Winxclub
Archief per dag
  • 16-09-2007
  • 02-09-2007
  • 01-09-2007
  • 31-08-2007
  • 27-05-2007
  • 19-05-2007
  • 06-05-2007
  • 22-04-2007
  • 14-04-2007
  • 13-04-2007
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    13-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Amulet


    Heeyz (alweer xD)! Als je seizoen 2 gaat bekijken, zal je af en toe een amulet zien in de serie... Maar wat betekent het? Wat doet Bloom ermee? Ik heb hieronder dus een aantal vragen getypt met het antwoord eronder, zodat jullie 'hopelijk' iets meer te weten komen over het amulet van Bloom...

    - Hoe komt Bloom aan het amulet? -
    Ze krijgt het van Avalon, na één van de sessies die ze van hem krijgt om meer van haar verleden te weten te komen... Bloom krijgt het als aandenken aan haar ouders.

    - Wat staat er op het amulet? -
    Op het amulet staan de namen van Blooms ouders en zus en zichzelf geschreven. Er staat dus: Mariam, Oritel, Daphne en Bloom op. In het midden van het amulet staat het symbool van de koninklijke familie van Domino.

    - Wat betekent het amulet? -
    Ik heb geen idee... Ik denk gewoon een aandenken aan haar familie.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (17 Stemmen)
    13-04-2007, 21:03 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Mariam - Oritel


    Heeyz allemaal! In winx club kan je in seizoen 2 heel even Mariam en Oritel, de ouders van Bloom zien! Hieronder staat meer informatie over ze!

    Mariam en Oritel zijn de koning en koningin van Domino, dus ook de ouders van Bloom en Daphne. Ze zijn nu geen koning en koningin meer, wat niet zo raar is want er woont niemand meer in het kasteel van Domino.
    Toen Domino werd aangevallen door de Darkfaces, werde Mariam en Oritel afgezet en verbannen uit Domino. In één van de sessies van Avalon kan Bloom haar ouders even zien, maar kort daarna verandert die sessie in een nachtmerrie, en verandert Bloom in de nieuwe Bloom: 'Dark Bloom'.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (30 Stemmen)
    13-04-2007, 21:02 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Daphne


    Heeyz allemaal! Hieronder heb ik wat meer info geschreven over Daphne de nimf, de zus van Bloom!

    Daphne is een van de belangrijkste 9 nimfen van Magix... Ze staat ook afgebeeld op de tempel van Magix. Ze woont in het Roccaluce-meer.
    Voor haar dood was Daphne ook een fee en Daphne heeft heel veel met winx club te maken. Ze is namelijk de grote zus van Bloom. Zij is dus ook een prinses van Domino, waar ze werd omgebracht door de Darkfaces (de Darkfaces waren de eerste wezens van het kwade. Ze hebben Domino verwoest en vele slachtoffers gemaakt. Ze wouden Bloom's Drakenvlam stelen, maar zij faalden).
    Vlak voor Daphne stierf, heeft ze Blooms leven weten te redden. Omdat er geen kans van leven was voor Bloom, had ze nog vlug een dimensiepoort naar de Aarde gemaakt. Ze heeft Bloom erin gelegd en zo kwam Bloom terecht op Aarde.
    Bloom kwam terecht in een brandend huis, als baby. Door haar drakenvlam kon ze niet geraakt worden door het vuur. Het vuur beschermde haar, omdat het het drakenvuur was. In dat huis heeft Mike, die brandweerman is, haar gered!

    We zien Daphne maar heel even in seizoen 2, spijtig genoeg. We kunnen haar zien in aflevering 9. Heel in het begin van de aflevering droomt Bloom van haar amulet, haar ouders. Je ziet Daphne als kind even, en hoort haar kinderstemmetje. Dan zie je ook Mariam heel even, en een schim van Oritel, haar vader

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (17 Stemmen)
    13-04-2007, 21:01 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Het meer Roccaluce




    Roccaluce is een meer dat in het midden van de Magische Dimensie Magix ligt.In dat meer woont volgens de legende Daphne de nimf.Roccaluce ligt pricies midden Alfea,Red Founten,Wolkentoren en het Zwarte Moddermoeras.Er is een beestje verwarring of de Watermimfen nu in Zwarte Moddermoeras leven of in het meer van Roccaluce,want eigenlijk liggen ze aan de rand van het Zwarte Moddermoeras: ik ga me hier dus niet over uitspreken...

    Het lichtfort


    Roccaluce (Lichtfort) is ingedeeld in 2 delen: het meer en de tempel. Het Lichtfort is dus een tempel dat over het meer Roccaluce hangt, op een tempel in de niet-ruimte (niemand weet precies waar). Deze tempel is bedolfd onder de wolken. De heilige tempel van Roccaluce is alleen toegankelijk voor de dimensionale wezens, met een zeer hoge beschaving. De beschaving van magie, want voor Lichtfort te bereiken moet je door heel veel dimensies reizen. De tempel is heel erg groot!  In het middelpunt van de tempel is de kern van de zuiverheid... Als iemand het spirituele hoogtepunt van z'n ziel bereikt, kan hij/zij zonder hindernissen de tempel binnengaan... Hier leven de oude 'Ridders van Lichtfort' die nu de tempel bewaken. Zij studeren de 'Wu-Gong', een krijgshaftige kunst die strijdlustig een hoog niveau bereikt: immuun voor magie tot een bepaald niveau, ze voelen noch koude, noch hitte.
    In Lichtfort worden ook mensen die een therapie-sessie nodig hebben opgesloten. De trix is daar een goed voorbeeld van, maar zij wisten te ontsnappen. De patiënten worden er tot rust gemaakt en ze proberen hen van kwade gedachten te verlossen.




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
    13-04-2007, 20:59 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Domino


    Domino is de planeet die beschikte over de drakenvlam! 16 jaar geleden zijn de Darkfaces Domino binnengedrongen en hebben de kracht van de bron van de Drakenvlam proberen af te nemen, maar zij faalden. Nu is Bloom, een 16-jarige fee erachter gekomen dat zij de krachtigste fee is aller tijden, dankzij Daphne!
    Nu gaat Bloom op zoek naar haar echte ouders: Mariam, koningin van Domino en Oritel, koning van Domino!
    Natuurlijk zal ze haar aardse ouders nooit vergeten!

    Domino zou nu Blooms koninkrijk zijn, tot dat de darkfaces Domino verwoestten en de Vlam van de Draak voor eeuwig doofden.
    Zestien jaar later, komt een tienermeisje hiernaartoe, ze is er net achtergekomen dat ze een prinses is: haar naam is Bloom
    Daphne de nimf geeft haar een kroon, die ze al eerder had gezien op de bodem van het meer, waar Daphne de nimf woont.
    Maar hiermee heeft Bloom haar krachten nog niet terug.
    Ze komt wel alles te weten over haar verleden, bijvoorbeeld dat ze altijd al voorbestemd is om de drakenvlam te beschermen, zij is de krachtigste fee aller tijden.

    Ook komt ze erachter dat Daphne de nimf, haar leven heeft opgeofferd om Bloom te kunnen redden.
    Wat ze ook nog te weten komt is dat haar echte ouders nog leven.
    Ze belooft aan Daphne dat ze met de Trix gaat afhandelen en daarna direct hun ouders gaat zoeken!
    Domino is nu natuurlijk niet meer zo betoverend, want het is jarenlang onder het ijs bedolven. Maar vroeger was het een prachtig paleis, waar iedereen in vreugde leefde.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (15 Stemmen)
    13-04-2007, 20:51 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Drakenvlam


    Heeyz allemaal! Hieronder kan je wat meer lezen over de drakenvlam!

    In het begin was er niets, tot er een vurig licht tevoorschijn kwam, dat was de draak. Met zijn vurige adem schiep hij een veelvoud van werelden en scheen hij licht over de verschillende werelden. Op een bepaald moment werd de draak moe en besloot uit te gaan rusten op een planeet, Domino genoemd. Op die planeet woonde de koninklijke familie van Domino, die in bezit waren van de krachtigste kracht van het heelal: de drakenvlam... Een tijdje nadat de tweede prinses geboren was, verschenen de eerste drie oerheksen (de darkfaces), de eerste wezens van het kwaad en zij probeerden de bron van het licht te stelen, maar zij faalden. Het is hun wel gelukt Domino te verwoesten. Voor dat ze Daphne, de oudste prinses te pakken kregen, wist Daphne het prinsesje te redden, ze moest haar ver weg van haar geboorteplaats brengen, naar een ander planeet, de Aarde. Daar zou ze veilig kunnen opgroeien...

    16 jaar later, is een nieuwe generatie heksen de strijd opnieuw begonnen, Icy, Darcy en Stormy. De prinses, heet Bloom en heeft ontdekt dat ze een elfje is en gaat naar het magische Alfea... Bloom ontwikkeld al snel grootse krachten, waarvan de Trix eerst denken dat het toeval is, maar later komen ze erachter dat Bloom de hoeder van de Drakenvlam is. De kwaadwillige heksen willen kost wat kost verderzetten waar hun voorouders mee gestopt zijn, de Drakenvlam in hun bezit hebben. Het lukt hun dan ook. Met de kracht roepen zij het leger der Duisternis op en vernielen ze de Magische dimensie. Dankzij de hulp van Daphne, kan Bloom haar krachten terugwinnen en zo iedereen verlossen van het kwade...










    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (27 Stemmen)
    13-04-2007, 20:48 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Liefde

    Heeyz allemaal! Hieronder kan je wat meer informatie zien/lezen over de liefde in winx club!


    Bloom en sky hebben elkaar voor het eerst gezien in de eerste aflevering: een onverwachte gebeurtenis! Daarna dansen ze nog eens op het welkomsbal van Alfea en Red fountain, waar ze elkaar echt leren kennen... Bloom en sky zijn sinds toen op mekaar verliefd, alleen durfden ze het niet zeggen. Het wordt pas echt superduidelijk dat ze verliefd zijn in de allerlaatste aflevering van seizoen 1!

    heliaflora1copy2vr.jpg

    Flora en Helia zijn een perfect koppel. Flora is evenals Helia erg romantisch... Ipv liefdesbrieven te sturen, geeft Helia haar een tekening met haar gezicht erop getekend. Flora vliegt een keer naar zijn kamer en laat voor zijn raam een mooie plant groeien. Flora wil Helia ook een brief geven, maar daar was ze te verlegen voor toen ze hem tegenkwam in het bos. Ze denkt de hele tijd aan hem!


    Stella kende brandon al langer dan de andere winx, en ze vond hem toen al knap. Alleen vond ze het niet geweldig van hem, dat hij zei dat hij een prins was, terwijl hij een gewone schildknaap was... Uiteindelijk vergeeft ze het hem, en zijn ze terug gelukkig samen, net als in het begin. Maar in seizoen 2 krijgen ze af en toe ruzie, maar net zoals in seizoen 1 komt het uiteindelijk weer goed!


    Musa en riven zijn wel het raarste koppeltje in winx club (vind ik zelf)... Omdat riven eerst helemaal niets van de winx en musa moet hebben... Maar daarna verkiest hij musa toch boven darcy, die hem in haar macht hield!


    Tecna en timmy passen supergoed bij elkaar... Ze houden alletwee namelijk van: technologie! Ze zijn dan ook de enige... Timmy wil eerst zijn gevoelens voor tecna niet echt laten zien, maar in de laatste aflevering maakt hij het wat duidelijker, vind ik! 


    Musa en Jared hebben eigenlijk niet echt iets met mekaar gehad, maar Jared was hopeloos verliefd op Musa. Hij had zelfs een hele muur in zijn kamer met allemaal foto's van Musa. Omdat hij een werkstuk over de simulator moest schrijven, maakte hij een afspraakje met Musa. Na het afspraakje vraagt Jared voor een date, maar dan vertelt Musa dat ze niet meer als vrienden wilt zijn. Jared zegt dat hij het oké vindt, kust haar (zie foto) en gaat dan weg.


    Bloom en Avalon zijn niet echt een koppel... Ook al geeft het ons soms wel dat gevoel! Bloom en Avalon waren in seizoen 2 heel erg veel bij mekaar, en de winx denken dat hij een soort 'duivel' is. Ook Sky vertrouwt hij niet. Hij denkt dat Avalon samen is met Bloom, en kan hem dus niet uitstaan!

    In een van de eerste aflevering (de 9de geloof ik), betoverd darcy riven, zodat hij hen kan helpen de drakenvlam in hun handen te krijgen. Alleen beseft hij dat niet... Riven wordt dus gebruikt door de trix, maar toch wil darcy niet dat hij icy's slaafje wordt... want ze is toch echt op hem verliefd geweest!


    Over Diaspro en Sky is ook niet echt veel bekend... Alles wat we weten is dat diaspro ontzettend verliefd is op sky, maar sky niet op haar! Hij maakt het dan ook uit, omdat hij niet wil trouwen met haar. Maar wel met Bloom... Maar dat maakt diaspro ontzettend kwaad


    Mike en vanessa zijn de ouders van bloom. Ze houden ontzettend veel van elkaar, maar natuurlijk ook van bloom! Het zijn alletwee heel erg lieve mensen, die op aarde wonen, en dus geen feeën zijn!


    Dit zijn stella's ouders en hun liefde is niet meer zo sterk, nog meer; ze zijn zelfs uit elkaar! Ook zijn ze erg rijk, en kijken meer naar hun rijkdom als naar hun dochter: Stella. Ze kijken alleen naar haar als ze met slechte punten thuiskomt! 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (70 Stemmen)
    13-04-2007, 20:44 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Afleveringen

    Heeyz allemaal! Hieronder staan de afleveringen van seizoen 1, 2 en 3 van de serie winx club opgeschreven, gegroepeerd volgens seizoen!

       seizoen 1:

    01. Een onverwachte gebeurtenis
    02. Welkom in Magix
    03. Alfea School voor Feeen
    04. Het Zwarte Modder Moeras
    05. Afspraakje met een ramp
    06. Missie in Wolkentoren
    07. Vrienden in Nood
    08. Een verbroken Vriendschap
    09. Verraden!
    10. Bloom Beproeft
    11.  Het Monster en de Wilg
    12. Miss Magix
    13. Een groot geheim komt uit
    14. Blooms Grote Geheim
    15. Eer boven alles
    16. IJselijke Dromen
    17. Geheimen met Geheimen
    18. De Bron van de Drakenvlam
    19. De Val van Magix
    20. Missie naar Domino
    21. De Kroon uit Dromen
    22. Wolkentoren Bestormen
    23. Krachttoer
    24. Het Beleg van de Heksen
    25. De Laatste Uitdaging
    26. De Val van de Heksen

    seizoen 2:

    01. De schaduw feniks
    02. Weer die oude Trix
    03. Reddingsmissie
    04. Prinses Amentia
    05. Magisch hechten
    06. Onwillige Bruidegom
    07. De meesterieuze Steen
    08. Feestverstoorder
    09. Professor Avalon's geheim
    10. De kamer van de Codex
    11.  Race tegen de Klok
    12. Win-x samen!
    13. De onzichtbare elven
    14. Gevecht op planeet Eraklyon
    15. The show must go on
    16. Hallowinx
    17. Verband met de heksen
    18. In het hart van Wolkentoren
    19. In de schaduw van de feniks
    20. Het Elfendorp
    21. Charmix Energie
    22. Gevaar in de Wildelanden
    23. Tijd voor de waarheid
    24. Darkars gevangene
    25. Oog in oog met de vijand
    26. De feniks onthuld


    seizoen 3        (enkel in Engels)

    01. Princess Ball
    02. Beauty is a Beast
    03. Pretty Pretty Princess
    04. Mirror of Truth
    05. Mission to Tides
    06. Mermaid Queen
    07. Royal Behavior


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (24 Stemmen)
    13-04-2007, 20:28 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Charmix en Gloomix

    Heeyz allemaal! Hieronder vind je meer informatie over de charmix en de gloomix!

    In seizoen 2 zijn de trix het beu in roccaluce. Lord darkar bevrijdt de trix, zodat ze hem kunnen helpen om hun vorige droom, samen met Lord Darkar waar te maken...
    Echter in het voordeel van Darkar! Maar er is één grote hindernis: de winx... Daarom krijgen de trix sierraden - Gloomix genoemd. Icy krijgt een blauw halssnoer, Darcy een paarse armband evenals Stormy, maar dan een roze... De sierraden maken de trix sterker zodat de winx hen nooit meer zouden kunnen verslaan.
    Het is een echte ramp dat de winx de trix niet meer kunnen verslaan... De elfen besluiten daarom om hun fee een eigen charmix te geven. Dat is een broche en een handtasje/riem met zakje waar ze sterker van worden. Ze kunnen de charmix enkel gebruiken als ze iets goed hebben gedaan, ervoor. De charmix maakt hun sterker, en zo kunnen ze de trix toch nog verslaan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (14 Stemmen)
    13-04-2007, 20:26 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Elfen

    Heeyz allemaal! Hieronder vind je wat meer informatie over de elfen...

    In seizoen 2 krijgen de 6 winx elk een eigen hechtelfje. Als je niet zou weten wat een hechtelfje is, dat is een elfje waar je een heel erg goede band mee hebt. Het is zo'n beetje als liefde op het eerste gezich. Hoe komen de winx nu aan zo'n elfje? Layla heeft gezien toen de elfen op de vlucht moesten voor Lord Darkar. Ze vindt samen met Sky, Bloom en Stella de elfen terug. De elfen gaan voor eigen veiligheid mee terug naar Alfea, maar ze willen daar blijven, omdat ze ondertussen zo'n goede band hebben met de winx! De elfen woonden normaal gezien in een dorpje verscholen in het bos Selvafosca. In het centrum van dat dorpje staat een soort van bloem. Deze heet de bron van het Leven. De bloem houdt de elfen in leven, en uit die bloem worden er nieuwe elfen geboren...

    Hopelijk weten jullie nu wat meer over de elfen in winx club!
    Voor elfen met hun beschrijving te zien, ga je naar de pagina's elfen en andere elfen...

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (20 Stemmen)
    13-04-2007, 20:26 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Layla en Helia

    Heeyz allemaal! Hieronder zie je de biografies van 2 nieuwe personages uit winx club. Eén nieuwe winx (Layla) en één nieuwe specialist (Helia)...

    Layla :

    Naam: Layla
    Leeftijd: 17
    Verjaardag: 15 juni
    Woonplaats: Andros (Mark of the Dream)
    Prinses: prinses van Andros
    Sterrenbeeld: tweelingen
    Kracht: vloeistoffen (Morfix)
    Hobby's: dansen, turnen, muurklimmen, ...
    Lievelingssport: dansen
    Beste vriend(in): Anne
    Vriendje: geen
    Lievelingskleur: groen
    Leerlinge: Alfea
    Elf: Piff, elf van de zoete slaap
    Kamergenote: Francis
    Andere: /

    Helia:

    Naam: Helia
    Leeftijd: 18
    Verjaardag: 2 september
    Woonplaats: onbekend
    Prins: nee
    Sterrenbeeld: maagd
    Hobby's: tekenen, schilderen, dichten
    Beste vriend(in): Flora
    Vriendin: Flora
    Lievelingskleur: paars
    Leerling: Red Fountain
    Kamergenoten: niet bekend
    Andere: hij is kleinzoon van Saladin


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (33 Stemmen)
    13-04-2007, 20:24 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Seizoen 2

    Heeyz allemaal! Winx club heeft 2 seizoenen. Hier zie je vanalles over seizoen 2!

    Verhaal

    Seizoen 2 begint heel mysterieus. We zien een meisje, die later Layla blijkt te heten, op een rots klimmen en dan komt ze bij de elfen aan. Ze probeert ze te bevrijden, en dat lukt ook. Layla neemt de elfen mee en vlucht met ze weg. Maar dan wordt ze aangevallen door monsters, en later door Lord Darkar zelf. Darkar houdt de elfen voor zichzelf en gooit Layla van de rotsen af. Later op de dag, na het welkomsfeest in Alfea, zien de winx ineens een meisje: Layla. Ze komt aangewandeld en valt dan neer. Ze wordt goed verzorgd en later doet ze haar verhaal over Lord Darkar, de schaduwmonsters en de elfen. De winx besluiten haar te helpen. 25 afleveringen lang gaan ze met Lord Darkar in de strijd, maar Lord Darkar speelt het spel vals. Hij tracht Bloom aan zijn kant te krijgen, wat hem ook lukt. Bloom verandert in Dark Bloom. Wanneer Darkar alle codices die in Magix waren bezit, moet Bloom de krachten ervan vrijkrijgen met haar Drakenvlam, en dan de krachten aan Lord Darkar geven. Spijtig voor hem, maar het lukt hem niet. Sky weet Bloom te vertellen over de goede momenten die ze samen gehad hebben en dat was de sleutel die Bloom terug normaal kreeg. Darkar is woedend. Bovendien komen de Trix in één lichaam samen, want Darkar had na zijn aanwinst 'Dark Bloom' de trix afgezet. Hun werk was allemaal voor niets geweest. Daarom wouden de Trix Darkar aanvallen. Darkar geeft zich gewonnen, nadat zijn kasteel ook nog eens gaat instorten. De winx, specialisten, schoolhoofden en de leerkrachten gaan terug naar Alfea om daar een afscheidsfeest te houden, net zoals in seizoen 1!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (20 Stemmen)
    13-04-2007, 20:18 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Vijanden

    Zoals in de andere seizoenen zijn er weer vijanden. Hieronder staan ze beschreven.

    Trix
    Weeral worden de winx geconfronteerd met de drie heksenzussen, de trix.
    Ze blijken het na 2 seizoenen nog niet opgegeven te hebben om de Magische Dimensie te overwinnen... Zal het ze dit seizoen lukken?

    Baltor
    In seizoen 3 krijgen we te maken met Baltor, de nieuwe vijand. Hij wil net zoals de trix en Lord Darkar de Magische Dimensie overwinnen en heerser worden. Hieronder zie je een foto van hem:
     




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (17 Stemmen)
    13-04-2007, 20:14 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Echantix

    In het vorig seizoen waren de charmix nieuw. In seizoen 3 komen er de enchantix bij.

    De Enchantix is een soort van kracht gelijk de Charmix in seizoen 2. De Enchantix is wel nog krachtiger als de Charmix. Het is het hoogste niveau wat een fee in haar carrière kan bereiken. Zoals je bij de Charmix een tasje en een soort van broche kon hebben (of iets anders uiteraard), krijgen de winx nu een andere haarstijl, specialere kleding en grotere, vaak mooiere, vleugels. Het spreekt voor zich dat als de winx hun Enchantix hebben behaald, ze veel krachtiger zijn. Zonder hun Enchantix bereikt te hebben, kunnen ze geen echte fee worden. In de vleugels van de Enchantix zit feeënstof waarmee ze de black spells (betoveringen van zwarte magie) kunnen ongedaan maken. Hoe kunnen de winx hun Enchantix behalen? Het lijkt nu eenmaal simpeler dan dat het is, maar ze moeten iemand van hun eigen planeet redden.

    Hieronder kan je de foto's zien die al op winxclub.com staan met de winx en hun Enchantix:

     
     
     
     




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (184 Stemmen)
    13-04-2007, 20:13 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Seizoen 3

    Heeyz allemaal! Eindelijk weer eens goed nieuws! Op Nickelodeon kwam sinds (ongeveer) 20 juni een filmpje waarin er gezegd wordt dat de winx op vakantie gaan. Dat is inderdaad waar. We kunnen winx 2 maanden niet meer op tv zien...
    Wat is hier nou het goede nieuws aan? Binnenkort komt er op Nickelodeon een heel nieuw seizoen van winx club: seizoen 3... Dat betekent dat er weer 26 nieuwe, hopelijk ook spannende, avonturen te volgen zijn! Er zijn dan maar liefst 78 afleveringen van winx club te zien!

    Waarschijnlijk telt seizoen 3 27 afleveringen in plaats van 26. Dit betekent dat er nu 79 afleveringen van winx club zullen bestaan! Seizoen 3 wordt in maart verwacht op de tv. Ook zal seizoen 3 uitgebracht worden op dvd. Op 26 april zullen deel 15 en 16 verschijnen.


    Roddels:

    Jullie hebben waarschijnlijk ook al heel wat roddels over seizoen 3 gehoord... Hieronder overloop ik er enkele even...

    1. Nieuwe heks: Muraflosa
    Ik vraag me af hoe ze er op komen... Dat zijn gewoon de 2 namen Musa en Flora door elkaar gegooid...

    2. Een of twee nieuwe feeen
    Dit kan wel waar zijn... Sommigen zeggen dat ze Selma, Cindy, of nog anders zullen heten maar hier spreek ik me niet over uit... Het is best wel mogelijk maar volgens mij kan niemand (behalve Rainbow zelf) de namen al weten...

    3. Nieuwe specialist: Leo(na)rd
    Ze zeggen dat er een nieuwe specialist komt: Leord of Leonard. Weer hetzelfde als hierboven wat de naam betreft... Leord of Leonard zou dan het nieuwe vriendje zijn van Layla.

    4. Super X-am
    Dit is een nieuwe soort 'charmix'. Ik geloof er niet echt in want weer die naam speelt me parten...

    5. Grootste vijand: Dark Mares
    Dit kan bij mijn weten al helemaal niet kloppen! Waarom niet? In seizoen 2 is er al een Dark geweest: Lord Darkar. Ze zouden gewoon hun eigen nadoen als ze weer een Dark ... gingen maken!


    --------------------------
    Dit waren de voornaamste... Hieronder kan je nog andere (zonder bespreking) lezen:

    * Nieuwe heksen: Stary, Dalarmy en Normy
    * Bloom en prins Sky trouwen
    * Bloom en Sky bouwen Domino terug op
    * Domino wordt terug bewoond
    * Stella verdwijnt een tijdje uit de serie
    * Stella wordt koningin van Solaria
    * Brandon trouwt met Stella
    * Muraflosa behoort tot de trix
    * Darcy sterft
    * Heksen en specialisten krijgen elfen


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (41 Stemmen)
    13-04-2007, 20:11 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Diertjes


    Heeyz allemaal! Hieronder kan je beschrijvingen vinden van 3 dieren die voorkomen in winx club! Veel leesplezier!

    Kiko
    Kiko is Blooms konijntje. Bloom heeft hem al van toen ze ongeveer 12 (dat gok ik...) jaar was! In ieder geval toen ze nog jong was. Kiko wilt overal naar toe gaan, samen met Bloom. Hij gaat zelfs mee in de simulatortest die Bloom moest afleggen in seizoen 1 (Bloom beproefd). Bloom heeft dankzij Kiko, Stella leren kennen? Hoezo? Kiko was 'weggelopen' en toen uit schrik naar Bloom gelopen. Bloom had hem gevolgd en daar ontmoette ze Stella, maar ook Knut... Ook is Kiko een van de weinige dieren van de Aarde die voorbij de Magische Muur in Magix kan. Waarom? Omdat Kiko namelijk ook een soort elfje is. Hij kan namelijk vliegen met zijn lange oren... Kijk maar in aflevering 26 van seizoen 2! Daar kan je hem zien vliegen.

    Pepe
    Pepe is het eendje van Icy. Je zult vast denken; Icy, die van niemand ooit zal houden, die zo'n klein lief eendje heeft? Nou jah, het was niet echt een idee van Icy... Maar de winx hebben haar Pepe gegeven als klein 'cadeautje' (Alfea school voor feeën). Icy vindt hem dan ook helemaal niet leuk. Ze heeft een hekel aan hem, zeker ook omdat Pepe denkt dat Icy zijn moeder is. Pepe's beste vriendje is Kiko (dat zie je in de laatste afleveringen van seizoen 1) maar kiest uiteindelijk toch weer voor Icy. In seizoen 2 kunnen we Pepe, spijtig genoeg, niet meer zien...

    Lady
    Lady is de hond van de specialisten. We zien haar spijtig genoeg maar een paar keer. O.a. in de aflevering Afspraakje met een Ramp, als de winx naar Red Fountain gaan om te informeren waar Stella zou kunnen zijn. Lady vindt Sky het liefst. Ze luistert alleen nog maar naar hem, omdat Sky veel met haar gaat wandelen en veel met haar speelt

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (25 Stemmen)
    13-04-2007, 20:08 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Kamers

    Heeyz allemaal! Hieronder staan de kamers van de winx, met de bedjes van de elfen erbij...


    Dit is Bloom’s kamer. Zoals je ziet, is deze kamer het meest gewoon van de zes kamers... Je ziet duidelijk dat Bloom van de aarde komt...
    Het bedje van Lockette heeft aan weerszijde de afbeelding van een vlinder! En de deur zijn 2 blaadjes die samen een vlinder vormen! 



    Dit is Flora’s kamer. Je kan haar kamer wel duidelijk herkennen, met die boom erin... In tegenstelling tot Bloom is Flora heel ordelijk...
    Chatta's bedje is een soort hemelbed, met op de top een hartje met vleugeltjes... Heel schattig dus!


    Dit is Stella haar kamer. Stella heeft als enige van de winx een eigen kamer, die ze heel erg netjes houdt... Behalve als ze een feest houdt is alles één grote rommel...
    Amore's bedje staat aan de rand van Stella's bed, tussen de kaarsen, best gezellig. Amore heeft net gelijk Stella een hemelbed, maar in het groen. Ook met roosjes eraan.


    Dit is Musa’s kamer. Je ziet wel dat het haar kamer is, want er staan twee grote boxen naast haar bed, er hangen twee trommels aan de muur en er staan ook cd-
    spelers in haar kamer...
    Tune haar bedje is een soort hemelbed, alleen heel ouderwets, evenals de kleuren... Maar het is wel schattig, niet?


    Dit is Tecna haar kamer. Je ziet duidelijk dat het haar kamer is, want bijna alles wat er staat heeft te maken met technologie... Kortom: haar kamer is één en al technologische ruimte...
    Het bedje van Digit ziet er een beetje... raar uit. Het lijkt wel op een soort ruimteschip...


    Dit is Layla's kamer. Haar kamer is eigenlijk heel normaal vind ik, niets speciaal te zien... Haar kamer is heel eenvoudig, en er staat een groen kastje langs haar bed. (nieuw plaatje komt binnenkort)
    Piff's bedje is echt ontworpen voor baby'tjes... Dat zie je zo, maar het blijft schattig!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
    13-04-2007, 20:06 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Special

    Layla:

    Hallo daar! Mijn naam is Layla en ik ga je nu wat meer over mijzelf vertellen.

    Mijn naam is Layla. Ik kom van de planeet Andros, en ben er - net zoals nog anderen van de winx club - de prinses. Ik haatte het om een prinses te zijn, al dat mooi praten en elegant lopen is niets voor mij. Geef mij maar een leuk muziekje en een goede dansvloer en ik ben weg. Ik hou erg fel van sport. Vooral bergbeklimmen en dansen liggen mij erg goed. Ik heb het dansen leren kennen door Anne. Zij heeft de poorten naar de sport bij mij geopend. Als ik dans voel ik me vrij. Ik moet wel toegeven dat ik altijd jaloers geweest ben op Anne. Ze was zo vrij, en ik moest altijd stil zijn en luisteren. Mijn meisjesdroom was altijd een topdanseres van beroep te worden, maar die is niet uitgekomen. Misschien als ik mijn studies in Alfea heb beëindigd, dat ik me daarop ga concentreren... Wie weet, ooit...



    Ik ben sinds dit jaar nieuw in Alfea. Gelukkig hebben de winx mij gezien en hebben ze gezorgd dat ik in Alfea kon blijven. Het is dus eigenlijk toeval dat ik in Alfea zit. De winx zijn mijn beste vrienden. Musa vooral, zij is mijn beste vriendin. Het is zij die mij steeds troost of naar me luistert als ik me eenzaam voel. Ook zijn de specialisten heel goede vrienden van ons. Helia is net zoals mij nieuw sinds dit jaar. Ik heb niet, zoals alle andere winx, een vriendje. Ik wacht tot ik de ware tegenkom... Dit jaar heb ik ook de vreselijke Lord Darkar en de Trix-zusjes leren kennen. Zij behoren absoluut niet bij mijn vriendengroep. Zij zijn het tegenovergestelde van de winx club. Ik ben blij dat ik me bij hen kon aansluiten en dat ze mij aanvaarden als elk ander en niet als een nieuweling...



    Nu ga ik het hebben over mijn krachten, mijn magie. Ik heb een tamelijke sterke magie. Deze heet de Morfix. Het is een soort sterke vloeistof, die zich in alle vormen kan voortdoen. Ik geef eerlijk toe dat ik lang heb moeten oefenen eer ik het helemaal onder de knie had. Het lijkt gemakkelijk, maar dat is het zeker niet. De krachten van een fee moet je nooit onderschatten. Ik vind dat mijn krachten erg handig zijn want het kan ook als lijm werken, als iemand niet door een deur mag gaan. Dan doe ik er gewoon wat van de magische Morfix op en die deur krijg je niet meer open. Nudat ik mijn Charmix heb gekregen van Piff, ben ik nog beter geworden in het gebruiken van mijn krachten, net zoals de andere winx.




    Dit is Piff, mijn hechtelfje. Vanaf de eerste keer dat ik Piff heb gezien, was ik meteen aan haar gehecht. Het is zo'n beetje gelijk liefde op het eerste gezicht, maar dan tussen een fee en een elfje. Het is soms wel een beetje lastig dat Piff nog zo klein is, en het elfje van de zoete slaap is, want ze valt iedere keer als ze vliegt in slaap. Ze stort dan als een steen naar beneden. Ik moet dus erg fel op haar passen. Zoals ik al gezegd heb is Piff het elfje van de zoete slaap. Dat betekent dat als iemand een nachtmerrie had, zij die droom in een fijne droom kan veranderen. Van Piff heb ik ook mijn charmix gekregen, waardoor ik sterker ben geworden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (24 Stemmen)
    13-04-2007, 20:02 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Special

    Flora:

    Hallo allemaal. Mijn naam is Flora en ik ga wat meer over mezelf vertellen...

    Ik ben een fee en ga naar school in Alfea. Ik studeer graag en dat is dan ook de reden waarom ik naar deze school gekomen ben. Ik kom uit Linphea, een soort van bloemenplaneet. De liefde voor bloemen en planten heb ik van mijn grootmoeder, zij is ook altijd bezig met haar planten. Verder heb ik nog een nichtje, maar dat is het zowat van neven en nichten. Zelf heb ik zelf één plantensoort ontwikkelt. Ik ben er trots op en verzorg hem dan ook heel goed. Het feit dat ik goed ben in toverdrankjes maken, komt doordat ik nooit opgeef en zeer ijverig ben, wat wel in mijn voordeel is. Sommigen zeggen dat ik een studeerfee ben, wat me niet raakt. Moest dit me vier jaar geleden gezegd zijn, zou ik het me wel aangetrokken hebben. Maar door de winx club voel ik mee veel sterker, sterker als tevoren! Ik ben geboren op 1 maart, de maand waarin de natuur wakker wordt van die koude, trieste winter, en mijn feeënsterrenbeeld is Bosnimf. De meeste feeën zeggen dat ik begripvol, lief, wijs en voorzichtig ben. Ik kan het niet ontkennen maar ik wil gewoon mijn medemens helpen...

    Ik heb in de jaren dat ik in Alfea zit, heel wat nieuwe mensen leren kennen. Daartoe behoren goede en lieve mensen, zoals de Winx en de specialisten, maar ook de slechte karakters: de Trix en Lord Darkar. Ieder zijn eigen karakter, zeg ik dan. De Winx zijn de beste vriendinnen die ik maar kon wensen. Bij hen voel ik me thuis. Ik heb het gevoel, dat als ik bij hen kan zijn, ik de hele wereld aankan. Dat is een onbeschrijfbaar gevoel gewoon. De specialisten zijn anders ook erg leuk om bij te zijn. Ik ken ze nu al vanaf dat ik in Alfea zit, en we zijn er heel goede vrienden mee geworden.





    Mijn kracht is de kracht van de Natuur. Ik hou al sinds mijn geboorte van de natuur en dat is dan ook de reden dat dat mijn kracht is. Op Linphea heeft iedere fee de kracht van de Natuur, ook ik dus. De magie van de bloemen en planten is erg voordelig maar soms is het ook niet zo handig, bijvoorbeeld in de grotten van Lord Darkars Kasteel. Omdat er in die omgeving nergens bloemen en planten zijn, kan ik mijn krachten niet gebruiken daar. Ik heb sinds kort ook mijn eigen Charmix. De Charmix heb ik gekregen van mijn elf, Chatta, waardoor ik sterker ben geworden als ik hem gebruik. Ik kreeg mijn Charmix van Chatta nadat ik de levensboom van het Elfendorp heb weten te genezen, ookal was dat zeer moeilijk voor me.




    Dit is mijn grote liefde: Helia. Ik ken hem nog maar een jaartje, omdat hij nieuw was op Red Fountain. Voor mij was het liefde op het eerste gezicht. Hij past helemaal bij mij. We houden alletwee van kunst en hij heeft hetzelfde karakter als mij. Ik zag hem het eerst bij de opening van de nieuwe Red Fountain. Diezelfde dag - toen ik hem voor het eerst gezien had - stuurde hij me een tekening met daarop mij getekend. Dat was zo romantisch, vond ik. Ik heb die tekening nog altijd in een lade van mijn bureau liggen. Ook heb ik een keer door de hulp van Layla een plant aan het raam van zijn kamer kunnen planten. Hij had mij toen wel gezien, maar ja. Uiteindelijk hebben we toch gekust. Hij is echt mijn beste vriend...




    Ik heb zoals alle andere Winx ook een eigen hechtelfje. Haar naam is Chatta. Het is de elf van de communicatie. Ze kan heel erg lang, supersnel en heel enthousiast achter elkaar blijven babbelen. Soms is het wel vervelend, maar aan haar heb ik ook een grote steun. Als zij er bijvoorbeeld niet geweest was, waren Helia en ik nooit samen geweest. Chatta is me altijd blijven steunen om hem aan te spreken. Dat heb ik uiteindelijk dus ook gedaan. Ik ben heel blij dat ik Chatta ken, en ik hoop ook andersom, hoewel ik daar vrij zeker van ben. Ik ben Chatta's beste vriendin en andersom is dat eigenlijk ook zo, dat komt omdat we aan elkaar gehecht zijn, zoiets als liefde op het eerste gezicht, maar dan met een elfje. Ook als ik een probleem heb of verdrietig ben, voelt en ziet Chatta dat direct. Ze vraagt me uit en ik praat over mijn problemen met haar. Ik ben blij dat ik zo iemand ken die zo geïnteresseerd is in mij...



    Stella:

    Hallo allemaal, mijn naam is Stella en op deze pagina ga ik wat meer over mezelf vertellen...

    Ik ben Stella. Ik ben een jaar ouder als de andere winx, maar dat komt omdat ik mijn eerste schooljaar in Alfea heb moeten overdoen. Ik ben niet enkel een fee, maar ben ook de prinses van Solaria. De reden waarom ik naar Alfea gekomen ben is omwille van mijn ouders. Eigenlijk wou ik helemaal niet naar Alfea gaan maar de koning en koningin van Solaria wouden absoluut dat ik ging studeren, ze stuurden me daarom naar Alfea, de school voor feeën. Mijn kracht is de kracht van de zon en van de maan, hiervoor heb ik mijn toverring. Mijn grote passie is shoppen! Ik ben er zo goed als verslaafd aan, wat te zien is aan mijn kleerkast... De andere winx vinden dat ik me té fel aanstel soms, wat niet echt mijn bedoeling is maar het gebeurt nu eenmaal... De meesten vinden dat ik helemaal niets goed doe, maar ik ben een beetje onhandig, want wat ik doe, bedoel ik goed. Ik ben geboren op 18 augustus, de maand waarin de zon het meeste schijnt, en mijn feeënsterrenbeeld is Meermin.


    Ik zit nu al een tijdje in Alfea, en ik moet eerlijk toegeven dat ik school opgegeven zou hebben, moest ik de winx niet hebben leren kennen. Ze zijn mijn beste vriendinnen en ik heb echt een close gevoel met hen, alsof ik hen alles kan vertellen wat mij dwars ligt of waar ik maar niet over kan zwijgen. Natuurlijk heb ik niet alleen maar de winx leren kennen, maar ook de specialisten zijn goede vrienden van ons. We hebben ook de Trix en Lord Darkar leren kennen, die we met de winx en specialisten en alle andere feeën bestrijden.





    Mijn kracht is de kracht van de zon en van de maan. Ik kan enkel mijn magische krachten gebruiken als ik opgeladen ben door zonlicht te zien en op mijn huid te voelen, als ik lang geen zon gezien heb, dan raak ik helemaal uitgeput en kan ik mijn krachten niet meer gebruiken. De Zwaardring, een ring die ik altijd om mijn vinger heb, maakt mijn krachten nog sterker. Ik ben volgens de meesten een zeer krachtige fee, en onderschat de krachten van de zon en de maan soms, waardoor ik al een keer een lokaal in Wolkentoren perongeluk in brand heb gestoken...





    Zoals ik hierboven reeds zei, heb ik een speciale ring die me extra kracht geeft. Deze ring noemt de toverring of de Zwaardring. Volgens de legende is het Zwaard van Zolaris lang geleden gemaakt - door een onbekende kracht - uit een steen die in het Licht nog altijd stroomt. De Zwaardring is een van de weinige geschenken die het Heilige Vuur heeft voortgebracht. De Zwaardring kan ook 'omgetoverd' worden in een magische scepter, die je op het plaatje hierboven kan zien. Deze ring/scepter is zeer sterk, en hij maakt me dus een sterkere fee. Helaas probeerden de Trix me in mijn tweede jaar in Alfea mijn ring af te pakken, omdat ze dachten dat hierin de Drakenvlam verstopt was, wat niet het geval is.




    Dit is Brandon, mijn grote liefde. Ik ken de specialisten langer dan de andere winx hen kennen. Ik heb wel veel problemen met hem gekend. Hij deed zich voor als prins Sky van Eraklion, waarschijnlijk omdat ik de prinses van Solaria ben. Zijn beste vriend - toen Brandon geheten - was dan zijn schildknaap. Later kwam uit dat het andersom was: prins Sky was in werkelijkheid de schildknaap, en Brandon was de échte prins Sky. Ik was woedend, ik wou hem niet meer zien. Lange tijd sprak ik hem niet meer, maar na een tijd heb ik het hem vergeven, en nu zijn we terug het goede koppel zoals we ervoor waren.




    Alle winx hebben nu een hechtelfje, ik dus ook. Mijn hechtelfje heet Amore, je kan haar zien op de foto hiernaast. Het is een elfje van de liefde. Ze is niet alleen het elfje van de liefde maar ook van de romantiek, en van de dromen. Ze kan er niet tegen om naar een ongelukkig iemand - die zit te treuren om zijn/haar liefde - te moeten kijken. Liefst wil Amore dan hem of haar helpen. Toen ik Amore voor de eerste keer zag, klikte het direct tussen ons. Het was net als liefde op het eerste gezicht, maar dan tussen een fee en een elf. Amore en ik zijn echt heel goede vriendinnen, ik kan haar alles vertellen en zij vertelt ook al haar problemen, of leuke dingen die ze heeft meegemaakt aan mij. Ik ben blij dat ik Amore ontmoet heb!















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (13 Stemmen)
    13-04-2007, 20:01 geschreven door Nienke  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Special

    Bloom

    Hallo daar. Ik ben Bloom en ik ga op deze pagina wat meer over mij vertellen.

    Zoals ik al gezegd had is mijn naam Bloom. Ik kom niet zoals de rest van de feeën van een planeet van de Magische Dimensie, maar ik kom van een stadje op de Aarde. Die stad heet Gardenia. Ik woon er met mijn ouders Mike en Vanessa. Ik heb ook in Gardenia Stella leren kennen, toen ik haar redde van de reus Knut. Zij heeft een geweldige wereld voor me geopend: de Magische Dimensie. Ze nam me mee naar de school Alfea en het is dus ook door haar dat ik de kans heb om een goede fee te worden. Later dat schooljaar ben ik erachter gekomen dat Mike en Vanessa niet mijn echte ouders zijn, maar me gevonden hebben in een brand toen ik een baby was. Ik kom van Domino en ben de hoeder van de Drakenvlam. Mijn ouders - die nu in ballingschap verderleven - heten Mariam en Oritel. Ik hoop ze ooit nog eens in het echt te zien...



    Ik heb in die jaren dat ik op Alfea ben heel erg goede vrienden leren kennen. Om te beginnen is er de winx club - die ik heb opgericht - waarvan die feeën mijn beste vrienden zijn. Toen de winx club nog maar pas opgericht was, waren we met vijf. Ondertussen is er een nieuwe fee bijgekomen. We zijn nu met zes. Van die andere vijf feeën (Flora, Stella, Musa, Tecna en Layla) is Stella mijn beste vriendin. Dat komt waarschijnlijk omdat ik door haar een heel nieuw leven heb kunnen beginnen en een goede fee kan worden hier in Alfea. Ook hebben we een superleuk specialistenteam leren kennen, waar ondertussen ook weer iemand nieuw bij is. Zijn naam is Helia, het vriendje van Flora, maar over het algemeen vertrouwen wij hem niet zo goed... Zij zijn de beste vrienden van onze winx club en dat zal altijd zo blijven.



    Je wist waarschijnlijk al dat ik erg sterke krachten bezit. De sterkste van onze winx club. Mijn kracht is de kracht van het Drakenvuur. Deze kracht heb ik al van bij mijn geboorte want volgens mijn zus Daphne, ben ik altijd voorbestemd geweest om de Drakenvlam te beheren en het kwade te bestrijden met deze krachtige bron. Wat ook een voordeel is van de Drakenvlam zijn kracht, is het feit dat je deze overal kan gebruiken (behalve in Domino) zonder dat je moet letten op klimaat, plantengroei of andere dingen. Je kan hem gewoon altijd gebruiken. Verder heb ik nog in mijn eerste jaar op Alfea zo'n beetje het hele universum gered van de trix. Dat was eigenlijk alles wat er te vertellen valt over mijn krachten.




    Dit ben ik met mijn vriend Sky. Ik heb hem leren kennen in Gardenia, toen hij die grote blauwe trol kwam vangen samen met nog drie andere specialisten. Eigenlijk vond ik hem toen al leuk. Hij is echt een grote steun voor me. We hadden wel een grote ruzie in mijn eerste jaar in Alfea, door het feit dat hij me voorgelogen had. Hij (toen heette hij nog Brandon) zei dat hij een schildknaap was en dat zijn beste vriend - Brandon (toen heette hij Sky) - een prins was. Achteraf bleek dat het juist andersom was. De Brandon die ik kende heette plots Sky en was geen schildknaap maar een prins van Eraklion. Ik was toen zo boos op hem en zo verward van mijn krachten en alles dat ik op staande voet vertrok, terug naar mijn ouders in Gardenia. Nu gaat het gelukkig weer goed tussen ons en ik hoop dat dat zo blijft.



    Ik heb net zoals de andere feeën van de winx een hechtelfje. Mijn elfje haar naam is Lockette. Ik kan Lockette het best omschrijven als verlegen, voorzichtig en vooral behulpzaam. Ze houdt er ook niet van als iemand vals is of iets oneerlijks doet. Lockette is een supergoede vriendin voor mij en ik heb het gevoel alsof ik aan haar alles kan zeggen wat op mijn maag zit. Ik ben kortom blij dat ik een hechtelfje heb, zeker zo een als Lockette!






    Dit is Kiko, mijn konijntje. Ik heb hem gekregen toen ik nog jong was, van mijn ouders Mike en Vanessa in Gardenia. Hoe het komt dat Kiko ook de magische wereld binnen is kunnen komen? Kiko is een soort van tovertroetel. Hij is wel een konijn, maar op het einde van mijn tweede jaar in Alfea heb ik ontdekt dat hij kon vliegen en heb ik hem vleugeltjes getoverd zodat hij ze kan gebruiken wanneer hij wilt.
                             


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (15 Stemmen)
    13-04-2007, 19:57 geschreven door Nienke  
    T -->

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs