Arthur (6)

Wim

09-04-2014 om 20:54 geschreven door Wim Nagels

05-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag KVK - Deinze
KVK WESTHOEK - DEINZE 1-1

Vandaag kregen we wederom één van de topploegen uit de reeks op bezoek. Deinze had vorige week nog Koksijde een flink pak voor de broek gegeven door met 12-0 te winnen. Gezien de eerste wedstrijd afgelast werd door het slechte weer, konden we moeilijk inschatten hoe moeilijk de wedstrijd zou worden. Vanaf het eerste fluitsignaal werd het duidelijk dat de oranje-zwarte bezoekers niet gekomen waren om van het zonnetje te genieten. Ze waren tamelijk agressief en zetten snel druk op de speler die de bal bij zich had. Toch ging het spel goed op en neer met kansen aan beide zijden. Thibaut kon zich centraal doorzetten maar een attente bezoekende doelman kon een doelpunt voorkomen. Deinze was vooral gevaarlijk op stilstaande fasen, de ballen werden strak en scherp voor doel gebracht. Gelukkig voor KVK bleef het hierbij en konden we telkens de bal ontzetten. Na 27 minuten mocht Arthur op links een vrije trap nemen. De bal werd goed voor doel gebracht waar Thibaut aan de 2de paal overhoeks in doel plaatste. 1-0 en op basis van het geleverde spel niet echt onverdiend. Deinze liet zich gans de eerste helft vooral opmerken door stevige duels op het randje af. Toch kon KVK aan de druk weerstaan en gaan rusten met een 1-0 voorsprong. We wisten dat de buit nog lang niet binnen was en dat ook de 2de helft op het randje van het ontoelaatbare zou gevoetbald moeten worden. Mooi voetbal was er niet meer te zien. Deinze trok met veel volk naar voor en zocht de lange bal om zoveel mogelijk druk op onze defensie te zetten. Dit gaf ons de mogelijkheid om te counteren wat op sommige momenten goed werd uitgevoerd. Zo hielden we ook de verdediging van Deinze wakker. Toch moesten we ons na 21 minuten in de 2de helft gewonnen geven en de gelijkmaker toestaan. Net zoals veel voorgaande wedstrijden werd een hoekschop ons fataal. De bal werd perfect voor doel gebracht waar een speler van Deinze de bal overhoeks, net onder de deklat, kon binnenkoppen. Wat er nadien nog gebeurde is het schrijven niet waard. De bezoekers werden verder opgejut en KVK moest met de resterende krachten de wedstrijd tot een goed einde brengen. Na het laatste fluitsignaal was vooral KVK tevreden met het ene punt. Bij de bezoekers dachten zij daar anders over. Waarschijnlijk was de bal te zacht of misschien was het wel de scheidsrechter die hen de zege had ontnomen. Eén ding weet ik wel, dat al de spelers van KVK gevochten hebben voor elke morzel voetbalgrond en dat de de uiteindelijke eindscore de juiste weergave was.

Proficiat aan iedereen vooral voor jullie sportief gedrag en inzet.

Wim

05-04-2014 om 20:40 geschreven door Wim Nagels

03-04-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma voor de volgende weken.

Hieronder het programma voor de volgende weken. Zoals je zal zien vallen er een aantal trainingen weg door verschillende omstandigheden.

Donderdag 17/04 Training Ons Tehuis

Maandag 21/04 GEEN TRAINING (paasmaandag)
Woensdag 23/04 Training Ons Tehuis
Donderdag 24/04 Training Ons Tehuis

Zaterdag 26/04 wedstrijd KVK - Gent-Zeehaven

Donderdag 1 mei BBQ U16 (info volgt nog via Chris)

Ook nog te noteren in jullie agenda zaterdag 10 mei. In het kader van het samenwerkingsakkoord heeft Voormezele gevraagd om met onze jeugdploegen tegen hun jeugdploegen te spelen. Deze wedstrijden gaan door op de velden van Voormezele. De bedoeling is dat we aantreden met de Nat U16 en spelen tegen hun gewestelijke U17. Ik reken op ieders aanwezigheid.

Tot zaterdag

Wim

03-04-2014 om 21:13 geschreven door Wim Nagels

De maand maart is geruisloos voorbij gegaan. Lucas is de winnaar geworden van deze maand. Hieronder zie je de voorlopige tussenstand na de training van deze avond. We zijn begonnen aan de laatste maand van het voetbalseizoen.

31-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uurregeling evaluatie-avond Donderdag 10/4

Hieronder de uurregeling voor deze avond. Mocht het zijn dat het niet mogelijk is om op het voorziene uur aanwezig te zijn laat mij dan iets weten. Je mag ook onderling wisselen.

Uurregeling evaluatiegesprekken op donderdag 10/04/2014.

30-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belangrijke info

- De jaarlijkse BBQ van onze U16-ers zal niet doorgaan op 26/04 gezien ook de club dan een BBQ organiseert. Een nieuwe datum zal nog medegedeeld worden.

- De eindevaluaties komen eraan. Op donderdag 10/04 is het zover. Ik zal nog een lijst opmaken zodat iedereen zijn uur kent wanneer hij moet komen.

Wim

30-03-2014 om 19:26 geschreven door Wim Nagels

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijdverslag Harelbekee - KVK
HARELBEKE - KVK WESTHOEK 2-2

Onder een stralende zon werd de 4de ontmoeting tussen beide partijen op gang gefloten. De voorgaande partijen waren steeds goed voor veel spanning. Deze wedstrijd zou niet anders zijn. De eerste helft kreeg de thuisploeg de meeste en beste kansen. KVK kon maar weinig druk zetten op de tegenstander. De duels en de 2de bal waren steeds voor Harelbeke. Het leek wel of teveel spelers last hadden van de warmte. Er werd te loom gevoetbald en we kregen geen voet aan de grond. Gelukkig konden we de rust bereiken met een 0-0 score. De de helft werd er wel beter gevoetbald en konden we meer weerwerk bieden aan de thuisploeg. Toch was het Harelbeke dat de score kon openen door een licht toegekende strafschop. Op dat moment zeker verdiend. Na het doelpunt kwam KVK onder stoom en drong de thuisploeg terug op de eigen helft. Op een mooie aanval op de rechterkant kreeg Robin de bal mooi in de loop gespeeld. Oog in oog met de thuisdoelman wist hij koelbloedig af te werken. 1-1 en opnieuw een wedstrijd. KVK ging door op zijn elan en kreeg de beste mogelijkheden. Met nog 5 minuten te spelen kreeg KVK een hoekschop , na wat geharrewar voor het thuisdoel, trapte Robin de bal hoog in het doel tegen de netten 1-2. De roodwitten leken op weg naar de overwinning. We scoorden nog de 1-3 maar dit doelpunt werd afgekeurd omdat de bal over de achterlijn zou geweest zijn. Dit was wel spijtig want met dit doelpunt was de wedstrijd gespeeld. Nu kreeg de thuisploeg opnieuw moed en trok onverschrokken in de aanval. De 80 minuten waren reeds verstreken toen Martijn met een formidabele reflex de bal over het doel kon verwerken. De daaropvolgende hoekschop werd eerst nog goed weggewerkt maar uit de 2de lijn kon een thuisspeler de bal recupereren en met een volley-trap Martijn verschalken, die de bal nog net met de vingertoppen kon raken maar niet voldoende kon wegduwen. Wederom een doelpunt in de toegevoegde tijd waardoor we puntenverlies leden. Na de wedstrijd konden we toch tevreden zijn met het gelijke spel. Harelbeke was zeker de betere voetballende ploeg, maar KVK heeft opnieuw weerbaarheid getoond. We zetten een mooie reeks neer en met nog 3 wedstrijden te gaan in deze gesplitste competitie kunnen we nu al spreken van een goed seizoen.

Wim

30-03-2014 om 19:21 geschreven door Wim Nagels

26-03-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deklatcompetitie + Wedstrijd zaterdag

Na de training van deze avond, hier de tussenstand van deze maand.