2011 van Massemen naar Rome
Foto
Inhoud blog
 • Etappe 24. Lago di Vico - Rome 95 km (2.178 km)
 • Bedankt!
 • Etappe 23. Lago di Bolsena - Lago di Vico 72 km (2.083 km)
 • Etappe 22. Casteldelpiano - Lago di Bolsena 76 km (2.011 km)
 • Etappe 21. Casciano di Murlo - Casteldelpiano 67 km (1.935 km)
 • Etappe 20. S.Pancrazio - Casciano di Murlo 77 km (1.868) km
 • Etappe 19. Traversa - S.Pancrazio 98 km (1.791) km
 • Etappe 18.S.Lázarro di Sávena - Traversa [Passo della Futa] 63 km (1.693) km
 • Etappe 17. Fratta Polésine - S.Lázarro di Sávena [Bologna] 106 km (1.630) km
 • Etappe 16. Verona - Fratta Polésine 103 km (1.524)km
 • Etappe 15. Rovereto – Verona 85 km (1.421)km
 • Etappe 14. Bolzano – Rovereto 93 km (1.336) km
 • Etappe 13. Glorenza (Glurns) – Bolzano 92 km (1.243km)
 • Etappe 12. Pettneu – Glorenza (Glurns) [Italië] 102 km (1.151)km
 • Jullie berichtjes
 • Etappe 11. Braz – Pettneu (Arlberg) 42 km (1.049)km
 • Etappe 10. Lindau – Braz (Klostertal) 91 km (1.007)km
 • Etappe 9. Sigmaringen – Lindau (Bodensee) 102 km (916)km
 • Extra bericht
 • Etappe 8. Tübingen – Sigmaringen (a/d Donau) 72 km (814)km
 • Etappe 7. Durlach – Tübingen (Zwarte Woud) 95 km (742)km
 • Extra bericht
 • Etappe 6. Hemsbach – Durlach (bij Karlsruhe) 91 km (647km)
 • Etappe 5. Bingen – Hemsbach 107 km (556 km)
 • Etappe 4. Andernach – Bingen – 94 km (449 km)
  Zoeken in blog

  het fietsavontuur van Mireille Bekaert en Herman De Wulf
  Mireille en Herman trekken op 10 juli 2011 per fiets naar Rome en hopen daar begin augustus te arriveren. Een tocht van meer dan 2000 km, met pak en zak, met tent en slaapzak. Tijdens onze voorbereidingen kregen we graag jullie tips. Eens vertrokken hopen we op veel aanmoedigingen.
  14-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etappe 5. Bingen – Hemsbach 107 km (556 km)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  We zijn nu vlabij Ludwigshafen gearriveerd en hebben daarstraks opnieuw onze tent opgesteld. Gisteren nog geprobeerd om via het WiFi-net van het hotel ons berichtje door te sturen, maar na ettelijke pogingen en de assistentie van een jonge onthaaljuffrouw zijn we er toch niet in geslaagd op het internet te geraken. Vanmiddag bleek de redding plots in zicht toen we langs een Mc Donalds fietsten. Hier altijd gratis WiFi werd ons vooraf verteld. Jaja, één uur gratis en de internetsleutel wordt opgestuurd op je Duits GSM nummer. Alweer niet voor ons dus.

  Ondanks de dreigende lucht is het de hele dag droog gebleven. De rit begon langs de ‘obst’route, de fruitroute. De oevers van de Rijn hebben we ingeruild voor een glooiend parcours met afwisselend landbouwvelden en fruitbomen. We hebben dus maar een paar handenvol pruimen geplukt onderweg, van een oude pruimelaar die toch teveel vruchten droeg. De wind was ons deze keer niet zo goed gezind! Het was bijwijlen beuken om 15km per uur te halen, maar Flandriens als we zijn is afstappen nooit een optie ! Wat vooral opviel vandaag was de enorme wijdsheid van het landschap en het fantastisch uitgebouwd fietswegennet, daar kunnen we in ons landje alleen maar van dromen!!! Rond 4u werd het tijd voor een break en net toen reden we langs een uitnodigend terrasje waar ze zelfgemaakt ijs verkochten. Dus… de remmen toe en kiezen maar ! We kozen 2 bollen op een hoorntje, maar… hoorntjes mocht men niet opeten op het terras ( hoewel we de intentie hadden om ook nog een koffie te drinken ) Herman pastte zich aan en nam een potje ik ging mijn “tsjoep” op de stoep opeten. Je moet het maar verzinnen ! Maar we hebben er daarna nog eens ferm om gelachen, want dat is ook iets wat we veel doen, we voelen ons heel goed in ons vel en de conditie is super. Uiteindelijk kwam de zon nog tevoorschijn en mocht ons tentje nog eens uit de zak! Nu gaan we ons pint uitdrinken hier in de kantine. Santé !

  14-07-2011, 22:27 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (4)


  13-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etappe 4. Andernach – Bingen – 94 km (449 km)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Deze morgen vertrokken onder dreigende wolken met een ( gelukkig voor ons )stevige rugwind richting volgende bestemming. 90 km langs fantastish mooie fietspaden langs de oever van de Rijn. Koblenz en andere minder gekende pittoreske Middeleeuwse stadjes, de wijnstokken op de hellingen en de Lorelei werden allemaal deskundig vastgelegd voor het archief. Spijtig genoeg zijn we vandaag ook weer niet droog gebleven. De regenvesten moesten steeds aan en uit ! Na onze middagstop stelde Herman vast dat zijn jasje weg was. Bijgevolg is hij nu 85 euro lichter en een knalrode nieuwe regenvest rijker ! En andermaal zijn we weer beland in een leuk hotelletje om morgen met droge kleren een nieuwe tocht aan te vangen !

  13-07-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  12-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etappe 3: Zülpich – Andernach (a/d Rijn) – 86 km. (355 km)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vanochtend de weerberichten gehoord. Vandaag zonnig en morgen regen. We dachten er eerst een rustige dag van te maken. Maar gezien het mooie weer en de uitstekende conditie hebben we de camping te Remagen alweer ingeruild voor een hotelletje, nu in Andernach (a/d Rijn) een goede 20 km verder dan onze geplande bestemming. De grintwegen van gisteren werden vandaag goed geasfalteerde landwegen. Heel rustig in een heerlijke zonnetje. Onze huid kleurt al mooi bruin, dan toch die delen die we aan de zon kunnen blootstellen. Er zat ook al wat klimwerk in. We zijn eerst gestegen tot zo’n 270 meter boven de zeespiegel om dan in een lange afdaling de oevers van de Rijn te bereiken. Met meteen een wondermooi zicht op deze grootse rivier. Een terrasje, een yoghurt ijscoupe met aardbeien, wat heeft een mens nog meer nodig. Juist een hotelletje voor de nacht. Het was even zoeken en dan nog in de regen. De laatste 7 km langs de Rijn kregen we regen. Gelukkig heeft de GPS ons alweer foutloos naar een fietsvriendelijk hotelletje geloodst. Maar eentje zonder WIFI. Dus wordt het even zoeken. 

  12-07-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (8)


  11-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etappe 2. Bree- Zülpich - 134 km.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Niet Echtz dus maar Zülpich vandaag !!! Deze morgen zaten we al om 8.50u op de fiets voor een rit van 125 km naar Echtz. Eerste opdracht… ontbijt zoeken. Bree is een hele mooie stad, maar net zoals bij ons is er op maandagmorgen niet veel open behalve een hotel waar het ontbijt al gedaan was en een mooi café naast het stadhuis waar ze gelukkig ook een broodje kaas serveerden. Eenmaal ons ontbijtje genomen konden we onze route verderzetten richting St. Odiliënberg voor de aansluiting op Reitsma’s route naar Rome. Het weer was hetzelfde van gisteren, zeer warm en bijna geen wind. We zaten terug goed op schema. Eenmaal op Reitsma’s route veranderden de brede asfaltwegen met druk verkeer in pittoreske grintwegen door bos en veld met steeds De Roer (Rhur) kabbelend naast ons. Na een aantal stops om de nodige energie op te slaan kwamen we uiteindelijk op een punt waar we nog 25 km voor de boeg hadden. De camping met een frisse douche was niet meer veraf, en toch… afslag gemist en 6 km te ver !! Terugkeren was geen optie voor ons dus werd het vandaag een hotelletje maar wel 19 km verder op het traject voor morgen. Hotel Europa te Zülpich ! Het eten is hier lekker, de pint smaakt goed en het vooruitzicht van een zacht bed en morgen 19 km minder voor de boeg stemt ons gelukkig.

  11-07-2011, 22:29 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (2)


  10-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste etappe. Massemen-Bree. 135 km.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Na een gezellig ontbijt en een emotioneel afscheid van onze ouders kinderen en vrienden zijn we deze morgen stipt om 10 u aan het Boerenparlement in Massemen vertrokken voor een trip van 135 km naar onze eerste camping in Bree. De eerste kilometers mochten we rekenen op het gezelschap van Marcel onze trouwe WTC Lambroeker. In Wichelen namen we afscheid en zetten wij alleen onze tocht verder. De samengepakte donkere wolken maakten stilaan plaats voor de zon en met een heel zacht briesje voornamelijk in de rug konden we onze snelheid hoger houden dan voorzien. Tegen half twee ongeveer zaten we al voorbij Mechelen in Putte en hebben we een eerste stop ingelast. Daarna ging het linea recta naar Bree. Rond 7u stond ons tentje en konden we eindelijk genieten van een welverdiende Tongerlo.

  10-07-2011, 20:50 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (7)


  09-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De fietsen staan klaar, met pak en zak...
  Het is toch altijd nog wat spannend. De bagagelijst meermaals doorgelezen om te zien of we toch alles mee hebben. Ondertussen wat telefoontjes beantwoorden van mensen die ons nog een goede reis toewensen. En Mireille heeft de winkel leeggemaakt. Voor haar is de soldenperiode gedaan en staat de winkel nu klaar om de nieuwe collecties te ontvangen.En dan de bagage aan de weegschaal. Voor Mireille kloppen we af op 20 kg, het vooropgestelde gewicht; voor mij wordt het opnieuw 30 kg om mee te sleuren. De kleine besparingen op het gewicht zijn verloren gegaan aan het gewicht van de mini-PC en de batterijladers voor de GPS. De fiets eens uitgeprobeerd en toegegeven het zal opnieuwe wennen worden die eerste dag. Een fiets met een dergelijk gewicht is veel moeilijker in balans te houden dan een lichtgewicht racefiets.

  Dit wordt dan ook het laatste bericht vanuit Massemen. Morgen vertrekken we aan café het Boerenparlement omdat ons clublokaal gesloten is. Om 9u hebben we onze familie gevraagd om samen te ontbijten en om 10 uur zullen we afscheid nemen in aanwezigheid van veel vrienden en buren. Indien we over een WIFI-verbinding beschikken zullen we elke avond een bericht laten op deze blog, hopelijk elk dag ook met een foto erbij. Misschien morgen al vanop de camping te Bree. Tot morgen. Ciao!!

  09-07-2011, 19:11 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (1)


  08-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze 24 fietsetappes
        Van Naar KM Totaal
  Dag 1 10/jul zondag Massemen Bree 133
  Dag 2 11/jul maandag Bree Echtz (DL) 124 257
  Dag 3 12/jul dinsdag Echtz Remagen (DL) 85 342
  Dag 4 13/jul woensdag Remagen Bingen (DL) 109 451
  Dag 5 14/jul donderdag Bingen Hemsbach (DL) 102 553
  Dag 6 15/jul vrijdag Hemsbach Durlach (DL) 89 642
  Dag 7 16/jul zaterdag Durlach Tübingen (DL) 95 737
  Dag 8 17/jul zondag Tübingen Sigmaringen (DL) 70 807
  Dag 9 18/jul maandag Erpfingen (Sigmaringen) Lindau (DL) 104 911
  Dag 10 19/jul dinsdag Lindau Bludenz (AU) 76 987
  Dag 11 20/jul woensdag Bludenz Pettneu (AU) 49 1.036
  Dag 12 21/jul donderdag Pettneu Pfunds (AU) 64 1.100
  Dag 13 22/jul vrijdag Pfunds Glurns/Glorenza (IT) 56 1.156
  Dag 14 23/jul zaterdag Glorenza Auer/Ora (IT) 105 1.261
  Dag 15 24/jul zondag Ora Brentino 109 1.370
  Dag 16 25/jul maandag Brentino Montagnana 98 1.468
  Dag 17 26/jul dinsdag Montagnana San Lázarro di Sávena 143 1.611
  Dag 18 27/jul woensdag San Lázarro di Sávena Monte di Fó 63 1.674
  Dag 19 28/jul donderdag Monte di Fó Barberino Val d'Elsa 104 1.778
  Dag 20 29/jul vrijdag Barberino Val d'Elsa Casciano di Murlo 65 1.843
  Dag 21 30/jul zaterdag Casciano di Murlo Casteldelpiano 62 1.905
  Dag 22 31/jul zondag Casteldelpiano Lago di Bolsena 74 1.979
  Dag 23 1/aug maandag Lago di Bolsena Lago di Vico 66 2.045
  Dag 24 2/aug dinsdag Lago di Vico Rome 91 2.136

  08-07-2011, 19:24 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (6)


  03-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GPS eindelijk operationeel
  Het heeft wat moeite gekost om de hele route in de GPS te programmeren. De uitgestippelde route tot de aansluiting op de Reitsma route in Nederland had ik in de routeplanner (Mapsource) opgemaakt. Op de PC was dit een route van 133 km maar eens op de GPS ingeladen, liep de afstand telkens op tot bijna 160km. Een minitieus vergelijk van beide tracé's leerde me dat de GPS me over een andere route stuurde dan Mapsource op de pc. Door het instellen van meer "via"-punten heb ik de route nagenoeg gelijk gekregen. Met een GPS leren werken is geen sinecure en vergt heel wat studiewerk en uitproberen. Hopelijk is al dat werk niet voor niets geweest maar dat lezen jullie vanaf volgende week wel op deze blog.

  03-07-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (1)


  26-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tellerstand 2.310 km

  Vandaag over twee weken is het de grote dag. Volgend weekend wordt het laatste trainingsweekend. We vertrokken vandaag in Eksaarde voor een rit van 60 km in een mooie streek. De beloofde zon hebben we niet gezien. Het werd alweer een rit tegen een voor WTC Lambroek gewoonten hoge snelheid van meer dan 28 km/u. Zo, en de rest van de week wordt het nog hard werken aan het uittesten van onze GPS routes, het voor de eerste keer opvullen van de fietszakken met alle bagage, een laatste check van de bagagelijst... nog veel werk en voor Mireille lijkt het zo ireëel, het grote avontuur komt nu wel heel dichtbij.We hebben in elk geval al meer kilometers in de benen dan er ons nog te wachten staan tot Rome. Alhoewel wanneer we in Rome zullen zijn (en dat hopen we toch) zou onze kilometerteller opgelopen moeten zijn tot bijna 4.5OO km. Woh, dat is een smak meer dan vandaag.

  26-06-2011, 14:15 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  25-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mini PC
  We hebben de knoop doorgehakt. Om onze blog bij te houden tijdens onze reis hebben we beslist om een mini PC aan te kopen. Het werd een Acer Aspire One met een sterke batterij en een ruim geheugen. Dit bericht werd al meteen via deze kleine PC van anderhalve kilo op de blog gezet. Dit lukt. Voor onze internetverbindingen in het buitenland speculeren we op een USB stick van een buitenlandse provider. Dit zou de goedkoopste oplossing zijn. Ik probeer het maandag toch nog eens met een Telenet stick van een collega.

  25-06-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tellerstand 2.250 km
  105 km in regen en wind. De rit die de wielerclub op de kalender heeft geplaatst vertrok vandaag in Ertvelde. Het grootste deel van de rit liep echter over Hollands grondgebied. Een prachtige rit maar met 55 km in de regen en langs de binnendijken van Zeeland en langs de Westerschelde, met kilometers rechte weg, maakte van  deze rit toch een lastig parcours. Toch haalden we op dit eerste deel door de wind in de rug een gemiddelde van meer dan 29km/uur. Met de wind op kop v oor de laatste 50km ging het iets trager. Maar we hebben snel gereden en voelden opnieuw dat onze conditie goed zat. Moet wel op twee weken voor onze grote start. 

  25-06-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  22-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We hebben vandaag onze bijzondere T-shirts ontvangen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  22-06-2011, 19:53 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (1)


  19-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tellerstand 2.145 km
  Zondag 7 uur. Gietende regen. Toch maar opgestaan want vorige week hadden we omwille van de regen gekozen om niet te fietsen en het werd uiteindelijk nog een vrij zonnige regenvrije ochtend. 8 uur aan het lokaal. Alleen. De start voor de rit van vandaag (Dwars door het Waasland) was in Kalken en dus verkozen onze clubleden om rechtstreeks naar de startplaats te fietsen. We waren met zes vandaag, net zoals die andere club die ons tegen meer dan 30 km/u kwam voorbijgereden. "Allé mannen pak het wiel!", werd er achteraan geroepen. En het was Mireille die voor de aansluiting zorgde. Tot in Belsele, goed uit de wind gezet, volgde Mireille en Co gezwind de snelle bende zodat we met een gemiddelde van meer dan 29 km/u stopten voor een  drankpauze. Op de kleinere wegen, in het tweede deel van de rit haakten we af omdat het ons te gevaarlijk werd, hoewel we door onze korte aflossingen nog één keer konden aansluiten. Terug in Kalken noteerde onze fietscomputer nog een gemiddelde van meer dan 28km/u. Een bewijs dat onze conditie goed zit en een geruststelling voor onze start naar Rome over nu net drie weken!

  19-06-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (2)


  18-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tellerstand 2.060 km

  Gisteren werd ons oudste WTC-Lambroek-clublid 80 jaar. Voor onze voorzitter een moment dat niet zomaar mocht voorbijgaan en dus werd er vandaag zaterdag een clubuitstap gepland richting geboortedorp van Marcel, Bavegem. In Bavegem stond Marcel ons met zijn zoon en schoonzoon op te wachten om de 15 km terug naar Massemen te kunnen meerijden maar niet nadat vrouwtje Paula eerst nog voor een gebakje had gezorgd. Vanmiddag was er dan een gezellige BBQ in 'onze' Parking en deze namiddag, onder dreigende regenwolken, kregen we ook nog een familiaal fietsuitstapje op het programma. Een mooie dag ter ere van een monument van onze club. Marcel gefeliciteerd met je leeftijd en je lange fietscarrière.

  18-06-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  13-06-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tellerstand 2.015 km
  Na een familiaal hemelvaartweekend in Spanje -zonder fietsen- en een Pinksterweekend van lang uitslapen, kriebelde het vandaag op deze tweede Pinksterdag om onze trekkingfiets van stal te halen om er de Turfputtenroute mee te rijden. En als echte trekkers hebben we ondanks het minder goede weer, toch genoten van het terrasje aan de Waterkant in Berlare. Het zal niet moeilijk zijn om ons aan te passen aan het trekkersleven. Toch niet wanneer het om terrasjes gaat.

  13-06-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  28-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tellerstand 1.970 km
  Door een slechte nacht zijn we niet verrokken met de club voor de zaterdagse clubrit. Maar omdat we morgen naar het eerste communicefeestje van onze Seth moeten willen we per sé toch enkele kilometers rijden, genitend van het zonnig weekend. We schrijven ons in te Zwalm voor de korte rit van de Omloop het Volk en gaan voor 52 kilometer langs mooie Vlaamse wegen.

  28-05-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  21-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tellerstand 1.918 km
  Vandaag terug op de fiets voor een korte rit van 40 km met vertrek in Erwetegem. Klein detail, we rijden wel vanaf Massemen met de fiets en zo wordt het toch nog een rit van 75 km. Door een vlugge start in Erwetegem beslissen twee clubleden het onderweg wat langzamer te doen en op eigen tempo te rijden. Na 25 km op goed 19 km van de controlepost werkt een koppel wielertoeristen als een rode lap op onze kopmannen die het tempo opdrijven tot boven de 40km/u. De controlepost komt net op tijd maar na een drankje en wat rust blijft het tempo hoog naar onze gewoonte. Een kortere rit tegen een hoog tempo en met zeer goede benen bij iedereen. 

  21-05-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  14-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tellerstand 1.843 km
  Vandaag zaterdag. De weersvoorspellingen beloven niet veel moois. Regen. En dat op de dag dat we de Trofee van de Muur willen rijden. De Muur (van Geraardsbergen) bij regen, dat is van het goede iets teveel. We nemen onze voorzorgen en voorzien ons van warme kleding en regenkledij. Afspraak om 7 uur aan het lokaal.  De start is voorzien in Ophasselt. Een rit van 135 km vor het grootste deel over Waals grondgebied. met 13 hellingen waronder de Saule Pendu, de Conincksberg en de Gapenberg, maar vooral de Muur van Geraardsbergen. De weersvoorspllers hadden het compleet mis. Van regen niets gezien en truien met lange mouwen hebben we halfweg in de rugzak mogen steken. Pas om 15 uur terug in Massemen, iets te laat om nog een pint te gaan drinken want Mireille moet in de winkel staan en Herman moet samen met de Burgemeester en de andere Schepenen de kampioenenploeg van RRC Wetteren-Kwatrecht ontvangen op het Gemeentehuis.

  14-05-2011, 17:41 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  13-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tent getest
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu de terugvlucht en het hotel zijn geboekt wordt het stilaan tijd om de materiaallijst op te stellen. We begonnen vandaag met een controle van onze tunneltent. Het tentje vanavond eens opgesteld en alles bleek nog piekfijn in orde. De volledige materiaallijst zetten we later nog op onze blog.

  TENT: JACK WOLFSKIN LIGHT HOUSE II RT 

  13-05-2011, 21:19 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  10-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze terugvlucht en het hotel in Rome zijn geboekt!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag eindelijk onze terugvlucht en een hotel geboekt. We vonden het hotel door te zoeken naar een hotel met fietsverhuur en hopen zo op een fietsvriendelijk hotelletje. We hebben uiteindelijk ook besloten om in de stad zelf naar een fietsverpakking uit te kijken bij een lokale fietshandelaar en met een ingepakte fiets en een taxi naar de luchthaven te pendelen in plaats van met de fiets en op de luchthaven de fiets te demonteren en in te pakken. Rome is Compostela niet, ze zien daar wellicht minder fietsers dan in het wereldberoemde Spaanse bedevaartsoord. Het werd Casa della Palma (klik op de foto voor meer info).

  10-05-2011, 00:00 Geschreven door Mireille & Herman  
  Reageren (0)


  Foto

  Gastenboek
 • mr
 • Proficiat!!!
 • rome
 • Proficiat!!
 • Dat verdient een... Rodenbach

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in ons gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om ons een e-mail te sturen.


  Gedeelde ervaringen
 • Baggelijst Rome 2011
 • Reisverslag Santiago de Compostela 2006
 • Reitsma's route naar Rome
 • Politieke blog Herman

 • Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!