Inhoud blog
 • Quito, de start van enkele maanden Zuid-Amerika
 • blog aangemaakt
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Just call me Walt

  30-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quito, de start van enkele maanden Zuid-Amerika
  Nadat mijn vorige poging om een blog te starten geweldig is verlopen neem ik hier een nieuwe poging voor mijn huidige trip.
  Ik ben afgelopen zondag, 28 okt 212, vertrokken naar Ecuador, Quito, en zal enkele maanden in uid Amerika verblijven. Hoe lamg juist staat nog niet vast. Voorlopig weet ik enkel dat ik deze week in quito blijf, en dan naar een klein dorpje trek waar een Belgische man met een Ecuadoriaanse vrouw een ecologische boerderij heeft uit de grond gestampt. Daar zal ik als vrijwilliger enkele weken meewerken. Van dan af is de reis minder gepland, al is het wel de bedoeling dat ik uiteindelijk in Venezuela beland omdat ik vanuit Caracas zal terugvliegen naar Europa.

  Ik verblijf hier in Quito in een gezellige hostel waar veel rondtrekkende toeristen verblijven. Gisteren hebben we met een paar de lokale markten bezocht in het oude centrum. Vandaag in het grootse park van de stad een beetje rondgedoold. Maar zowel vandaag als gisteren werd het in de namiddag regenachtig zodat ik tijdig weer naar de hostel trok. Vanavond plannen we eens een klein stapje in het nachtleven te zetten, dat is er voor mij onder meer door de aaanpassing aan het tijdsverschil nog niet van gekomen.
  W.

  30-10-2012 om 22:49 geschreven door wouter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blog aangemaakt
  Zo, mijn eerste blogbericht ooit ben ik nu aan het schrijven. Ik start hiermee omdat ik toch nogal eens graag een reis maak, en omdat hierover schrijven ook wel leuk is. Voor anderen maar ook om dit zelf later nog eens te kunnen nalezen. Mijn volgende reis start morgen: 3 weken naar Andalusie om er rond te trekken. Ik heb geen bepaald plan, geen route uitgestippeld. Enkel de eerste 3 overnachting liggen vast, namelijk in Malaga. Van daaruit zien we dan wel.

  2/11/2012 (vanuit Quito):
  goed geblogd daar in Spanje, al zeg ik het zelf!

  12-04-2012 om 00:00 geschreven door wouter  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 29/10-04/11 2012
 • 09/04-15/04 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!