankelijk vanaf 19 juni.
  Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het ruime aanbod van activiteiten die het Feestcomité organiseert. Wij verlenen daarnaast ook aan heel wat andere organisaties financiële en/of logistieke steun. Al deze activiteiten worden uiteraard opgenomen in onze zomerbrochure die straks opnieuw verschijnt via affiches, de info brochure van de stad Brugge, de buurtkrant en de website van het Feestcomité: 
  (www.feestcomitezeebrugge.brugseverenigingen.be) worden de meest recente aanpassingen en aanvullingen kenbaar gemaakt. We verwachten opnieuw vele toeristen in 2017 en duimen voor enkele maanden vol zon, zee en amusement!


  Wie onlangs in de buurt van de lokalen van de Zeescouts kwam, kon vaststellen dat daar een grondige verbouwing aan de gang is. Uiteraard zijn er subsidies en werkmiddelen om de grootste kost te lenigen maar zoals bij elke opknapbeurt zijn de kosten altijd hoger dan het beschikbare budget. En zoals daarnet reeds werd aangehaald hebben de massale solidariteitsacties tijdens de Music for Life week en de Rode Neuzen Dag ons dan aan het denken gezet hoe wij solidariteit concreet gestalte konden geven in onze eigen kleine Zeebrugse gemeenschap.
  Daarom hebben wij voor het eerst een beroep gedaan op uw solidariteit en een kleine bijdrage gevraagd.
  Wij zijn dan ook wat fier dat wij in Uw naam uw solidariteit konden uitdrukken met een zeer mooie cheque. U heeft er allen samen voor gezorgd dat wij in uw naam de mooie som van 1.000 Euro konden overhandigen.

  Bestuurslid Jean Goemaere werd 69 jaar.....proficiat!


  Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER!
  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere........KLIK HIER!

  12-01-2017, 21:49 geschreven door tlissewegenartje  


  07-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARLIJKSE KERSTBOOMVERBRANDING OP HET STRAND


  Op het einde van een feestelijke eindejaar periode wordt er naar aloude traditie een hemels warm vuurtje aangemaakt met de verdorde kerstbomen die even voordien menige huiskamer tot een feeëriek decor hadden omgetoverd.
  Afgelopen zaterdag organiseerde de 'Handelsgebuurtekring Zeebrugge-Bad' in samenwerking met het Feestcomité Zeebrugge de jaarlijkse 'Kerstboomverbranding' op het strand die ondanks het bar slechte weer toch doorging onder ruime belangstelling.
  Op het programma stond animatie op de Zeedijk, gratis bedeling van sprotjes bij aankoop van een drankje en omstreeks 16.30 uur was het de Kerstboomverbranding op het strand.
  De kerstbomen werden opgehaald in Zeebrugge-Dorp, Vismijnwijk, Stationswijk en de Strandwijk, alsook die van Zwankendamme en Lissewege.
  Het was Schepen Mieke Hoste, onder het toeziend oog van de Schepen Franky Demon die het vuur onder de grote hoop kerstbomen stak. De omringende mensen genoten alvast van de vlammenzee en daarmee gepaarde gezellige warmte. 


  Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER!


  Foto's van mijn collega Paula Ceulenaere......KLIK HIER!

  07-01-2017, 20:37 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEMMA-ZEEBRUGGE VIERT DRIEKONINGENFEEST


  Afgelopen vrijdag 6 januari, organiseerde Femma-Zeebrugge voor de éérste maal een 'Driekoningenfeest' in d'Oude Stoasie. Alle leden werden uitgenodigd waarbij ze tevens hun partner mochten meebrengen om mee te feesten. Aan de deelnemende leden werd gevraagd om een geschenkje van ongeveer 5 Euro mee te brengen die door man als vrouw kon gebruikt worden en tevens ingepakt. Deze geschekjes zouden dan later uitgedeeld worden door de 3 Koningen. Na de lekkere feestmaaltijd werd nog de traditionele driekoningentaart opgediend met tevens een meegebakken verstopte boon er in. Wie de boon had mocht als beloning een gratis activiteit meedoen tijdens dit jaar. Enkele sfeerbeelden van dit super gezellig feest.......KLIK HIER!

  07-01-2017, 19:53 geschreven door tlissewegenartje  


  25-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUCSESVOL OPTREDEN VAN HET BULGAARSE KINDERKOOR


  Het optreden van het Kinderkoor van de Bulgaarse Nationale radio was een overweldigend succes.
  De volledige opbrengst gaat naar het Zeebrugs Seamen Centre en betekent broodnodige werkingsmiddelen.
  Onze dank gaat dan ook uit naar de talrijke aanwezigen en de inzet van de vele vrijwilligers.
  Zonder de voortdurende aansporingen en bemoedigingen door de initiatiefnemers Karla en Dirk zou dit concert nooit doorgegaan zijn.

  Het Seamen Centre bevindt zich te Zeebrugge, Ploegstraat 24.  Website www.seamencentre-zeebrugge.be .
  Alle mensen van goede wil zijn er dagelijks welkom van 16 tot 23 uur.
  25-12-2016, 23:24 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  Hierbij de uitslag van de kaarting van 23 december,
  1.Jacques Depoorter-Michel Monbaliu
  2.Koen-Filip Crevits
  3.Christiane Meulemeester-Etienne Stael
  4.Danny Janssens-Jan Couwyzer
  5.André Desmidt-Marc Vandecastele
  6.Annie Buysse-Rina Monte
  7.Caroline Lagast-Luc Savels
  8.Thierry Catteeuw-Kim Lamyns
   
  Volgende kaarting vrijdag 13 januari 20.30u

  25-12-2016, 23:08 geschreven door tlissewegenartje  


  20-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de KERSTPETANQUETORNOOI


  **********************

  20-12-2016, 22:34 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAMANA ZEEBRUGGE VIERT KERSTFEEST


  Maandag 19 december 2016 was het opnieuw verzamelen geblazen voor het jaarlijks Kerstfeest van Samana in zaal Albatros te Zeebrugge. Ook dit jaar was de zaal barstensvol met 150 personen.
  Om 14 uur was er bezinning door EH Fernand Maréchal,daarna was er koffie met gebak, onze muzikant van dienst was Johnny Clarysse .
  In de pauze was er verkoop van lotjes, natuurlijk mochten de Kerstvrouw en Kerstman niet ontbreken en die hadden een lekker doos koeken bij voor iedereen.
  Om de namiddag af te sluiten was er een grote Kerstkoek met hesp of kaas , koffie of chocolademelk .
  Er waren prachtige prijzen te winnen met de tombola met fruit en groenten pakketten - wijn – koeken – pralinen enz, zo ging iedereen tevreden naar huis. Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere.......KLIK HIER!

  20-12-2016, 22:30 geschreven door tlissewegenartje  


  19-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEERLINGEN VAN OLV TER DUINEN ONTWIKKELEN VERKEERSCAMPAGNE VOOR HUN LEEFTIJDSGENOTEN


  Dit schooljaar zetten de leerlingen van Onze Lieve Vrouw Ter Duinen hun schouders onder een heuse verkeerscampagne. De verkeerscampagne geniet ook de steun van het gemeentebestuur van Knokke-Heist. In het kader van een Europees project ‘Safety Tunes’ en in samenwerking met Mobiel21 ontwikkelen de leerlingen van het vijfde jaar BSO een sensibiliseringscampagne voor hun leeftijdsgenoten. Nog steeds vallen te veel (jonge) slachtoffers in het verkeer. De leerlingen willen stilstaan bij het feit dat elke deelnemer aan het verkeer zijn verantwoordelijkheid moet opnemen. Met de slogan ‘A high five for a safe drive’ willen ze de jongeren aanmoedigen om te gaan voor slimme keuzes: niet instappen bij dronken chauffeurs, geen opgefokte brommers in het verkeer brengen, nuchtere autobestuurders,…

  Via stripverhalen, houten stripfiguren en een campagnefilmpje zullen ze de boodschap verspreiden in zo veel mogelijk scholen, jeugdhuizen, fuiven en op sociale media… Dit project vraagt van de leerlingen heel veel enthousiasme en samenwerking. Momenteel wordt volop gewerkt aan het ontwerp van het logo en denken de leerlingen na over het script van hun stripverhalen. Het maken van het filmpje wordt werk bij het begin van het nieuwe kalenderjaar en de school hoopt om in mei de campagne te kunnen voorstellen aan het grote publiek. (Bron www.knokke-heist.be)

  19-12-2016, 21:39 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste KRAKERSBAL


  *******************

  19-12-2016, 21:21 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERSTMARKT ZEEBRUGGE - BAD


  *******************************

  19-12-2016, 21:19 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE


  *************************

  19-12-2016, 21:13 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


   Uitslag van de kaarting van vrijdag 16 december 2016
   
  1.Danny Janssens-Dirk Moens
  2.Christiane Meulemeester-Thierry Catteeuw
  3.Marc Vandecasteele-Jacques Depoorter
  4.Koen-Jozef Dournez
  5.Rita Schram-Frank Vlietinck
  6.Caroline Lagast-Rina Monte
  7.Luc Savels-Jan Couwyzer
   
  Volgende kaarting vrijdag 23 december om 20.30uur

  19-12-2016, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  08-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SEAMAN-CENTRE ORGANISEERT KERSTCONCERT


  Seaman-Centre organiseert op zondag 18 december om 16u een prachtig Kerstconcert in de St.Donaaskerk. Het concert wordt gebracht door: "The Bulgarian National Radio Children's Choir". De voortverkoop bedraagt 12 Euro, aan de deur 15 Euro en jongeren tot 12 jaar betalen 6 Euro (drankje inbegrepen)

  08-12-2016, 00:21 geschreven door tlissewegenartje  


  07-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROTE KALKOENTOPPING TEN VOORDELE VAN ELKE l


  *************************

  07-12-2016, 21:01 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SINT BEZOCHT DE ROEZEMOES


  Afgelopen dinsdag 6 december kwamen Sinterklaas, Piet Ganzeveer en Danspiet op bezoek in de 'Roezemoesschool'.
  Het werd een heel leuk feest! Na de verwelkoming op de speelplaats zongen ze luidkeels en dansten ze in het rond.
  De Sint & de zwarte pieten dansten nog even mee op de discomuziek.
  En toen ... toen wou Sinterklaas in zijn Rode Boek kijken ... Maar hij vond het Rode Boek niet.
  Piet Ganzeveer werd een beetje beschaamd & moest bekennen dat hij het Rode Boek niet bij  zich had. Het Rode Boek was nog steeds zoek! Danspiet had een idee. Ze zongen allemaal het lied van het Rode Boek die ze hadden geleerd in de hoop het Rode Boek te vinden. Ze zochten overal.............!
  En plots ... plots hoorden we een luide bel. "Hohoho" de kerstman was daar met zijn slee en ...We schrokken allemaal en ook Sinterklaas was verrast. Maar de kerstman had een groot  cadeau mee voor Sinterklaas.
  En ja, je raadt het al. Het Rode Boek was terecht. Sinterklaas had hem tijdens een bezoek aan  de Kerstman in Lapland laten liggen. Oef! Het feest kon nu echt beginnen!

  Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

  07-12-2016, 13:29 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.165 JAAR BEROEP 'VISSER' OP DE BELGISCHE KUST


  Geachte Club en  verenigingen van Zeebrugge en Zwankendamme
   Bij dit schrijven wil Chris Vantorre en Geert  Pollin jullie op de hoogte brengen  van het volgende:
  Volgende jaar 2017 in de zomer meer bepaald  van 21-06-2017 tot 28-06-2017 wordt in Zeebrugge gemeenschaphuis een tentoonstelling georganiseerd  met thema “ 165j beroep visser op de Belgische kust “ .We hebben deelnemers van over de ganse kust van Nieuwpoort – Oostende –Wenduine –Blankenberge –Zeebrugge tot Heist en Knokke zelfs archief Brugge doet mee.  Van Museums tot privé verzamelaars en visserij gemeenschap .Het doel: "Het verleden als het heden en de toekomst  van het vissersleven in beeld te brengen."(later meer info).
  Nu hoor ik jullie denken wat heeft dit met ons te maken.............wel veel!
  - Op Vrijdag 23-06-17 strijk 'de Belgiek' neer in Zeebrugge en wordt er s’avond door Brugge een programma gepresenteerd .(later info)
  - Op zaterdag 24-06-17 neemt wijk-up het programma in de Belgiek voor hun rekening .( later info)
  - Op Zondag 25-06-17  gaat  de Zeewijding processie  voor de 80ste maal uit en wordt er een mis aan het 70 jarige viskruis opgevoerd ( bij mooi weer ) waarbij de 497 vissers die op zee zijn gebleven te herdenken 
  Na de processie is het de bedoeling om er nog een volksfeest van te maken zoals van ouds en kunnen jullie verenigingen en clubs aan meewerken of deelnemen .
  Iedere club of vereniging zal de kans krijgen om gratis rond de markt een stand op te bouwen en daar hun eigenheid van de  vereniging te promoten en een activiteit te presenteren waarvan de inkomsten voor de kas van hun vereniging zal zijn . Enkel wordt gevraagd dat de kledij of activiteit naar de visserij kan gelinkt worden. Inschrijven kan vanaf 2-1-2017 bij buurtwerker Geert Pollin in de 'Oude Stoasie tot 15-02-17. Daarbij krijg je ook info betreffend je stand, de grote....enz. Wel wordt gehanteerd wie eerst inschrijft en zijn idee voorlegt het voordeel heeft, dit om dubbele activiteiten in de standen te vermijden. Het programma van alle clubs en verenigingen zal voorgesteld worden in de Belgique .
  Eventjes meegeven dat dit volksfeest evenals de randanimatie wordt  gesteund door: Stad Brugge, Vorming +, Brugge cultuur, Brugge toerisme, Brugge Plus, enz...
  Voor vragen kunt u altijd terecht bij Vantorre Chris of Geert de buurtwerker.

  07-12-2016, 00:08 geschreven door tlissewegenartje  


  06-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TUINHIER-ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN DEMONSTRATIE BLOEMSCHIKKEN


  Zondag laatst, 4 december, organiseerde 'Tuinhier-Zeebrugge' een demonstratie eigentijds bloemschikken.
  De voordracht werd gegeven door Joris Naessens, beroepshalve lesgever in die branche en vaste waarde voor ons maandblad 'Tuinhiermagazine' voor alles wat bloemschikken betreft.
  We mochten een honderdtal belangstellenden verwelkomen die allen genoten van deze demonstratie. Een aantal foto's genomen door Vera Vandepitte.....KLIK HIER!

  06-12-2016, 23:39 geschreven door tlissewegenartje  


  30-11-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITE' ORGANISEERDE GESLAAGD SENIORENFEEST


  Sint en senioren geven er een lap op!

  Vrijdag 25 november was het opnieuw verzamelen geblazen voor het jaarlijkse Seniorenfeest in zaal Albatros. Het Feestcomité zorgt elk jaar opnieuw voor alle nodige ingrediënten om van dit feest een klapper van jewelste te maken.
  Ook dit jaar was de zaal barstensvol flukse vijftigers, zestigers en ga zo maar door, die geen plaatsje vrij lieten op de dansvloer. Ambiance troef met een hapje en een drankje geserveerd door de equipe van het Feestcomité. Finaal viel de Sint geflankeerd door enkele stevige Pieten de zaal binnen om iedereens doopceeltje te lichten en wonder boven wonder : iedereen was dat jaar braaf geweest! De gezichten stonden toen uiteraard enkel op vrolijk. Meer dan tevreden kon iedereen toen naar huis terug keren. Of dat in een rechte lijn gebeurde, weten wij echter niet…
  Bekijk enkele foto's van Paula Ceulenaere........KLIK HIER!

  30-11-2016, 23:13 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !

  Startpagina !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!