13-12-2013 om 19:58 geschreven door Wim Nagels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterstop

Nu de competitie even stil ligt heeft KVK Westhoek ervoor gezorgd dat we enkele oefenwedstrijden kunnen spelen. Hieronder de uurregeling:

mvg

Wim

09-12-2013 om 18:19 geschreven door Wim Nagels

08-12-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag Luingne - KVK
LUINGNE - KVK WESTHOEK 1-7

Voor de laatste wedstrijd, van het eerste deel van de competitie, moesten we op bezoek gaan in Henegouwen bij Luingne. Een ploeg die blijkbaar de laatste weken een beetje het noorden kwijt is, gezien de uitslagen. Vanaf het eerste fluitsignaal nam KVK de wedstrijd in handen. Dit resulteerde onmiddellijk in aan aantal doelkansen maar de thuisdoelman was blijkbaar goed opgewarmd en ranselde een gemaakt doelpunt uit zijn doel. Na 5 minuten was het dan toch raak, Arthur kon zich doorzetten op links en de bal voor doel brengen. Jess kon deze aan de 2de bal mooi en zuiver binnentikken. 1-0. Na dit doelpunt bleef de rood-witte brigade het spel naar zich toetrekken. Toch moesten we nog wachten tot de 29ste minuut alvorens we de score konden verdubbelen. Een hoekschop van Arthur kwam perfect voor doel waar Thibaut de bal in doel kon verwerken. Net voor rust, en opnieuw na een mooie combinatie, werd Thibaut vrijgespeeld en kon alleen op doel af gaan. Op het moment dat Thibaut wou trappen werd hij langs achter aangetrapt door een verdediger van de thuisploeg. Strafschop was het logische gevolg. Arthur zette zich achter de bal en joeg de bal tegen de netten. 0-3 was ook meteen de ruststand.
Na de pauze kregen de supporters hetzelfde spelbeeld te zien. Een oppermachtig KVK tegen een thuisploeg die vol goede wil zat maar weinig of geen gevaar kon brengen. Na 9 minuten in de 2de helft kon Arthur een voorzet van Robin op een onorthodoxe wijze in doel verlengen. 0-4. Nadien verzuimde KVK de aangeboden kansen af te werken om zo nog verder uit te lopen. Dit was maar uitstel, want na het tegendoelpunt, dat gescoord werd uit een onterecht toegekende hoekschop, konden Jess, Michiel en Robin de eindscore op 1-7 brengen.
Een mooie afsluiter voor een eerste seizoenshelft die er best mocht wezen.

Proficiat en veel succes met jullie kerstexamens.