Inhoud blog
 • Runningmates
 • Bar Sant
 • Razo
 • Francisco Bros
 • Willem Alexander
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Pura Vida
  Diario La Libertad
  19-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Runningmates

  Zaterdagochtend zetten we L af in de pueblo om 7 u waar ze door een collega komende van Callosa zal worden opgepikt om te gaan werken; Wij rijden door naar Ali aeropuerto en droppen Ta&S op de parking voor de vertrekterminal.

  We zijn nog ruim op tijd terug thuis voor de pueblowandeling en gaan daarna met la poderosa voor een kort ritje tot aan de fonts de algar; bij het terugrijden door de kleine wegjes door de nisperosvelden is de weg ineens afgesloten en moeten we rechtsomkeer maken en een heel stuk terugrijden.  De voorspelde regen is op komst aan de grijze wolken te zien maar we zijn op tijd terug.

  Na een korte siesta ga ik naar de Mercadona en daarna L afhalen waaran deel 2 van de siesta volgt.  X wil niet eten, is duidelijk triestig nu Ta&S en al haar andere speelkameraadjes vertrokken zijn en ligt in haar bench te mokken.  L ligt ernaast in de zetel maar dan vooral te snurken.

  Ook vandaag zondag werd er regen en onweer verwacht maar in de ochtend is het zonnig dus ga ik vroeg met X voor een lange wandeling langs de Berniaflank tot aan het waterdepot.  Het is heerlijk rustig tot er in de verte uit het bos 2 kleurrijk uitgedoste joggers komen aangejogt, het blijkt Mick men buurman te zijn met zijn runningmate, een andere engelsman waarmee hij sinds enige tijd samen loopt. Wat ze nog allemaal samen doen weet ik niet maar ik heb zo een vermoeden dat ze iets meer dan enkel runningmates zijn.

  We halen nog een stokbrood en concentreren ons op het gitaarspel tot het tijd is om de eerste helft van de siesta aan te vangen;  Na de L pick up volgt de 2de helft en tegen 18 u gaan we met X naar het bronneke en komen thuis als het begint te druppelen gevolgd door een onweer met heverige regen maar na 15 min is het voorbij en schijnt de zon.

  19-05-2019 om 20:32 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bar Sant

  Donderdagochtend wandelen we met X naar de pueblo; Tr&S brengen een bezoekje aan de casco antigua van A en Ta&S, Th gaan voor een bergwandeling van de vuurtoren in El A over de sierra Helada tot in Beni.

  Met Tr&S spreek ik rond 13 u af aan het barreke in Portosenso waar we ons in het kleine haventje aan het water instaleren;  We starten met een ensaladilla rusa en daarna gaat Tr voor een entrecote a la plancha en S voor de emperador terwijl ik een crepe met spinazie en gambas kies.  Ik neem een kijkje bij de bootverhuur hier want Ta wou met haar bezoek wel is bootje varen morgen.

  Daarna komt iedereen zwemmen in A La V, de bergklauteraars zijn redelijk uitgeput want ze waren menig uurtje onderweg geweest.  S avonds hebben ze terug energie voor een bezoekje aan de Plaza central in C waar er foodtrucks en eetstalletjes staan.

  Vanochtend ga ik met Ta&S naar de pueblo en eten we bij ripoll een todstada con tomate;  Nadien is het tijd om te zonnen en zwemmen en tegen de middag gaan we naar het hondenstrand van La Olla waar Ta een poging doet om X in zee te doen zwemmen zonder resultaat.  We stoppen om 13 u aan Bar Sant voor enige tapas terwijl X in de schaduw onder een palmboom wacht.

  Om 15 u rij ik naar C voor mijn half uurtje gitaarles bij Dario en om 16 u pik ik L op na haar dagtaak en rijden we huiswaarts.  OM 18 u doen we nog een blokje om met X zodat we vandaag aan 15.8 kms geraken.

  Savonds gaan Ta&S naar Xef Pirata, het leuke restoke in A waar ze met hun vrienden afspraken en morgenvroeg breng ik hen naar de aeropuerto, L kan met een collega meerijden naar het werk en wordt om 7u opgepikt in de pueblo.
  17-05-2019 om 20:22 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Razo

  Zondagochtend gaan we een koffietje drinken in La Nucia in Bar Overdrive waar men bikers amigos samenkomen voor hun ritje.

  Het is lang wachten op Thor die ergens in Altea in panne viel met zijn Harley en moet getakeld worden.  Ik kom dan maar huiswaarts want straks komen Ta & S aan en ik ga ze bij de abus oppikken alvorens we L ophalen en samen naar huis rijden.

  Het zwembadzeteltje wordt per direct uitgetest en goedbevonden. 

  Maandagochtend nadat ik L heb weggebracht ga ik met Ta & S naar Alicante waar ze in de oficina de extranjeros een Nie nummer gaan aanvragen,  er werd afgesproken om 10 u aan de ingang  met een zekere Sofie, een oostblok geblondeerde dellebel die de afspraken had geregeld en na enige strubbelingen aan de ticket automaat nemen we plaats in een grote wachtzaal om onze beurt af te wachten.  Als je hier rondkijkt zie je alle mogelijke nationaliteiten op een stoeltje zitten, Dejellabas en sluiers, zwartjes in afrikaanse kleurrijke hollandis gewikkeld, indische tulbanden, hippe latinos enz, ze zijn er allemaal.

  Nadat de documenten zijn afgegeven in het buro krijgen we te horen de we na 13 u nog is moeten terugkomen voor het officiele document met de Nie  nummer op vermeld;   Dus ga ik met Ta en S nog even naar de ramblas en maken een wandelingske op de dijk aan het strand van Alicante.  Om 13 u zijn we terug in het buro en mogen ze hun Nie nr in ontvangst nemen.  Tegen we thuiskomen heeft L netjes gekuist en we gaan met X nog is tot aan het bronneke.

  Dinsdagochtend drink ik de koffie bij Ripoll samen met Luc & Tina en hun bezoek Bennie & Loes;  Na een rustig dagske gaan we tegen 18 u naar de abus waar Ta&St en Tr&S me opwachten en samen gaan we naar het restoke Razo om op het terras wat tapas te eten.  Ondertussen is Th er ook bijgekomen en door de harde wind verhuizen we naar binnen.

  Vanochtend gaan Ta&S mee naar de pueblo voor een koffietje bij ripoll en daarna komen de 2 vriendinnen van Ta langs om wat te zonnen en zwemmen.  Tegen 15u vertrekken we naar C waar ik L ophaal en thuis aan de siesta begin.

  Met X wordt er een blokje om gegaan en daarna is het tijd om verder gitaar te oefenen  15-05-2019 om 21:03 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francisco Bros

  Vandaag ga ik na de pueblowandeling met La Poderosa op pad, ik wou een bezoekje brengen aan een plek die al lang op mijn todo list stond.

  Via Gata de Gorgos rijden we tot in Jesus Pobre, deze keer niet voor de markt want deze is hier enkel de eerste zondag van de maand, maar mijn reisdoel is de fabrica Francisco Bros.

  Nu een fabriek kan je het moeilijk noemen, het is meer een klein atelier waar sinds 1974 door de familie Bros spaanse gitaren worden gemaakt, ondertussen door de derde generatie, geen massaproductie maar met de hand geheel volgens de familietraditie op artisanale wijze waardoor het minstens 2 maand duurt eer een gitaar volledig afgewerkt is. 

  Heel wat van hun gitaren worden gebruikt door bekende artiesten en één van mijn favorietes, Amy Winehouse kwam hier in 2005 zelf een gitaar uitkiezen waarmee ze haar succesvolle album Back to black maakte. 

  Andere bekende namen die de Bros gitaar bespelen zijn Ed Sheeran, Cara Delevigne, Russell Crowe en een waslijst aan spaanse namen van Joaquin Sabina tot Rozalen, van Sergio Ramos tot Leo Messi, van Juan Fernandez El Panky tot Diego el Raton enz. 

  Als ik op de parking voor het atelier stop wordt ik opgewacht door 4 grote honden die achter de omheining aan het blaffen gaan.  Als ik bel komt een mevrouw opendoen die zegt dat ze vandaag eigenlijk gesloten zijn want haar broers die gitaren maken zijn er niet maar ik mag toch binnen een kijkje komen nemen;  Het ziet er allemaal primitief uit maar het eindresultaat ziet er wel goed uit en ik kan een drietal spaanse gitaren uitproberen.  De spaanse gitaar die ik op de markt in Jalon kocht is een meevaller want door de nylon snaren kan je er uren op tokkelen zonder dat je vingertoppen splijten maar ze is wel meer dan 40 jaar oud en raakt snel uit de toon en valt moeilijk te stemmen dus moet ik naar iets gelijkaardigs uitkijken.  Ik kom hier later nog wel is terug tijdens de week als het atelier open is.

  Van Jesus Pobre rij ik via Javea tot aan Cala la Granadella, nu kan het nog want binnenkort wordt het hier te druk.  Na een tussenstop in de Consum in Benissa voor wat foodshopping rij ik huiswaarts en tegen 15u30 wordt L opgehaald met de scoot.  Vanaf vandaag dienen de werknemers van Solymar een tijdsregistratie systeem te gebruiken via een app op hun gsm.

  Vooral de kuisploeg maakte het soms nogal bont en verliet vroeger dan was toegelaten hun werkplek wat men nu probeert te verhinderen omdat je telkens je begint, pauze neemt of stopt met werken je dit in de app moet registreren en zo kan men de tijden checken.  Eerder deze week maakte de kuisploeg nog meer een slechte beurt want op korte tijd hadden klanten klachten gaande van spinnekoppen en kakkerlakken in de kamers en een klant die incheckte in zen suite had pampers in de vuilbak in de badkamer gevonden.  Maar deze dingen gebeurden niet op de verdieping waar L werkte zodat ze de dans ontsprong.

  11-05-2019 om 20:27 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Willem Alexander

  Maandagmiddag zag ik tot mijn grote tevredenheid dat men begonnen was met de herstelling van de kapotte rioleringsbuis langs de baranco naar de pueblo maar als ik er  rond 19 u tijdens de avondwandeling met X voorbij stap hoor ik er nog steeds water lopen en ik zie dat er 25 meter verderop een tweede lek is waar doordoor er zonder ophouden vies rioolwater stroomt.  Daarvoor moet je bij de gemeente werken om dat niet te willen zien.

  Maar zo gemakkelijk zijn ze nog niet van mij af en dinsdagochtend sta ik al terug in het gemeentehuis om mijn beklag te doen en de bediende belt weer met de technische dienst en zegt dat ze het weer in de middag komen oplossen.

  Als ik buitenkom zitten Luc en Benny te aperitieven bij Ripoll en ik drink een agua con gas mee vooraleer ik naar C rij om bij de gestor een attest voor Th aan te vragen.  De temperaturen klimmen langzaam boven de 25 grados en er kan gezwommen worden zonder te bevriezen.

  Vandaag zwom ik zelfs 3 x en de temperatuur van het water haalde 27 grados.

  Deze ochtend installeer ik me in mijn hoekje bij Ripoll voor de koffie; aan de tafel ernaast zit een grijze man een biertje te drinken en er komt een tweede grijze bijzitten die de bierdrinker begroet met Hallo Willem; Noorderburen dus en ze beginnen een spannende conversatie die mijn aandacht trekt.

  Blijkt dat Willem hier ergens in de buurt woont en het huis naast het zijne verhuurde aan een hele nette vent, Alexander genaamd uit Letland of Estland dat wist hij niet meer precies.  Maar Alexander hield zich blijkbaar bezig met, zoals zovelen hier, louche zaakjes.  Vorige week was er een politieinval in het huurhuis van Alexander en vond Willem een ravage van omvergegooide meubles, dozen en koffers, allerhande rommel, overal zwart poeder gebruikt om vingerafdrukken te vinden enz.  Alexander die blijkbaar in de auto diestal business zat was tijdig met de noorderzon verdwenen maar had Willem eergisteren nog gebeld om te vragen of hij een paar koffers met dure merkleding en schoenen kon laten ophalen.

  Willem had hem dan aangeraden zo snel als mogelijk naar Madrid te rijden en het eerste vliegtuig te pakken naar huis;  De volgende dag werd er bij Willem gebeld, 2 kortgerokte matroesjkas kwamen de koffers ophalen en wat dozen met nummerplaten en autosleutels konden ze ook nog wel gebuiken.  Maar Willem, hollander zijnde vroeg eerst 2000 € als schadevergoeding vooraleer hij de marchandise wou meegeven war geen probleem scheen te zijn en na betaling werd alles ingeladen.  Toen was het tijd om huiswaarts te wandelen met X want ik had een ritje met de motor gepland vandaag.

  Maar het is nogal bewolkt er over de bergen hangen er grijze regenwolken dus ik stel mijn toerke uit tot zaterdag en ga het appartement kuisen zodat dit klaar staat tegen zondag.

  Tijdens de avondwandeling van vandaag merk ik dat met het tweede lek aan de rioleringsbuis kwam maken dus zijn het enkel de volgeltjes die je hier hoort fluiten zoals het hoort.


  09-05-2019 om 20:56 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La alcantarilla rota

  Zondagochtend gaan we na de heen en weer naar C, met tussenstop bij de abus voor bezorging van de kranten en 2 duvelglazen, met X voor een toerke tot aan het bronneke van St ana, langs de barranco waar nog steeds water stroomt afkomstig uit de bergen maar  er is ook een rioolgeur en ik hoor dat de grote rioolbuis die hier langsloopt ook water spuit, maar dan vies bruin stinkend wat in de hele buurt een walm van mierda doet hangen.

  Na wat gitaaroefeningen neem ik la poderosa en rij naar de rastro in Jesus pobre.  Ik stop even om hola te zeggen tegen Marie die na 2 maand afwezigheid terug op de markt staat want ze was geopereerd aan haar been.

  Ik koop 2 empanadas op de plaatselijke boerenmarkt en rij verder tot aan Casa aleluya in Xalo waar ik wat tapas bestel;  Naast mij zit een groepje wielertoeristas van de cycling club Lola, daar moet je een hollander voor zijn om met zo een naam op je rug rond te rijden.  De patatas bravas zijn lekker, van de gambas al ajillo had ik verwacht dat ze al gepeld waren maar geen nood we genieten van het leuke terras hier.

  Voor de avondwandeling stappen we door het bos tot aan alhama springs en op de terugweg wil X wel is pootje baden in het bergriviertje dat vanuit de sierra Bernia hier naar beneden loopt.  Ik krijg ook zin in een plonsje en omdat het zwembadwater 24 grados haalt waag ik het erop en doe mijn eerste zwemmeke van het jaar.

  Maandagochtend gaat de wekker vroeg maar L raakt vlot uit bed;  Onderweg naar de pueblo worden we vergezeld van de onwelriekende rioolgeur en ik besluit straks naar de ayunatamiento in de pueblo te gaan om dit te gaan melden.

  In het smalle straatje voor de pueblo is men is begonnen met de appelsienenpluk en hier ruikt het wel lekker.  Nadat we terug thuis zijn neem ik de scoot en rij terug naar de pueblo waar ik in het gebouw waar de bibiotheek en medisch centrum gevestigd zijn ook een afdeling is van de gemeente.  In mijn beste spaans leg ik uit wat en waar het probleem is en de vriendelijke mevrouw drukt een plannetje af om naar de technische dienst te mailen en belt in het valenciaans.

  Daarna is het tijd om met X naar de vetrenario te rijden om haar jaarlijkse inspuitingen, ik vraag nog pillen om te ontwormen en koop een collar antiparasitario die 8 maand meegaat wat mij in totaal 117 € kost maar dat is mijn hondje me wel waard.  Tijdens de siesta valt ineens mijn eurito dat ik gisteren 2 empanadas had gekocht en die steken nog in de koffer van la poderosa maar met een dagje vertraging smaken ze eens zo goed.

  Vanaf morgen zou de temperatuur boven de 25 grados klimmen maar vandaag wordt het na de middag bewolkt en blijft bij 20 grados.


   

  06-05-2019 om 17:48 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calatayud y Gisbert

  Vrijdag heeft L al een dagje vrij en gaan we wat later naar de pueblo;

  Er hangt bij Ripoll een grote nieuwe menukaart aan de muur en de prijzen lijken me weer een stuk duurder geworden.

  Rond 14 u komt Clara langs, ze had ook een dagje vrij en komt haar extensions laten vlechten.

  Tegen 15 u ga ik naar C voor de gitaarles;  Dario is er nog niet en ik wacht even buiten op een bankje en voel me heel even een beetje straatmuzikant.

  Bij thuiskomst blijkt het haarvlechten nog niet afgelopen maar Clara moest even naar de guarderia om Excel af te halen en komt terug met de kleine geweldenaar, samen met zijn papa Obama.

  Het is beginnen regenen dus Excel kan niet buiten en weet met zijn energie geen blijf, niks is veilig in zijn buurt en 2 sec stil zitten vindt hij veel te lang.  Als hij een paar kletsen krijgt van zijn vader slaat hij gewoon terug zo hard hij kan en ik lijk wel naar een boksmatch te kijken.  Uiteindelijk moet de kleine zwarte duivel toch zijn meerdere erkennen en zet hij het op een krijsen nog harder dan het kelen van een varken.

  Heel lang blijft hij niet rustig zitten en als hij met het nieuwe vliegenraam heen en weer begint te schuiven verhef ik mijn stem en als hij daarna met een stift op de salontafel gaat schrijven maak ik me kwaad.  L zegt dat ze alles wel zal opkuisen maar ik heb er genoeg van en trek me terug in mijn buro.

  Tegen 20 u keert de rust terug als de familia Iwo huiswaarts keert en kan X eindelijk binnen.

  Vanadaag zaterdag breng ik een bezoekje met de scoot aan de markt in Jalon.  Bij een engeslman die hier elke week  2de hands gitaren verkoopt kan ik een spaanse gitaar van het merk Calatayud y Gisbert uit Valencia op de kop tikken, een echt koopje voor 40 € voor deze met de hand gemaakte gitaar met bouwjaar ergens in de jaren 70.  Waarom nog een gitaar?  Wel de spaanse gitaren hebben nylon snaren en een bredere nek waardoor de snaren verder uit elkaar liggen wat voor een beginner gemakkelijker is om te oefenen.  En bovendien klinkt ze geweldig met een mooi warm geluid;  De fabriek waar men deze gitaren maakte ging eind jaren 70 overkop maar hun spaanse gitaren hebben een zeer goede reputatie en zijn ook bekend onder de kortere naam Calabert dus ik ben zeer tevereden over mijn nieuwste aanwinst.

  Tegen 15u15 haal ik L op aan het hotel en doen we een siestake terwijl we naar het wielrennen kijken.

  Met X gaan we tot in de pueblo en via de avenida principal terug omhoog goed voor 11 kms vandaag.

  Weeral lijkt men blog van 2dagen terug verdwenen, ik ga toch is moeten checken hoe dit kan...


  04-05-2019 om 20:03 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-05-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiesta del trabajo

  Op de ze 1ste mei heeft men ook hier een feestdagje maar voor L betekende het haar eerste dag terug aan het werk.

  Ik ga voor een croque madame bij lopera op de dijk in A en breng daarna een bezoekje aan de vissershaven.  01-05-2019 om 00:00 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Villa Gadea

  Vrijdagochtend werken we het gebruikelijke programma af en na een korte oefenstonde op de gitaar rust ik al een beetje uit.  Ik geef 2 gitaren alvast een poets en onderhoudsbeurt

  Tegen 15 u wordt ik in C verwacht voor anderhalf uur gitaarles en dan kan je maar beter uitgerust zijn.

  Dario probeert me enig gevoel voor ritme bij te brengen door me te begeleiden op gitaar, piano en drums maar veel beterschap is er niet te bespeuren.  Ik krijg de opdracht om te proberen ook dagelijks wat oefeningen met een metronoom als begeleiding te spelen.  Ook deze les is weer snel voorbij en ik ga nog langs de abus om de krant van gisteren te brengen en neem ineens maar men gitaar mee naar de elfde verdieping waar ik op het terras een mini concertje geef.

  Bompa herkende geen enkel nr van diegene die ik speelde, die is duidelijk toe aan een hoorapparaat; bobonne scoorde beter en kon bijna de helft van mijn getokkel herkennen.

  Zaterdagochtend wandelen we vroeg naar de pueblo voor de krant en koffie, daarna gaan we naar de markt in Xalo met L, ze koopt een paar oorringen voor 1€ en een flesje anti mosquitos spray bij J&L, een brouwsel dat ze zelf samengesteld hebben en dus geen bal gaat helpen.

  Om 12 u rijden we richting C waar we met de abus en Th afspraken bij Pollo dorado voor de lunch.  we zitten nog maar pas neer als Th telefoon krijgt, één van de verhuurde fietsen heeft defect in Xalo en hij moet opdraven om te gaan depaneren.

  Maar niet getreurd wij bestellen 3 vol au vents en L gaat voor een halve kip met pikante saus en patatas fritas.

  Om de spijsvertering te bevorderen wandelen we daarna met L rond het zoutmeer waarna thuis een langgerekte siesta volgt.

  Tegen 19u30 gaan we nog naar Clara om foodstuff af te halen die L had besteld, ik doe een toerke met X langs de oude Villa Gadea en kust ondertussen.  27-04-2019 om 21:26 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-04-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zooplus

  Woensdagmorgen wandelen we met X naar de pueblo langs een kabbelend bergriviertje en watervallen, dat is nekeer iets anders; de hoeveelheid water die vanuit de bergen stroomt begint langszaam te minderen maar ik vermoed dat het nog een extra week zal duren vooraleer het helemaal stopt.

  Thuis hebben we de handen vol met kuisen, het saharazand dat met de regenbuien meekwam laat zich moeilijk verwijderen, alle terrassen, ramen en luiken dienen gepoetst maar we hebben onze azuurblauwe lucht terug dus da helpt.

  Tegen 12 u gaan we naar C waar we met de abus afspraken om iets te gaan eten, we stappen met de trap naar de elfde verdieping en ook Th was er en kon tijdens zijn middagpauze mee naar de italiaan op de dijk.

  Daarna is het tijd voor een siesta en kijken we naar de Waalse pijl gevolgd door gitaaroefeningen en een avondwandeling, in totaal haalden we 11 km

  Ook deze ochtend stoppen we bij Ripoll voor de koffie, de verfraaiingswerken aan het terras zij af maar er zit een hollands koppel met 2 kleuters in mijn hoekje zodat ik me op veilige afstand aan de andere kant installeer.

  Ik oefen gitaar buiten terwijl X aan mijn voeten ondersteboven meeneuriet.

  Rond 12 u haal ik la poderosa van stal en ga voor een ritje over de Col des rates, het is eerder bewolkt en aan de frisse kant in het binnenland.

  Men komt een grote doos die ik bestelde bij Zooplus via internet leveren waar X wel interesse voor heeft, het is een zak hondeneten met wat kauwbenen en een nieuw speeltje in de vorm van een autoband waar je ook snoepjes kan in verstoppen en daar is ze heel blij mee.  25-04-2019 om 20:44 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 13/05-19/05 2019
 • 06/05-12/05 2019
 • 29/04-05/05 2019
 • 22/04-28/04 2019
 • 15/04-21/04 2019
 • 08/04-14/04 2019
 • 01/04-07/04 2019
 • 25/03-31/03 2019
 • 18/03-24/03 2019
 • 11/03-17/03 2019
 • 04/03-10/03 2019
 • 25/02-03/03 2019
 • 18/02-24/02 2019
 • 11/02-17/02 2019
 • 04/02-10/02 2019
 • 28/01-03/02 2019
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!