2251 18/04/09 14:30 Standard de Jeunesse Belleg. - De Cameo Wevelgem
    2252 18/04/09 14:30 Spar Decor Marc Lendelede - Olympic Comines
    2253 18/04/09 14:30 The Rangers Moorslede - Astrid Kuurne
    2254 18/04/09 16:30 De Kroone Kuurne - Den Hert Heule
    2255 18/04/09 14:30 VK White Star Kortrijk - Pirroenboys Kortrijk
    2256 18/04/09 14:30 FC 't Schipke Lauwe - FC De Meibloem 1 Lendelede
    2257 18/04/09 14:30 FC Beitem Rumbeke - Dream Team Katspel Boezinge

14-04-2009 om 17:27 geschreven door steve

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag ws kortrijk - standard bellegem

In de eerste zomerzon mochten ws kortrijk en standard bellegem het opnemen tegen elkaar. Beide ploegen hebben in het klassement niets meer  te winnen of te verliezen, dus konden ze er een mooie wedstrijd van maken.
    Ws speelde met deze opstelling.                                                         steve
                                                                                  stan                      piet                 bill
                                                                                                             donald
                                                                                  christophe            jeremi             mats
                                                                                                  bruno             mathieu
    wisselspelers piet, stefaan, koen

Het waren de bezoekers die heft in handen namen. Ze overheersten het middenveld en waren zeer gevaarlijk in combinatie. Maar het was WS dat de beste kansen kreeg, zeker toen bruno een mooie actie in de handen van de bezoekende doelman schoot. Er werd aan een hoog tempo gespeeld door de bezoekers waardoor piet en donald geregeld de meubels moesten redden. Gelukkig dat ook  telkens de laatste pass van de bezoekers net niet goed genoeg was en 1 mooie voorzet van SDJ onschadelijk wzerd gemaakt door de thuisdoelman. Net voor rust vond SDJ het gaatje in de verdediging van WS maar het doelpunt dat daarop volgde,werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Met een brilscore werd de rust ingegaan.

De 2de heflt was van betere makelij voor de thuisploeg die nu aardig meevoetbalde. Het hoge tempo van de 1 ste helft werd door beide ploegen aangehouden met een handvol kansen voor beide ploegen. De thuisploeg toonde dat de precisie ( die al enkele weken ontbrak) voor doel ook nu weer niet voorhanden was.  De bezoekers daarentegen stootten telkens op een goede doelman of verdediging. Ook de ref bracht wat animo in het spel door aan beide kanten een paar discutable overtredingen en offsides te fluiten waardoor de gemoederen wat verhit raakten.
    In de laatste minuut , herhaling van de 1ste helft, stonden 4 spelers van SDJ buitenspel. De speler aan de bal moest dus alleen op de thuisdoelman afgaan, die verkleinde mooi de hoek, waardoor de bal werd afgelegd naar rechts. De speler die scoorde profiteerde volgens de ref van zijn buitenspel positie. De match eindigde dan ook onder luid protest van de bezoekers.

Al bij al een billijk gelijkspel voor beide ploegen.

volgende week mag ws het thuis opnemen tegen Pirroen.

14-04-2009 om 17:22 geschreven door steve

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen inhaalwedstrijden
    Competitie - Laatst gespeeld
    2112 11/04/09 14:00 FC 't Schipke Lauwe 3 - 3 Olympic Comines
    2161 11/04/09 14:30 VK White Star Kortrijk 0 - 0 Standard de Jeunesse Belleg.
    2173 11/04/09 14:30 Spar Decor Marc Lendelede 0 - 0 De Kroone Kuurne
    2177 11/04/09 14:30 Pirroenboys Kortrijk 0 - 4 Den Hert Heule
    2171 13/04/09 14:30 Standard de Jeunesse Belleg. 4 - 0 FC Beitem Rumbeke
    2172 13/04/09 14:30 Dream Team Katspel Boezinge 0 - 3 Olympic Comines

14-04-2009 om 14:18 geschreven door steve

07-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomertraining
    een suggestie voor iedereen. Veel trainen en volgend jaar spelen we zo kamipoen

Bijlagen:

07-04-2009 om 21:35 geschreven door steve

06-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pietje pietje pietje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

DATE THIS MAN!!!!

Sportieve man,  loopt ieder zaterdag zijn 3 rondjes en heeft veel vrije tijd (werkt bij de ...)

06-04-2009 om 13:00 geschreven door steve

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindseizoensfeest
    Blijkbaar zit het bestuur met de handen in het haar. Ze weten nml niet wat ze moeten doen als eindseizoenstractatie.
    Daarom kunnen jullie de suggesties hier op de site posten bij reacties of gastenboek.

Dat er bier zal moeten zijn, da weten we allemaal

06-04-2009 om 11:00 geschreven door steve

05-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag boezinge - ws kortrijk

Voor WS kortrijk stond er zaterdag een belangrijke match op het programma nml de verplaatsing naar katspel boezinge. De ploeg maakt een, wisselvallig seizoen door en kon mits winst tegen boezinge het behoud verzekeren.

ploegopstelling                        steve
                           christophe        piet        stan
                                                  stefaan
                       jeremi                  thomas           mats
                                                  wesley
                                          mathieu          maarten

De thuisploeg startte  met 10 man, jammer voor een ploeg in degaradatienood, maar probeerde toch te voetballen. De eerste kans kwam van de thuisploeg in de 1ste minuten. De bal werd mooi aangenomen aan de rand van de 16 en met de rug naar doel enig mooi getrapt. De bezoekende doelman kon nog net van onder de lat halen. Ws had moeilijk om telkens die vrijstaande man de zoeken. Kans na kans volgde maar de afwerking ontbrak. Bijna kregen de bezoekers het deksel op de neus. Een simpele hoekschop werd door de bezoekende doelman knullig doorgelaten maar werd door wesley aan de 2de paal van de lijn gered. Ws probeerde maar had het toch knap lastig tegen 10 man . Het middenveld werd meestal overgelaten om toch maar die verdiende voorsprong te krijgen. Op hoekschop was het dan eindelijk raak. Jeremi kon aan de 2de paal vrij op doel koppen en de 0-1 stond op het bord. Hierna volgenden nog wat kansen maar Ws vergat om deze te benutten en we gingen met deze stand dan ook de rust in.

tijdens de rust werd stefaan vervangen door donald.

Met deze score was Ws nog lang niet zeker van winst en was warempel Katspel  de eerste 10 min van de 2de helft de betere maar zonder echt doelgevaar. Ws begon weer in de match te komen en kreeg weer kans na kans na kans na kans maar deze werden allemaal de nek omgewrongen tot 20 min voor einde mathieu erin slaagde om de 0-2 te scoren na een mooie collectieve actie. De wil bij de thuisploeg was nu helemaal gebroken en ws kon de score nog uitdiepen tot 0-4. In de laatste minuut kon Katspel nog 1 kansen versieren maar deze werd geneutraliseerd door de doelman.
    Toch een pluim aan de jonge gasten van Katspel die bleven vechten voor iedere bal. Ws kortrijk is nu zo goed als zeker van behoud en kan nog een mooi seizoenseinde tegemoet gaan

05-04-2009 om 00:00 geschreven door steve

30-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dreamteam katspel - ws kortrijk
    ZATERDAG 4 APRIL OM 17U OP VERPLAATSING TEGEN

DREAM TEAM BOEZINGE

TERREIN : SASSPORT DR DEKEMELELAAN BOEZINGE

VETREK LOKAAL : 15U30

2241 04/04/09 14:00 Astrid Kuurne 2 - 5 Standard de Jeunesse Belleg.

30-03-2009 om 00:00 geschreven door steve

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag the rangers - ws kortrijk

Vol goeie moed trokken de jongens van ws naar moorslede om The rangers partij te geven. Punten nemen tegen de ploeg in vorm zou mooi zijn.
    Ws versloeg the rangers in de heenronde met 5 - 3 en wilde na de de hert ook de 3 in de stand punten afsnoepen.

wissels piet - donald

The rangers namen vanaf de 1ste minuut de partij in handen, waardoor de bezoekers enkel aan verdedigen konden denken. In het openingskwartier werd de 1ste kans voor de rangers door Christophe in extremis nog van de lijn gehaald, de bezoekers konden opgelucht ademhalen, maar de gevaarlijke aanvallen bleven komen. Een mooie aanval van de thuisploeg werd bijna afgerond, maar een goed uitkomende doelman en lat verhinderden een verdiende voorsprong voor de thuisploeg. Het gevaar bleef maar van de thuisploeg komen. Opnieuw een mooie aanval op rechts van de rangers, maar die ging nipt voorlangs door de goede dekking van verdediger en doelman. Na een strak schot van de thuisploeg zonder al te veel gevaar, staken de bezoekers eindelijk eens het neus aan het venster. Een mooie aanval links werd onbegrijpelijk gemist. Alleen voor doel besloot Karel voorlangs, bijna  kregen de rangers het deksel op de neus. Iedereen dacht dat we de rust zouden halen met 0 - 0, maar niets was minder waar. In een 7 tal min tijd kon The rangers 3x scoren. Een veel te korte terugspeelbal door Bruno op de doelman, werd door de goed opzittende spits mooi afgerond. 1-0 wat op dat moment zeker verdiend was. 2 min later was het 2 - 0, een simpele een-twee zette de bezoekende verdediging op het verkeerde been en de bezoekende doelman was voor een 2de keer verslagen. Net voor rust kwam de thuisploeg verdiend 3-0 voor. Op hoekschop kon een speler van de rangers aan de eerste paal vrij op doel koppen. De bezoekende doelman had nog een ultieme reactie in huis maar de bal viel voor de voeten van een ranger en die zorgde van dichtbij voor de 3 -0 .
    Wat meteen ook de ruststand was.

2de helft was voor de bezoekers al een stuk beter.

Het 1ste gevaar kwam terug van de thuisploeg: een laag schot werd door de doelman met een beenveeg gekeerd. Maar na 5 min was het plots raak voor de bezoekers. Wesley mocht een vrijetrap nemen net buiten de rechthoek en deze werd in 2 tijden binnengeduwd. Plots stond het 3-1 en ws kortrijk begon beter te voeballen. Na een verre inworp werd nog een bal op de lat gekopt maar de thuisploeg kon het hoge tempo van hun 1ste helft niet volhouden en Ws kon na een kwartier 2de helft de 3-2 scoren onder luid protest voor buitenspel. Ws geloofde weer in de kansen en kwam meer en meer in het stuk voor. Maar dan stond het na hoekschop opnieuw 4-2 voor de rangers. Een indraaiende hoekschop kon nog net door de bezoekende doelman van onder de lat gehaald worden, de verdediging kreeg de bal niet weg en het kwaad geschiedde. Dat was blijkbaar de doodsteek voor de jongens uit kotrijk. Het spel verwaterde en de wedstrijd snakte naar het einde. The rangers kregen nog 3 kansen om te scoren maar de bezoekende doelman bracht 3 x redding.

Als er in deze reeks 1 ploeg kampioen moet worden dan is het wel The rangers. Fysiek en voetbaltechnisch de beste ploeg waar ws kortrijk tegen heeft gespeeld.
    Volgende week moet Ws kortrijk naar boezinge, mits winst is het behoud in de 2de reeks verzekerd.