WSD Hosting
Inhoud blog
  • Beveiliging van een Linux Hosting Pakket
  • Beveiliging van een Windows Hosting Pakket

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Uw website snel en veilig online
    28-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beveiliging van een Windows Hosting Pakket

    De beveiliging van de verschillende folders op een hosting pakket gebeurd via het instellen van de rechten voor de IUSR gebruiker. Deze gebruiker geeft de webserver weer die de verschillende bestanden lees en verwerkt.

    Op onze hosting pakketten heeft deze gebruiker alleen lees rechten op de WWW root folder van het hosting pakket. Hij beschikt wel over lees/schrijfrechten op de DATA folder. Deze folder staat niet onder de WWW root en kan bijgevolg niet via de website weergegeven worden.

    De DATA folder is dus de ideale plaats om een MS Access database te plaatsen aangezien deze database in de meeste gevallen schrijfrechten nodig heeft om te kunnen werken. Indien u de database onder de WWW root folder zou plaatsen zouden hackers deze kunnen downloaden en/of wijzigen. Zorg er dus altijd voor dat u uw Access database onder een beveiligde folder zet die niet onder de WWW root folder staat.

    De IUSR gebruiker schrijfrechten geven op een folder die onder de WWW root staat kan een beveiling risico met zich meebrengen. Het is dus belangrijk om te zien welke folders deze rechten moeten krijgen. Meestal worden zo’n rechten gegeven op een upload folder, dit is een folder waar gebruikers via uw website bestanden naar kunnen opladen. In zo’n geval is het risico laag aangezien een hacker niet aan de bron bestanden van uw website kunnen.

    De beveiliging van de server zelf zal voor de meeste mensen geen probleem zijn aangezien op een shared hosting pakket deze beveiliging door de hosting firma verzorgd zal worden. Bij WSD Hosting hebben we strikte beveiliging regels die altijd opgevolgd worden. En hebben we de juiste firewalls en settings om er voor te zorgen dat de server in zijn geheel altijd gewaarbord is.

    Indien u vragen hebt over Windows Hosting, of u wenst ondersteuning contacteer dan support@wsdhosting.be, wij helpen u graag verder.

    Bekijk ook onze verschillende Windows Hosting pakketten.

    28-09-2011, 13:49 geschreven door koenwuyts  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Tags:windows, hosting, beveiliging
    Archief per week
  • 17/10-23/10 2011
  • 26/09-02/10 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs