Inhoud blog
 • Octopus
 • Ein hallenbad bitte ?
 • NIE
 • El Penon de Ifach
 • Fiesta Mayor del christo de la salud
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Pura Vida
  Diario La Libertad
  21-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Octopus

  Toen ik gisteravond om 11 u X een laatste plasje liet maken was het nog 18 grados en ook in de ochtend is het zacht als we een kort toerke doen door het bos.

  Daarna maken we ons klaar om af te zakken naar Altea waar we voor de verandering eens bijeenkomen omdat de meeste die vandaag gaan rijden uit de buurt zijn, enkel Fred komt vanuit Benidorm maar de vikings uit La Nucia geven vandaag forfait.

  Na de koffie rijden we richting Javea waar we 2 x opgehouden worden door een wielerwedstrijd die hier vandaag langskomt.  Onze eerste stop is in Bar Octopus op de dijk en de temperaturen lopen op tot boven de 20.  Daarna rijden we verder tot in Moreira waar we nog een terraske doen in een Bar waar men sinds kort Harley's verhuurt.  Van hieruit rijden we huiswaarts, ik ga met Joery & Suzy nog is een kijkje nemen in A La V waar vandaag een bijeenkomst was van oldtimers.

  Tegen 14 u 30 ben ik terug thuis en steek mijn korte broek aan want ondertussen is het voor te bakken bij 24 grados.  Ik probeer naar die sukkels van veldrijders te kijken die door de modder moeten ploeteren maar deze keer lukt het streamen niet zo goed en na een kwartiertje hou ik het voor bekeken en doe mijn siestake.  X legt haar in al haar glorie op het terras buiten.

  Voor de avondwandeling ga ik met X naar Urb Ravanell zodat we vandaag toch aan 8 km stappen geraken.  21-01-2018 om 19:40 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ein hallenbad bitte ?

  Zaterdagochtend is mijn favoririete morgen van de week, in alle rust drink ik eerst men koffietje met cake thuis terwijl X haar boodschappen doet in de tuin.  Daarna vertrekken we vroeg naar de pueblo waar we tegen 9 u een krantje kopen en ons installeren op het terras in mijn hoekje bij Ripoll;  Op zaterdag kan je hier bijna uitsluitend de oudere dorpelingen, de mannen dan toch,  vinden die hun koffietje komen drinken en wat bijkletsen en daar zitten grappige figuren tussen.

  Men gaat verder met het versieren van de pueblo en hangt nu slingers aan de kerk voor de grote festiviteiten van volgende weekend.  L maakt een specialleke klaar als ontbijt nl Egggrow, dit zijn hardgekookte eiren in bakdeeg gerold en klaargemaakt.

  Na het ontbijt en als L aan de kuis begint vertrek ik naar de markt in Jalon met de scoot deze keer; ik neem nog is de kleine weg langs de Ermita de Lleus waar ik vroeger veel kwam mountainbiken; Ik stop aan het pleintje voor een foto te pakken van het piepkleine schooltje dat hier in 1935 werd opgericht maar nu er verlaten bijstaat.

  In Jalon is er niet veel interessant te vinden behalve dan een kop van een everzwijn maar daar heb ik geen plekje meer vrij voor.  Marie is er niet dus rijden we verder tot in Calpe waar ik bij de Mcdo een menuutje Cuarto de libra eet;  Op de onderleggers maakt men hier reclame voor gezond eten en geeft men de raad mee meer fruit en groenten te eten; een rare reclamekronkel vind ik dat.

  Terug thuis is het hoog tijd voor de siesta en wat in de zon zitten waarna ik met X naar de urb Terrazas de Altea klim; Bij één van de villas boven staat een Duitse adelaar standbeeld op een terrasmuurtje; En voorteken zo blijkt later want nog geen 5 minuten verder komt er een klein rood huurautoke de steile helling opgetuft; Er zit een oud echtpaar in afkomstig uit Duitsland zo blijkt en ze vragen of ik Duits versta en spreek wat ik dan maar bevestigend antwoord.  Ze blijken hopeloos verkeerd gereden want waren op zoek naar een hallenbad wat volgens mij een binnenzwembad betekent; ik leg ze de te volgen weg uit en ze blijke blij met men Duitse uitleg want bedanken me en voegen eraan toe "Sie haben uns slim geinformierd"  Hopelijk geraken ze voor donker thuis.

  Zo stapten wij vandaag weer 12 kms bijeen en morgen gaan we op pad met de bikers voor het zondagritje
  20-01-2018 om 20:20 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIE

  Nie nie tis nie zo gemakkelijk, zo een NIE nr vastkrijgen als er haast bij is;  Nadat ik navraag deed bij Fred, men Hollandse biker amigo die hier al 28 jaar een immokantoortje heeft blijkt dat dit NIE nr onmisbaar is voor het tekenen van een aan of verkoop akte.  Vermits TH pas volgende dinsdag naar de spaanse ambassade in Brussel kan en  het zeer onwaarschijnlijk is dat hij daar direct zen NIE nummer gaat meekrijgen moeten we een plan B in gang steken.  Vroeger kon je hier bij een kantoor van de Policia Nacional binnenstappen en kreeg je per diret je NIE nummer mee maar dit is ook gewijzigd en nu dien je eerst via een website een afspraak te maken en in het dichtst bijzijnde kantoor zijne Benidorm zijn er wachttijden van meer dan 1 maand; dus keken we naar andere alternatieven en we vonden een kantoor van de Policia in Alcoy waar we op 8 Februari om 9u terecht kunnen dus dat zou in principe nog op tijd zijn om TH zen NIE nr vast te krijgen voordat hij bij de notaris moet gaan tekenen op 16/2.  Dus dat wordt vroeg uit de veren de achtste Feb want het is een dik uur rijden van hieruit.

  Ook vandaag waren we allen vroeg uit de veren en gingen dan maar voor een lange ochtendwandeling langs Finca Santa Barbara, zo een 7 km als ontbijt; Aan de finca die kan worden afgehuurd voor feestjes was er nog ni teveel opgeruimd van een vorige fiesta zo te zien; In de tent op het plein in de pueblo mag je niet parkeren maar daar trekt men zich hier niet teveel van aan. Er hingen redelijk wat wolken die de zon verhinderden volop te schijnen dus moesten we het vandaag doen met zo een 15 grados.

  X kan toch haar buikje wat laten opwarmen op het terras en na de siest ga ik met haar nog is naar de playa La Olla en wandel bijna tot in Altea langs het bijna afgewerkte nieuwe wandelpadje en terug.

  Zo stapten we vandaag bijna 14 kms bijeen;  We zijn net op tijd terug voor het zonneke te zien verdwijnen achter de bergtoppen, Morgen komt ze zeker terug en halen we weer 20 grados en meer
  19-01-2018 om 19:59 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.El Penon de Ifach

  De tent op de parking in de pueblo is groot genoeg om alle inwoners van A La V in te herbergen dat is zeker;  Bij Ripoll ben ik op tijd om men tafel in het hoekje en in de zon te bemachtigen maar ik kocht geen krant vandaag uit protest tegen de prijsverhoging van 20 centimos.

  Op de terugweg naar huis kom ik een stokoude kromme abuela tegen die met wandelstok en emmer in de hand het veld intrekt; ik blijf even kijken wat ze van plan is en ze begint haar kleren te wassen in één van de waterkanaaltjes aldaar alsof de tijd hier heeft stille gestaan.

  Na het ontbijt hou ik met bezig met de was ophangen en het maken van de dagelijkse smoetie.

  Volop zon maar wel frissere temperaturen en buiten op het terras spelen we met X en balletjes gooien waarna een siestake volgt.

  Daarna trekken we onze sandaaltjes aan voor de grote wandeling rondom de golf goed voor een staptotaal vandaag van 11.7 km.

  Rond 18 u krijg ik de bevestiging van Th dat hij akkoord is gegaan met de vraagprijs van de verkopers appartement dat we gisteren een bezoekje brachten.  Nu nog de papierwinkel in orde brengen tegen dat de verkopers vertrekken in Februari en binnenkort kan hij van in zijn bed, en ook vanop het terras en living naar de middelandse zee en de 332 meter hoge Penon de Ifach kijken.

  18-01-2018 om 19:44 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiesta Mayor del christo de la salud

  In de pueblo mag er vanaf vanochtend niet meer geparkeerd op de parking wegens de voorbereidingen van de feesten eind van de maand; zo te zien plant men hier een reuzachtige tent neer te poten om de Fiesta Mayor del christo de la salud te gaan vieren van 26 tot 29 januari.

  Dus is het een drukte overal en ook bij Ripoll is er maar 1 tafeltje vrij op het terras dat ik inpalm en even laten schuiven de Oostendenaars Patrick en Brigitte mee aan men tafel wegens plaatsgebrek.  X krijgt haar speculaasje en lang kan ik niet blijven om wat bij te kletsen want vandaag zetten we onze zoektocht verder in Calp; deze keer niet naar een jobke voor L maar voor een appartement voor Th waarvan hij graag had dat ik het eens bezocht nog voor het in de verkoop gaat bij een immokantoor.

  Op de weg naar Calp zijn er wegwerkzaamheden en een rijstrook is afgesloten over een paar 100 meter want seriueze files betekent dus komen we een 5tal minuten te laat en bekijken het appartement vlakbij Vuelta Turisitca gelegen.

  Ook op de terugweg staan we in de file en thuis zet ik me buiten om wat van het zonneke te proeven vooraleer we naar de spaanse les vertrekken met de scoot.  Vandaag ging de thermometer vlot boven de 20.

  In de les zijn we maar met 6, de typische afvallingsrace na de feesten als er velen de brui aan geven; enkel Alex de Rus, Vince from UK, Bruno & Ursula los Alemanes en lelijke trezebees Anna zonder hare braven Hendrik want beetje grieperig en ondergetekende zijn aanwezig.

  Als conversatieonderwerp praten we over leuke plaatsen in Espana die we al bezochten en als lelijke trezebees Anna aan de beurt komt blijkt ze nog nergens anders geweest dan in Albir, die belgische turistas daar zakt je broek toch van naar beneden niet te geloven.

  Iets na zessen zijn we al terug thuis en we kunnen met X nog is de straat op en af stappen zodat we vandaag toch nog aan 6.5 kms geraken  17-01-2018 om 21:06 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suitopia

  Friskes vanochtend maar er staat geen wind en onder een helderblauwe lucht doet de zon haar best om alles wat op te warmen.

  L stapt nog is mee naar de pueblo maar na de aanschaf van brood en krant keren we huiswaarts en drink ik men koffietje thuis.

  Na een ontbijtje rijden we richting Calp waar we een aantal hotels een bezoekje gaan brengen omdat L haar CV wil afgeven in haar zoektocht naar een jobke.

  Het lijkt wel of morgen de ronde van Espana hier begint want aan zowat alle hotels staan camions van de wielerploegen en het is een komen en gaan van wielrenners, die hollandse sukkelaars van de wielerploeg Roompot staan aan het Ifach hotel wegens beperkt budget waarschijnlijk;  Als L haar CV heeft afgegeven in de Sol Y Mar en Suitopia en terwijl ook nog in de Burger King gaan we nog naar Diamante Beach en we ronden af met wat foodshopping in de Mercadona vlakbij.

  Het is al tegen 14 u eer we terug zijn en ik installeer me direct buiten in het zonneke want de temperaturen lopen nu aardig op en een ijsje zou niet misstaan.  Maar L maakte echte winterkost klaar nl lentejas.  X geniet van het zonneke ondersteboven zoals gewoonlijk.

  Na het eten en een klein siestake ga ik met X voor een blokje om langs de urbanisaties aan de golf zodat ik vandaag weer 14 km toevoegde aan men sandalen die stillaan versleten geraken en waarschijnlijk de zomer niet meer halen;  Wegens men pijnlijke kleine teen kan ik nog niet goed stappen in gesloten schoenen maar het begint stillaan wat te beteren.

  Morgen hervatten we de spaanse les na bijna een maandje onderbreking wegens kerstvakantie en Marbella tripke
  16-01-2018 om 19:58 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yaco

  Vanochtend hangen er grijzen wolken, valt er wat miezer en er staat een gure Noorderwind dus dat valt tegen maar toch vertrekken we tegen 10 u naar de pueblo voor de krant en brood.  Op het terras zitten lijkt me niet zo gezellig dus stellen we dit uit tot morgen; Het weerbericht belooft ons een 2tal dagen boven de 20 grados en ook het vervolg ziet er zeker niet slecht uit.

  Iemand heeft affiches opgehangen in een poging zijn papagaai te recuperen die vermist is maar omdat er niet opstaat hoeveel beloning eraan vast hangt ga ik er niet naar Yaco op zoek.

  We maken er een relax dagje van en gaan zelfs niet naar de Mercadona want hebben nog genoeg voorraad; Ik zaag wat houtblokken en verwijder een eerste processierupsennest uit een denneboom naast de oprit en doe tussendoor een siesta of 2.

  Tegen 4 u klaart het uit en gaat de zon volop schijnen dus trekken we de Bernia flank op en genieten we van de uitzichten aan het waterdepot terwijl de wereld verder draait.

  Terug thuis wacht er ons een steak die L klaarmaakte, ze vond haar eerste versie vorige week niet zo geslaagd  dus deed ze vandaag een nieuwe poging met lekkere rode zoete aardappel.

  Nadien kijken we naar de zonsondergang en is het tijd om naar binnen te verhuizen want er wacht een koude nacht vooraleer we morgen terug van het zonneke kunnen proeven.

  15-01-2018 om 20:06 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La motosierra

  Zondagochtend en na een korte wandeling met X maken we ons klaar voor het motorritje;  Mijn nieuwe weegschaal gaf gisteren weer dat ik 84.3 kg weeg maar als ik vanmorgen de deur uitstap zal het dicht tegen de 100 kg zijn want ben goed ingepakt tegen de kou met leren broek, 2 x handschoenen en fleece en sweeter extra.  Tegen 10 u verzamelen we in Charlies maar vandaag zijn er weinig bikers; sommige hebben nog een kater na een verjaardagsfeestje in Overdrive gisteren, de Noren zijn efkes terug naar het noorden, Joery heeft met zijn vingers tussen zijn kettingzaag gezeten enz.

  Fred is wel van de partij en brengt ons via Finestrat en Orxeta tot in Aigues, een klein bergdorpje met gezellig kerkplein, het is uiteraard fris maar ik heb het al kouder geweten.  Een straathondje komt langs om te kijken of er niks te schooien valt.

  Nadien zakken we af naar de kust waar we een laatste stop houden in Dixieland op de dijk in Villayojosa waar een moedige snorkelaar zich op het strand rustig uitkleed en enkel met een minizwembroekje de zee induikt voor een plonske.  Het zeewater schijnt momenteel nog zo een 15 grados te zijn maar toch.

  Tegen 14 u zak ik terug af naar huis waar ik me een slaatje met feta en zalm prepareer en buiten opeet.  X geniet mee van het zonneke op haar buikje; Na de siesta ga ik met X tot aan de urb terrazas de Altea alwaar al enige wilde amandelbomen een poging tot bloeien doen.

  14-01-2018 om 19:05 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La maravillosa vaselina

  Gisterenavond deed ik een poging om Ikea te contacteren zodat ik kon vragen hoever het stond met de teruggave van mijn 90 € die volgens mij teveel werd aangerekend bij de bestelling van de 3 kleerkasten op 13 december 2017.

  Na een tiental minuten wachten met steeds dezelfde irritante wachtmuziek op de achtergrond krijg ik iemand van de dienst servicio de atencion al cliente aan de lijn.  Na enig opzoekwerk kan men mijn dossier terugvinden maar het blijkt afgesloten te zijn en geclasseerd zonder resultaat.  Maar zo vlug laat ik mij niet afschepen en ik vertel hen dat ik een printscreen van de offerte op 13/12 heb afgedrukt waarop de offerteprijs van 69 € ipv 99 staat vermeld en dat ik, vermits ik 3 kasten bestelde dus recht heb op een teruggave van 90 €.  Men laat mij via hun website een formulier invullen om een nieuwe klacht aan te maken en van hieruit kan ik de printscreen erbijvoegen.  Na 45 minuten bellen zijn we dus terug in blijde verwachting en ik kreeg erna een mail dat men mij binnen de 48 u gaat contacteren.  Eerst zien en dan geloven zei den blinde...

  Vanmorgen is het friskes en overwegend bewolkt, op de parking in de pueblo staat een nieuwe donkergrijze Mercedes AMG Cabrio met nummerplaat uit Monaco te blinken, dus Sir David is terug van weggeweest en inderdaad hij zit bij Ripoll binnen braaf met zijn vrouwtje te ontbijten.

  De weekendkrant is trouwens ook 20 cent opgeslagen en kost nu het niet onaardige bedrag van 3.20 €;  Hopelijk kan ik men 90 € bij Ikea recupereren wat mij een dikke maand gratis krant zou opleveren.

  Omdat het te koud is om met de tweewieler naar Jalon te gaan nemen we de auto, we maken een praatje met Marie die 2 weken in het hospitaal lag in Valencia met een verkeerde reactie op een medicijn tegen Lumbago maar nu aan de beterhand is maar ze gaat toch op zoek gaan voor een bijbaantje want  het heen en weer sleuren van de meubels en andere dingen die ze verkoopt is niet bevorderlijk voor haar probleem.  Veel hollanders op de markt vandaag maar als ik de meesten hoor praten vinden ze dat er vooral veel rotzooi wordt te koop aangeboden en ze vinden het al helemaal niet kunnen dat er nergens een prijskaartje aan hangt.  ik vond een golfzak met stokken in offerta en met prijskaartje maar omdat Tara haar golfbevlieging al overgewaaid is laat ik hem maar staan.

  Van Jalon rijden we naar de Mediamarkt want ik had een nieuwe elektrische tandenborstel nodig en breng tegelijk een nieuwe weegschaal mee zodat ik mijn resultaten om wat overtollige kilos overboord te gooien wat kan monitoren.

  In de shoppingcenter la Marina heeft men 2 standjes van Ikea gemaakt dus ik weet waar naartoe binnenkort

  Terug thuis doen we een siestake en eten de steak die L klaarmaakte waarna we met X op wandel gaan. Ook de eekhorentjes waren in grote getale uitgerukt. Door al dat heen en weer geloop vandaag haalden we 15.3 kms.

  Ondertussen heeft Real Madrid weeral een nederlaag geleden en is de voorsprong van Barca zo groot dat ze de titel voor het grijpen hebben.  Het winnende doelpunt, een lobje over de keeper, noemt men hier una maravillosa vaselina; zo kan je ook spaans leren zonder naar school te gaan.


  13-01-2018 om 20:27 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titan

  Tot een stuk in de nacht bleef de harde Noorderwind razen maar in de ochtend is het windstil, zonnig maar friskes.

  Ik maak een praatje met Mick die vertelde dat X haar voorbeeldig had gedragen en dat hij verschillende keren naar Urb alahama springs wandelde met haar waar Noorse vrienden verblijven met een Duitse herder Titan genaamd waar X dikke maatjes mee was.

  Omdat ik moeilijk uit bed geraakte vetrok ik pas tegen 10 u naar de pueblo en ook hier is de krant 20 centimos opgeslagen en kost nu 2.70 € wat ik stillaan overdreven begin te vinden om elke dag af te dokken.

  Mijn tafeltje in het hoekje en zonneke bij Ripoll is ingenomen door 3 oostenrijkers dus blijf ik niet te lang en keer huiswaarts.

  We gaan naar de Mercadona om de lege ijskast terug aan te vullen en tegen 15 u eet ik een slaatje met zalm en brood waarna de siesta volgt.

  Om 16u30 ga ik met X voor de lange golf wandeling zodat we vandaag 12 km stapten.

  We zijn net op tijd terug voor de zonsondergang.

  Er komt nog een verhuiswagen toe in de straat bij de onderburen maar ze blijken toch nog niet van plan te verhuizen want er wordt een nieuw TV toestel geleverd.

  Nu nog wat in men spaans boek lezen en morgen naar de markt in Xalo  12-01-2018 om 19:24 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!