Inhoud blog
 • Op bezoek
 • Donderdag
 • En nog meer...
 • Meer nieuws uit Chevetogne
 • Aangekomen!
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  agenda

  Belangrijke data in mijn agenda

  zavelput op bosklassen in Chevetogne
  Met de hele school naar Chevetogne
  10-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op bezoek
  Hey iedereen!!!

  Ik wou jullie even vertellen dat ik gisteren, samen met juf Mieke en meester Jelle, een uitstapje gemaakt heb naar Chevetogne.  Na een lange rit kwamen we aan op het toch wel indrukwekkend grote provinciaal domein.  Het was even zoeken, maar eindelijk zagen we de chalets.  Enkele kinderen van het 5de leerjaar waren aan het voetballen.  Ze keken toch wel wat verbaasd toen ze ons zagen stappen.  Ruben vroeg al van in de verte: "Is dat meester Jelle?".  En ja hoor, het was een blij weerzien!  Ook toen de andere klassen terugkwamen van hun namiddagactiviteit was er sprake van laaiend enthousiasme   Dat is duidelijk te zien op de foto waarop de kinderen komen aangerend!  Er werd heel veel geknuffeld, gegild, gelachen, ... de kinderen waren blijkbaar heel blij met ons bezoekje.  Willem gaf me zelfs een mega-knuffel!

  Uiteraard waren we benieuwd naar de vele avonturen en vroegen we ons af of de kinderen (en de leerkrachten) al een leuke tijd gehad hadden.  Daar bleek gelukkig geen twijfel over te bestaan!  De kinderen waren toch ook wel een beetje ongerust en vroegen: "Juf, maar wie is er dan bij jouw kindjes?"  Geen paniek, op woensdagnamiddag waren alle peutertjes bij hun mama en papa. ;-)

  We gingen op verkenning, want we waren toch wel nieuwsgierig naar de accomodatie.  De kindjes namen ons meteen mee naar binnen en toonden ons hun kamers.  Jalil toonde meteen zijn pyjama en Hadil pronkte met zijn parfum en gel.  Ook de vele familiefoto's (van onder meer Barbara en Manon Charlier) werden meteen bovengehaald.  Alim was erg opgelucht, want ik bracht zijn slaapzak en kussen mee.  Ook Ines en Yanis kregen hun "vergeten" spulletjes.  Nog een geluk dat we een bezoekje brachten hè!

  Na de rondleiding was het tijd om te gaan eten.  Met z'n allen smulden we gezellig in de eetzaal van penne bolognaise.  Mmm...
  Er was trouwens een hele stapel post toegekomen.  Na het eten werden de brieven uitgedeeld.  De kindjes waren héél blij met hun post, maar sommigen kregen op dat moment toch wel wat last van heimwee...  Gelukkig was er nadien tijd voor ontspanning en was het verdriet alweer gauw verdwenen.  De kindjes van het 1ste en 2de leerjaar gingen zich verfrissen en nog wat spelen op hun kamer terwijl de andere leerlingen in de cinema-zaal naar de film "De boefjes" keken.  Na de drukke dag genoten de kinderen zichtbaar van de rust.  Ze waren toch wel wat moe van alle activiteiten en na de film was het hoog tijd om in bed te kruipen.

  Juf Mieke die blijft tot vrijdag in Chevetogne, meester Jelle en ikzelf vertrokken (met toch wel een beetje spijt) 's avonds weer naar huis, want vandaag was weer een nieuwe werkdag voor ons! 

  Jullie horen het, de kinderen beleven een reuze-leuke tijd in Chevetogne.  Vanavond is het al hun laatste avond daar.  Morgen zal iedereen vast en zeker blij zijn met het weerzien van mama en papa!

  Lieve groetjes, Juf Marijke  10-02-2011 om 20:00 geschreven door Juf Stefanie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (23 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag
  Beste ouders,

  Zoals jullie gemerkt hebben, kunnen ze in Chevetogne nog steeds niet op het internet.

  Gisteren ben ik zelf naar daar gereden.  Iedereen is heel goed aangekomen, de kamers zijn leuk en de kinderen hebben zich goed geïnstalleerd.  Het is een schitterend domein met sympathieke monitoren.

  Er waren geen traantjes en na een goede nachtrust zijn ze volop bezig met hun activiteiten.
  Het eerste leerjaar leert over de duif, het tweede leerjaar maakt een wandeltocht in het bos en het derde leerjaar is naar het museum.
  Vanavond kunnen de kinderen hun voorbereide spektakels tonen in een heuse show.

  Tijdens het middagmaal - dat zeer lekker was, de kinderen eten goed ! - ben ik eens rond gegaan bij de oudste kinderen om te horen hoe ze het er vinden.  Ze zijn erg enthousiast ! Met blinkende ogen vertelden ze me over het mountainbiken, klimmen en de speleologie !

  Vrijdagnamiddag gaan we aan de buschauffeurs vragen om uit te laden aan de parking beneden op de Groot Bijgaardenstraat.  Hopelijk kan de bus de parking zelf oprijden (indien er geen auto's verkeerd geparkeerd staan), anders vlak naast de parking.

  An Lefever

  10-02-2011 om 10:07 geschreven door Juf Stefanie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  08-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nog meer...
  Hey iedereen,
  Daarnet de juffen nog eens even aan telefoon gehad! die wisten ons te vertellen dat ze in Chevetogne wat moeilijkheden hebben met het internet. Daardoor staan er nog geen berichtjes van de kinderen zelf op! De berichtjes die wel al op de blog staan, zal ik morgenvroeg nog eens afprinten en meenemen en ook andere briefjes zijn nog steeds welkom bij mij om morgen mee te nemen naar Chevetogne! 

  De juffen wisten ook te vertellen dat na een rustige nacht, deze voormiddag alweer voorbijgevlogen is! Het 4e leerjaar ging in de voormiddag op trektocht in het bos en het 5e en het 6e leerjaar zijn met de mountainbike vertrokken! ( ze zitten volledig onder de modder en zijn volledig uitgeput )   Het 5e en 6e zijn op dit moment van een lekkere picknick aan het genieten! Het eten valt heel goed mee ( wat voor sommigen toch ook wel belangrijk is )

  Wij kijken uit naar meer nieuws!

  08-02-2011 om 12:30 geschreven door Juf Stefanie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (17 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  07-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer nieuws uit Chevetogne
  Hey mama's en papa's en alle andere thuisblijvers!

  Daarnet heb ik eventjes de juffen aan telefoon gehad! Iedereen is goed aangekomen, de koffers zijn uitgepakt en de kinderen zijn reeds begonnen met de ( vermoeiende :) ) activiteiten! Vanmorgen zijn de kinderen omstreeks 11.30 aangekomen in het domein van Chevetogne. Na het verdelen van de kamers en het uitpakken van de bagage gingen de kinderen richting eetzaal!Daar konden ze wat krachten opdoen, want in de namiddag moesten de kinderen een avonturenparcours afleggen met allerlei opdrachten in het domein! Ik vermoed dat de juffen en de kids vannacht goed zullen slapen

  Tot morgen voor meer Chevetogne-nieuws!
  Groetjes Juf Stefanie

  07-02-2011 om 19:35 geschreven door Juf Stefanie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aangekomen!
  Hey iedereen!
  Even nog een klein berichtje om jullie te laten weten dat de leerlingen van 4, 5 en 6 veilig en wel zijn aangekomen op hun bestemming!

  07-02-2011 om 11:37 geschreven door Juf Stefanie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (9 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar Chevetogne!
  Hey iedereen,
  Vandaag was het na lang aftellen eindelijk zover! Het 4e, 5e en 6e leerjaar vertrokken naar Chevetogne voor 5 dagjes! Bij sommigen viel het afscheid nogal zwaar en waren er enkele traantjes te zien maar de meesten hadden er echt zin in!
  Zijn er ouders die een boodschap hebben voor hun dochter of zoon, die kunnen deze hier op de blog zeker achterlaten, je kan ook een briefje meegeven voor woensdag met Juf Stefanie want op woensdag gaat het 1e, 2e en 3e leerjaar de anderen achterna! Wil je graag een briefje opsturen, dat kan ook! Hieronder vinden jullie het adres!
  Provinciaal domein van Chevetogne + ( naam van de leerling en de school)
  5590 Chevetogne

  Ps Blijf zeker kijken op de blog, wij houden jullie verder op de hoogte!

  07-02-2011 om 11:27 geschreven door Juf Stefanie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (14 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-01-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  12-01-2011 om 12:35 geschreven door Juf Stefanie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosklassen
  Hey iedereen,
  Binnen enkele weken is het zover en vertrekken we op bosklassen!
  Voor alle nieuwsgierige kinderen en ouders staat hieronder de site van het domein waar we verblijven!

  Groetjes

  http://www.domainedechevetogne.be/

  12-01-2011 om 12:31 geschreven door Juf Stefanie  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (12 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 07/02-13/02 2011
 • 10/01-16/01 2011

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Gastenboek
 • 先生
 • very good site buy cialis us
 • xaa0tq
 • Kij leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • voor nathan

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!