Wat de winterstop betreft zal ik het programma bekend maken in de loop van volgende week.
Wel staat het al vast dat we een oefenwedstrijd spelen tegen en in Sparta Petegem op 21/12.

Wim

25-11-2013 om 21:23 geschreven door Wim Nagels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag Izegem - KVK
IZEGEM - KVK WESTHOEK 4-1

Een wedstrijd om vlug te vergeten. Nochtans begon de wedstrijd veelbelovend voor KVK. We namen het initiatief en hadden zeker het eerste kwartier veldoverwicht. Izegem speelde goed georganiseerd en loerde op de counter. Naarmate de eerste helft vorderde begonnen we wel meer fouten te maken. Vooral in de aanname van de bal en de laatste pas in de zone van de waarheid kwamen we vandaag iets tekort. Er was te weinig diepgang in het spel van de roodwitten. Izegem kwam meer in de wedstrijd en was snel in de omschakeling. Op hun eerste tegenaanval was het meteen raak. 1-0 op dat moment een gevleide voorsprong voor de thuisploeg. 0-1 was ook de ruststand. Nog geen man over boord, immers in de vorige wedstrijden hebben we weerbaarheid getoond en zijn we dikwijls uit een verloren situatie teruggekeerd. Alle spelers gingen vol goede moed de 2de helft tegemoet. De scheidsrechter had nog maar net de wedstrijd opgang gebracht of Maxime mocht zich een 2de maal omdraaien. Dom en onnodig balverlies in het middenveld werd onmiddellijk afgestraft. Dit maakte de opdracht alleen maar moeilijker. Toch gaf KVK de moed niet op en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Na een snelle aanval door het midden kwam de bal bij Robin die kaatste op Thibaut. Deze laatste greep zijn kans en haalde verwoestend uit van net buiten de grote rechthoek. De bal ging mooi in de rechterbovenhoek binnen. Dit gaf KVK nieuwe moed. Lang konden we niet genieten van deze treffer. Izegem, die ook Doornik de eerste nederlaag toediende, bleef de tegenaanval spelen en halverwege de 2de helft konden zij opnieuw een fout ingespeelde pas onderscheppen en de 3-1 binnentikken. Om toch nog aanspraak te kunnen maken op een gelijkspel moest KVK risico's nemen. Een verdediger eruit en een aanvallende middenvelder er bij in . Izegem hield de boel goed gesloten en de frisheid bij de roodwitte bezoekers was bij sommige spelers weg. Hierdoor kregen we naar het einde toe nog het deksel op de neus en werd de eindstand door de thuisploeg vastgelegd op 4-1. Meteen de 2de nederlaag op rij. Hopelijk kunnen we ons herpakken in de 2 volgende wedstrijden tegen Wevelgem en Luingne.
Ondanks deze nederlaag blijven we onze 2de plaats in het klassement behouden.