Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsschema
         zondag 04/09/2011  training van 09.30 - 11.00

28-08-2011 om 18:58 geschreven door Walter

Categorie:Training
    27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.27/08/2011 Nijlen - Zwarte Leeuw 0-5
    Voor onze laatste opdracht in de voorbereiding op het voetbalseizoen 2011-2012 maakten we de verplaatsing naar Nijlen. Hiervoor konden we geen beroep doen op Jolan, die wegens ziekte verstek moest geven voor deze wedstrijd. De spelers kregen van Dirk de opdracht mee om deze wedstrijd, en al de volgende, aan te vatten onder het motto van de drie W's ( Willen+ Werken = Winnen).
    Onze spelers hadden de opdracht goed begrepen en er volgden al snel enkele doelpogingen maar zonder succes. We ontsnapten dankzij onze doelman Stef ook aan een achterstand, toen hij zich in de vierde minuut het sterkst toonde in een één tegen één situatie. Vanaf dit moment begonnen we met verzorgd voetbal Nijlen te overklassen. Wanneer na slecht uitverdedigen van de thuisdefensie de bal voor de voet van Tuur belande kende deze succes door de bal netjes in de benedenhoek te schieten (0-1) De scheidsrechter had het spel nog maar net terug op gang gefloten of de score werd al verdubbeld. Daan M verstuurde een perfecte lange bal in de loop van Thibaut die de doelman van Nijlen kansloos liet (0-2) . Mede dankzij onze ijzersterke verdedigers, Daan M, Sebastiaan, Jitse, Remko en Matthias, konden onze jongens blijven aanvallen. Na één van de vele hoekschoppen bracht Remko de bal voor doel waar deze keer Lennert allert reageerde en er voor zorgde dat de 0-3 ruststand op het bord verscheen.
    Het spelbeeld van de tweede helft was een verlengstuk van de eerste. Hardwerkende middenvelders (Simon, Tuur,Daan S) zorgden samen met hun medemaats ervoor dat Nijlen niet in de buurt van ons doel geraakte. De beste kans in het begin van de tweede helft was voor Matthias maar zijn afstandschot kende net geen succes. Wanneer even later Geoffrey vanuit z'n sterk spelende defensie aangespeeld werd, en oog in oog verscheen met de doelman, werd hij net buiten het strafschopgebied foutief afgestopt. De daarop volgende vrije trap werd door Geoffrey netjes voorbij de doelman getrapt, zodat gerechtigheid geschiede en de 0-4 tussenstand verscheen. Een paar minuten voor affluiten werd wederom een fout in de defensie van Nijlen afgestraft zodat na een glansprestatie vanwege onze jongens een 0-5 eindstand genoteerd mocht worden.
    Prima wedstrijd van gans de ploeg. Ijzersterke verdediging ,die ervoor zorgden dat de middenvelders onze aanvallers konden bedienen. Wanneer jullie deze mentaliteit blijven etaleren gaan we ongetwijfeld een knap seizoen tegemoet. Volhouden jongens!!, één voor allen, allen voor één!!

Spelers: Stef, Geoffrey, Daan M, Simon, Thibaut, Tuur, Matthias, Daan S, Lennert, Jitse, Remko, Sebastiaan
    afwezig: Jolan (ziek)

doelpunten: Tuur, Thibaut, Lennert, Geoffrey (2x)

scheidsrechter: Berckvens Bart

27-08-2011 om 00:00 geschreven door Walter

Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 26/08/2011
    Aanwezig: Stef, Tuur, Jolan, Matthias, Remko, Sebastiaan, Geoffrey, Daan M, Daan S, Lennert, Simon, Thibaut

Na de training mocht de volledige spelersgroep een welverdiende traktatie in ontvangst nemen vanwege Dirk.
    Bedankt!!!

25-08-2011
    Aanwezig: Stef, Geoffrey, Jolan, Matthias, Remko, Tuur, Sebastiaan, Daan M, Daan S, Simon

25-08-2011 om 18:36 geschreven door Walter

23-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training: 22/08/2011
    aanwezig: Stef, Simon, Tuur, Geoffrey, Lennert, Thibaut, Sebastiaan, Daan S, Remko, Jolan

23-08-2011 om 06:14 geschreven door Walter

21-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van het tornooi in Antonia
    .

21-08-2011 om 20:11 geschreven door wilfried

20-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.19/08/2011 tornooi Antonia
    Omwille door onbeschikbaarheid van drie spelers konden we rekenen op evenveel gemotiveerde vervangers. Toon, Tom en Nikas, pré-miniemen nota bene, vervulden hun opdracht uitstekend waarvoor dank! Als ploeg werden we ingedeeld in een groep met 'S gravenwezel en kessel.
    Onze eerste tegenstrever 'S gravenwezel was een stevig blok, maar onze jongens hielden goed stand en dwongen zelf ook verschillende mogelijkheden af. 0-0 was de eindstand tegen de latere tornooiwinnaar.
    In de tweede wedstrijd, was kessel onze tegenstrever. Nadat onze spelers de wedstrijd volledig domineerden mochten we drie doelpunten in ons voordeel op het scorebord noteren. Hierbij waren schitterende doelpunten te bewonderen ( actie over rechts met Tom en Thibaut met als afwerker Jolan, nadien actie over links van Nikas met Geoffrey als afwerker) . 3-0 is de eindstand.
    Doordat 'S gravenwezel vijf keer de weg naar de netten vond tegen Kessel werden we uiteindelijk tweede in onze groep waardoor een vijfde plaats nog het hoogst haalbare werd. Onze jongens gingen er vol voor!
    Met goed samenspel werden onze clubgenoten van Zwarte Leeuw B ( 4-0) en Mariaburg (4-1) verslagen zodat de vijfde plaats voor onze jongens was.
    Positief is zeker dat er vandaag een ploeg op het veld stond die voetbal speelde en knokte voor elke bal. Ook een dikke pluim voor onze verdediging en doelman die zich na 100 minuten spelen slechts één keer moest omdraaien.
    Met deze inzet en ploeggeest mogen we de toekomst positief tegemoet zien!
    Veel succes jongens.

Spelers: Stef, Tom, Daan M, Matthias, Jolan, Daan S, Geoffrey, Nikas, Toon, Simon, Thibaut, Remko, Tuur.

20-08-2011 om 00:00 geschreven door Walter

18-08-2011
    Aanwezig: Stef, Matthias, Remko,Sebastiaan, Geoffrey, Jolan, Tuur, Thibaut, Daan M., Simon, Daan S.

18-08-2011 om 18:12 geschreven door Walter

17-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tornooi Antonia: vrijdag 19 augustus
    Op vrijdag 19 augustus vind het voetbaltornooi te Antonia plaats.
    We zullen aldaar 4 wedstrijden spelen van 25 minuten.
     - 18.00 uur 'S Gravenwezel- Zwarte leeuw
     - 19.00 uur Zwarte leeuw- Kessel
     - Hierna volgen nog 2 wedstrijden voor de plaatsen.

Vertrek op de parking van Zwarte leeuw om 16.30 uur!!!

17-08-2011 om 16:26 geschreven door Walter

16-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training 16/08/2011
    aanwezig: Stef, Matthias, Remko, Geoffrey, Jolan, Tuur, Daan M., Daan S., Jitse,

P.S: Gelieve steeds tijdig aanwezig te zijn op de training (min 15 minuten)
           Bij NIET TRAINEN steeds afmelden bij Dirk!!
           respecteren van afspraken,vermijd sancties!!

16-08-2011 om 12:37 geschreven door Walter

14-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van het tornooi in Dessel
    .

14-08-2011 om 22:51 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Dessel sport: 14/08/2011
    Dirk kon op lennert na een beroep doen op z'n volledige spelerskern. Gregory was de vervanger van lennert, waarvoor dank! We waren ingedeeld in een poule met Bornem, Berchem en Lindelhoeven.
    De start van onze jongens tegen Bornem mocht gezien worden. Nadat er eerst een gemaakt doelpunt van Thibaut voor de doellijn in een plas water bleef steken, kon Tuur even later toch de score openen nadat hij een actie over links wist af te ronden. In de resterende tijd wisten Jolan en Thibaut, na een schitterende actie van Daan M., de weg naar de netten nog te vinden zodat deze wedstrijd glansrijk met 0-3 werd gewonnen.

In onze tweede wedstrijd waren de jongens van Berchem onze tegenstander. Blijkbaar een tegenstrever van een ander kaliber want na een vijftal minuten keken we al tegen een 3-0 achterstand aan. Op karakter konden we nog milderen tot 3-1 nadat Tuur een strafschopfout op Jolan wist te benutten. Terecht verloren van de latere tornooiwinnaar!

In de derde wedstrijd was het voor ons onbekende Lindelhoeven VV de tegenstander. Nu waren onze jongens wel goed bij de les want na één minuut kon Thibaut de score openen na een actie van Jolan over links. Door dit doelpunt waren onze spelers blijkbaar te gerust in een goede afloop want we moesten een beroep doen op Stef z'n keeperstalent om een vrije trap van Lindelhoeven onschadelijk te maken. Nadat even later Jolan wederom de linkerflank afdweilde was het deze keer Gregory die de bal tussen de palen deed belanden. 2-0 is de eindstand .

In de wedstrijd om de derde plaats was Diest onze tegenstrever.Onze verdedigers Jitse, Daan M, Matthias en Remko wisten met hulp van de middenvelders Daan S. en Sebastiaan elke aanval in de kiem te smoren. Hierdoor ontstonden er verschillende mogelijkheden voor onze jongens om de score te openen. We moesten echter tot in de tiende minuut wachten voordat Jolan de ban wist te breken. De score werd verdubbeld door Sebastiaan die een hoekschop van Geoffrey genadeloos voorbij de doelman kopte. De 3-0 eindstand werd enig mooi door Geoffrey op het bord getrapt nadat hij een gezamelijke actie van gans de ploeg wist af te ronden.

Met de derde plaats als eindresultaat kunnen we best tevreden zijn.
    Vrijdag staat het volgende tornooi alweer op het programma.
    Alvast veel succes jongens!!

Spelers: Stef, Sebastiaan, Daan M., Matthias, Jolan, Daan S., Geoffrey, Gregory, Jitse, Simon, Thibaut, Remko, Tuur.

09-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Dessel Sport : 14/08/2011
    Op zondag 14 augustus spelen we ons eerste tornooi te Dessel.
     Dit jaar zijn we onderverdeeld in een gewestelijke reeks!
    Volgende wedstrijden staan op het programma:
            - om 13.30  Bornem - Zwarte Leeuw
            - om 14.40  Berchem - Zwarte Leeuw
            - om 15.50  Zwarte leeuw - Lindelhoeven VV
            - om 17.00 of 17.35 zal er nog een wedstrijd gespeeld worden voor de plaatsen.

P.S Het uur van vertrek zal tijdig door Dirk worden meegedeeld.

09-08-2011 om 18:41 geschreven door Walter

08-08-2011
    Vandaag werd er in de voormiddag getraind.
    Aanwezig: Stef, Thibaut, Jolan, Tuur, Matthias,Lennert.

08-08-2011 om 21:59 geschreven door Walter

06-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkele sfeerbeelden van St. Lenaarts - Zwarte Leeuw
    Proficiat met het geleverde spel!!

06-08-2011 om 19:48 geschreven door wilfried

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Lenaarts - Zwarte Leeuw 0-6
    Voor onze eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen maakten we de verplaatsing naar de buren uit Sint lenaarts. Omwille van vakantiekriebels bij een viertal kernspelers,konden we op Sverre, Wout, Seppe en Robbe rekenen als waardige vervangers. Waarvoor dank!!
    Onze spelers begonnen heel gedreven aan de wedstrijd met de door Dirk gevraagde inzet als surplus. Dit bracht na een zestal minuten het openingsdoelpunt op. Thibaut speelde de bal diep in op Lennert, die heel beheerst de doelman te grazen nam (0-1). Deze score werd na twaalf minuten spelen verdubbeld doordat Jolan bij een hoekschop de opening vond tussen het bos van spelers (0-2). Het was niet enkel aanvallen geblazen want even later moest onze doelman Stef redding brengen wanneer zijn secure verdediging toch eens een steekje liet vallen. Met deze tussenstand gingen we ook de kleedkamer in.
    In de tweede helft domineerde onze jongens terug het spelbeeld, maar we moesten tot in de twaalfde minuut wachten voordat we de score konden aandikken via Seppe (0-3). Hierdoor werd de weerstand van Sint Lenaarts volledig de kop ingedrukt, waardoor in het slotkwartier de score nog opgedreven werd tot 0-6 via doelpunten van Thibaut, Jolan en Tuur op vrije trap.
    Na één trainingsweek kunnen we zeker van een geslaagde opdracht spreken. Hopelijk kunnen we hieraan een positief verlengstuk maken zodat alles tip-top is tegen het begin van de competitie.
    Alvast veel succes mannen!!

Spelers: Stef, Matthias, Jitse, Geoffrey, Wout, Seppe,Robbe, Sverre, Daan M., Jolan, Tuur, Thibaut, Lennert

doelpunten: Lennert, Jolan(2x), Thibaut, Seppe, Tuur

Scheidsrechter: Breugelmans Joseph

Verslag: Walter

06-08-2011 om 17:45 geschreven door Walter

05-08-2011
    Aanwezig: Stef, Jolan, Matthias, Lennert, Jitse, Geoffrey, Tuur, Daan M.

05-08-2011 om 21:43 geschreven door Walter

04-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Lenaarts- Zwarte leeuw
    Op zaterdag 06/08/2011 spelen we onze eerste oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen te Sint Lenaarts.

01-08-2011
    Dirk mocht onder een stralende zon volgende spelers verwelkomen voor de eerste training:
      - Stef, Remko, Sebastiaan, Tuur, Geoffrey, Lennert, Jitse, Daan M., Matthias.

01-08-2011 om 21:00 geschreven door Walter

31-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze doelman Stef wordt 11 jaar!!!!