Inhoud blog
 • Turistas
 • Reformas
 • Magic Robin Hood water park & Medieval lodge resort
 • Doctor Eufemiano Fuentes
 • Balcon de Finestrat
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Pura Vida
  Diario La Libertad
  23-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turistas

  In de pueblo op de parking kom ik Letty tegen, het vrouwtje van men Belgische biker amigo Joery en zij was net naar de apotheek geweest want sukkelt ook al een hele tijd met een peesontsteking maar dan in haar pols, ze had een steunverband, zalf en pillen gaan halen want moeten nu in deze periode bijna elke dag appartementen kuisen voor een verhuurfirma.  De grote toestroom turistas is er nog niet maar het begint wel heel wat drukker te worden en bij Ripoll is men vaste plaats in het hoekje bezet, het gaat gaan beginnen.  Ik zet me aan de andere kant van het terras maar er is niet zoveel schaduw dus stappen we terug huiswaarts; X weet niet waar te kruipen, het is bloedheet en de felle zon op haar zwarte huid doen haar puffen en hijgen; ik probeer haar af en toe af te koelen met een natte handdoek maar echt happy wordt ze daar niet van heb ik zo de indruk.

  Behalve in het zwembad springen, lezen en slapen steken we niet veel uit vandaag; ik geef men nieuwe kruik wel een plaatske waar eerder de Japanse pagode toren stond en die verhuist naar de voorkant appartement.

  We gaan wat verkoeling zoeken met zen allen rond 20u aan playa la Olla, bij het op een muurtje springen scheurt men short aan flarden, tot op den draad versleten, we dachten nog iets te gaan drinken in het barreke aan het water bij Portosenso maar L heeft honger gekregen van de aromas van de chiringuitos waar men aan het bbq is.  Ook hier heel wat drukker nu en velen komen nu pas toe om nog wat langs het water te zitten og piknikken

  Dus drink ik thuis nog mijn clara con limon op het terras, weinig muggen gezien van vandaag; hopelijk blijft dit nog even zo.  23-06-2017 om 22:33 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reformas

  Deze ochtend zit ik bij Ripoll op het terras naast Kees, de ex eigenaar van men casa; hij was naar de tandarts geweest in de pueblo en kwam nog is en koffietje drinken erna.

  Altijd een leuke babbel met deze vrolijke hollander en hij had van Mick men buur al gehoord van de andere buur Mijnheer Slotboom die was komen reclameren ivm scheidingsmuur etc toen ik in Belgica was maar verzekerde me dat er niks van aan is al mag je die hollanders nooit vertrouwen.

  Al een maand lang komen stipt om 7u30 de bouwvakkers aan die de grote villa in de bocht aan het renoveren zijn, tot gisteren waren het vooral afbraakwerken en konden we ganse dagen genieten van slijpschijven, pikhamers enz maar vanaf vandaag kwamen er vrachtwagens met beton op en af rijden; de omvang van deze renovatie maakt mij ietwat ongerust en ik hoop dat men hier geen plannen heeft opgevat om deze villa te verbouwen tot een b&b, hotelleke of weet ik wat.

  Rond 14u30 nemen de bouwvakkers stipt hun break en probeer ik ervan te profiteren om mijn siestake te doen maar slapen lukt nog steeds moeilijk, mijn spuit van maandag is nog steeds niet helemaal uitgewerkt precies, ik heb wel minder constante knagende pijn maar bij het te ver bewegen van mijn arm is er nog geen verbetering merkbaar en ik vrees dat dit uiteindelijk niks gaat opleveren.

  Er wordt elke dag tot 19 u gewerkt door die bouwvakkers die dan nog naar huis moeten rijden, zulle liever dan ik.

  Het enige dat ik gedaan heb is het vliegen-muggen deurgordijn opgehangen en daar was ik al behoorlijk moe van.  De muggen beginnen actief te worden vooral tussen 17 en 19 u en er zijn weer tijgermuggen gesignaleerd ook die gans de dag aanvallen.

  Voor de avondwandeling drink ik nog een koffietje voor mijn energiepeil wat op te trekken zodat we een toerke kunnen maken langs de sportvelden goed voor een totaal van 11,43 km vandaag


  22-06-2017 om 22:43 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magic Robin Hood water park & Medieval lodge resort

  Vanochtend bij ripoll krijgt X van Brigitte 2 Belgische wafeltjes van Jules de strooper, we wisselen de laatste nieuwtjes uit over onze gezondheidsperikelen en ik vertel hen over mijn schouder inspuiting; Brigitte haar man sukkelt ook al jaren met al zijn gewrichten, is suikerziek en heeft geregeld overal ontstekingen, hij werd al geopereerd aan knie, pols en elleboog en moet volgend week terug naar Oostende voor controle van zijn hart dus we gaan niet klagen.


  Na het ontbijt en het tweede zwemmeke van de dag ga ik met de scoot naar C om mijn definitieve geregistreerde documenten ivm appartementv erkoop af te halen bij de notaris en als ik langs de rommelmarkt passeer koop ik er een tweedehands hemd met korte mouwen voor het zachte prijsje van anderhalve Euro zonder afdingen.  Met dit zweterig weer heb ik moeite om mijn T shirts uit te trekken door mijn schouderprobleem dus schakel ik even over op mijn hemdencollectie.

  Als ik mijn documenten gekregen heb en nog is 250 € extra heb afgedokt trakteer ik mezelf toch nog op een pizzake op de dijk bij Morena

  Deze week ging er tussen Alfaz en Beni een enorm complex, waterpark open met de even enorm lange naam Magic Robin Hood water park & medieval lodge resort met 400 cabanas (houten chalets), geinspireerd op de middeleeuwen en de tijd van Robin Hood, met een massa waterattracties, zwembaden en glijbanen, restaurants, sportvelden enz. men ziet de dingen hier nog steeds groots maar ik stel me de vraag hoe ze dit gaan rendabel maken.

  In de namiddag komt de poolboy en hij fixed de losgekomen buizen van de solar.

  Na een siestake in het appartement binnen doe ik met L een sessie aquajogging en daarna met X een wandelingske zodat ik vandaag bijna 13 km stapte.

  De plantjes water geven mag niet ontbreken, door de aanhoudende droogte en hittegolf is er nu ook in de costa blance brandalarm en mag er bv niet meer gebarbequed op openbare plaatsen.

  Ik ga nog maar is een plonske doen zodat we wat afgekoeld in bed kunnen kruipen


  21-06-2017 om 22:52 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doctor Eufemiano Fuentes

  Ik weet  niet met welk spul Dr Valiente me gisteren heeft ingespoten maar ik heb van gans de nacht geen oog toegedaan, klaar wakker en ook vandaag geen siestake kunnen nemen want ik wordt helemaal niet moe en heb energie te koop.

  Misschien heeft hij zich wel van ampul vergist en kwam deze nog uit de voorraad van zijn leeftijdsgenoot doctor Eufemanio Fuentes die indertijd het halve wielerpelon als klant had en hele wielerploegen van Liberty Seguros, Once en Kelme of  individuen als Ullrich, Heras, Basso, Valverde etc. tot zelfs Nadal aan overwinningen hielp; alhoewel el doctor eerder een specialist was van bloeddoping denk ik toch één van zijn producten te hebben gekregen want hiermee ik had zonder twijfel Gilbert geklopt in de ronde van flanders.

  Veder probeerde ik zoveel mogelijk te rusten zodat ik niet in de verleiding kom mijn rechterarm te gaan gebruiken maar tegen 12 krijg ik telefoon van Serge, de compagnon van Marie vanop de mercadillo in Jalon; één van de afgelopen weken had ik er een grote mooi stenen kruik gezien die hij vanuit Marrakech meebrengt en deze verkopen op de markt als zoete broodjes voor jawel 190 € het stuk.  Hij had me gezegd dat hij bij zijn volgende tripke naar Touaregland er eentje voor mij ging meebrengen voor een vriendenprijsje en kwam vandaag tegen 13 u voorbij A La V dus kon zijn kruik meebrengen om is te laten zien.

  Het is inderdaad een mooi eksemplaar dat hij meebracht maar het vriendenprijsje was nog steeds een niet onaardige 150 €, daarvoor zou ik 3 dagen moeten gaan hondenoppassen bij die oelewappers van een Hans & Els maar omdat ik er een tof plaatske aan de ingang voor wil reserveren besluit ik dit budget vrij te maken voor de aanschaf van een authentieke door Touaregs gebruikte kruik voor hun graanhalmen in te dorsen, en als bewijs ligt er nog een bodempje vol resten in.

  Serge legt de kruik in men autoke en thuis haalt de echte Serge ze er terug uit zonder al te veel mijn rechteram te belasten; haar definitieve plaats krijgt ze dan wel binnen een paar dagen.

  Omdat ik in de pool niet kan zwemmen gebruik in L haar flotadors waarmee ze leerde zwemmen zodat ik kan drijven zonder armbewegingen te moeten maken en doe wat aquajogging.

  Voor de avondwandeling gaan we via het bos omhoog naar urb Alhama springs en terug zodat we vandaag aan 10.89 km komen en daarna krijgen de plantjes van de waterspuit.

  Het is nu bijna 23 u en ga nog is in het zwembad springen want ben nog van bijlange niet moe, benieuwd hoe lang dit gaat duren


  20-06-2017 om 22:45 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Balcon de Finestrat

  Ja ze bestaan nog steeds, die gierige krenterige Hollanders en Hans en Els zijn 2 exemplaren van het zuiverste water die elk tientje 10 omdraaien vooraleer ze het gaan uitgeven.

  Dat kan ik wel besluiten na afloop van mijn tweede ontmoeting met hun en hun geweldig lelijke maar wel lieve herdershonden Diego en den Duits waarvan ik de naam maar niet kan onthouden mar hij lijkt wat op Blondi, de duitse herder van die andere beruchte duitser uit vervlogen tijden. 

  Ik sla mijn pueblowandeling over want om 10 u heb ik afgesproken met Hans aan de parking van carrefour aan de centro commercial La Marina, ik neem de snelweg tot aan de eerste afrit in Beni n ga dan verder via de 332, het gaat vlot en op 20 minuten ben ik er al, ik wou eens timen hoelang ik erover deed om tot bij hun te geraken en hoeveel kms het nu precies was;  Van de carrefour tot in de urbanisatie Balcon de Finestrat is het maar 3 minuutjes omhoog rijden via grote wegen en ronde punten die men hier bijmaakte want er wordt hier volop bijgebouwd; grote projecten met 50 villas tegelijk zijn hier geen uitzondering, de ene modern, de andere aan elkaar geschakelde lelijke spaanse stijl gekleurde villas allen veel te groot en met een te stevig prijkaartje van + 400 K € woordoor ze dan ook niet te verkopen zijn volgens Hans.

  We worden begroet door Diego en "Blondi" en ze halen per direct hun kauwbenen om mij te tonen met het nodige gegrom naar elkaar, alhoewel ze alletwee best lelijk zijn blijken ze best aardig en lief en ik kan ze zonder problemen aaien en met ze spelen, in Diego kan je met moeite wat Mechelaar herkennen, hij is groter en vooral dikker, je kan hem bijna rollen met zijn 40 kg en Blondi is de kalmste maar stinkt geweldig uit zijn bek.  Hans toont me hun slaap en eetplaats onderaan waar ze een oude zetel te beschikking hebben.  Boven op het terras brengt Els een lekker bakkie koffie en dan gaan we over de centen praten als Hans me vraagt wat ik denk te vragen voor het 3 x daags uitlaten en voederen van hun honden gedurende een week.

  Voor alle duidelijkheid zeg ik 50 € per dag en hij valt net niet uit zen zetel, Mijnheer wil 50 € krijgen roept hij naar zen vrouwtje die eraan komt en meteen zegt; "Nou dan ik maar beter een bijbaantje zoeken; dat gaan we niet betalen"

  Ik had al zo een donkerblauw vermoeden na men eerste gesprek maar geen probleem, ik leg hun uit dat ik bijna 150 km per dag zou rijden als ik 3 maal bij hun langs ga en dat als ze een goedkope oplossing zoeken best iemand zoeken van vlakbij in de buurt.

  Ze herhalen dat het hun dan veel goedkoper uitkomt de honden in een pension te laten voor 25 € per dag dus doen ze maar; ik ga lekker niet voor een tientje met hun spuuglelijke honden over straat in hun nog lelijkere urbanisatie rondlopen dus nemen we afscheid en tot ziens.

  Ik heb nog wat tijd over want moet pas na twaalf in Beni zijn bij Dr Valiente en stop aan La Marina waar het al solden is in de grote sportwinkel sportzone, veel russen op koopjesjacht maar ik kan toch een extra zwemshort met palmbomen aan halve prijs vinden en neem voor L nog een springtouw mee van 2 euritos waar ze al zo lang achter zaagt.

  De dokter vraagt me of hij de vertaler eermoet bijroepen maar ik ze g dat dit niet nodig is en ik leg hem uit dat ik geen verandering voel tov vorige maand en hij stelt zelf voor om een inspuiting met ontstekingsremmer in mijn schouder te spuiten.  Na 5 minuten ben ik al terug buiten met de boodschap dat ik me 3 dagen kalm moet houden en binnen drie weken moet terugkomen.

  Thuis heeft L nog is pasta gemaakt en doe ik mijn siestake in alle rust in het appartement beneden; nadien de straat op en af met X en geef ik haar een kauwbeentje terwijl ik op het terras nog wat in men boek lees, La pulga que cabalgo el tigre, de bibligrafie over het leven van Raul Castro het kleine broertje van Fidel


  19-06-2017 om 22:38 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.El Valencia, campeon

  Vrijdag kon Valencia zich voor de eerste keer in de clubgeschiedenis kronen tot basketbal kampioen van Spanje; De grote man achter deze club is Juan Roig tevens grote baas van Mercadona en na Armancio Ortega van Zara etc de tweede rijkste ondernemer van Spanje.  Tegen eind van dit jaar zou hun nieuwe baskettempel die wordt gebouwd nabij de oude moeten af zijn, een gebouw met meer dan 10 terreinen dat zen gelijke niet kent in Europa.  Zij doen het dus duidelijk veel beter dan hun voetbalclubke uit dezelfde stad.

  L heeft haar nieuw kleedje aangetrokken om naar V te vertrekken en tegen 9 uur is het al 29 grados.

  Nadat ik haar aan de kerk aflever ga ik naar de carwash en tanken en zoek een rustig terraske in de buurt om mijn krant te lezen; al snel komt er echter een jong koppeltje 2 tafels naast mij zitten en ze hebben blijkbaar het één en ander uit te praten.  Maar al snel verhitten de gemoederen, wordt het een spaanse furie discussie zonder einde todat hij besluit op zen vouwfietske te springen en het af te bollen; Ik doe nog een poging tot lezen maar als zij erna aan het telefoneren gaat en de volumeknop terug omhoog springt hou ik het er voor bekeken en zoek een ander terras wat verder.

  Tegen 13 u is L buiten en rijden we huiswaarts.  We installeren ons nabij het zwembad voor de siesta afgewisseld met een zwemmeke.

  Rond 20 u doe ik een toerke om met X en geef de plantjes water.

  Sinds vanochtend is de pijn en hinder aan mijn schouder beter, ik struikelde gisteravond laat nog van de zwembadtrap, had de laatste trede in den donker niet gezien en denk dat er iets versprongen is in mijn onderrug waardoor de blokkage in men schouder minder wordt; afwachten wat het morgen geeft want normaal moet in om 12u30 naar het ziekenhuis maar eerst om 10 u nog langs op de koffie bij Hans en Els voor hun hondenoppas voorstel

  18-06-2017 om 22:11 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straciatella
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  AEMET, het spaanse KMI stuurde een waarschuwing uit ivm de hittegolf die nog tot morgenavond zou duren, alhoewel de temperatuur een paar graden lager is dan gisteren, maar nog steeds boven de 30, is door de hogere vochtigheidsgraad het zweet meer aanwezig.

  Dus gaan we zo vroeg mogelijk naar de pueblo voor de krant, brood en koffie.  Men is bezig versiering op te hangen voor een feestje één vd dagen

  L wil graag mee naar de rastro in Xalo maar tegen dat ze klaar is, is het al tegen 12 en in deze hitte lijkt het geen goed idee tussen de marktkramen rond te slenteren dus wijzigen we onze bestemming en gaan naar Benidorm waar ze indertijd naast Hotel Don Pancho een lichte training had gezien om mee te sporten.  Maar alle sportkledij bleek verdwenen nu Benidorm wordt ingepalmd door kreeftrode bier hijsende engelsen en de zich in een scootmobiel verplaatsende niet meer zo mobiele turistas.

  Gelukkig kon L toch nog een zomerkleedje op de kop tikken voor naar de kerk te gaan morgen maar tussen de BHs vond ze haar maat niet

  In de namidfdag beperken we ons tot lezen, zweten, siesta en zwemmen.

  Tegen 20 u gaan we naar C want hadden nog eens zin om een ijsje te eten, straciatella en X krijgt het koekje van L.

  Morgen gaan we naar V en we laten X thuis wegens te warm in de auto en daarbuiten.
  17-06-2017 om 22:43 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Don Diego

  Gisteravond tijdens het planten water geven zag ik dat de buizen van de solar zwembadverwarming uit hun klemmen zijn losgekomen en ik krijg ze er niet terug ingeduwd omdat ik men rechterarm niet kan opheffen dus gebruik ik een lange steel van de zwembadstofzuiger om ze te ondersteunen en laar de poolboy weten dat hij dit volgende woensdag moet fixen.

  Ik maak terug een afspraak in het ziekenhuis voor mijn R schouder want er is nog steeds geen goedkeuring van mijn verzekering om de kinesistoefeningen aan te vatten en ik wil niet heel de zomer met een pijnlijke schouder en arm blijven rondlopen.

  Bij Ripoll zit ik naast de Oostendenaars en Brigitte tracteert X op 2 koekjes en ook zij die een onverbeterlijke zonneklopper is vindt nu toch dat het stif warme is.

  Dus is het zwembad de beste place to be maar X weet niet goed waar te kruipen nu we 35 grados halen, na de middag komt er een stevige wind opzetten maar het is enkel warme lucht die je voelt.

  Tegen 15 u maak ik me klaar om te vertrekken naar de Mcdo in Albir waar ik heb afgesproken met Hans en Els een Hollands echtpaar uit de buurt van Finestrat, die een advertentie hadden geplaatst omdat ze op zoek zijn voor een hondenoppas voor hun 2 herders, een Duitse waarvan ik de naam al vergeten ben en een Spaanse Mechelaar Diego.  Ze moeten beiden nog regelmatig terug naar Nederland en in het verleden gingen ze telkens apart zodat er iemand thuis was voor de honden maar nu willen ze toch een paar keer per jaar samen over  en weer en het is de bedoeling dat hun honden bij hun thuis blijven en er een oppas langskomt om ze 3 x per dag uit te laten en eten en drinken te geven.  Dat leek me wel wat dus had ik gereageerd op hun advertentie die ze hadden geplaatst omdat hun vorige oppas het al na 2 dagen had opgegeven wegens te hevige Diego. 

  We praten een half uurtje over koetjes en kalfjes en Els verterlt dat de hondjes als hun kindjes zijn maar soms wel een blok aan hun been als ze willen reizen want ze kunnen de herders nu eenmaal niet onder de tapijt schuiven als ze een paar dagen weg gaan.

  Ze vragen of ik het zie zitten om dit oppas jobke uit te voeren en stellen voor om Maandag bij hun thuis langs te gaan om eens kennis te maken met hun viervoeters zodat we dan verder kunnen afspreken tegen welke vergoeding we kunnen overeenkomen.

  Daar zou het schoentje wel is kunnen wringen want de afstand A - Finestrat is al gauw 25 km en dat 3 x per dag heen en terug is 150 km daags en daar wil ik toch ook voor vergoed worden.  We zien wel maandag of we eruit geraken.

  Verder blijft het zweten tot na 21 u en ik neem X mee voor een kort toerke zodat we vandaag net niet aan de 10 km geraken.

  Morgen zaterdag gaan we naar de rastro in Xalo en zondag normaal naar Valencia.
  16-06-2017 om 22:32 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.San Vincente de Raspeig

  Het was daarnet 32 graden in de slaapkamer boven dus heb ik de airco maar efkes ingeschakeld om de temperatuur wat te doen zakken; overdag was het best uit te houden want er stond een licht briesje maar morgen gaan we er nog een schepje bijdoen en wordt het de warmste dag van de week, maand en jaar.

  Tegen 12 u kwam de UPS man langs om men 2 nieuwe brillen te brengen die ik in Belgica had besteld en nadien gaan we naar de african foodshop in Alicante;

  Dit winkeltje gelegen in de afrikaanse wijk Virgen del Remedio is niet gemakkelijk te vinden maar als je de juiste afslag kan vinden "San Vincente del Raspeig" dan lukt het wel. 

  L koopt haar fijne vleeswaren, welriekende groenten, rode olie en  rare vissen in diepgevroren zakken

  Normaal stond deze trip morgen vrijdag op het programma maar we dienden onze plannen te wijzigen omdat ik morgen voor de eerste maal in mijn carrierre op sollicitatie gesprek mag op spaanse bodem.

  Inderdaag gisterenavond kreeg ik telefoon dat ik vrijdagmiddag om 16 u op gesprek mag voor een jobke waarvoor ik eerder deze week had gesoliciteerd, we zullen zien wat het wordt en morgen weet ik meer te vertellen maar geen paniek het is zeker gene fulltime.

  Na de siesta, zwemmen, lezen, zwemmen ga ik tegen 20 u met X nog is naar de playa la Olla waar ze een balletje van Real Madrid kan vinden en ze brengt dit netjes mee naar huis.

  Daar drink ik een Guiness Malta mijn favoriete (alcoholvrij) afrikaans drankje en daarna is het tijd om de plantjes water te geven
  15-06-2017 om 22:29 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pico de calor

  We zitten in de eerste hittegolf van het jaar en dit blijft nog enkel dagen verder duren doordat er warme lucht vanuit afrika komt aangewaaid; in sommige plaatsen in het binnenland ging de termometer boven de 40 grados en ook aan de costas zitten we boven de 30.

  Na de pueblowandeling gingen we naar de Mercadona en in de middag kwam de poolboy

  X weet niet waar te kruipen maar is wel beter, vannacht om 2 placeerde ze nog een hoopje kots aan de voordeur maar vanmiddag en vanavond heeft ze gegeten zonder gevolgen.

  Verder dus veel rusten, zwemmen, siesta, zweten, lezen maar toch haalden we dankzij een gezamelijke avondwandeling 12.75 km stapplezier vandaag.

  Dit wordt waarschijnlijk ook het programma voor de komende dagen


  14-06-2017 om 21:43 geschreven door Esteban  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op http://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!