Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • CARNAVALVERENIGING DE SJIEKSTJES ORGANISEREN EEN SPAGHETTIFESTIJN
 • BINGO IN D'OUDE STOASIE
 • JUBILEUM 20 JAAR SEAFRONT
 • NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE
 • OELIEBOELIES ORGANISEREN 'RIBBETJES AVOND'

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  NIEUWSJES UIT ZEEBRUGGE...!
  Image and video hosting by TinyPic
  27-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CARNAVALVERENIGING DE SJIEKSTJES ORGANISEREN EEN SPAGHETTIFESTIJN


  ********************

  27-03-2017, 11:16 geschreven door tlissewegenartje  


  24-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BINGO IN D'OUDE STOASIE


  Bingo op maandag 3 april om 14 u. Met Georgette en Marguerite 

  Inleg : 3 euro

  Inschrijven kan tot en met 30 maart

  24-03-2017, 17:11 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JUBILEUM 20 JAAR SEAFRONT


  De paasvakantie komt eraan, en dat betekent traditiegetrouw, voor de kust in het algemeen en uiteraard ook voor SEAFRONT, het startschot van het nieuwe seizoen. Nog steeds is het maritiem themapark in Zeebrugge, met de oude vismijnsite als unieke locatie, dé referentie op het vlak van vis en visserij, zee en zeevaart. 2017 wordt bovendien een waar jubileumjaar voor Seafront: we mogen immers 20 verjaardagskaarsjes uitblazen, en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Het hele jaar door plannen we tal van bijzondere evenementen, acties en extra’s om onze bezoekers in de watten te leggen.

  ● Eerst en vooral is er onze <burenactie> waarbij we alle inwoners van Zeebrugge uitnodigen om met ons mee te vieren. Daarom kan élke Zeebruggeling in 2017, op vertoon van zijn identiteitskaart, SEAFRONT volledig gratis bezoeken. Seafront is sterk lokaal verankerd; de visserij, de haven en de geschiedenis van Zeebrugge vormen het DNA van Seafront. Toch blijft Seafront voor heel wat lokale inwoners nog beperkt tot de buitenkant van de oude vismijn en de twee boten.

  ● Actie <Feestvis>
  Wij vieren onze verjaardag niet alleen! 20 is een magisch getal. Ben je twintig jaar oud, een veelvoud daarvan of verjaar je op de 20ste van de maand, dan ben je welkom voor een gratis bezoek. Je identiteitskaart aan de kassa tonen volstaat.

  Selfie-actie
  Ook de hoofdingang kreeg een feestelijke touch. Bezoekers nemen plaats op onze verjaardagstroon en nemen een ‘selfie’ met speciaal ontworpen verjaardagsmaskers. Waan jezelf een piraat, een visser, kapitein, octopus of een zeeduivel. Deel je foto op onze FB-pagina met #seafront20 voor eeuwige roem ...

  Jubileumeditie SEAFRONT 20 !
  Activiteiten start paasvakantie

  Lanceringsweekend (8/4 – 9/4/2017)
  Tijdens het lanceringsweekend op zaterdag 8/4 en zondag 9/4 zijn er gratis rondleidingen om 13h30 en 15h.
  Kids laten zich schminken en nemen deel aan onze kinderzoektocht. Je koopt enkel je inkomticket, de extra’s zijn gratis. Inschrijven is niet nodig! SEAFRONT is doorlopend open van 10h-17h. 

  Restauratie West-Hinder voltooid
  Speciaal voor onze 20ste verjaardag hebben we het lichtschip West-Hinder in een nieuw verfjasje gestoken. De restauratiewerken zijn volledig afgewerkt. Inwoners van Zeebrugge en toevallige passanten hebben ongetwijfeld het verschil opgemerkt. De rode vuurtoren schittert als nooit tevoren. Binnenkort wordt als kers op de taart een indrukwekkende feestbevlagging aangebracht, zo wordt het voor iedereen meteen duidelijk dat we iets te vieren hebben.

  Nieuwe website
  Een nieuw seizoen, een nieuwe wind en dus ook een nieuwe website met frisse look en gebruiksvriendelijke navigatie. Je vindt er een schat aan informatie over de thematieken van Seafront, je kan in alle rust je bezoek voorbereiden, het feestprogramma raadplegen en alvast even wegdromen bij tal van leuke sfeerfoto’s. We denken ook aan het gemak van de bezoeker. Daarom kan je vanaf heden ook online tickets bestellen met mooie kortingen tot wel 20%. Tickets zijn geldig tot 1 jaar na uitgiftedatum.
  Hierbij alvast een greep uit ons feestaanbod. Bovenvermelde acties zijn geldig tot eind 2017. Het startschot is hiermee gegeven maar je mag binnenkort nog meer van ons verwachten.
  Het feestjaar loopt het hele seizoen !!

  24-03-2017, 16:50 geschreven door tlissewegenartje  


  19-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE


  *********************

  19-03-2017, 22:09 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OELIEBOELIES ORGANISEREN 'RIBBETJES AVOND'


  ********************

  19-03-2017, 22:07 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEWEGING.NET BEDANKT JAARLIJKS ZIJN VRIJWILLIGERS


  Beweging.net bedankt jaarlijks zijn vrijwilligers voor hun inzet,
   dit met een namiddaguitstap en een bloempje.

  19-03-2017, 22:03 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARLIJKSE QUIZ BIJ T.C. ZEEBRIES

  De winnaars van de quiz: "de Ideetjes"

  Afgelopen zaterdag 18 maart ging de jaarlijkse quiz door, georganiseert door tennisclub 'Zeebries'. Er waren 12 ploegen ingeschreven en iedereen mocht een prijs mee naar huis nemen.
  De 5 eerst gerangschikten waren:
  - 1 de Ideetjes
  - 2 Denoek
  - 3 't Is vd Hord
  - 4 de Rodenburgs
  - 5 de Friends
  Enkele sfeerbeelden...............KLIK HIER!

  19-03-2017, 21:57 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN S-PLUS ZEEBRUGGE


  ********************

  19-03-2017, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  16-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET BUURTCENTRUM D'OUDE STOASIE  Het nieuwe wandelseizoen werd maandag 13 maart in de ochtend op gang gebracht met een heerlijk ontbijt in 'd Oude Stoasie. Tientallen wandelaars konden genieten van een variatie aan brood, boterkoeken, yoghurts, fruitsalade,… kortom alles om van te genieten. Na het uitgebreid ontbijt vertrokken de deelnemers op een gezonde wandeling doorheen de strandwijk van Zeebrugge.

  16-03-2017, 21:21 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE MUGGE VAN BRUGGE IN D'OUDE STOASIE
  Een namiddag met De Mugge van Brugge staat garant voor een namiddag vol amusement en positiviteit… in ’t Brugs! Hij brengt de beste Brugse kluchten, anekdotes en situaties.
  Hij bewijst dat hij meer in zijn mars heeft dan zijn ode aan Willy Lustenhouwer en brengt, als special guest ‘Eddy De Brugse Stranger’ mee die je zal vergasten op oude Brugse liedjes.
  Herkenbaarheid, amusement en comedy zijn de sleutelwoorden van deze show!
  Koffie en knabbel inbegrepen.
  Inschrijven tot en met 25 maart
  Prijs : € 7

  16-03-2017, 21:14 geschreven door tlissewegenartje  


  09-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN S-PLUS ZEEBRUGGE


  Deze namiddag 9/03/2017 heeft het bestuur van S-Plus de 60 jarige huwelijksverjaardag van hun leden 'De Brucker Bruno & Vantorre Liliane' met een geschenkmand bedacht , proficiat Bruno & Liliane, het bestuur wenst jullie nog vele gelukkige en gezonde jaren.

  09-03-2017, 21:07 geschreven door tlissewegenartje  


  08-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHEEPSKLOK HERALD OF FREE ENTERPRISE OVERGEDRAGEN AAN DE ST. MARY'S CHURCH IN DOVER  Zondag 5 maart was er in Zeebrugge de herdenkingsdienst van de ramp met de Herald of Free Enterprise. 30 jaar geleden kostte deze ramp voor de kust van Zeebrugge het leven aan 193 mensen. Bij de herdenkingsdienst werd de scheepsklok overdragen aan de St. Mary's Church in Dover, als eerbetoon aan alle slachtoffers, overlevers, familie en vrienden.

  08-03-2017, 22:42 geschreven door tlissewegenartje  


  06-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SENSIBILISERINGSFILM VAN O.L.V. TER DUINEN
  verkeersfilm Zeebrugge 10mbps
  De langverwachte sensibiliseringsfilm van Onze Lieve Vrouw Ter Duinen Zeebrugge! Maak goede keuzes in het verkeer en sta in voor de gevolgen ervan! 


  06-03-2017, 23:12 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN TUINHIER ZEEBRUGGE
  Geacht lid, sympathisant van TUINHIER, 
  Graag nodigen we je uit op onze volgende activiteiten:
  ZATERDAG 11 MAART: praktische snoeidemonstratie druif, appel en peer met Ivan Maertens in de Roezemoestuin, Zusterstraat te Zeebrugge, van 14 uur tot rond 16.30 uur. Een samenwerking met Velt Oostkust en  de Nationale Boomgaardenstichting Limburg.

  VRIJDAG 17 MAART: voordracht ECOLOGISCH TUINIEREN in het Buurthuis d’ Oede Stoasie, Venetiëstraat 1.  Aanvang om 19 uur.

  ZONDAG 19 MAART: praktijk (deel 1), OPSTART ECOLOGISCHE MOESTUIN op maat van de gebruiker in de buurttuin te Zwankendamme, Lisseweegsesteenweg zn, vanaf 14.30 uur.

  ZONDAG 26 MAART: praktijk (deel 2), OPSTART ECOLOGISCHE MOESTUIN op maat van de gebruiker in de buurttuin te Zwankendamme, Lisseweegsesteenweg zn, vanaf 14.30 uur.

  VRIJDAG 31 MAART: voordracht OPSTART ECOLOGISCHE MOESTUIN in het Buurthuis d’Oede Stoasie, Venetiëstraat 1.   Aanvang om 19 uur. Een terugkoppeling naar de praktijkervaring met allerhande tips om verder te werken.

  ZONDAG 23 APRIL: voordracht BLOEMBAKKEN EN GEVELVERSIERING met Joris Naessens in het Gemeenschapshuis, Marktplein 12 te Zeebrugge.   Dit is een voordracht ter ondersteuning van de geraniumactie Brugse Buurtcheques en onze eigen traditie bebloeming zichtbaar van op straat.We ronden af met een BBQ.    Er volgt nog een uitnodiging met mogelijkheid tot inschrijving.

  MAANDAG 22 MEI: relaxte daguitstap per bus naar Ijzendijke en Terneuzen.   Vertrek om 8 uur.  Degustatie 5 soorten huisgemaakte kaas en verse melk of appelsap in kaasboerderij De Vos. 
  Korte film over het proces van kaasmaken.   Rondleiding in de kaasmakerij, melkerij en kalverstallen.
  ’s Middags verzorgd driegangenmenu met seizoens- en streekproducten.
  In de namiddag bezoek aan Valkenhof.   Kennismaking met de kweek, verzorging, africhting en inzet van allerlei roofvogels en uilen.   Wie zich geroepen voelt mag zelf “ een loer draaien “ !
  Vrij bezoek aan Terneuzen (lokale gids beschikbaar) en boterhammen als avondmaal.
  Inschrijving uitsluitend bij Willy aan 55 euro per persoon.   Het aantal deelnemers is beperkt.

  Alle voordrachten zijn gratis voor ALLE belangstellenden.  Onnodig er voor in te schrijven.
  Met een vriendelijke tuinhierdersgroet van de dagelijkse bestuursploeg,
  Voorzitter Willy Janssens, Admiraal Keyesplein 29   -   tel. 050 / 54 66 83
  Guido De Windt, Genuastraat 30   -   tel. 050 / 55 07 78
  Nadine Slegers – Mus, Polderweg 27   -   tel. 050 / 54 64 56
  Anita De Cae – Truyaert, Rouaanstraat 37   -   tel. 050 / 55 02 71
  Penningmeester Mieke Desoete – Dedeyne, Pol Dhontstraat 38   -   050 / 54 78 44
  Vaandeldrager Leo Lambrecht, Gulden-Vliesstraat 16, 8300 Knokke-Heist   -   tel. 0479 / 75 90 42
  Secretaris Jean Pierre Dezeure, Marktplein 16 – email jp.dezeure@hotmail.com tel. 0473 / 65 03 85

  06-03-2017, 23:04 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE


  Men kan nog inschrijven......!!!

  06-03-2017, 12:31 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Als medailles worden uitgereikt komen hoge Omes boven water"


  Herdenking rond scheepsramp Herald of Free Enterprise: dit staat op het programma!
  'De geschiedenis herhaalt zich'. 
  Op het Koninklijk Paleis, iets minder dan 30 jaar geleden, toen we officieel bedankt en gehuldigd werden, overtrad ik het protocol (wat mij ei zo na een blaam opleverde) en richtte me rechtstreeks tot Koningin Fabiola met de volgende woorden: " mevrouw, hetgeen mij hier het meest opvalt vandaag is dat er hier veel mensen aanwezig zijn die er die nacht niet bij waren en dat mijn collega’s die ook bij de eerste redders waren hier helemaal niet gevraagd zijn". Haar antwoord:" wilt u dan zo goed zijn mijn welgemeende dank over te brengen aan deze vergeten mensen".
  Nu 30 jaar later ben ook ik, die de eerste (cruciale) fase van de redding heb gestart vanuit de Port Controle Zeebrugge, vergeten. Geen uitnodiging. Geen brief. Niets.
  In die tijd schreef het BVL mijn verhaal onder de titel: "Als medailles worden uitgereikt komen hoge Omes boven water".
  Misschien kunnen ze dat artikel nog eens voorlezen tijdens de herdenking. Ik zal er ook zijn, anoniem, ergens achterin, tussen de andere vergetenen, met mijn gedachten bij de slachtoffers, de geredden, de helpers van de eerste minuten en al de vergeten helpers.

  We will remember them.

  Deruddere Guido

  06-03-2017, 12:27 geschreven door tlissewegenartje  


  05-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRACHTIGE CARNAVALSTOET TE ZEEBRUGGE


  Zaterdag 4 maart, het was koud en regenachtig, toch was er behoorlijk wat volk komen kijken naar de 18 praalwagens en hun groepen. Alle carnavalisten hadden er zin in en dansten reeds voordat de stoet begon. De weergoden moesten hen toch gunstig gezind zijn want bij de start hield het op met regenen. Het was een mooie stoet en iedereen genoot ervan. Daarna ging het richting zaal Albatros voor de prijsuitreiking door de organisators "de Orde van de Zeesluffer' en Princes Elke 1 met haar gevolg.

  DE UITSLAG VAN DE EERSTE 5 CARNAVALWAGENS::

  - 1 KPJ Eede
  - 2 De Lekkerbekken
  - 3 Orde van de pret
  - 4 De Torenpekkers
  - 5 De Sjiekstjes

  Bekijk enkele mooie sfeerbeelden.........KLIK HIER!

  05-03-2017, 21:47 geschreven door tlissewegenartje  


  04-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITNODIGING VAN BUURTCENTRUM D'OUDE STOASIE
  Uitnodiging:
   
  Is dat leuke rokje wat te groot, die broek wat te klein, hangt een perfect draagbare jas al een tijdje in de kast? Breng de kleren die jij wil ruilen binnen op zaterdag 11 maart tussen 13 en 14 u. We aanvaarden modieuze dames– en herenkledij in perfecte staat. Voor een T-shirt ontvang je 1 punt, voor een broek/rok/jurk/trui/bloes 2 punten en voor een jas, handtas of een paar schoenen 3 punten. Er mag maximum 10 stuks per persoon ingediend worden. Met de ontvangen punten kan je op zaterdag 11 maart van 14 tot 17 uur nieuwe kleren kiezen en ‘betalen’. Onze doelgroep gaat van twintigers tot jonge senioren! Kledij die over is wordt niet terug gegeven maar aan een goed doel geschonken.

  04-03-2017, 23:16 geschreven door tlissewegenartje  


  03-03-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ORDE VAN DE ZEESLUFFER ORGANISEERDE HUN JAARLIJKS KINDERCARNAVALBAL


  Vrijdag 3 maart organiseerde de 'Orde van de Zeesluffer' hun jaarlijs kindercarnavalbal in de Albatros. Ook wordt er tevens de jeugdprins en-princes gekozen. Voor deze titels moesten er natuurlijk enkele spannende proeven gedaan worden. Bij deze ludieke strijd waren er 10 meisjes- en 8 jongenskandidaten ingeschreven.
  Het werden uiteindelijk 'Kenzo Wegsteen' als jeugdprins en 'Raquelle De Grootte' als jeugdprinces die mee op de prinsenwagen zullen mogen staan samen met 'Princes Elke 1' en haar gevolg tijdens de carnavalstoet van zaterdag 4 maart.
  Ieder verkleed kind kreeg nog een zak snoep en enkele jetons voor de kermis mee naar huis.
  Bekijk enkele leuke sfeerbeelden......KLIK HIER! 

  03-03-2017, 00:00 geschreven door tlissewegenartje  


  27-02-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OKRA ORGANISEERT EEN FILMNAMIDDAG


  **********************

  27-02-2017, 23:26 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !

  Startpagina !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!