Foto
Inhoud blog
  • School
  • Eerste schooldag 2009-2010
  • 16 augustus '09
  • Wat een vakantie (vervolg)
  • Wat een vakantie!!!
    Foto
    Foto
    Foto
    Wout en Jarne

    21-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prille liefde...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wout en Febe showen de nieuwe pyama-collectie

    Bijlagen:
    Febe & Wout 05:09 - 3.jpg (289.3 KB)   
    Febe & Wout 05:09 - 4.jpg (201.7 KB)   
    Febe & Wout 05:09 - 5.jpg (211.5 KB)   
    Febe & Wout 05:09 - 6.jpg (225.7 KB)   
    Febe & Wout 05:09 -2.jpg (283.7 KB)   
    Febe & Wout 06:09 - 7.jpg (221.7 KB)   

    21-07-2009 om 18:58 geschreven door kersten  


    14-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14 juni '09
    14 juni = zeer mooi weer = BARBECUE >Cool!  En het was niet zomaar een barbecue. Nee, het was een bbq met Tante Griet en Staf, Moeke en Vake, nonkel Jan. Dat was zeer leuk. Het was alweer een tijdje geleden dat we nog eens met tante Griet gespeeld hadden. Eerst mochten de boys met water spuiten, daarna hebben ze samen met tante Griet hun diabolo-kunsten vertoond en toen was het tijd om de beentjes onder tafel te schuiven voor  een saté, kippeworst, ribbetjes enz... Na het eten werd er een podium gevormd rond de trampoline waar onze atleten zich van hun beste kant lieten zien met spectaculaire kunstjes. Blijkbaar heeft zo'n trampoline een aantrekkingskracht op vrouwen want ook tante Griet en mama waagden zich aan een sprongetje...
    Ook nog een speciale vermelding voor nonkel Jan die onder toeziend oog van de hele meute z'n handigheid demonstreerde door Jarne's koersfiets van een nieuw, rood stuurlint te voorzien. Waarvoor dank...
    Tevens ook een dikke duim voor mama en Staf die -met behulp van de handige nonkel en Wout- de nieuwe vaderdagtuinbank in een mum van tijd in mekaar wisten te zetten.
    Een geslaagde dag en jaja, het was alweer een beetje feest....

    Bijlagen:
    100B9480.JPG (956.5 KB)   
    100B9500.JPG (809.9 KB)   
    100B9511.JPG (768.5 KB)   
    100B9570.JPG (814.7 KB)   
    100_9593.JPG (468.8 KB)   

    14-06-2009 om 20:22 geschreven door kersten  


    09-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een druk weekend
    Dit weekend zat weer eivol. Oma is Wout van school komen halen en hij is daar ook blijven logeren. Jarne is rechtstreeks na het laatste belsignaal van de week naar Aarschot gereden voor z'n interclub-wedstrijd. Na de wedstrijd heeft Jarne lekker lang geslapen in de caravan in Aarschot, daarna nog een beetje geravot met z'n bmx-collega's. In de namiddag zijn we dan - na het nemen van een sopje - samen met Wout naar het schoolfeest gewandeld. Het schoolfeest bestond uit een doe-wandeling waar we een zestal proeven moesten afleggen en ondertussen moesten we ook nog speuren naar rode kaartjes die ons later zouden helpen om een vragenlijst op te lossen. De proeven waren niet altijd even makkelijk. Wout had bij de eerste proef al veel last om z'n koe onder controle te houden. Jarne was de snelste van ons allemaal. Bij de tweede proef moesten we d.m.v. een spuit met water pingpongballetjes van flesjes schieten. Ook hebben we nog een kralenketting gemaakt, fruit en oliën geproefd en een koe gemolken. Nadat we alle proeven gedaan hadden, moest Jarne nog een vragenlijst oplossen. Blijkbaar had hij de rode kaartjes goed onthouden want elke vraag werd juist beantwoord. Als beloning werden Wout, Merel en Jarne beloond met een snoepje. Toen werd het springkasteel getest en dan was het tijd om de innerlijke mens te versterken met een lekkere BBQ. Na het eten verraste Jarne vriend en vijand door zich vol overgave aan een volksdansavontuur te wagen. Alle remmen los..... Daarna is tante Kate onze kleine rodeo-cowboy komen halen en zijn Jarne, mama en ik terug naar Aarschot gereden. Zondag was niet zo'n leuke dag omwille van de gietende regen maar we waren toch blij dat er ondanks 'de kleine geiten' toch veel supporters voor Jarne opgedaagd waren.

    Bijlagen:
    j&w 2.JPG (1 MB)   
    j&w.JPG (838.4 KB)   
    koe melken 2.JPG (878.9 KB)   
    koe melken.JPG (1 MB)   
    koe springen 2.JPG (1.6 MB)   
    koe springen.JPG (1.1 MB)   
    volksdans 2.JPG (822.8 KB)   
    volksdans.JPG (1019 KB)   
    vragenlijst.JPG (633 KB)   

    09-06-2009 om 00:00 geschreven door kersten  


    26-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elke dag een beetje feest
    Wat een week! Het was weer bijna elke dag 'feest'. Vorig weekend zijn we van vrijdag tot zondag met de caravan naar de bmx-wedstrijd van Jarne in Keerbergen geweest. Dat was weer leuk: we kregen bezoek van Glenn en nonkel Jan, en tante Griet en Staf waren ook met de sleurhut aanwezig. Jarne heeft het zeer goed gedaan. Op vrijdag is hij gewonnen en zondag is hij zevende geworden na een val in de finale.
    Op maandag is moeke naar huis gekomen. Dus zijn we op bezoek geweest. Het gaat allemaal nog niet zo erg vlot maar het gaat toch de goede richting uit... Jarne had sportdag op maandag. Ze zijn met z'n allen naar 'de Snepkens' geweest.
    Op dinsdag was Wout aan de beurt. Zij hebben hun sportdag gewoon op school gedaan. 's Avonds zat onze vaste klanten aan tafel voor gewone boerenkost.
    's Woensdag zijn nonkel Jan en Jarne gaan fietsen. Samen zijn ze naar de wielerpiste in Hulshout gereden.
    Op donderdag was het wel echt een klein feestje. Samen met tante Griet en Staf, Glenn en z'n papa, nonkel Geert en tante Nien hebben we toen ons eigen wokje moeten maken in kleine pannetjes op tafel. Wout, die toch geen fijnproever is, koos voor zekerheid. Hij opteerde voor macaroni met hesp en kaas.
    Op vrijdag is Jarne gaan trainen. De rest van het team heeft toen frietjes gegeten en daarne nog gesport in het aprilzonnetje. Jarne is bij papa gebleven.
    Op zaterdag en zondag heeft mama een beetje vrijaf gekregen. We zijn 2 keer bij nonkel Geert en tante Nien uitgenodigd geweest. Op zaterdag stond er pasta op het menu, gevolg door een frisse fruitsla. Op zondag lekkere kip...
    Oei, nu lijkt het het alsof we alleen maar gegeten hebben maar dat is niet zo... We hebben heeeeeel veeeeeel gespeeld in de tuin. Het was niet echt spectaculair, het was gewoon kei-leuk...

    26-04-2009 om 18:37 geschreven door kersten  


    13-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12 - 13 april '09
    Zondagmorgen hebben we een beetje geluierd. Broer was bij z'n papa dus had onze kleinste kadee weer het gehele 'aandachtrijk' voor zich alleen. 's Middags hebben we een bezoekje gebracht aan moeke en op de terugweg hebben we broer opgepikt. Om half vier werden we bij oma en opa verwacht. Toen iedereen aanwezig was, was het tijd voor de grote stormloop naar buiten. De klokken waren geweest!!!
    Met z'n zevenen bestormden ze de tuin. De eieren hadden geen schijn van kans!
    Toen alle mandjes gevuld waren, werd er nog geprofiteerd van het stralende lentezonnetje en werden de buikjes gevuld met frikadellen met krieken, of balletjes in tomatensaus.
    Maandagmorgen waren de klokken thuis geweest. In de tuin hadden de klokken- naast de nodige chocolade- ook nog wat speelgoed gedropt. We vonden een diabolo, een cricketspel, wat knutselstuff,...
    Toen we rustig aan tafel onze nieuwe spullen aan 't uitproberen waren, kregen we telefoon van tante Griet. De klokken waren ook bij moeke en vake thuis geweest... Oei, oei, snel daar naartoe!! En weeral waren de klokken gul geweest. Naast chocola inallerlei vormen, vonden we circusspullen, boekjes,enz...
    In de namiddag kwam Sibe aanwaaien. Dat was een aangename verassing. De boys hebben een heel gamma aan sporten afgewerkt maar de topper van de middag was toch 'de pleintjesrace'. Ook Wout en ik (en later ook Glenn) namen deel aan deze bloedstolllende snelheidsrace. Wout had wel de nodige hulp en advies van 'personal coach' Nonkel Jan.
    Mama zorgde voor de catering. Een onderschatte taak want ze had tenslotte toch een twaalftal monden te voeden. Vake maakte voor de eerste keer z'n opwachting in ons knusse familierestaurant en dus was het afwachten hoe deze fijnproever onze manier van koken kon apprecieren.
    Na het eten nog effe buiten hossen en dan was het bad- en bedtijd......

    Bijlagen:
    J - pasen.JPG (835.3 KB)   
    Pleintjeskoers.JPG (1019.3 KB)   
    TG - Circus.JPG (697.4 KB)   
    W - pasen.JPG (1 MB)   

    13-04-2009 om 00:00 geschreven door kersten  


    11-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle dagen feest...
    Op vrijdag zijn Grace en Anna met Wout komen spelen. Ze hebben op de trampoline gesprongen, in het huisje gespeeld, ijsje gegeten... Daarna is Wout nog even bij Anna thuis gaan spelen. Daar hebben ze met stoepkrijt getekend. Rond half 6 is Jarne even thuis geweest. Hij had zich bij papa een beetje pijn gedaan maar door mama's goede zorgen is hij toch nog kunnen gaan trainen. Blijkbaar heeft hij geen last van de wonde op z'n voet gehad want hij heeft de hele training volgemaakt zonder iets te zeggen. Na de training is hij met papa en Merel terug naar huis gereden.
    Thuis zat er al een hele meute te wachten om frietjes te eten. Lekker!!! Toen Wout z'n buikje volgegeten had, sprak hij de magische woorden: 'ik ben moe, ik wil in m'n bedje'. Zo gezegd, zo gedaan... Weer een leuke dag voorbij...
    Op zaterdag hebben mama en Wout er een rustige ochtend van gemaakt. Daarna zijn we met ons drietjes naar verschillende winkels gereden. Toch spijtig dat Jarne er niet bij was... Daarna nog een beetje in de tuin gewerkt en omstreeks half 6 arriveerden de eerste leden van de feestploeg. Glenn en nonkel Jan hebben met Wout in de tuin gespeeld. Wat later kwamen Staf en tante Griet ook aandraven. Die hadden voor onze kleine kabouter een nieuwe zonnebril bij. Vader en zoon Van Herck vonden dit het geschikte moment om 2 prachtige zonnebrillen uit hun rijkelijke collectie te halen. De drang om het niveau van een 3-jarige te evenaren zal altijd groot zijn....
    Toen gezellig met z'n allen aan tafel geschoven om samen een 'gourmetje' te doen. Wanneer Wout z'n ijsje slaapdronken had opgegeten, was het voor hem weer de hoogste tijd om z'n bedje op te zoeken. Alweer een leuke dag voorbij....
    Morgen is het pasen en in de namiddag komt onze grote broer naar huis. Joepie!

    Bijlagen:
    100_8989.JPG (1.2 MB)   
    100_8994.JPG (723.5 KB)   
    100_8995.JPG (916.6 KB)   
    100_8996.JPG (942.5 KB)   
    Zware Jongens #1.JPG (1.2 MB)   
    Zware Jongens #2.JPG (1.1 MB)   
    Zware Jongens #3.JPG (461.4 KB)   

    11-04-2009 om 00:00 geschreven door kersten  


    08-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TG is thuis!!!
    Alhoewel Wout nog een 'beetje' ziek is, is het toch een heel leuke avond geworden. Tante Griet was op bezoek. Samen met Glenn, Staf, Jan en tante Griet hebben we lekkere kroketjes gegeten. We zijn allemaal superblij dat tante Griet uit het ziekenhuis is. Het wonderbaarlijkste nieuws kwam van de afwasbak: Glenn en nonkel Jan hebben de vaat gedaan. Bewijsmateriaal in bijlage. Nu moeten we alleen nog proberen om van dit mirakuleuze gebeuren een traditie te maken. Morgen kunnen ze alvast voor de tweede dag op rij hun grenzen verleggen... Morgen scampi's!!

    Bijlagen:
    Jan & Glenn 2.JPG (433.8 KB)   
    Jan & Glenn.JPG (433.8 KB)   
    Tante Griet - Staf - Wout.JPG (643.3 KB)   

    08-04-2009 om 20:42 geschreven door kersten  


    07-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.07/04/09
    Het is maar stil hier in huis...
    Jarne is bij z'n papa, Wout is bij oma en opa, en mama blijft bij tante Griet slapen.
    Jarne heeft weer goed getraind vandaag, hun groep is klein maar dat is best oké. Zo moet de aandacht van de trainer minder verdeeld worden...
    Toen ik naar de training vertrok was Wout nog heeeeel moe, hij was een hele grote uil aan 't vangen bij oma en opa op de zetel. Toen ik na de training nog eens een kijkje ging nemen bij ons ziek dutske bleek hij vinnig, grappig en gevat te zijn zoals weleer. De kleine knuffelbeer was herrezen!!!
    Morgen is het een belangrijke dag!
    Morgen mag tante Griet naar huis komen!! Jippie!
    Als moeke het ziekenhuis nu ook nog mag verlaten, zal het een stuk leuker zijn. Tot binnenkort...

    07-04-2009 om 00:00 geschreven door kersten  


    06-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.06/04/09
    Vandaag is Jarne meegereden met de vrachtwagen. Dat was weer leuk. 't Was alweer een tijdje geleden...
    Wout is met mama naar de markt geweest, daar hebben ze voor moeke wat inkopen gedaan en die zijn ze dan maar meteen gaan afleveren in Herentals. Na de middag zijn ze dan naar Leuven gereden om eens effe binnen te wippen bij tante Griet. Mama is nog daar gebleven en Wout is met oma en opa-die ook op bezoek waren-naar huis gekomen. Dan hebben we-the boys- nog geravot, is het buurmeisje nog effe komen spelen, een hapje gegeten en dan was mama ook thuis... En toen -vanuit het niets- is Wout een beetje ziek geworden. Na een beetje Unifen en een karrevracht aan aandacht begon ons dutske zich toch weer beter te voelen...
    Hopelijk is iedereen morgen weer 100% in orde en kunnen we er weer volle gas tegenaan. Slaapwel....

    Bijlagen:
    100_8982.JPG (683.2 KB)   
    100_8983.JPG (330.1 KB)   
    100_8984.JPG (948.5 KB)   
    100_8985.JPG (1.1 MB)   

    06-04-2009 om 21:53 geschreven door kersten  


    05-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05/04/09: deel 2
    We zijn net terug van een bezoekje aan Tante Griet. Ze stond al te wachten toen we van de parking kwamen. 't Is heel leuk dat ze nu van haar kamer kan zonder al die buisjes en zakjes. We hebben met haar mogen meerijden. Staf zal wel moe geweest zijn. 's Middags hebben we samen in de cafetaria gegeten, dan terug naar de kamer en toen was het tijd om te vertrekken. Jarne is naar de chiro gegaan en Wout en mama zijn dan naar moeke naar het ziekenhuis in Herentals gereden... Die zal ook wel blij zijn!!!

    Bijlagen:
    100_8977.JPG (731.5 KB)   
    100_8978.JPG (738.3 KB)   
    100_8979.JPG (785.6 KB)   
    100_8981.JPG (431.1 KB)   

    05-04-2009 om 19:27 geschreven door kersten  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verhaal van de grote mand
    Vanmorgen, even na achten, werden we (Wout, Jarne en ik) opgeschrikt door een luid gebonk op de achterdeur. Alle aanwezigen onder de 10 jaar dachten meteen aan de Paashaas. Toen ik de deur opende zag ik een grote, rijkelijk gevulde mand met een meneertje erachter. Blijkbaar zag de man de verwondering op mijn gezicht: 'Van Kerckhoven', vroeg hij. 'Euh, ja', stamelde ik. Om mama ook van de verrassing te laten genieten, zijn we dan -de mand incluis- in colonne naar boven gestapt. Toen mama het kaartje opende, was het al snel duidelijk wie de afzender van deze gigantische ontbijtmand was. De dader was de eeuwig genereuze tante Griet. Toen we van de eerste emoties bekomen waren, zijn we er maar ingevlogen.
    Smuuuulllen....
    PS- Tante Griet : Die zwarte golf moet niet meer gewassen worden zeker?

    Bijlagen:
    100_8974.JPG (593.3 KB)   
    100_8975.JPG (637.8 KB)   
    100_8976.JPG (570.3 KB)   

    05-04-2009 om 09:31 geschreven door kersten  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.05/04/09
    Gisteren zijn we bij tante Griet op bezoek geweest. Samen met tantie zijn we beneden een ijsje gaan eten, dat was leuk. 't Is altijd wel een beetje feest bij tante Griet.
    Thuis hebben we nog buiten gespeeld en Wout heeft een dutje gedaan op de zetel.
    's Avonds zijn we op bezoek geweest bij moeke in Herentals. Moeke is al goed genezen. We hebben weer ons buikje vol gegeten met chocolade snoepjes, peer, banaan,...
    Toen we thuis waren, hebben we met z'n allen nog gezellig in de zetel gelegen. Wout is als eerste in z'n bedje gelegd en Jarne's oogjes zijn in de zetel dicht gegeaan. Hij heeft het einde van 'Herbie' niet meer gezien... snurk-snurk

    05-04-2009 om 00:00 geschreven door kersten  


    04-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even voorstellen
    Dit is de blog van Jarne en Wout. Via deze weg zal ik jullie op de hoogte houden van de avonturen van onze 2 kornuiten. Veel leesplezier...

    04-04-2009 om 14:55 geschreven door kersten  


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele foto's
    Enkele foto's

    Bijlagen:
    100_8955.JPG (1.1 MB)   
    100_8956.JPG (354.2 KB)   
    100_8957.JPG (525.7 KB)   
    100_8958.JPG (546.4 KB)   
    100_8961.JPG (686.3 KB)   
    100_8962.JPG (589 KB)   

    04-04-2009 om 14:41 geschreven door kersten  




    Archief per week
  • 28/09-04/10 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Klik op de foto! Dit is een link naar Jarne Serneels - BMX.

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs