Zeebrugge informatief
Foto

Foto

Inhoud blog
 • NIEUWS VOOR DE LEDEN VAN S-PLUS ZEEBRUGGE
 • NIEUWS VAN 'D OUDE STOASIE
 • ZEEBRUGGE DORPSKERMIS
 • NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'
 • NIEUWS VAN HET BUURTCENTRUM

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Zoeken in blog


  Foto

  Image and video hosting by TinyPic
  24-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VOOR DE LEDEN VAN S-PLUS ZEEBRUGGE


  Op 8 september 2016 vieren wij onze Koersbal Kampioenen , en is er ook een kleine verassing voor al onze aanwezige leden voorzien :) , Onze schepen van sport Annick Lambrecht komt aan de kampioenen de prijzen uitdelen . Er zal ook zoals gewoonlijk rummikub , kaarten enz . gespeeld worden . En kun je genieten van een pintje of koffie met een lekkere pannenkoek . En natuurlijk ook een tombola met mooie prijzen .


  *****************

  24-08-2016, 18:07 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN 'D OUDE STOASIE


  Comzee : Kinky Wesley op vrijdag 30 september om 14 u. in d'Oude Stoasie te Zeebrugge

  De ‘feesttherapeut’ Kinky Wesley (die onder meer reeds te zien was in het VTM-programma ‘Belgium’s got talent’) brengt een mix van Elvisnummers en ambiance hits op een komische manier waarbij hij zich tussendoor verkleedt in verschillende typetjes. Toeschouwers die zich geroepen voelen kunnen gerust een dansje wagen. Kinky Wesley brengt zijn ‘explosie van vreugde’ tot bij de mensen die zich weer het kind van vroeger kunnen voelen. Koffie en koekjes inbegrepen.
  Prijs: 7 euro
  Inschrijven tot en met 23 september

  24-08-2016, 17:44 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZEEBRUGGE DORPSKERMIS  *********************

  24-08-2016, 17:38 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'

  PETANQUETORNOOI SALON MONET 2

  24-08-2016, 17:35 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET BUURTCENTRUM


  Hou je van sporten in een leuke sfeer en een gezellige babbel? Kom dan naar één van onze sportmomenten.  
  Minigolf in Floréal te Blankenberge op dinsdag 6 september van 14 tot 17 u. 
  Inschrijven t.e.m. 30 augustus 
  Prijs: 1.5 euro 

  Wandeling in Blankenberge: Spuikom en Westerstaketsel, richting Wenduine op maandag 12 september om 9.30 u. 
  Inschrijven t.e.m. 5 september 

  Aperitiefwandeling in het park van Duinbergen op maandag 10 oktober 
  We spreken af om 9.30 u. aan de Tramhalte Heist 
  Prijs: 3 euro 
  Inschrijven t.e.m. 3 oktober 

  Bowling te Blankenberge op donderdag 17 november om 14 u. 
  Prijs: 9.20 euro 
  Inschrijven t.e.m. 12 oktober

  24-08-2016, 17:17 geschreven door tlissewegenartje  


  16-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FESTIVAL VAN DE NOORDZEE


  Tweedaagse Festival van de Noordzee : de klapper van het seizoen!

  Het weekend van de 15de augustus was dit jaar extra lang doordat de maandag als extra dag kon toegevoegd worden aan de kalender van het Festival van de Noordzee. De klassieke Visserijfeesten werden immers herdoopt met deze nieuwe naam. Om het dubbelfeest compleet te maken waren alle weergoden van de partij op dit zonovergoten gebeuren!
  Het werd dus een meer dan geslaagd feest met een waaier aan activiteiten en tevens de verkiezing van de 'Visambacatrice 2016' die gewonnen werd door 'Dominique Verbeecke'. Laat de foto’s van Paula en Rudi maar voor zich spreken........KLIK HIER!

  16-08-2016, 23:47 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'

  Uitslag petanquetornooi 'Lady Carma'  16-08-2016, 21:47 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLACHTEN BIJ PETANQUECLUB STELLA-MARIS


  Sedert september 2006 verzorgen we ons petanque hokje, we houden het proper en zuiver en vooral onze schrijftafel waarop alle  inschrijvingen worden gedaan gedurende de tornooien.Wat is er nu gebeurt, wel zie naar de foto's, inkervingen en volledige schade aan prive goederen. Waar blijven nu de zogezegde opvoeders van de strandwijk.? Of laten ze dit eveneens toe op hun keukentafel gedurende de opvoedende gesprekken. Die mensen welke dagelijks ons hokje gebruiken als vuilnisbelt hebben geen respect voor een ander. afval papier(en welke ?), sigaretten peuken , plastieke flessen, afvalbakjes van eten,  enz...dat ligt er allemaal in en rond het hokje.
  Na mijn hospitalisatie is het mij nog niet gelukt een klacht in te dienen bij de politie. Waar zal dit eindigen, ze hebben niets te zoeken op ons plein en  rond de kapel, alles is geregeld in de St Donaaskerk.  Bij de eerste koude zie ik hen "vuurtje" aansteken in het hokje.
   
  Ik had toch een beetje meer respectvolle immigranten verwacht.
  Met groeten
  Georges Allaert
  Voorzitter petanqueclub

  16-08-2016, 21:38 geschreven door tlissewegenartje  


  10-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET BUURTCENTRUM


  2 stylistes zorgden deze morgen in d' Oude Stoasie voor een zomers kleur- en stijladvies met bijhorende maquillage tips.

  10-08-2016, 20:56 geschreven door tlissewegenartje  


  07-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN GESLAAGDE WIJKUP-FEEST AAN 'D OUDE STOASIE

  Zaterdag 6 augustus 2016

  Tijdens Wijk up gooit d’Oude Stoasie op zaterdag 8 augustus tussen 14 en 17 uur de deuren open. Je kon er kennis
  met de verschillende diensten en activiteiten. Ook kon men informatie inwinnen over 'burenhulp' met vraag en aanbod om eens 5 minuten de tijd te nemen voor uw buren.
  Er waren tevens demo’s van het boetseeratelier, de nieuwe ateliers naaldkant en de teken- en schildersclub. Het Oude Stoasie koor zorgde voor stemmige intermezzo’s. Ook de dansgroepen line dance en Sans Soucis hadden hun beste beentje voor gezet. De vervoersdiensten en de klussers van ZOC@home waren er ook aan het werk.
  Het orgelpunt van de namiddag tijdens de WijkUp was het optreden van Il Sogno, een groep gegroeid in schoot van 'De Lovie' uit  Poperingen. 'De Lovie ijvert voor gelijke kansen voor personen met een verstandelijke handicap.
  Omstreeks 18u ging de traditionele barbeque door gevolgd door een optreden van 'Conny Brooks'. Deze charmante zangeres bracht zeer herkenbare, leuke en licht verteerbare vlaamse meezingliederen. Een combinatie van eigen nummers met gekende klassiekers!
  Daarna was het de beurt aan 'Orry', een jong talent met Zeebrugse roots, bracht het volledig Stationsplein in rep en roer. Polonaises volgenden elkaar in sneltempo op tot groot jolijt van de talrijke aanwezigen.
  Enkele sfeerbeelden van deze geslaagde WijkUp-zaterdag....................KLIK HIER!

  Zondag 7 augustus 2016

  Het Oude Stoasieteam bracht de ‘Roaries twenties’ op zondag 7 augustus naar Zeebrugge en gaf een nostalgische, glamour en glitter toets aan het ontbijt ‘The Great Glamour Old Station’. Enkele sfeerbeelden..............KLIK HIER!

  07-08-2016, 23:40 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOMERS KLEURADVIES IN D'OUDE STOASIE


  'Zomers kleuradvies met styliste' op woensdag 10 augustus om 10 u. in d'Oude Stoasie voor slechts 5 euro.

  Na de voorbije succesvolle sessie rond stijladvies, waarbij heel wat make-uptips werden gegeven, komt kleurenconsulent Kim terug voor een workshop zomers kleuradvies. Tijdens deze workshop leer je hoe je in de zomer optimaal kan schitteren door aandacht te besteden aan de stijl, snit en kleuren van je kleding. Je leert bepaalde lichaamslijnen en vormen te accentueren of te camoufleren. Kortom, na deze workshop zal je voldoende inzicht hebben om te stralen in de stijl die je op het lijf geschreven is.

  07-08-2016, 23:39 geschreven door tlissewegenartje  


  29-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN FANTASTISCH VOORSTEL VAN GEMEENTERAADSLID JEAN-MARIE DEPLANCKE


  Hieronder mijn brief vandaag verstuurd naar College van burgemeester en schepenen met de vraag om de haalbaarheid te onderzoeken voor een zwembad ( zoals in oostduinkerke) op het zeebrugse strand. Kan perfect ter hoogte van het badengebouw. Koksijde kreeg 25% subsidie van vlaanderen voor renovatie bestaand zwembad en Zeebrugge kan mits goed dossier zeker steun van uit europa krijgen. Ik ben benieuwd naar het antwoord. Jullie ook ? 

  In 2009 en opnieuw in 2011 lanceerde ik het voorstel om in Zeebrugge een zwembad aan te leggen op het strand, dit gezien het feit dat bij laagwater men tot anderhalve kilometer moet stappen om tot aan het water te geraken. 
  Zeebrugge heeft het grootste en mooiste strand van heel de kust, plaats zat voor iedereen, echter voor heel wat mensen een hele klus en zeker dan nog met een kleinkinderen die zo snel mogelijk bij het water willen zijn om in het mulle zand die anderhalve kilometer te overbruggen. 
  De sp.a was toen het voorstel genegen, echter de toenmalige schepen van toerisme en Zeebrugge bad verwees het voorstel naar de prullenbak. 
  Bij deze wens ik dan opnieuw de vraag te stellen. 
  Is het stadsbestuur breid om de mogelijkheid te onderzoeken naar de realisatie van een zwembad op het strand van Zeebrugge. Gezien de omstandigheden ben ik ervan overtuigd dat er hier substantiële subsidies voor gekregen kunnen worden en mist een goed dossier kan er met kwasi zekerheid van uit Europa op subsidies gerekend worden 
  Een dergelijke realisatie zou Zeebrugge een enorme boost kunnen geven en de noodzakelijke impuls kunnen zijn voor privé om terug te investeren in Zeebrugge. 
  Dat een dergelijk zwembad aan de kust haalbaar is bewees de gemeente Koksijde met zijn zwembad op het strand van Oostduinkerke die in 2014 met een premie van 25% van het vlaams gewest volledig vernieuwd werd. 
  Heeft dit stadsbestuur oren naar dit voorstel? Wil dit stadsbestuur Zeebrugge –bad terug op de voorpagina plaatsen ? 

  Jean-Marie De Plancke 
  Gemeenteraadslid 

  29-07-2016, 22:00 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BLOEMENHULDE KAPITEIN CHARLES FRYATT


  Op 27 juli was het precies 100 jaar geleden dat handelskapitein Charles Fryatt illegaal terechtgesteld werd omdat hij geprobeerd had om een Duitse u-boot te rammen voor de kust van Zeebrugge. Deze droevige geschiedenis van zo'n moedig persoon mogen we nooit vergeten.(foto Mathijs Goderis)

  29-07-2016, 21:45 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OEPS...........DIT WAS IK VERGETEN


  Op zaterdag 16 juli organiseerde Wijk Up - 'd Oude Stoasie hun jaarlijkse rommelmarkt waar meer dan 130 standhouders aanwezig waren en waarbij ook heel wat plaatselijke bewoners deelnamen.
  Enkele sfeerbeelden.............KLIK HIER!


  3 dagen lang 15 - 16 - 17 juli 2016 konden bezoekers zich tegoed doen aan het beste dat Europa te biedeb had tijdens 'Fiesta Europa' die doorging op de site van de oude vismijn. Enkele sfeerbeelden.....KLIK HIER!

  29-07-2016, 21:35 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EVERGREENS IN 'D OUDE STOASIE  Vanmiddag gooiden we de beentjes los op de tonen van live band 'Déjà-vû', het huisorkest van De Mugge van Brugge. Alle evergreens passeerden de revue. Tussenin zorgden we voor een smakelijke break.

  29-07-2016, 21:06 geschreven door tlissewegenartje  


  25-07-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TENNIS EN MINIGOLF VAN ZEEBRUGGE-BAD


  Welkom op de tennis en minigolf van Zeebrugge-bad!

  25-07-2016, 22:21 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FESTIVAL VAN DE NOORDZEE  *****************

  25-07-2016, 22:07 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POOLPARTY IN CAFE' LE POULAIN  *********************

  25-07-2016, 22:00 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN PETANQUECLUB 'STELLA MARIS'


  WISSELBEKER 23/07/2016

  25-07-2016, 21:48 geschreven door tlissewegenartje  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUWS VAN HET BUURTCENTRUM


  ************************

  25-07-2016, 21:26 geschreven door tlissewegenartje  


  Foto

  Foto

  Dropbox

  Foto's of een artikel doorsturen naar mij.....geen probleem! KLIK op onderstaande knop!


  Foto

  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Archief per week
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 31/10-06/11 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 29/11-05/12 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!