Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • NIEUWJAARSFEEST BIJ OKRA-ZEEBRUGGE
 • NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'
 • ACTIVITEITEN VAN DIENSTENCENTRUM D'OUDE STOASIE
 • PETANQUECLUB 'STELLA MARIS' VIERT ZIJN KAMPIOENEN
 • S-PLUS ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN FEESTMAALTIJD EN DANSNAMIDDAG

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
  Image and video hosting by TinyPic
  18-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSFEEST BIJ OKRA-ZEEBRUGGE


  Afgelopen dinsdag 17 januari organiseerde 'OKRA-Zeebrugge' hun Nieuwjaarsfeest in zaal Albatros. Er was taart en koffie, muziek waar er heerlijk kon op gedanst worden, koekebrood met kaas en hesp, een mooie tombola en voor iedereen een mooi Nieuwjaarsgeschenk. Allen genoten van dit schitterend feest zoals je kunt bekijken op volgende foto's.....KLIK HIER!

  18-01-2017, 11:18 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  De uitslag van de kaarting van 13 januari 2017

  1.Jackie Decruw-Jacques Depoorter
  2.Sofie Bonte-Jozef Devilder
  3.Luc Savels-Michel Monbaliu
  4.Thierry Catteeuw-Patrick Gevaert
  5.Dirk Moens-Jan Couwyzer
  6.Rina Monte-Koen
   
  Volgende kaarting vrijdag 27 Januari om 20.30u

  18-01-2017, 00:19 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACTIVITEITEN VAN DIENSTENCENTRUM D'OUDE STOASIE


  Feestmaaltijd door traiteur

  Naar jaarlijkse gewoonte serveren we naar aanleiding van het nieuwe jaar een feestelijk middagmaal.

  Aperitief
  Hartig korstje met Noordzeevruchten in kreeftensaus
  Bastognegebraad met portosaus en kroketten
  Dessert met koffie
  (1 aperitief, 2 glazen wijn,  water,  maaltijd en 1 koffie inbegrepen)
  Let op: deze feestmaaltijd vindt plaats in het Gemeenschapshuis.
  Waar?Wanneer? d' Oude Stoasie vrijdag, 27 januari 2017  om 11:30u
  Prijs € 25,  Inschrijven tot en met 20 januari - Maximum aantal inschrijvingen: 25 personen

  Repair café (hersteldienst) i.s.m. Vorming Plus

  Tijdens deze bijeenkomst kun je terecht met je kapotte spullen die je ter plaatse kan laten herstellen door een team vrijwilligers. Alles waar iets aan hapert, van kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, servies tot speelgoed, wordt hersteld.
  Voorts is er iemand die antwoorden geeft op je vragen over je tablet, smartphone of je laptop en pc.
  Tussen de reparaties door is er tijd om te verpozen in  de cafetaria. Indien je dat wil kan je ook meewerken als vrijwilliger.

  d' Oude Stoasie - zaterdag, 28 januari 2017 - 14:00u - Inschrijven is niet nodig - Gratis!

  Make-uptips

  Een visagiste leert je alles over het belang van een goede gelaatsverzorging. Je krijgt  heel wat tips & tricks om thuis zelf aan de slag te gaan. Welke make-up is goed voor jou, welke vorm van gelaat heb je? Op basis hiervan pas je je make-up aan.

  d' Oude Stoasie - woensdag, 15 februari 2017 - 10:00u - Inschrijven tot en met 8 februari - 5 Euro

  Woonvormen

  “Oost west, thuis best”. Nergens op de wereld voel je je zo vertrouwd als in je eigen huis, je thuis. Je woning s een vertrouwde plek vol herinneringen, waar je dierbare spullen staan, waar je je veilig voelt en waar je op je gemak bent. Je thuis voelt als een warme jas om je heen. Er zijn diverse woonvormen die rekening houden met je wie bent en wat je nodig hebt. Een maatschappelijk werker geeft tekst en uitleg.

  d' Oude Stoasie - vrijdag, 17 februari 2017 - 14:00u - Inschrijven tot en met 10 februari - Gratis!

  Carnavalbal met live orkest Déjà-Vu

  Op zaterdag 4 maart gaat de Zeebrugse carnavalstoet terug uit. Naar goede oude traditie ontvangen we de Orde van de Zeesluffer. Het orkest Déjà-Vu speelt ten dans. Het wordt een leuke aaneenschakeling van carnavalhits met evergreens waarbij je niet kunt blijven stilzitten. Apero inbegrepen.

  d' Oude Stoasie - vrijdag, 24 februari 2017 - 14:00u - inschrijven tot en met 17 februari - 7 Euro

  Voordracht “West-Vlaamse kapelletjes”

  Valentin Degrande van heemkundige kring Arsbroek maakte van zijn hobby een levenswerk.  Tien jaar lang werkte hij aan dit onderwerp dat hem heel na aan het hart ligt: de 2.530 kapelletjes in West-Vlaanderen bracht hij in kaart. Al zijn werk goot hij in een boek en de provincie bekroonde dat werk met een premie voor Volkskunde. Daarover komt hij een interessante lezing geven over bijzondere kapellen in West-Vlaanderen en in het bijzonder Brugge-Noord. Je komt er heel wat te weten over de vele veldkapelletjes die her en der werden gebouwd:  waarom ze werden opgericht, welke legenden errond bestaan, hoe men tot naamgeving kwam, enz…

  d' Oude Stoasie - vrijdag, 3 maart 2017 - 14:00u - Inschrijven tot en met 24 februari - 4 Euro

  Bloemschikken : een lentestuk maken

  De lente zorgt voor een nieuw geluid. In de lente willen wij het in huis extra gezellig en sfeervol maken. We verbeelden het lenteseizoen in een kleurrijk bloemstuk.

  d' Oude Stoasie - woensdag, 22 maart 2017 - 14:00u - Inschrijven tot en met 15 maart - 10 Euro

  Ontbijt wandelclub

  Onze wandelclub trekt het seizoen terug op gang met een heerlijk ontbijt voor de deelnemers van de gezondheidswandeling. We hebben alles in huis om iedereen te verwennen! Daarna wandeling op de zeedijk en de St-George-Day wandeling.

  d' Oude Stoasie - donderdag, 30 maart 2017 - 08:30u - Inschrijven tot en met 6 maart - 6 Euro

  18-01-2017, 00:12 geschreven door tlissewegenartje  


  15-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETANQUECLUB 'STELLA MARIS' VIERT ZIJN KAMPIOENEN


  In de 'MariTimes' op de zeedijk werden afgelopen zondagmiddag de kampioenen gevierd van 'petanqueclub Stella Maris'. Voorzitter Georges Allaert mocht heel wat leden verwelkomen en hield er zijn korte toespraak tijdens de gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie. Tevens waren Schepen Mieke Hoste en Ere-Schepen Cardon Eric aanwezig om de trofeën aan de kampioenen te overhandigen. Na het officiele gedeelte was het aanschuiven voor een heerlijk diner. 

  De kampioenen van 2016:

  Heren : 1) Michel De Clercq - 2) Ronny De Groote - 3) Gilbert Mercier
   
  Dames : 1) Agnes Steyaert -  2) Greta Olbrechts - 3) Nadia Van Hove
   
  Winnaar van de SUPERCUP : Ronny De Groote


  Enkele sfeerbeelden............KLIK HIER!

  15-01-2017, 23:18 geschreven door tlissewegenartje  


  12-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.S-PLUS ZEEBRUGGE ORGANISEERDE EEN FEESTMAALTIJD EN DANSNAMIDDAG

  Het bestuur en medewerkers van S-Plus Zeebrugge

  S-Plus Zeebrugge organiseerde vandaag (12/1) hun eerste evenement van het nieuwe jaar met een Feestmaaltijd & dansnamiddag in zaal Albatros. Er was weerop volle ambiance, er werd goed en lekker gegeten, gedanst, gelachen, kortom een super gezellig feest. Tussendoor werd nog taart en koffie gepresenteerd alsook de traditionele tombola met mooie prijzen. Het bestuur van S-Plus Zeebrugge mag terecht spreken van een eerste geslaagd evenement.
  Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER!
  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere.........KLIK HIER!

  12-01-2017, 22:08 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSRECEPTIE BIJ HET FEESTCOMITE' VAN ZEEBRUGGE

  Het Gemeenschapshuis woensdag 11 januari 2017

  Voorzitter van het Feestcomité Zeebrugge 'Michel Monbaliu', Burgemeester Renaat Landuyt en de Provinciaal gedeputeerde Bart Naeyaert startten de avond op en hielden hun speech bij deze Nieuwjaarsreceptie van het Feestcomité in het Gemeenschapshuis waar vele genodigden aandachtig luisterden.

  Michel blikte eerst even terug op Feestcomité Zeebrugge 2016,
  - In april hebben we als comité meegewerkt aan een actie om de verkeersveiligheid van de toeristen te verbeteren. De oversteekplaats aan de Londenstraat naar het strand is ondertussen heringericht  zodat men nu veilig kan oversteken.
  - 2016 was ook het jaar waarin wij de petanquesport actief hebben gepromoot. Er werden 3 succesvolle tornooien georganiseerd.
  - Ook de Britse jeugddansgroep Dance Kaleidoscoop gaf weer het beste van zichzelf  tijdens een dansdemonstatie op de zeedijk tijdens hun tweejaarlijkse Europese tour.
  - Het topevenement was ongetwijfeld het ”Festival van de Noordzee” dat in 2016 over 2 dagen werd gespreid. Van aan het ‘t Werftje tot aan de Old Steamer was er gezelligheid en ambiance troef.
  - Maar ook onze traditionele activiteiten kenden veel bijval en dat mede door een uitstekend zomerweer.De strandbars zorgden voor een meerwaarde en we hopen op nog meer nieuwe ondernemers zodat de zeedijk langzaam zijn gezicht van voorheen kan terug krijgen. Een extra tearoom kan er dus zeker nog bij!
  - Minder goed verging het ons in het kermisweekend.Er waren, welgeteld, 2 kramen,  waarvoor het Feestcomité dan nog eens als sponsor is opgetreden. Gelukkig kondigt 2017 zich voor het kermisweekend vernieuwend aan!
  We kijken met spanning uit naar de eerste editie op de kermiszondag van een obstakel loop, een hindernissenparcours, dat zich doorheen Zeebrugge dorp zal slingeren. De organisatie is in handen van Gert-Jan Vanneste. Er wordt gemikt op 500 à 800 deelnemers.Niet toevallig heeft men gekozen om deze Obstacle Run  de naam Raid of Honour te geven.
  - Momenteel is men ook gestart met de voorbereidingen voor de eeuwviering van Saint Georges Day in 2018. Het belooft een geweldig weekend te worden van vrijdag 20 tot maandag 23 april 2018.

  De doelstellingen voor  2017:
  - Op zondag 5 maart herdenken we de slachtoffers  van de ramp met de Herald of Free Enterprise van 6 maart 1987, 30 jaar geleden. 
  Dit doen we met een eucharistie viering in de St-Donaaskerk.
  - Het Saint Georges Day weekend zal dit jaar starten op vrijdag 28 april en eindigen op zondag 30 april.
  - De Zeewijding, die dit jaar zal doorgaan op zondag 25 juni, wordt dit jaar ingeleid door een tentoonstelling,“165 jaar beroepsvisserij aan de Belgische kust”, een initiatief van Chris Vantorre. Toegankelijk vanaf 19 juni.
  Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het ruime aanbod van activiteiten die het Feestcomité organiseert. Wij verlenen daarnaast ook aan heel wat andere organisaties financiële en/of logistieke steun. Al deze activiteiten worden uiteraard opgenomen in onze zomerbrochure die straks opnieuw verschijnt via affiches, de info brochure van de stad Brugge, de buurtkrant en de website van het Feestcomité: 
  (www.feestcomitezeebrugge.brugseverenigingen.be) worden de meest recente aanpassingen en aanvullingen kenbaar gemaakt. We verwachten opnieuw vele toeristen in 2017 en duimen voor enkele maanden vol zon, zee en amusement!


  Wie onlangs in de buurt van de lokalen van de Zeescouts kwam, kon vaststellen dat daar een grondige verbouwing aan de gang is. Uiteraard zijn er subsidies en werkmiddelen om de grootste kost te lenigen maar zoals bij elke opknapbeurt zijn de kosten altijd hoger dan het beschikbare budget. En zoals daarnet reeds werd aangehaald hebben de massale solidariteitsacties tijdens de Music for Life week en de Rode Neuzen Dag ons dan aan het denken gezet hoe wij solidariteit concreet gestalte konden geven in onze eigen kleine Zeebrugse gemeenschap.
  Daarom hebben wij voor het eerst een beroep gedaan op uw solidariteit en een kleine bijdrage gevraagd.
  Wij zijn dan ook wat fier dat wij in Uw naam uw solidariteit konden uitdrukken met een zeer mooie cheque. U heeft er allen samen voor gezorgd dat wij in uw naam de mooie som van 1.000 Euro konden overhandigen.

  Bestuurslid Jean Goemaere werd 69 jaar.....proficiat!


  Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER!
  Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere........KLIK HIER!

  12-01-2017, 21:49 geschreven door tlissewegenartje  


  07-01-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARLIJKSE KERSTBOOMVERBRANDING OP HET STRAND


  Op het einde van een feestelijke eindejaar periode wordt er naar aloude traditie een hemels warm vuurtje aangemaakt met de verdorde kerstbomen die even voordien menige huiskamer tot een feeëriek decor hadden omgetoverd.
  Afgelopen zaterdag organiseerde de 'Handelsgebuurtekring Zeebrugge-Bad' in samenwerking met het Feestcomité Zeebrugge de jaarlijkse 'Kerstboomverbranding' op het strand die ondanks het bar slechte weer toch doorging onder ruime belangstelling.
  Op het programma stond animatie op de Zeedijk, gratis bedeling van sprotjes bij aankoop van een drankje en omstreeks 16.30 uur was het de Kerstboomverbranding op het strand.
  De kerstbomen werden opgehaald in Zeebrugge-Dorp, Vismijnwijk, Stationswijk en de Strandwijk, alsook die van Zwankendamme en Lissewege.
  Het was Schepen Mieke Hoste, onder het toeziend oog van de Schepen Franky Demon die het vuur onder de grote hoop kerstbomen stak. De omringende mensen genoten alvast van de vlammenzee en daarmee gepaarde gezellige warmte. 


  Enkele sfeerbeelden........KLIK HIER!


  Foto's van mijn collega Paula Ceulenaere......KLIK HIER!

  07-01-2017, 20:37 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEMMA-ZEEBRUGGE VIERT DRIEKONINGENFEEST


  Afgelopen vrijdag 6 januari, organiseerde Femma-Zeebrugge voor de éérste maal een 'Driekoningenfeest' in d'Oude Stoasie. Alle leden werden uitgenodigd waarbij ze tevens hun partner mochten meebrengen om mee te feesten. Aan de deelnemende leden werd gevraagd om een geschenkje van ongeveer 5 Euro mee te brengen die door man als vrouw kon gebruikt worden en tevens ingepakt. Deze geschekjes zouden dan later uitgedeeld worden door de 3 Koningen. Na de lekkere feestmaaltijd werd nog de traditionele driekoningentaart opgediend met tevens een meegebakken verstopte boon er in. Wie de boon had mocht als beloning een gratis activiteit meedoen tijdens dit jaar. Enkele sfeerbeelden van dit super gezellig feest.......KLIK HIER!

  07-01-2017, 19:53 geschreven door tlissewegenartje  


  25-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUCSESVOL OPTREDEN VAN HET BULGAARSE KINDERKOOR


  Het optreden van het Kinderkoor van de Bulgaarse Nationale radio was een overweldigend succes.
  De volledige opbrengst gaat naar het Zeebrugs Seamen Centre en betekent broodnodige werkingsmiddelen.
  Onze dank gaat dan ook uit naar de talrijke aanwezigen en de inzet van de vele vrijwilligers.
  Zonder de voortdurende aansporingen en bemoedigingen door de initiatiefnemers Karla en Dirk zou dit concert nooit doorgegaan zijn.

  Het Seamen Centre bevindt zich te Zeebrugge, Ploegstraat 24.  Website www.seamencentre-zeebrugge.be .
  Alle mensen van goede wil zijn er dagelijks welkom van 16 tot 23 uur.
  25-12-2016, 23:24 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  Hierbij de uitslag van de kaarting van 23 december,
  1.Jacques Depoorter-Michel Monbaliu
  2.Koen-Filip Crevits
  3.Christiane Meulemeester-Etienne Stael
  4.Danny Janssens-Jan Couwyzer
  5.André Desmidt-Marc Vandecastele
  6.Annie Buysse-Rina Monte
  7.Caroline Lagast-Luc Savels
  8.Thierry Catteeuw-Kim Lamyns
   
  Volgende kaarting vrijdag 13 januari 20.30u

  25-12-2016, 23:08 geschreven door tlissewegenartje  


  20-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de KERSTPETANQUETORNOOI


  **********************

  20-12-2016, 22:34 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAMANA ZEEBRUGGE VIERT KERSTFEEST


  Maandag 19 december 2016 was het opnieuw verzamelen geblazen voor het jaarlijks Kerstfeest van Samana in zaal Albatros te Zeebrugge. Ook dit jaar was de zaal barstensvol met 150 personen.
  Om 14 uur was er bezinning door EH Fernand Maréchal,daarna was er koffie met gebak, onze muzikant van dienst was Johnny Clarysse .
  In de pauze was er verkoop van lotjes, natuurlijk mochten de Kerstvrouw en Kerstman niet ontbreken en die hadden een lekker doos koeken bij voor iedereen.
  Om de namiddag af te sluiten was er een grote Kerstkoek met hesp of kaas , koffie of chocolademelk .
  Er waren prachtige prijzen te winnen met de tombola met fruit en groenten pakketten - wijn – koeken – pralinen enz, zo ging iedereen tevreden naar huis. Enkele sfeerbeelden door Paula Ceulenaere.......KLIK HIER!

  20-12-2016, 22:30 geschreven door tlissewegenartje  


  19-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEERLINGEN VAN OLV TER DUINEN ONTWIKKELEN VERKEERSCAMPAGNE VOOR HUN LEEFTIJDSGENOTEN


  Dit schooljaar zetten de leerlingen van Onze Lieve Vrouw Ter Duinen hun schouders onder een heuse verkeerscampagne. De verkeerscampagne geniet ook de steun van het gemeentebestuur van Knokke-Heist. In het kader van een Europees project ‘Safety Tunes’ en in samenwerking met Mobiel21 ontwikkelen de leerlingen van het vijfde jaar BSO een sensibiliseringscampagne voor hun leeftijdsgenoten. Nog steeds vallen te veel (jonge) slachtoffers in het verkeer. De leerlingen willen stilstaan bij het feit dat elke deelnemer aan het verkeer zijn verantwoordelijkheid moet opnemen. Met de slogan ‘A high five for a safe drive’ willen ze de jongeren aanmoedigen om te gaan voor slimme keuzes: niet instappen bij dronken chauffeurs, geen opgefokte brommers in het verkeer brengen, nuchtere autobestuurders,…

  Via stripverhalen, houten stripfiguren en een campagnefilmpje zullen ze de boodschap verspreiden in zo veel mogelijk scholen, jeugdhuizen, fuiven en op sociale media… Dit project vraagt van de leerlingen heel veel enthousiasme en samenwerking. Momenteel wordt volop gewerkt aan het ontwerp van het logo en denken de leerlingen na over het script van hun stripverhalen. Het maken van het filmpje wordt werk bij het begin van het nieuwe kalenderjaar en de school hoopt om in mei de campagne te kunnen voorstellen aan het grote publiek. (Bron www.knokke-heist.be)

  19-12-2016, 21:39 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste KRAKERSBAL


  *******************

  19-12-2016, 21:21 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KERSTMARKT ZEEBRUGGE - BAD


  *******************************

  19-12-2016, 21:19 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE


  *************************

  19-12-2016, 21:13 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


   Uitslag van de kaarting van vrijdag 16 december 2016
   
  1.Danny Janssens-Dirk Moens
  2.Christiane Meulemeester-Thierry Catteeuw
  3.Marc Vandecasteele-Jacques Depoorter
  4.Koen-Jozef Dournez
  5.Rita Schram-Frank Vlietinck
  6.Caroline Lagast-Rina Monte
  7.Luc Savels-Jan Couwyzer
   
  Volgende kaarting vrijdag 23 december om 20.30uur

  19-12-2016, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  08-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SEAMAN-CENTRE ORGANISEERT KERSTCONCERT


  Seaman-Centre organiseert op zondag 18 december om 16u een prachtig Kerstconcert in de St.Donaaskerk. Het concert wordt gebracht door: "The Bulgarian National Radio Children's Choir". De voortverkoop bedraagt 12 Euro, aan de deur 15 Euro en jongeren tot 12 jaar betalen 6 Euro (drankje inbegrepen)

  08-12-2016, 00:21 geschreven door tlissewegenartje  


  07-12-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROTE KALKOENTOPPING TEN VOORDELE VAN ELKE l


  *************************

  07-12-2016, 21:01 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE SINT BEZOCHT DE ROEZEMOES


  Afgelopen dinsdag 6 december kwamen Sinterklaas, Piet Ganzeveer en Danspiet op bezoek in de 'Roezemoesschool'.
  Het werd een heel leuk feest! Na de verwelkoming op de speelplaats zongen ze luidkeels en dansten ze in het rond.
  De Sint & de zwarte pieten dansten nog even mee op de discomuziek.
  En toen ... toen wou Sinterklaas in zijn Rode Boek kijken ... Maar hij vond het Rode Boek niet.
  Piet Ganzeveer werd een beetje beschaamd & moest bekennen dat hij het Rode Boek niet bij  zich had. Het Rode Boek was nog steeds zoek! Danspiet had een idee. Ze zongen allemaal het lied van het Rode Boek die ze hadden geleerd in de hoop het Rode Boek te vinden. Ze zochten overal.............!
  En plots ... plots hoorden we een luide bel. "Hohoho" de kerstman was daar met zijn slee en ...We schrokken allemaal en ook Sinterklaas was verrast. Maar de kerstman had een groot  cadeau mee voor Sinterklaas.
  En ja, je raadt het al. Het Rode Boek was terecht. Sinterklaas had hem tijdens een bezoek aan  de Kerstman in Lapland laten liggen. Oef! Het feest kon nu echt beginnen!

  Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

  07-12-2016, 13:29 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !

  Startpagina !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!