Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • Noodlot slaat toe tijdens busreis Saint-George’s-Day naar Dover en Canterbury
 • HONDENLOOPWEIDE IN ZEEBRUGGE?
 • NIEUWS VAN HET BUURTCENTRUM
 • MANNEN FLEUREN MOEDERDAG OP
 • INTERPELLATIE NVA: SITUATIE ZEEBRUGGE EN TRANSMIGRANTEN

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Image and video hosting by TinyPic
  27-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noodlot slaat toe tijdens busreis Saint-George’s-Day naar Dover en Canterbury
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Het Feestcomité speelde al enkele jaren met het idee om rond de jaarlijkse herdenking van Saint-George’s-Day in Dover op 23 april een busreis te organiseren.

  Dit jaar lagen de kaarten dan uiteindelijk heel goed : de herdenking viel mooi in het weekend en vele partners in deze herdenking maakten van de gelegenheid gebruik om er iets extra’s aan toe te voegen.

  Het werd echter een meer dan bewogen dag toen plotseling Norbert De Cae, één van de medegezellen op de uitstap, zich niet goed voelde en al snel met hoge spoed naar een aanpalend ziekenhuis werd gebracht voor verder onderzoek. Al snel bleek dat er meer aan de hand was en werd hij overgebracht naar het centraal gelegen ziekenhuis in Kent. Toen bleek dat niettegenstaande alle hulp er niets meer was dat Norbert onder ons zou kunnen houden.

  Dit zette uiteraard een echte domper op wat een feestelijke en gezellige uitstap had kunnen worden. Iedereen heeft echter het beste van zichzelf gegeven om elkaar te troosten en bij te staan in deze moeilijke situatie.

  Namens het Feestcomité Zeebrugge condoleren wij dan ook zijn echtgenote Anita Truyaert en de ganse familie De Cae.
  (Bron Feestcomité Zeebrugge)

  27-04-2016, 22:15 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HONDENLOOPWEIDE IN ZEEBRUGGE?


  Sedert geruime tijd werd Kelly Boussemaere door hondenliefhebbers gecontacteerd met de vraag of het mogelijk zou zijn om een hondenloopweide in Zeebrugge aan te leggen. In de winter kan men nog naar het strand om de hondjes hun pootjes te laten strekken, doch tijdens de lente en zomermaanden is er geen mogelijkheid toe.
  Daarom vraagt Kelly Boussemaere aan het Stadsbestuur van Brugge om in Zeebrugge een hondenloopweide aan te leggen. 

  De voordelen van een dergelijke hondenloopweide zijn legio.
  - Sociaal contact voor de hondeneigenaars.
  - Een hond die vrije loop kan hebben is socialer en gezonder dan gans de tijd aan een leiband te moeten lopen.
  - Het contact met andere honden zorgt voor een betere attitude.
  - Extra troef voor toeristen die naar Zeebrugge komen.

  De brief van Kelly is onderweg naar het College van Burgemeester en schepenen van de Stad Brugge.
  Gemeenteraadslid Jean-Marie De Plancke die begaan is met Zeebrugge gaat dit binnen de muren van het stadshuis opvolgen.

  Kelly hoopt samen met de vele hondenbezitters in Zeebrugge op een positieve reactie van en door het Brugse stadsbestuur en binnen afzienbare tijd de hondenweide in Zeebrugge te kunnen inhuldigen.

  27-04-2016, 21:38 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET BUURTCENTRUM


  Onder een gure westenwind, hemelsluizen die geregeld open gingen trok de wandelclub op toer. Langs het tracé werden ze verrast op lekkere vishapjes en een glaasje witte wijn. Dit was het startschot van "Amuzee, week van de zee" 


  d’Oude Stoasie herdacht deze week de Britse raid op Zeebrugge in 1918 op Saint Georges Day met een ‘High Tea’ met 2 zoete (met room en vier vruchten), 1 hartige scones (met zongerijpte tomaat en olijf) en een mini Irish coffee.

  27-04-2016, 21:01 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MANNEN FLEUREN MOEDERDAG OP


  Mannen fleuren Moederdag op!

  Moedige mannen in het feestcomité van Zeebrugge hadden de durf om de uitdaging aan te gaan om nu eens zelf creatief aan de slag te gaan met bloemen en garen, hout en lijmpistool onder het alziend oog van Saskia van bloemenwinkel “Papaver”.

  En het resultaat mocht best gezien worden. Daar kunnen de foto’s getuige van zijn.

  Daarmee werd het drieluik bloemschikken mooi afgerond. De reacties van de deelnemers waren unaniem lovend zodat er ongetwijfeld een vervolg zal worden gebreid aan deze activiteit. Maar dat is iets voor het najaar. U hoort er nog van en misschien mogen wij u ook eens begroeten?

  Enkele foto's door Paula Ceulenaere.....KLIK HIER!

  27-04-2016, 20:49 geschreven door tlissewegenartje  


  26-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INTERPELLATIE NVA: SITUATIE ZEEBRUGGE EN TRANSMIGRANTEN

  Interpellatie NVA: Situatie Zeebrugge en transmigranten

  In Zeebrugge blijft een zekere onrust bij de inwoners en de gevestigde industrie. Er zijn klachten over vervuiling, beschadiging aan omheiningen en bedrijfsvoertuigen. Het resultaat hiervan is een verder groeiende leegstand, en de noodzaak in het investeren in beveiliging zowel voor de privé als voor de industrie. 
  Wij willen volgende zaken toch even onder de aandacht brengen omdat deze steeds opnieuw aan ons gemeld worden:
  - Er wordt ons gemeld dat de aanwezigheid van de politie minder intensief is dan pakweg een maand geleden. Is dat werkelijk zo?
  - Transmigranten troepen nog steeds samen, in en rond de kerk,  waar de stilte moet plaatsmaken voor mensen die overal liggen te slapen, voor vuilnis, enzovoort;
  - eigenaars van strandcabines hebben angst dat hun hokje zal worden opengebroken en als schuilhuisje gebruikt wordt door transmigranten;
  - de duin tegenover ‘Residence Palace’ ligt er volledig vervuild bij en kan niet meer gebruikt als speelplaats door kinderen;
  - de terminals moeten zorgen voor extra beveiliging: P&O investeerde reeds 600.000 euro;
  - de trafficactiviteit in de haven valt ook terug.

  De bevolking en de ondernemers appreciëren het kordate optreden van de politie. Maar hoe lang kunnen we dit nog aanhouden? Wij willen graag antwoord op de volgende vragen:
  - Is het niet opportuun om net zoals in Knokke-Heist bijvoorbeeld bijkomende beroep te doen op een privé firma voor bewaking? Zowel in de strandwijk als in het dorp? 
  - Heeft men al een meting over de traffic activiteit in de haven? Valt deze ook terug? 
  - Wat zijn de gevolgen voor jobcreatie in de kleinhandel en horeca in de strandwijk? 

  Iedereen weet dat de leegstand aan de dijk uitermate rampzalig is. Het is dus hoogtijd om de ondernemers hier meer dan ooit te ondersteunen. Wij roepen het stadsbestuur dan ook op om enige flexibiliteit aan de dag te leggen wat betreft inrichting van terrassen of strandbars. Het kan toch niet dat de dienst vergunningen op dit ogenblik gaat muggenziften over de hoogte van een stoel of tafel op een terras. 

  Aangezien de schepen van Zeebrugge niet naar voor komt met initiatieven om Zeebrugge-bad frisse impulsen te geven stellen wij voor dat zij eens een grondig overleg heeft met haar collega schepen van evenementen. Zonder twijfel kunnen bepaalde sportieve evenementen in Zeebrugge georganiseerd worden teneinde het grootste strand van de Vlaamse kust opnieuw in de kijker te stellen. Wij hopen dan ook dat zij de handelaars, de laatste overgebleven horeca zaken een graantje kunnen laten meepikken. 

  Wij stellen voor om de toeristische sector en de horeca, die het vermoedelijk komend seizoen nog moeilijker zullen hebben, een hart onder de riem te steken. N-VA vraagt aan het schepencollege om alvast voor dit jaar de terrastaks voor het ganse seizoen te berekenen a rato van het winter tarief,  en niet het gebruikelijke zomertarief. 
  Ann Soete
  fractieleider N-VA 

  26-04-2016, 20:59 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET BUURTCENTRUM


  ************************

  26-04-2016, 12:48 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


   de uitslag van de kaarting van 22 april

  1.Dirk Moens-Danny Janssens
  2.Rita Schram-Michel Monbaliu
  3.Rina Monte-André Desmidt
  4.Frank Vlietinck-Anny Buysse
  5.Thierry Catteeuw-Jozef Dournez
  6.Marc Vandecasteele-Jurgen Debrabander
  7.Jacques Depoorter-Jan Couwyzer
   
  Volgende kaarting vrijdag 13 mei om 20u30

  26-04-2016, 12:28 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AIRBAGFESTIVAL IN ZEEBRUGGE

  Airbagfestival in Zeebrugge 

  Zondag 15 mei om 15u. Stella Mariskerk Zeebrugge 
  Christina Zurbrugg 

  Onder de noemer accordeoncuriosa mocht het Oostenrijks fenomeen Christina Zurbrügg niet ontbreken. Deze veelzijdige artieste groeide op in het Oostenrijkse Oberland, in een landstreek waar jodelen zelden uit de berglucht was. Zij genoot haar muzikale vorming in Wenen en volgde er ook een acteursopleiding. Na een reeks omzwervingen ontpopte ze zich in eigen land tot een gevierd actrice en een opgemerkte muzikante. 

  Christina Zurbrügg geeft de muzikale tradities van haar 'heimat' een heel eigen betekenis. Ze ontwikkelde een vorm van hedendaags jodelen, waarin ook rap, rock en jazz laat versmelten tot een unieke urban sound. Airbag stelt u deze bijzondere dame voor in een stemmig kerkje aan de kust. 

  Tickets voor dit concert zijn naast de gebruikelijke kanalen ook te koop bij Buurtcentrum D'oude Stasie, Venetiëstraat 1 in Zeebrugge, tel. 050 55 01 31 of email bwzeebrugge@brugge.be. Openingsuren: elke weekdag van 8.30 tot 17.00 uur. 
  9euro + 1euro reservatiekost in VVK  - 11euro ADD 

  26-04-2016, 12:22 geschreven door tlissewegenartje  


  24-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOOLFEEST IN DE ROEZEMOES


  Ondanks de slechte weersvoorspelling viel het afgelopen zaterdag best nog mee tijdens het jaarlijkse schoolfeest in de 'Roezemoes'. Omstreeks 11u was er een daverend optreden met de 'Roezemoestalentenshow' waar leerlingen het beste van zichzelf lieten zien en horen. Tijdens de middag mochten de mensen die daarvoor ingeschreven waren, genieten van een aperitief gevolgd door frietjes met 1/2 kip met groentjes. In de namiddag was het dan tijd voor de optredens van alle kinderen onder het thema: "Met Roezemoes de wereld rond", een blik op verschillende landen met dans en muziek. Iedereen genoot van het spectakel dat de kinderen brachten. Verder was er nog muziek, een doorlopende bar, een sprigkasteel, altijd-prijs tombola, visput, enz.....! Het jaarlijks schoolfeest was dan ook dit jaar meer dan geslaagd!

  Foto's van de Roezemoestalentenshow........KLIK HIER!
  Foto's van de optredens van de kinderen.......KLIK HIER!

  24-04-2016, 21:20 geschreven door tlissewegenartje  


  20-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOOLFEEST IN DE ROEZEMOES


  ***********************

  20-04-2016, 11:44 geschreven door tlissewegenartje  


  19-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HERDENKING SAINT GEORGE’S DAY IN ZEEBRUGGE  HERDENKING SAINT GEORGE’S DAY IN ZEEBRUGGE 

  zaterdag 16 en zondag 17 april 2016

  Met parade op de zeedijk, oecumenische dienst, bloemenhulde op het militair kerkhof, optocht en toespraken

  Op 23 april is het 98 jaar geleden dat Sir Roger Keyes, toen vice-admiraal van de Britse oorlogsvloot, het vermetele plan opvatte een poging te doen om de haven van Zeebrugge te versperren. Door drie "cementschepen" in de havengeul tot zinken te brengen, hoopte hij de Duitse duikboten, die opereerden vanuit de Brugse binnenhaven, hun uitvalsbasis te ontnemen.

  Het was op Sint-Joris 1918. Alluderend op de patroonheilige van de krijgslieden én van Engeland - Sint-Joris, die een draak zou overwonnen hebben - gaf hij de aanzet tot een memorabel wapenfeit met volgende metafoor: "Let's give the dragon's tail a damned good twist!"

  De Duitse onderzeeërs werden door deze stunt wel gehinderd, maar de operatie slaagde niet echt. De draak spartelde even, maar werd niet overwonnen. Toch liet een Franse admiraal zich uiterst lovend uit over deze onderneming: "Het is het schitterendste wapenfeit dat de geschiedenis van alle tijden en van alle landen op maritiem gebied heeft opgeleverd".

  In 1919 werd vice-admiraal Keyes in Zeebrugge ontvangen door Koning Albert I.

  Sir Roger Keyes kreeg de klok die de Duitsers in Antwerpen ontvreemd hadden, en die in Zeebrugge dienst deed als alarmklok, cadeau. De klok hangt nog altijd in het stadhuis van Dover en wordt elk jaar op Saint George's Day geluid.

  Om de moedige poging van vice-admiraal Keyes te herdenken en om hulde te brengen aan de zowat 200 slachtoffers die toen vielen in de strijd om de vrijheid van de geallieerde landen, wordt elk jaar op 23 april of - indien 23 april niet op een zondag valt - op de zondag het dichtst bij 23 april Saint George's Day gevierd in Zeebrugge.

  De plechtigheden in Zeebrugge vonden dit jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 april 2016. 

  Op zaterdag 16 april om 11 uur ‘s morgens vond een parade plaats op de zeedijk en werden kransen neergelegd aan het monument op de zeedijk.


  Op zondag 17 april ging de traditionele herdenking door. Om 9.30 uur vond er een oecumenische dienst plaats in de Sint-Donaaskerk. Daarna werd een korte herdenkingsplechtigheid gehouden op het militaire kerkhof achter de Sint-Donaaskerk, en werden namens diverse instanties bloemenkransen neergelegd.

  Om 11.00u vormden Belgische oud-strijders, leden van de British Royal Marines en prominenten een optocht van het militaire kerkhof naar het Admiraal Keyesplein voor een korte bloemenhulde. Omstreeks 11u30 trok het gezelschap naar het gemeenschapshuis. Daar werden zij officieel ontvangen door het stadsbestuur van Brugge.
  Tevens was er de prijsuitreiking van de schoolwedstrijd die ieder jaar gehouden wordt in de 'Roezemoes'.


  De winnaars waren: Tristan Savels, Brit Roels en Noach Montens. Als afsluiters was er nog een receptie en een lunch voor de genodigden.

  Beeldverslag dag 1 op zaterdag 16 april 2016.........KLIK HIER!
  Beeldverslag dag 2 op zondag 17 april 2016........KLIK HIER!

  19-04-2016, 22:52 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET BRUGS MANNENKOOR OP SAINT GEORGE'S-DAY HERDENKING


  Het Brugs Mannenkoor raakt meer dan één gevoelige snaar tijdens Saint-George’s-Day herdenkingsoptreden.

  Als extra element in de omlijsting van het Saint-George’s-Weekend had het Feestcomité dit jaar gekozen om het Brugs Mannenkoor, onder leiding van Heidi De Caluwé, uit te nodigen op zaterdag 16 april.
  Het werd een zeer intens optreden die méér dan één traan liet wegpinken tijdens het brengen van het aangepast repertoire en de stijlvolle aankondigingen.
  Uiteraard was er ook meer dan één pluim voor de solisten op trompet, hobo en piano.
  Het Brugs Mannenkoor heeft bij deze echt haar visitekaartje afgeleverd en in de verte lonken er wellicht nieuwe horizonten voor deze ambitieuze groep!
  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere.......KLIK HIER!

  19-04-2016, 22:52 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERBROEDERINGSFEEST BIJ AANVANG SAINT-GEORGE'S- DAY WEEKEND


  Aangenaam verbroederingsfeest in IBIS Styles Hotel bij aanvang Saint-George’s weekend.

  Al naar vanouds verwelkomen wij onze Britse gasten bij hun aankomst in het nieuwe IBIS Styles hotel waar zij gedurende dit weekend verblijven met een gezellig dinertje.
  Het hernieuwen van de vriendschapsbanden die door de jaren heen gesmeed zijn, staat natuurlijk voorop tijdens deze gezellige bijeenkomst.
  Uiteraard worden hier ook de laatste details van het weekend gecheckt en gefinaliseerd.
  En als afsluiter is er natuurlijk de reuze ijstaart opgesmukt met de beide nationale vlaggen.
  Die smaakte bijzonder lekker en was meteen de aanzet naar een succesvolle 30ste herdenking!

  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere........KLIK HIER!

  19-04-2016, 22:51 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MISVIERING VOOR HERDENKING SAINT GEORGE'S DAY


  Oecumenische dienst in de Sint-Donaaskerk  opgeluisterd door de Koninklijke scoutsharmonie Sint Leo.
  Bekijk enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere......KLIK HIER!

  19-04-2016, 22:33 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LUNCH AFSLUITER VAN DE HERDENKING SAINT GEORGE'S DAY


  Ter afsluiting van de 2 daagse herdenkingsplechtigheid van
  'Saint George's Day' konden de genodigden genieten van een heerlijke
  lunch in zaal Albatros!
  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere......KLIK HIER!

  19-04-2016, 22:18 geschreven door tlissewegenartje  


  15-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUURTCENTRUM IN DE KRANT


  Voor een beter afbeelding......KLIK HIER!

  15-04-2016, 20:59 geschreven door tlissewegenartje  


  13-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUCCESVOLLE BUITENSPEELDAG


  Op woensdag 13 april ging de 'Buitenspeeldag' door in het park rond de sporthal en de tuin van de Zocjes. De vele kinderen konden er deelnemen aan verschillende activiteiten zoals: "Een klimparcours met schuimbad, zwerkbal(de Harry Potter sport), gekke kapsels, go-carts en gekke fietsen, ringsteken, opblaasbare avonturenbaan, kleuterspringkasteel, crea, ballonclown, ezeltjes berijden, enz.....! Meer dan 200 kinderen hebben dan ook genoten van deze super gezellige namiddag! Enkele sfeerbeelden.....KLIK HIER!

  13-04-2016, 21:46 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEESCOUTS STELLA-MARIS ORGANISEREN KAPITING AVOND


  *****************

  13-04-2016, 20:54 geschreven door tlissewegenartje  


  10-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  Hierbij de uitslag van de kaarting van vrijdag 8 april,
   
  1.Jan Couwyzer-Michel Monbaliu
  2.Jurgen Debrabander-Rina Monte
  3.Patrick Gevaert-Jozef Dournez
  4.Dirk Moens-Leo Lambrecht
  5.Danny Janssens-Jacques Depoorter
  6.Rita Schram-Thierry Catteeuw
  7.Annie Buysse-Eddy Pierens
   
  Volgende kaarting vrijdag 22 april om 20u30.

  10-04-2016, 21:41 geschreven door tlissewegenartje  


  09-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITEE ORGANISEERDE EERSTE PAASPETANQUETORNOOI


  Paaspetanquetornooi

  Feestcomité Zeebrugge hield op 6 april 2016, samen met de Stella Maris petanque club,  zijn allereerste Paaspetanquetornooi, de eerste wedstrijd voor het klassement van 2016.  Later dit jaar volgen nog het zomer- en het Kersttornooi.
  Door de wind, door de regen, dwars door alles heen….. de 28 spelers trotseerden de buien en maakten er samen met hun supporters een sportieve namiddag van. 
  Gelukkig kon er geschuild worden in de tenten die langsheen de petanquebanen waren opgesteld. Met af en toe een pintje, een warme tas koffie of een wijntje werd het uiteindelijk toch nog een gezellige wedstrijd.
  We  kijken al uit naar het zomertornooi….. hopelijk zonder regen !


  De 10 eersten:


  Bekijk enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere....KLIK HIER!

  09-04-2016, 17:35 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!