Inhoud blog
 • Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  world tour
  summer
  01-06-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Bezienswaardigheid nummer 5!
  Ik zou nu graag iets over Japan willen vertellen, wat je daar allemaal kunt bezoeken.
  Ik zal er 3 opsommen en er iets over vertellen.
  1. Het meest bezochte bezienswaardigheid is Tokyo Disneyland in Japan. Je hebt 7 verschillende themagebieden. De locatie van Tokyo Disneyland is in Urayasu. Zeker een aanrader om het eens te bezoeken.  
  2. Een eiland is zeker mooi om ernaar op reis te gaan. Miyajima is een eiland in de Japanse Binnenzee. Dit eiland is gebouwd boven water. Andere bezienswaardigheiden zijn de boeddhistische tempel en heeft 5 verdiepingen. Er leven daar veel tamme herten, die overal rondlopen. Een zeer geschikte reis voor de mensen die van de natuur houden.
  3. De laatste bezienswaardigheid waarover ik jullie meer zal over informeren in Japan is Kinkaku-ji. Kinkaku-ji is genoemd naar een witte slang, is een tempel dat drijft op water en is ťťn van de bekendste toeristische trekpleisters van Japan. De tempel is goedgekeurd door velen, ze vinden het absoluut een aanrader!
   

  01-06-2017 om 00:00 geschreven door YH01  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Als afsluiter vertel ik jullie graag een rustgevend vakantiebestemming!
  Maldives is een heel mooi eiland, waar veel mensen op reis zouden willen gaan.
  Maldives ligt in de Indische Oceaan ten zuidwesten van India. Het eiland is zeer geschikt voor mensen die graag aan de zee liggen, ver weg van iedereen. Het is daar rustig, geen kinderen te bekennen, alleen koppels. Je kunt verblijven in een luxe kamer met voldoende benodigdheden. Het is zeker en vast een aanrader! Er is 's nachts een speciale uitzicht vanuit je kamer. De zee geeft 's nachts licht, heel speciaal! Er zijn ook restaurants, bars en er worden ook feestjes gegeven. Je kan je goed uitleven, je moet er zeker naartoe gaan als je je eens wilt amuseren en wilt nadenken.

  01-06-2017 om 00:00 geschreven door YH01  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag ga ik jullie informeren over bestemming nummer 3! Bestemming nummer 3 is Griekenland! Er zij veel mooie bezienswaardigeheden, maar ik zal het hebben over 3 speciale bezienswaardigheden. 1. Meteora, in Centraal Griekenland staan rotsformaties die door winderosie en watererosie een fraai uiterlijk hebben gekregen. Op deze in ThessaliŽ gelegen rotsformaties staan zogenaamde meteora. Dit zijn kloosters die bovenop de rotsen gebouwd zijn. In de loop der tijd zijn verschillende kloosters verloren gegaan. Tegenwoordig zijn er nog zes van deze middeleeuwse kloosters intact, waarvan een deel nog bewoond is door monniken. Dir is bestemd voor mensen die van de natuur houden. 2. Elafonissos, heel erg geschikt voor mensen die van het strand houden. Je kan lekker gaan zonnen, in het water gaan, drinken bestellen. Dat is toch een rustgevende vakantie! 3. Akropolis van Athene, centraal in de Griekse hoofdstad Athene ligt de Akropolis van Athene, een tafelberg die vanuit een groot deel van de stad zichtbaar is. Deze bovenstad is altijd de religieuze kern van Athene geweest. Op de Akropolis staan een aantal historische bouwwerken zoals het Parthenon, de PropyleeŽn, de Tempel van NikŤ en het Erechtheion. Het bijbehorende Akropolismuseum is enkele jaren gelden compleet vernieuwd. Deze bezienswaardigheid is geschikt voor mensen die graag meer weten over de geschiedenis.

  18-05-2017 om 00:00 geschreven door YH01  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-05-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu een ander land voor jullie, ik geef jullie nu info over Spanje wat je daar allemaal kunt gaan bezoeken.
  Voor de jongens die van voetbal houden is "Camp Nou" het meest geschikte plaats om te gaan boezoeken. Camp Nou is een voetbalstadion in Barcelona, het is een thuisstadion van FC Barcelona.
  Iemand die meer van geschiedenis houdt zal ook meer geÔnteresseerd zijn in "Alhambra".
  Iemand die heel erg wilt genieten van zijn reis en graag wilt zonnen is "Ibiza" heel erg geschikt! Ibiza is een eiland in Spanje waar je verschillende dingen kunt beleven, zoals Hippies tegenkomen, je kan ook naar veel verschillende fuiven gaan als je dat graag doet. Voor de natuurliefhebbers is "Parque del Buen Retiro" erg geschikt, er zijn bloemen te vinden, rivieren en nog meer natuurlijke dingen.

  04-05-2017 om 13:41 geschreven door YH01  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ik ga jullie vandaag meer vertellen over ItaliŽ wat je daar eventueel kunt bezoeken.

  De Amalfikust wordt vanwege natuurschoon en cultuurgeschiedenis beschouwd als ťťn van de mooiste kusten ter wereld. Zeker een aanrader voor mensen die graag een mooie avontuur willen beleven.
  De colloseum werd gebouwd in de 1e eeuw, was het grootste amfitheater in het Romeinse Rijk.
  De toren van Pisa is het meest bezochte bezienswaardigheid in ItaliŽ, is bekend door veel mensen en er zijn veel toeristen die er foto's van trekken.
  De San Marcoplein is het centrale plein van de Italiaanse stad VenetiŽ. Aan het plein is er een galerij met winkels en horecagelegenheden.

  Er is in ItaliŽ veel te zien maar deze opsommingen zijn zeker de moeite waard om ernaar toe te gaan!

  27-04-2017 om 00:00 geschreven door YH01  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/worldtoursummer

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  20-04-2017 om 13:26 geschreven door  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 29/05-04/06 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!