Inhoud blog
 • Nieuws en Aankondigeningen
 • Interview met Green Ducky
 • Moppen van de week
 • Er was eens een VerryLucky story.
 • Duel van de week
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Editie NR. 1

  25-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws en Aankondigeningen
  Nieuws van de week:

  Dit is de eerste editie van de West Point Times, hierin komen mededelingen, vorderingen en verzoeken van de BG leiding. Maar ook zal er plek zijn voor fun, en interactie.

  De afgelopen week is ook de uitbouw in al onze steden best goed opgeschoten. Ook zijn de aanvallers uit BOX  eens goed op hun plek gezet met een erg goed gelukte duelraid, daarbij is vrijwel de hele stad platgelegd, alleen een enkeling die het hotel in gevlucht was heeft iets langer geleefd.

  Ook hebben er een aantal uitwisselingen van leden tussen de verschillende steden plaatsgevonden, zo is er een bouwer uit Silverton geruild met een duellant uit City. En komende week zullen verschillende bouwers elkaars steden ook tijdelijk gaan uithelpen. Dit alles om te proberen zo snel mogelijk een fort te kunnen gaan bouwen.

  Op het forum staat een lijst met benodigdheden voor het fort, kijk hier eens op en als je dingen hebt stuur die dan naar Wyatt Jackson of Specialist52, zodat de lijst zo snel mogelijk compleet komt.


  25-07-2011 om 20:57 geschreven door Redactie The West Point Times  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (13 Stemmen)
  Categorie:Nieuws
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interview met Green Ducky

  Onze top ervarende verslaggevers zijn met de ‘’West-Point Paarden’’ door Nederland en België getrokken om kennis te maken met beroemde, maar ook minder beroemde West Point Leden. Deze week zijn ze op bezoek geweest bij Green Ducky. Je hebt hem vast wel eens gezien of gehoord. Zijn reactie was positief: "Ik voel me vereerd dat ik de eerste eend mag zijn die een interview krijgt in de krant"

  Wie is Green Ducky? (stel jezelf in een paar zinnen voor)

  In de werkelijke wereld ga ik door het leven als Henk, ik ben veel in de chat aanwezig maar zeg bijna nooit iets, heb je me nodig zeg mijn naam, en ik probeer zo snel mogelijk te reageren… …ohh jah, en ik ben vrij veel online

  Zo.. Dus Henk.. vele in deze BG hebben Lime-groen als lievelingskleur. Geldt dat ook voor jou?

  Groen is wel mijn lievelingskleur (vandaar ook GREEN Ducky) maar limegroen is mij erg fel

  Dan even een persoonlijk vraag: Vind je kippen of koeien- vlees lekkerder?

  In frikandellen zit toch beide? of niet?

  Geen idee, volgens mij zit er vanalles in frikadellen, maar sommige dingen hoef ik niet te weten

  Dan vind ik "vanalles vlees" lekker, met curry, majo en uitjes


  *Ondertussen pakt Henk wat drinken..*


  Heb je ooit met knikkers gespeeld? Was je er goed in? Speel(de) je ergens anders mee?

  Ik heb zeker met knikkers gespeeld, maar dat werd op een gegeven moment erg duur aangezien ik er niet goed in was, gelukkig kwamen toen die flippo dingen bij de chips, die waren gratis en daar kon het spelletje ook mee gespeeld worden

  Wat zijn je doelen op The-West?

  Ik heb 3 doelen: Nummerrrrr 1!!!: Plezier hebben/maken voor anderen. Nummerrrrr 2!!!: Vrienden maken. Nummerrrrrr 3!!!:Anderen in de stad (en ook BG) zo goed mogelijk helpen,

  Heb je plezier in The-West?

  Op dit moment heb ik erg veel plezier jah, dat komt mede doordat doel 2 en 3 goed lukken

  De laatste vraag en dan ben je vrij en word je beroemd: wil je verder nog iets kwijt aan de West Point leden?

  Ik hoop dat iedereen veel plezier heeft, en wens iedereen succes in de lotto die wekelijks gehouden wordt, misschien ben jij wel de volgende gelukkige. Ohh jah, en als ik je ooit hulp nodig hebt, aarzel dan niet om te vragen, ik stuur je dan wel naar iemand toe die je wellicht kan helpen.

  Dat zijn hele mooie woorden! Bedankt voor dit mooie interview!

  Gemaakt door: rwittenberg

  (Even ter informatie, iedereen kan gevraagd worden voor een interview. Hier gebruiken we een zeer eerlijk systeem voor. Elke week wordt er op zaterdagmiddag gekeken naar de top 15 van elke stad, al deze namen worden op briefjes geschreven en vervolgens in een hoge hoed gestopt. Met die hoge hoed gaat dan een van de redactieleden op de fiets, hij rijdt precies 5,23 KM een willekeurige richting uit, vervolgens belt (of klopt) hij bij het eerste huis aan de rechterkant aan, en vraagt een briefje uit de hoed te nemen. Deze week was dat toevallig de oma van VerryLucky, volgende week is het weer iemand anders. Dus wil je in aanmerking komen voor een interview, zorg dat je in de top 15 van je stad zit.)

  25-07-2011 om 20:57 geschreven door Redactie The West Point Times  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  Categorie:Intervieuw met...
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moppen van de week

  Moppen:

  Men zegt dat lachen gezond is. Je verbrandt veel calorieën! Dus het is tijd voor ‘’De mop(pen) van de week.’’

  Waarom is de bruine beer bruin? Omdat hij ‘s winters in zijn hol gaat.

  Ingezonden door: hal0123


  Vroeger werd mijn vriendin altijd erg boos als ik over de bril plaste, nu niet meer. Ze heeft nu lenzen!!


  Komt een man bij de drogist. Hij zegt: “Doe mij maar een zak witte watten.”

  “Watte?!” “Ja witte”

  25-07-2011 om 19:46 geschreven door Redactie The West Point Times  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  Categorie:Moppen/Raadsels
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er was eens een VerryLucky story.
  Allereerst een waarschuwing, het volgende verhaal is waargebeurd en kan hier en daar schokkend zijn. Mensen met een slecht hart of met een overgevoelig karakter wordt aangeraden niet verder te lezen!


  Er was eens, in een land hier ver vandaag een limegroene kikker. De kikker hupte vrolijk heen en weer maar plots gebeurde er iets desastreus. Cowboy Billy Borrelworst en zijn vrienden kwamen aangereden op hun paarden en zagen de limegroene kikker over het hoofd. (Uiteraard heeft onze limegroene vriend het niet overleefd toen de linker achterhoef van het paard van Billy met zijn hoofd in botsing kwam).


  Cowboy Billy en zijn vrienden Danny en Wilfried waren op weg naar een leuke saloon in een dorpje genaamd West point. Dit is een groot dorp, maar het bestaat uit 4 stadsdelen, desalniettemin horen deze delen wel degelijk bij elkaar. Ze hadden daar afgesproken met Winnetou, het opperhoofd de Mescalero Apaches. Omdat ze wilde weten wat de beste manier was om een sterk team te vormen in The West.


  Na een lange tocht kwamen ze eindelijk aan bij de saloon van West Point Silverton. Ik wil een appelsap roept Wilfried door de saloon heen, nog voordat hij de klapdeurtjes door is. "Een appelsap voor het jongetje?" Vraagt Danny. En Billy begint heel hard te lachen. Ineens komt er een oude man met een baard heel snel op hen aflopen. "Ssst" zegt de sloeber "Kijk uit voor die man daar in de hoek, die met die bruine hoge hoed en gouden revolver." Verder zegt de man niets en hij loopt snel weer terug naar het tafeltje waar hij met 3 anderen een kaartspel zit te spelen.


  Danny, Wilfried en Billy lopen geschrokken naar een tafeltje toe waar en nemen plaats. Na een paar minuutjes durft Wilfried eindelijk iets te drinken te gaan halen. Tijdens het langslopen ziet hij dat de man met de bruine hoge hoed een blad voor zich heeft liggen. Hij kan niet goed zien wat erop staan maar hij ziet wel dat het een diploma is. En dat het diploma is uitgeschreven aan ene Jessy G.... Wilfried durft niet verder te kijken wat er op het blad staat en loopt snel door naar de bar. Hij besteld een appelsap een koffie verkeerd en een blikje bavaria 0,0%. De barman kijkt hem vreemd aan en zegt, "die appelsap en koffie verkeerd zijn al vreemd, maar wie wil er nou in hemelsnaam bavaria 0,0?" Wilfried had dit zelf ook al tegen Billy gezegd, maar deze leek dit drinkbaar te vinden. Uiteindelijk nam hij maar een glaasje water voor Billy mee.


  Wilfried vertelt aan zijn vrienden wat hij gezien heeft en deze worden erg nieuwsgierig naar het diploma, maar niemand durft naar de man die daar zo zijn gouden geweer zit te poetsen toe te gaan. Daarom besluiten ze maar dat Danny navraag gaat doen bij de barman. Deze weet hem te vertellen dat er een Duelraid heeft plaatsgevonden in een stad niet ver hier vandaan. Alle duellanten uit de West Point BG (want zo worden de stadsdelen samen genoemd) hebben eraan deelgenomen. Echter is er maar één persoon zonder enige schade terugkeerde in Silverton. Als beloning heeft hij van de sheriff een diploma voor de beste duellant gekregen. Danny vraagt nog even door over de duelraid en krijgt te horen dat deze gelukkig wel gewonnen werd, maar zonder Jessy Gunner Hawkens hadden West Pointers nooit kunnen winnen. Op de vraag waarom het grote duel nodig was weet niemand een antwoord te geven. "Maar wellicht kan "Gunner" dat zelf wel vertellen" zei een man met twee harten azen in zijn mouw stekend.


  Niemand van de 3 vrienden durft "Gunner" te benaderen doordat hij er toch wel erg angstaanjagend uitziet. Ineens komt er een grote indiaan binnen, met lange zwarte haren tot bijna op de grond, hij heeft maar een veer in zijn haren gestoken, maar je ziet zo aan hem dat hij een hoog geplaatste roodhuid moet zijn. Eerst kijkt hij een keer de saloon rond en dan besluit hij bij de man met de bruine hoge hoed te gaan zitten. Binnen een klein ogenblik komt de waard naderbij gelopen en brengt de roodhuid, zonder dat deze iets besteld heeft, een groot glas melk. De indiaan kijkt vriendelijk naar waard en vraagt hem hoe het met de voortgang van de stadsbouw is. De waard blijft een tijdje bij de twee heren aan tafel zitten, maar van het gesprek is verder niets te volgen. Wel zien ze dat zowel de indiaan als de man met de hoed en het geweer regelmatig hun richting uitkijken.


  Hoe het verhaal verder gaat zullen jullie volgende keer kunnen lezen, mits er natuurlijk leuke woorden worden opgestuurd naar mij (VerryLucky), je kan ze gewoon in een telegram naar me sturen, maar nog makkelijker is het als je ze me in de chat laat weten. Jullie bepalen de toekomst van Billy, Danny, Wilfried en de twee heren aan het tafeltje.


  Namen van:

  rwittenberg: Cowboy Billy

  Ericszn: B.Borrelworst

  dysenterygary: Danny en Wilfried

  hal0123:  Jesse


  Woorden van:

  rwittenberg: Appelsap

  ericszn: Sloeber

  dysenterygary: Desalniettemin

  Ericszn[: Desastreus

  hal0123: Diploma voor de beste duellant

  Specialist52: Stadsbouw, Duelraid, BG, Toekomst

  25-07-2011 om 19:46 geschreven door Redactie The West Point Times  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  Categorie:Er was een een VerryLucky story
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duel van de week
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Duel van de week

  Onze duellanten verdienen zo nu en dan complimentjes. Maar sommige van hen verdienen ook de eer om in deze krant te mogen staan! Máár, die eer krijgen ze niet zomaar.. .. Ze moeten zich eerst bewijzen en het mooiste duel van de afgelopen twee weken hebben.

  Deze wordt uitgekozen door de zogenaamde West Point Times Jury. 


  klik hier voor het duel (klik vervolgens weer op ''Een pagina terug gaan, om weer naar de tekst te gaan)

  Commentator: *Kuch, Kuch, Uchuh, Ahem*

  C: Ja, Dames en Heren, ‘’Het’’ duel van deze week is geworden: hal0123 VS a big bad croock. Ook bekend als de mannen met de katapulten.

  C: De Eerste ronde is van start gegaan, maar beide missen elkaar! Hoe is het toch mogelijk!?

  C: De Tweede ronde krijgt een mooie start, hal0123 schiet zijn tegenstander door het hoofd en ontwijkt het schot van zijn tegenstander, maar a big bad croock staat weer op, hij kan blijkbaar tegen een stootje.

  C: In de Derde ronde schiet onze hal wéér raak. Volop in de schouder van Croock! Het blijkt al een glorieuze overwinning te zijn voor onze hal!

  C: In de Vierde ronde schiet hal verdiend 58 LP van zijn tegenstander af. Ik zeg alvast: gratis limonade en koekjes bij mij thuis!

  C: En dan de vijfde ronde: Hal schiet weer raak, maar vlak daarna in een oogwenk, schiet croock terug en hij raakt. Ohw jeetje, als dat maar goed gaat :O

  C: De zesde ronde gaat van start, je merkt dat beide een harde klap hebben gehad. Beide missen ze elkaar!

  C: Maar dan in de volgende en zevende ronde is Hal weer hersteld en schiet maarliefst 63 LP van croockje af :D

  C: De laatste ronde, het publiek is muisstil. Maar dan plots #BAM#, hal maakt het af!

  Het is 420 tegen 29 geworden. Geweldig eindresultaat!

  Gemaakt door: rwittenberg

  Bijlagen:
  Duel.png (244.6 KB)   

  25-07-2011 om 19:45 geschreven door Redactie The West Point Times  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Nieuws
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnetou's probleem. (Quiz)

  Quizvraag van de week en win (g)een prijs!

  Komt dat zien, komt dat zien! Prachtige prijzen zijn te winnen! (Of jah, in elk geval een eervolle vermelding.)

  Alleen het is niet zo gemakkelijk! Je hersenen moeten je hierbij ‘’niet’’ in de steek laten.

  Winnetou, het opperhoofd van de Apachen hoorde aan een kampvuur een vreemd verhaald. Hij begreep het eigenlijk niet helemaal, maar trots als hij is, wilde hij dit niet laten blijken. Kunne jullie hem helpen om dit te begrijpen? (Aangezien hij zelf rondreist door het land kan je hem het antwoord onmogelijk zelf gaan vertellen, maar wij als redactie van de krant weten steeds ongeveer waar hij zich bevind, stuur daarom de oplossing in een telegram naar rwittenberg. Hij zal je antwoord door geven naar Winnetou. 

  Hier volgt het verhaal wat Winnetou hoorde vertellen aan het kampvuur:

  Een sheriff moet naar Washington en staat op het punt een paarden-taxi te nemen als hij een telegram binnenkrijgt. Het is van Jaap, de nachtwaker van zijn gevangenis. Er staat in dat hij moet oppassen. "Oppassen?

  Wat is er aan de hand?" denkt de directeur, en hij leest verder. "Ik had vannacht een droom en zag daarin dat de taxi die u wilt nemen zal worden overvallen. Als u deze lift neemt zal het uw dood worden..." De directeur schrikt er zo erg van dat hij snel de trein naar Washington neemt.

  Als hij in de trein zit, hoort hij van de conducteur dat er een koets is overvallen. Hij vraagt het na aan andere mensen en komt er achter dat dit de taxi is die hij wilde nemen. Wat Jaap voorspeld had is uitgekomen...

  Zodra hij in Washington is, neemt hij contact op met Jaap via een luxe telefoon (die net was uitgevonden). "Jaap, bedankt voor je waarschuwing. Je had gelijk." "Ik ben blij dat ik kon helpen", zegt Jaap. "Maar Jaap, je zal ook begrijpen dat ik je zal moeten ontslaan", gaat de sheriff verder. "Dat begrijp ik meneer", antwoord Jaap...

  Waarom heeft de sheriff Jaap ontslagen?

  25-07-2011 om 19:44 geschreven door Redactie The West Point Times  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Categorie:Prijsvraag
  >> Reageer (1)

  Archief per week
 • 25/07-31/07 2011

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!