Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen en stand
    Door op de naam van een ploeg te klikken, kun je ook de vorige uitslagen bekijken.

25-09-2011 om 21:57 geschreven door wilfried

Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Zwarte Leeuw - Poppel
    .

25-09-2011 om 21:29 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25/09/2011 zwarte leeuw - Poppel 12 - 3
    Nu de overwinningskreten van onze spelers over de velden van Flandria en omstreken zijn uitgedoofd stond vandaag de volgende opdracht voor onze jongens op de agenda. Geen uitwedstrijd deze keer, maar onze allereerste thuiswedstrijd van het seizoen. De man aan de inkom zal het geweten hebben, want we konden weer rekenen op een massale steun langs de lijn om Poppel puntenloos terug huiswaarts te sturen. Dirk, onze trainer, had zich vooraf voldoende geinformeerd over de sterke punten in het elftal van onze tegenstander zodat we niet voor onaangename verrassingen kwamen te staan. Na Sverre was het deze week de beurt aan Niels om Geoffrey in de kern te vervangen, waarvoor dank!.
    Poppel begon stevig aan de wedstrijd maar onze verdediging hield alle gevaar ver weg van doel. Door de ruimte die onze aanvallers kregen van de bezoekende defensie moesten we niet lang wachten om het eerste doelpunt te noteren.(2 min.) via Jolan (1 -0). Ik had nog maar net mijn notitieboekje in mijn achterzak gestoken of daar ging de bal alweer tegen de netten (6 min). Wederom Jolan was bij de les om een voorzet van op de rechterflank binnen te koppen (2-0). Poppel probeerde tussendoor ook om onze defensie te ontregelen, maar deze vertoonde net als de voorbije weken geen barst. Met verzorgd voetbal en juiste teamspirit konden we de score, in een korte tijd, nog opdrijven tot 5-0 via Thibaut en tweemaal Daan M.. De 6-0 ruststand werd door Jolan enig mooi op het bord getrapt door een heerlijke bal in de winkelhaak.
    Tijdens de rust werden er enkele positiewissels doorgevoerd en werd  door de trainer gevraagd om ales voetballend te blijven opbouwen en te trachten om zoveel mogelijk op balbezit te spelen.
    Met alle goede bedoelingen om dit te verwezelijken moesten we reeds na 1 minuut spelen in de tweede helft doelpunt nummer zeven noteren nadat Simon, net als vorige week, na een aktie het overzicht behield en Daan M . de doelman wist te verschalken (7-0)  Enkele minuten later verkeek Stef, door de laagstaande zon, zich op een afstandschot van de bezoekers en mocht hij na 153 minuten zichzelf een éérste keer omdraaien om een bal uit het net te halen (7-1). Maar onze spelers lieten zich niet van de wijs brengen door deze tegentreffer want met doelpunten van Thibaut en Jolan werd het al snel 9-1. Dankzij een vrije trap kon Poppel terug milderen tot 9-2, maar Thibaut zette al snel de dubbelle cijfers op het bord (10-2). Na een hoekschop kon Poppel hun derde doelpunt scoren (10-3), maar de eindstand van deze doelpuntrijke wedstrijd werd door Thibaut en Jitse op het bord getrapt (12-3)
    Net als de voorbije wedstrijden wederom een prima wedstrijd vanwege onze jongens,er waren bij momenten mooie akties te bewonderen!
    Proficiat jongens met deze overwinning !!

Spelers: Stef, Sebastiaan, Daan M, Matthias, Jolan, Daan S, Niels, Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Remko, Tuur

gekwetst: Geoffrey

Doelpunten: Jolan (4x), Thibaut (4x), Daan M (3x), Jitse

Scheidsrechter: Debie Petrus

verslag: Walter

25-09-2011 om 21:18 geschreven door Walter

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen speeldag 4
    Zwarte leeuw - Poppel     12 - 3
    Wechelderzande - flandria  3 - 0
    Oud Turnhout - Meerle      2 - 15
    Gierle - Oostmalle              3 - 3

vrij: Hoogstraten, Zwaneven en lentezon

Door het gelijkspel van Oostmalle zijn we momenteel de nieuwe nr1 in het klassement!,met zelfs één wedstrijd minder gespeeld dan de nr 2 en 3 .
    We zijn ook de enige ploeg met het maximum van de punten.

25-09-2011 om 19:50 geschreven door Walter

24-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training 23/09/2011
    Aanwezig : Stef, Sebastiaan, Daan S., Matthias, Remko, Jitse, Simon, Daan M., Jolan, Tuur, Thibaut en Lennert.

24-09-2011 om 22:13 geschreven door Walter

Categorie:Training
    23-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westerlo - Lokeren
    Zoals afgesproken gaan we met heel de groep, spelers en familieleden van de A miniemen, op 5 november de wedstrijd Westerlo - Sp. Lokeren bekijken. Personen die nog wensen mee te gaan, inschrijven kan nog t.e.m. aanstaande zondag 25/09.
    Op dit moment zijn er 32 personen ingeschreven. Praktische info volgt later.

23-09-2011 om 12:37 geschreven door Walter

Categorie:Activiteiten
    22-09-2011
    Volgende 11 spelers waren aanwezig op training: Stef, Sebastiaan, Daan M., Matthias, Jolan, Daan S., Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Remko.
    Geoffrey ( barst in pols) en Tuur ( schoolverplichtingen ) waren niet van de partij.

22-09-2011 om 21:55 geschreven door Walter

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25/09/2011 Zwarte leeuw - Poppel
    Op zondag 25/09/2011 spelen we de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Poppel.
    Aanvang wedstrijd : 10.00 uur
    Aanwezig in de kleedkamer: 08.50 uur ( Foto's !!!)

SUPPORTERS OP POST !!!!!!

22-09-2011 om 00:00 geschreven door Walter

20-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vacla
    Op woensdag 28 september spelen we met onze miniemenA een wedstrijd tegen de Vacla uit het gewest Turnhout.
    Aanvang wedstrijd : 18.00 uur
    Aanwezig in de kleedkamer: 17.00 uur

supporters op post!!

20-09-2011 om 21:32 geschreven door Walter

19-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.medisch nieuws Geoffrey
    Geoffrey is vandaag in de voormiddag naar het ziekenhuis geweest om zijn open plaaster te laten vervangen door een vast exemplaar. Zoals het een echte FCB - fan beaamt heeft hij voor een blauwe kleur gekozen. Op woensdag 5 oktober moet hij terug op controle komen, en zal er ook beslist worden of het gipsverband verwijderd mag worden. Wij duimen alvast!

vrij: Gierle

Op dit moment bekleden we de tweede plaats in het klassement!!

19-09-2011 om 00:00 geschreven door Walter

18-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18/09:2011 Flandria - Zwarte Leeuw 0 - 10
    Na hun glansrijke overwinning van de openingswedstrijd te Hoogstraten gingen onze spelers en trainer vandaag opzoek naar de bevestiging van al het goede. Hiervoor maakten we de verplaatsing naar Flandria (Ravels), vroeg opstaan was dus de boodschap! Dirk kon deze wedstrijd een beroep doen op Sverre om de geblesseerde Geoffrey in de kern te vervangen, waarvoor dank!
    De eerste tien minuten van de wedstrijd was geen van beide ploegen in staat om een deftige aanval op te zetten. De beide defensies hielden alle gevaar netjes onder controle tot in de tiende minuut Flandria een eerste verwittiging kreeg, maar het vizier van onze aanvallers moest nog een beetje op punt gesteld worden. Het openingsdoelpunt mochten we in minuut dertien noteren. Simon met de actie, hij behield knap het overzicht en Tuur deed de netten trillen.(0-1) De scheidsrechter had het spel nog maar net terug op gang gefloten of daar stond nummer twee reeds op het bord. Maker van dit doelpunt was Matthias, doordat hij gepast reageerde op één van de vele hoekschoppen.(0-2)
    De kopjes gingen bij Flandria nu allemaal naar beneden. Zo konden onze jongens een voorsprong verder uitdiepen tot een 0-4 ruststand door doelpunten van Tuur en Jolan na voorbereidend werk van Lennert.
    Met Thibaut en Sverre begonnen we met twee verse krachten aan de tweede helft. Thibaut trapte reeds na één minuut met z'n linkervoet notabene, de forfaitcijfers op het bord.(0-5) Dit was het startsein van een dolle tien minuten waarin Daan S, Daan M en Jolan de weg naar de netten vonden. Flandria slaagde er niet in om één deftige aanval in elkaar te knutselen. Onze leeuwkes domineerde gans het spelbeeld van de tweede helft. Bij al dit aanvallend geweld moest er af en toe wel eens op gewezen om bepaalde posities niet te verwaarlozen. Halfweg de tweede helft viel doelpunt nummer negen via Jolan, zodat onze spelers opzoek konden gaan naar de dubbelle cijfers. Na eerst nog een resum aan kansen te hebben gemist slaagde ze in de slotseconden van de match toch in dit kunnen, via Tuur. (0-10)
    Op de eerste tiental minuten na speelden onze jongens een perfecte wedstrijd. De tegenstander liet van zodra het op achterstand kwam de kopjes hangen. Dit is natuurlijk ook een verdienste van onze jongens, al hopen we in de toekomst iets spannender wedstrijden te mogen bekampen. Met een 6 op 6 hebben we onze start in de competitie zeker niet gemist. Met de komst van Poppel gaan we daar in onze eerste thuiswedstrijd trachten een overwinning aan toe te voegen. Supporters op post!!
    Haal mutsen, sjaals en vlaggen maar uit de kast en laat de leeuw maar brullen!!!
    Proficiat jongens!!

Spelers: Stef, Sebastiaan, Daan M, Matthias, Jolan, Daan S, Sverre, Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Remko, Tuur
    Geblesseerd: Geoffrey

Doelpunten: Jolan (3x), Tuur (3x), Matthias, Thibaut, Daan S, Daan M.

Scheidsrechter: Mertens Rudy

Verslag: Walter

18-09-2011 om 14:39 geschreven door Walter

16-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training: 16/09/2011
    aanwezig: Daan M, Matthias, Jolan, Daan S, Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Remko, Tuur

Afwezig: Geoffrey (barst in pols), Stef en Sebastiaan ( beide op zeeklassen)

16-09-2011 om 00:00 geschreven door wilfried

15-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.14/09:training Anderlecht
    Stef heeft gisteren zijn ploegmaten beter leren kennen tijdens een training op het jeugdcomplex van Anderlecht te Neerpede.
    Het eerste uur werd er getraind en nadien werd er nog 45 minuten gevoetbald tegen de U12 van Anderlecht. Deze wedstrijd werd met 4-3 gewonnen door de schoolploeg die op 06 oktober zal afreizen naar Madrid om daar deel te nemen aan de internationale finale.
    De peter van de schoolploeg is Denis Odoi, speler van Anderlecht.

15-09-2011 om 21:03 geschreven door wilfried

Categorie:Spelers
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdcup het Nieuwsblad
    Zwarte Leeuw heeft zich met 4 ploegen ingeschreven voor deelname aan de jeugdcup het Nieuwsblad.
    De U11, U13, U15 en U17 strijden vanaf woensdag 26 oktober voor een plaats in de finale die zal doorgaan op het A-veld van Westerlo.
    Meer info vind je op onderstaande bijlagen. Je kan ook zien welke ploegen er reeds ingeschreven zijn.

Bijlagen:
    Jeugdcup 2012 inschrijvingen.doc (29.5 KB)

15-09-2011 om 20:35 geschreven door wilfried

14-09-2011

Sebastiaan en Stef zijn deze week op zeeklassen, maar Stef had wel de toelating om vandaag te gaan voetballen met de  nationale schoolploeg tegen de U12 van Anderlecht.
    Geoffrey heeft de eerste dagen van zijn revalidatie reeds achter de rug, hij kwam zijn medemaats even groeten.

14-09-2011 om 19:27 geschreven door Walter

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flandria - Zwarte Leeuw

12-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen speeldag 11 september 2011

11-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van Hoogstraten - Zwarte Leeuw
    .

11-09-2011 om 21:28 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11/09/2011 : Hoogstraten - Zwarte leeuw 0-5
    Vandaag stond voor onze jongens de eerste wedstrijd in het kampioenschap 2011-2012 op het programma. We maakten hiervoor de korte verplaatsing naar onze buren uit Hoogstraten. Dirk kon voor deze "derby der Noorderkempen" rekenen op een voltallige spelerskern. Nadat Bart, de trainer van de scholieren, vorige week reeds het goede voorbeeld gegeven had, was Dirk er uiteraard op gebrand om net als zijn leermeester de drie punten mee naar Rijkevorsel te nemen. Hiervoor moesten zijn spelers wel trachten de maat te nemen van Hoogstraten met vier nationale spelers in hun kern!!
    In de beginfase van de wedstrijd was het voor beide ploegen een beetje aftasten van de mogelijkheden. De eerste doelrijpe kans viel er pas na vijf minuten te noteren via Jolan, maar de bal ging net voorlangs. Een tweetal minuten later konden onze vele trouwe supporters wel juichen wanneer na een collectieve aanval  de bal bij Jolan belande en zijn schot overhoeks in doel verdween (0-1). Ondanks het betere veldspel vanwege onze jongens moesten we achteraan toch geconcentreerd blijven spelen om geen doelpunt op de tegenaanval te incasseren. Maar net als in de voorbije wedstrijden stond onze verdediging en doelman op hoog niveau te spelen zodat echte doelkansen voor Hoogstraten achterwege bleven. Enige negatieve noot moesten we een tiental minuten voor het rustsignaal ondergaan wanneer Geoffrey na een duel,slecht met zijn arm op de grond neerkwam en hierdoor een barst in z'n polsgewricht opliep. Ondanks deze opdoffer konden we toch de kleedkamers ingaan met de verdiende voorsprong
    Tijdens de rust waren de jongens aangedaan door de pijn die hun kapitein kreeg te verduren. Dirk vroeg aan hen dan ook om in de tweede helft een extra inspanning te doen voor Geoffrey. Dit gevraagde hadden onze spelers goed begrepen want na één minuut spelen in de tweede helft werd de tussenstand al verdubbeld. Na een knap samenspel over rechts, met Thibaut in een hoofdrol was het lennert die de juiste opening vond in het doelkader (0-2)  Onze spelers bleven de druk aanhouden zodat al snel de 0-3 op het bord verscheen nadat Simon een hoekschop met zijn hoofd in doel wist te verlengen. Met deze geruststellende voorsprong op het bord was de echte druk van de ketel  en konden onze jongens laten zien dat ze kunnen voetballen. Bij één van onze tegenstrever hun schaarse tegenprikken geraakte ook onze doelman Stef  geblesseerd zodat we een beroep moesten doen op de sterk spelende Matthias om hem te vervangen. Dit was voor onze jongens blijkbaar het sein om het tempo nog eens op te drijven. De gevolgen bleven niet lang uit, eerst kopte Sebastiaan een vrije trap tegen de touwen (0-4) en een weinig later verschenen de forfaitcijfers op het bord nadat Thibaut ook zijn doelpuntje wist te maken nadat hij een schitterende voorzet van Jolan wist te verzilveren
    Verdiende overwinning voor onze spelers. Ze hebben als één blok gespeeld met veel variatie in het spel. Gevolg hiervan is dat de doelpunten door vijf verschillende spelers zijn gemaakt. Ook wederom een dikke duim voor onze doelman en zijn verdedigers voor het houden van de nul !
    Proficiat mannen, met deze collectief sterke prestatie !!

Spelers Stef, Sebastiaan, Daan M, Matthias, Jolan, Daan S, Geoffrey, Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Remko, Tuur

Doelpunten: Jolan, Lennert, Simon, Sebastiaan, Thibaut

Scheidsrechter: Turelinckx Jozef

Verslag : Walter

11-09-2011 om 16:15 geschreven door Walter

10-09-2011
    aanwezig: Stef, Sebastiaan, Daan M, Jolan, Daan S, Geoffrey, Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Tuur.

Wij willen ook Wilfried nog bedanken voor het geven van de trainingen deze week!!

10-09-2011 om 08:31 geschreven door Walter

08-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogstraten - Zwarte Leeuw
    Op zondag 11 september spelen we onze eerste wedstrijd van het kampioenschap 2011 -2012 !!

Hoogstraten VV - K.F.C. Zwarte Leeuw
    aanvang wedstrijd : 10.00 uur
    vertrek op de parking van Zw. Leeuw: 08.40 uur

08-09-2011 om 20:17 geschreven door Walter

07-09-2011

Aanwezig: Stef, Sebastiaan, Remko, Matthias, Jitse, Daan M, Daan S, Geoffrey, Tuur, Lennert, Jolan, Thibaut, Simon

07-09-2011 om 20:29 geschreven door Walter

04-09-2011
    aanwezig: Stef, Daan M, Matthias, Jolan, Daan S, Geoffrey, Lennert, Jitse, Simon, Thibaut, Remko, Tuur

Na de training werd er door Dirk een consumptie aangeboden in de kantine.
    MERCI DIRK !!!!

04-09-2011 om 12:52 geschreven door Walter

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen wedstrijden 04/09/2011
    Oostmalle-Meerle   3-3
    Poppel-Zwaneven   1-5
    Flandria-Hoogstraten   4-7
    Witgoor-Wechelderzande   0-5 ff
    Lentezon-Oud Turnhout   0-9

VRIJ: Zwarte Leeuw