Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • ZEEBRUGGE CARNAVAL
 • TUINHIER ORGANISEERDE NIEUWJAARSBIJEENKOMST
 • FEESTMAALTIJD IN HET BUURTCENTRUM
 • EEN DONDERDAG IN HET TEKEN VAN DE COMPUTER IN HET BUURTHUIS
 • REPAIR CAFE', DIGI-DOKTER EN KLEDIJRUILBEURS IN HET BUURTCENTRUM

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Foto

  Image and video hosting by TinyPic
  02-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEEBRUGGE CARNAVAL


  ************************

  02-02-2016, 22:17 geschreven door tlissewegenartje  


  31-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TUINHIER ORGANISEERDE NIEUWJAARSBIJEENKOMST


  Afgelopen zondag 31 januari organiseerde 'TuinHier' hun jaarlijkse 'Nieuwjaarsbijeenkomst' in het gemeenschapshuis op de markt.
  Om 11 uur was er de ledenmis in de Sint-Donaaskerk dit tevens ter nagedachtenis in het bijzonder van de overleden leden. Aansluitend onze nieuwjaarsdrink tot 12.30 uur in het Gemeenschapshuis.  Omstreeks 12.30 uur ging iedereen aan tafel voor de maaltijd.
  De leuze bij 'TuinHier': 'Bij ons géén “ kraamkost “ maar een uitgebreid breugelbuffet met een drankje bij de maaltijd en koffie met versnaperingen'.
  Na het smakelijk eten was het dan genieten van het optreden van 'de Blik Dooze Band', een muzikale mengeling van ernst en schalkse humor.

  Enkele sfeerbeelden door Paula........KLIK HIER!
  Enkele sfeerbeelden door Tlissewegenartje.....KLIK HIER!

  31-01-2016, 23:21 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTMAALTIJD IN HET BUURTCENTRUM


  Het buurtcentrum veranderde afgelopen vrijdag even in 'Salons d'Oude Stoasie'. Een viergangenmenu wist de 70 bezoekers te bekoren. Zij werden op hun wenken bediend met de nodige spijs en drank.

  31-01-2016, 22:16 geschreven door tlissewegenartje  


  29-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN DONDERDAG IN HET TEKEN VAN DE COMPUTER IN HET BUURTHUIS


  Afgelopen donderdag was het computerdag in het buurthuis 'd Oude Stoasie' met smorgens de digitale donderdag waar men iedere laatste donderdag van de maand in samenwerking van 'Online Buurten'. Je kunt er gratis kennis maken met de SOS-dienst voor computer, tablet en smartphone om je terug vlot op de digitale weg te helpen. Het waren Maarten en Shkurta die de mensen verleden donderdag terug op de goede weg hielpen. Als afsluiter en om het nieuwe jaar terug in te zetten werden de aanwezigen getrakteerd met een glaasje bubbels en versnaperingen.  NIEUW is momenteel de 'Digitale hulp aan huis', bij deze dienst kunt je terecht voor: 'het gebruiksklaar maken van uw digibox, smartphone en GSM(aan de hand van uw handleiding).
  - Hulp bij tablet, Ipad, laptop en computer. Let wel: het gaat om hulp of info bij eenvoudige handelingen zoals:'installeren van Apps of uitleg om vlot te starten of om verder te kunnen.'
  - Opname van meterstanden water, gas en electriciteit en deze online doorgeven.
  - De dienst 'Digitale hulp aan huis' is volledig gratis voor 65-plussers die in Groot-Brugge wonen.
  - Info: www.dienstencentra-brugge.be - tel. 050/55 01 31
  marian.beheyt@ocmw-brugge.be


  INFO-AVOND WINDOWS 10

  Dezelfde donderdag in de avond, kon men kennismaken met 'Windows 10'. Men kon er antwoorden krijgen van 'Johan Desender' of je nu moet overschakelen, is het gratis, is mijn computer geschikt voor Windows 10, ben ik mijn vroegere programma's kwijt, zal mijn printer blijven werken, enz.enz.
  Verder kreeg men informatie hoe je programma's naar je hand kan zetten, tips om te zorgen dat het programma nog beter doet wat jij precies wilt, bekijken wat je zo allemaal kan en waar je precies moet zijn om dat te wijzigen, enz...


  Wie het allemaal nog eens stap-voor-stap onder begeleiding wil oefenen, zal de kans krijgen om in te schrijven voor een gratis cursus van 3 lessen die doorgaan op 14 - 21 - 28 april 2016.
  Inschrijven bij: bart.lambrecht@ocmw-brugge.be

  29-01-2016, 21:23 geschreven door tlissewegenartje  


  25-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REPAIR CAFE', DIGI-DOKTER EN KLEDIJRUILBEURS IN HET BUURTCENTRUM


  Buurtcentrum herbergt herstel-, digitale en ruilateliers

  De eerste editie van het Repair café, de digi-dokter en de kledijruilbeurs in de Zeebrugse "d'Oude Stoasie" was een topper: er werd gesleuteld, geboord, geprogrammeerd, gestikt, geruild, … met veel tevreden klanten. Het centrum werd volgestouwd met bladzuigers, microgolfovens, grasmachines, fietsen, ... Er gonsde dan ook heel wat bedrijvigheid in het buurtcentrum. "Er komt zeker een tweede editie, maar het naaiatelier blijven we alvast enkele keer per maand organiseren. Voor een prikje kun je er op dinsdagnamiddagen kledij laten herstellen." Meer info: 050 55 01 31. Enkele sfeerbeelden.......KLIK HIER!

  25-01-2016, 21:34 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  De uitslag van de kaarting van vrijdag 22 januari
   
  1.Dirk Moens-Jan Couwyzer
  2.André Desmidt-Michel Monbaliu
  3.Annie Buysse-Danny Janssens
  4.Marc Vandecasteele-Jacques Depoorter
  5.Rina Monte-Thierry Catteeuw
  6.Loyd Ducolombier-Jurgen Debrabander
   
  Volgende kaarting vrijdag 12 februari om 20u30

  25-01-2016, 21:34 geschreven door tlissewegenartje  


  22-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSFEEST BIJ OKRA ZEEBRUGGE


  Afgelopen Dinsdag 19 januari organiseerde 'OKRA Zeebrugge' hun jaarlijks 'Nieuwjaarsfeest' in zaal Albatros. Er was voor deze speciale gelenheid heel wat volk komen opdagen om er te genieten van de gezellige sfeer met muziek, dans, koekebrood, gebak en natuurlijk ook de gebruikelijke tombola met heel wat prijzen. Ook pastoor 'Fernand' was als vrijwilliger van dienst en zette zich bereidwillig in voor allerhande werkjes tijdens het feest, een superman van de parochie mogen we zeggen.


  Enkele sfeerbeelden.......KLIK HIER!

  22-01-2016, 00:42 geschreven door tlissewegenartje  


  21-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BUBBELS EN BABBELS BIJ FEMMA ZEEBRUGGE


  Bubbels en babbels bij Femma Zeebrugge

  Femma Zeebrugge organiseert al vele jaren activiteiten voor vrouwen in Zeebrugge. Het team werd onlangs vernieuwd: Katia Bout en Marleen Fremaut willen graag een nieuwe wind laten waaien bij Femma Zeebrugge. Samen zetten ze hun schouders onder een jongere en dynamische groep waar alle vrouwen welkom zijn. Tijdens de gezellige Bubbels en babbels maakten de aanwezige vrouwen kennis met Femma. Samen werden er plannen gesmeed voor het nieuwe programma in 2016.
  Wil je graag kennis maken met Femma Zeebrugge en uitgenodigd worden voor de volgende activiteiten? Stuur een mailtje naar fremke1@skynet.be. Je vindt ons ook op Facebook: Femma Zeebrugge kun je daar tevens 'Katia Bout' en 'Marleen Fremaut' kontakteren.

  21-01-2016, 23:27 geschreven door tlissewegenartje  


  18-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GINO WEGSTEEN VOOR DE DERDE KEER PRINS CARNAVAL VAN ZEEBRUGGE


  Afgelopen vrijdag(15/1) ging het jaarlijkse Prinsenbal van de Orde van de Zeesluffer door in zaal Albatros. Het was voor de 3de maal dat Gino Wegsteen alias 'de langen' zich stelde als kandidaat Prins Carnaval van Zeebrugge. Doordat hij maar de enigste kandidaat was ging de titel natuurlijk naar hem en werd hij dan ook tevens bekroond tot Keizer. Eveline, zijn vrouw, werd voor de 3de maal zijn Roosje. Tevens was er in een volle zaal nog een spetterend optreden van 'Jettie Pallettie. 

  Ook de 'Orde van de Pret' uit Lissewege was aanwezig!
  (Foto's Alain Donvez)

  18-01-2016, 22:20 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  De uitslag van de kaarting van vrijdag 15 januari,
   
  1.Danny Janssens-Jan Couwyzer
  2.Jacques Depoorter-Michel Monbaliu
  3.Sofie Bonte-Thierry Catteeuw
  4.Marc Vandecasteele-Rina Monte
  5..Jozef Dournez-Daniel Joncheere
  6.Annie Buysse-Jackie Vanhulle
  7.Leo Lambrecht-Jurgen Debrabander
  8.Rita Schram-Dirk Moens
   
  volgende kaarting vrijdag 22 januari om 20u30.

  18-01-2016, 22:04 geschreven door tlissewegenartje  


  17-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETANQUECLUB 'STELLA MARIS' VIERT ZIJN KAMPIOENEN


  In de 'MariTimes' op de zeedijk werden afgelopen zondagmiddag de kampioenen gevierd van 'petanqueclub Stella Maris'. Voorzitter Georges Allaert mocht heel wat leden verwelkomen en hield er zijn korte toespraak tijdens de gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie. Tevens waren Schepen Annick Lambrecht en Ere-Schepen Cardon Eric aanwezig om de trofeën aan de kampioenen te overhandigen. Na het officiele gedeelte was het aanschuiven voor een heerlijk diner.

  De uitslag kampioenschap 2015:
   
  Dames : 
  1D Ingrid Hoste 27 128
  2D Françoise De Bruyn 26 83
  3D Agnes Steyaert 18 -8
   
  Heren :
  1H Georges Allaert 25 88
  2H Raoul Delaere 24 109
  3H Jacques Bailly 24 50
   
  Wisselbeker :
  Leopold Jacobs

  Supercup : met gelijke punten
   
  Françoise De Bruyn 11
  Ingrid Hoste 11


  Enkele sfeerbeelden.......KLIK HIER!

  17-01-2016, 21:52 geschreven door tlissewegenartje  


  14-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWJAARSMAALTIJD BIJ S-PLUS ZEEBRUGGE


  Donderdag 14 januari organiseerde 'S-Plus Zeebrugge' hun traditionele 'Nieuwjaarsmaaltijd en dansnamiddag' in zaal Albatros. 130 deelnemers genoten er van een heerlijk menu gevolgd door koffie met gebak. Na zo veel eten was het tijd geworden om de calloriën terug te verbranden door de beentjes los te gooien op de dansvloer. Als laatst was er nog een mooie tombola met heel wat prijzen. Het was zoals gewoonlijk bij S-Plus weer een super geslaagd feest geworden waarbij iedereen genoten had.


  Enkele sfeerbeelden door Paula en Rudi......KLIK HIER!

  14-01-2016, 23:13 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE BOUW VAN DE APPARTEMENTEN LANGS DE MARKTSTRAAT LIGT STIL


  De bouw van de 20 appartementen langs de marktstraat ligt stil,
  de aannemer zou falliet zijn verklaard. Volgens omwonenden gaat deze
  plaats nu binnenkort ingenomen worden door illegalen. Er zouden er daar
  reeds zijn opgemerkt. Wij hoorden ook van mensen die hun kippen
  daar in de omtrek gestolen zijn en zeker niet door vossen!

  14-01-2016, 23:13 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FEESTCOMITE' ZEEBRUGGE ORGANISEERDE NIEUWJAARSRECEPTIE


  Afgelopen woensdag(13/1) hield het Feestcomité hun jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie in het gemeenschapshuis. Gastspreker voor de avond was Burgemeester Landuyt die het had over hoe belangrijk het feestcomité van Zeebrugge wel is voor de vele activiteiten die er jaarlijks doorgaan. Ook had de burgemeester het over de problematiek van de vluchtelingen en buitenlandse chauffeurs in Zeebrugge. 
  Voorzitter Michel Monbaliu begroette in naam van alle leden van het Feestcomité de vele aanwezigen en wenste hen een vreugdevol, gezond en succesvol 2016 toe.
  Hij blikte even terug naar 2015 waarbij het comité met 3 nieuwe leden aangevuld werd: 'Myriam Van De Veire' als secretaresse, Paula Ceulenaere als webmaster en jeugdig talent 'Robin Geens', uitbater van de strandverhuring 'Banana Moon. Ook werd er afscheid genomen van jarenlange trouwe medewerker 'Georges Allaert'.

  Ook werkte het Feestcomité samen met andere organisaties om nieuwe projecten op de kaart te zetten zoals de 1ste editie van 'Halloween Zeebrugge' met de samenwerking van 'de Zatjassen, Team Tlissewegenartje en het Feestcomité.
  Een 2de nieuw initiatief was de 'Kerstpetanque' die meer dan geslaagd was met niet minder dan 42 deelnemers.
  Andere hoogtepunten waren: op initiatief van Luc Dhondt en Luc Toussaint, de '30.000ste Last Post' op het militaire kerkhof,
  de dag van de Vlaamse vis met de verkiezing van de visambassatrice die gewonnen werd door 'Dominique Verbeke'.
  Dit was slechts een kleine greep uit niet minder dan 54 activiteiten dat het Feestcomité vorig jaar organiseerde.

  Daarna was het genieten van een drankje en een hapje, gezellig babbelen met elkaar, nieuwe kontakten leggen en vrienden maken. De medewerkers en medewerksters hadden hun uiterste best gedaan om er een prachtige Nieuwjaarsreceptie van te maken waarbij iedereen intens genoot van deze geslaagde avond.


  Enkele sfeerbeelden van Rudi ..........KLIK HIER!
  en van Paula........KLIK HIER!

  14-01-2016, 22:15 geschreven door tlissewegenartje  


  13-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AVONDWANDELING IN BRUGGE


  Buurtsport, buurtcentrum d'oude stoasie en Pasar organiseerden op 15 december 2015 een stemmige avondwandeling in Brugge. Na een wandeling langs mooie pleintjes en feeëriek verlichte straten konden we genieten van een lekkere glühwein en de andere geneugten van de gezellige kerstmarkt. .(Foto buurtcentrum d'oude stoasie)

  13-01-2016, 23:56 geschreven door tlissewegenartje  


  12-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLEDIJRUILBEURS, REPAIR CAFE' EN DIGI-DOKTER IN ZEEBRUGGE


  Kledijruilbeurs, repair café en digi-dokter in Zeebrugge

  Op zaterdag 23 januari organiseren het Zeebrugse Buurtwerk, de lokale dienstencentra en Vorming Plus tussen 14 en 17 uur voor het eerst een gratis kledijruilbeurs van heren- en dameskledij, een repair café en een digi-dokter in het Buurtcentrum d’Oude Stoasie, Venetiëstraat 1 te Zeebrugge.

  Kledijruilbeurs

  Is je leuk zomerrokje wat te groot? Hangt een perfect draagbare broek al een tijdje in de kast? Ruil je kledij die jij niet meer draagt in voor nieuwe stukken. Kledij kun je tussen 13.30 u. en 14 u. binnen brengen in het Buurtcentrum d’Oude Stoasie. Je krijgt in ruil voor kledij een aantal punten waarmee je nieuwe kledij kan kiezen. Vanaf 14 u. kan er geruild worden.

  12-01-2016, 23:43 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ORDE VAN DE ZEESLUFFER ORGANISEERT HUN JAARLIJKS PRINSENBAL


  *************************

  12-01-2016, 23:31 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN KAARTERSCLUB 'NA TAAK VERMAAK'


  Hierbij uitslag vorige kaarting van 8 januari 2016

  1 Jurgen Debrabander-Danny Janssens
  2.Dirk Moens-Jacques Depoorter
  3.Rita Schram-Leo Lambrecht
  4.Jozef Dournez-Jackie Vanhulle
  5.Joke- Patrick Gevaert
  6.Annie Buysse-Marc Vandecasteele
  7.Rina Monta-André Desmidt
  8.Frank Vlietinck-Thierry Catteeuw
  9.Fernand Desmedt-Charles Savels
  10.Jan Couwyzer-Filip Crevits
   
  Volgende kaarting vrijdag 15 januari om 20u30.

  12-01-2016, 23:27 geschreven door tlissewegenartje  


  10-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARLIJKSE KERSTBOOMVERBRANDING


  Op het einde van een feestelijke eindejaar periode wordt er naar aloude traditie een hemels warm vuurtje aangemaakt met de verdorde kerstbomen die even voordien menige huiskamer tot een feeëriek decor hadden omgetoverd.(Paula)
  Afgelopen zaterdag organiseerde de 'Handelsgebuurtekring Zeebrugge-Bad' in samenwerking met het Feestcomité Zeebrugge de jaarlijkse 'Kerstboomverbranding' op het strand.
  Op het programma stond animatie op de Zeedijk, gratis bedeling van sprotjes bij aankoop van een drankje, 
  en omstreeks 16.30 uur was het de Kerstboomverbranding op het strand.
  De kerstbomen werden opgehaald in Zeebrugge-Dorp, Vismijnwijk, Stationswijk en de Strandwijk, alsook die van Zwankendamme en Lissewege.
  Het was Schepen Mieke Hoste, onder het toeziend oog van de Schepen Franky Demon en Dirk De Fauw die het vuur onder de grote hoop kerstbomen stak. De omringende mensen genoten alvast van de vlammenzee en daarmee gepaarde gezellige warmte. 


  Enkele sfeerbeelden door Paula en Rudi......KLIK HIER!

  10-01-2016, 22:52 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DERDE SPAGHETTIAVOND TEN VOORDELE VAN JUDOSCHOOL SEN NO SEN


  Ten voordele van alle judoka's van Sen No Sen om stages
   en internationale competities te bekostigen.

  10-01-2016, 22:49 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!