wat wij niet mogen vergeten
Inhoud blog
 • Belangrijke gegevens van contactpersonen
 • vergadering 15 September 2010
 • Proficiat!
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  wat wij niet mogen vergeten
  22-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belangrijke gegevens van contactpersonen
  Voorzitter Rillaarse Bikers : voorzitter@rillaarsebikers.be

  Isostar : egbert.vertreken@nutritionetsante.com

  Hamburgers : davylaenen@telenet.be

  Sportdienst Aarschot : sportdienst.aarschot@skynet.be   of   bart.sportdienst@skynet.be

  22-09-2010, 08:39 Geschreven door werkgroep


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vergadering 15 September 2010

  Verslag Vergadering “Werkgroep” van 15 september 2010

   

  -       De 2e Algemene Vergadering van 2010 zal plaatsvinden op woensdag 27 oktober in het zaaltje naast ’t Dorpsgenot.  Aanvang is voorzien om half negen.  Eric zal binnenkort de uitnodigingen versturen en als aanvangsuur kwart na acht zetten zodat er om half negen kan gestart worden.  Reservering van de zaal zal gebeuren door Steven.

  -       Het lidgeld voor 2011 blijft ongewijzigd, dit wil zeggen 30 euro.  De stortingen van het lidgeld zullen gevraagd tijdens de AV zodat de aanvragen voor de vergunningen van 2011 tijdig kunnen gebeuren.

  -       Alex van de Bank zal de polsbandjes die we gebruiken tijdens onze tourtocht sponsoren.  Eric zal Hugo zo snel mogelijk van elke kleur een bandje bezorgen.

  -       Er zal vanaf volgend jaar tijdens onze organisatie kalk gebruikt worden op de plaatsen waarvan we weten dat er pijlen verdwijnen.

  -       Er zullen 5000 pijlen besteld worden in 2 kleuren, nl geel zwart, de meest opvallende kleuren.  Prijs is 975 euro exclusief BTW.

  -       De verschillende ritten voor onze toertocht zullen nog eens gecontroleerd worden door Hugo.  Eventueel wordt er voor de lange afstand met een lus gewerkt zodat de bikers van de grootste afstand 2x dezelfde bevoorrading zullen passeren.

  -       Voor de GPS tocht moet het parcours nog verkend worden en de bevoorrading van deze rit zal op dezelfde plaats gebeuren als de nachttocht.  Het vertrek van de GPS tocht zal hierdoor later plaatsvinden, nl vanaf 15 uur.

  -       Hugo zal Patrick vragen om hem te helpen bij de voorbereidingen van onze toertocht.

  -       De verkenning van onze toertocht zal zoals elk jaar plaatsvinden op 11 november, als het weer dit toelaat.  Er zal in 2 groepen gereden worden, 1 groep rijdt de marathon van 70 km en 1 groep rijdt de tocht van 42 km.  Verantwoordelijke voor groep 1 is Hugo en verantwoordelijk voor groep 2 is Patrick.  Indien één van deze personen belet is zal er gezocht worden binnen de werkgroep voor een andere verantwoordelijke.  Eric zal zoals elk jaar zorgen voor de bevoorradingsposten.

  -       Kurt wordt gevraagd om na te vragen dat we kunnen gebruik maken van de startboog van Wurth.

  -       Steven zal contact opnemen met Isostar voor de sponsoring van onze tocht, Eric zal Van Eyck contacteren.

  -       Voor het weekend van volgend jaar werd er door Joris voorgesteld om naar Luxemburg te gaan en dit tijdens het weekend van 20 – 22 mei.  Past dit voor iedereen ? Hij stelt voor om er een etappeweekend van te maken dwz van hotel naar hotel (met rugzak ? J)

  -       Hugo en Eric zullen zo snel mogelijk het reglement voor de verhuring van de douchewagen aanpassen.

  -       De nieuwjaarsreceptie van de Rillaarse Bikers zal volgend jaar plaatsvinden op vrijdag 21 januari.  De organisatie zal gebeuren door Hugo en Eric.

  -       Frank zal contact opnemen met Steven Vlemincx voor de website.  Regelmatig de frontpage veranderen, alle leden inbrengen met foto en een persoonlijke omschrijving, tandem ‘Rillaarse Bikers promoten, af en toe een verslag van zondagvoormiddag enz.  Graag zo snel mogelijk al enkele aanpassingen.

  -       Frank zal een mail sturen naar alle leden dat ze de afterbike kledij van onze club willen komen passen zodat die bestelling zo snel mogelijk kan geplaatst worden.

  -       Eric zal contact opnemen met Vermarc voor een kleine wijziging van onze vernieuwde kledij.

  -       De nieuwe prijslijst zal begin volgende maand opgestuurd worden en Eric zal zoals elk jaar een aangepaste prijslijst voor de leden maken.

  -       Bert vermeld dat er de volgende maanden nog heel wat uitgaven zullen gebeuren.  Betaling van de pijlen, van de afterbike kledij, uitbetaling van het puntensysteem en een deel van de nieuw kledij en tenslotte de nieuwjaarsreceptie.

  -       Hij vraagt ook dat er voortaan voor elke uitgave eerst een prijsofferte wordt voorgelegd op een vergadering van de Werkgroep.

  -       Kasverslag : op de lopende rekening staat er 3408,52 euro + 8665,53 euro op onze spaarrekening.  Dit is een totaal van 12074,05 euro.

  -       Weekend Spanje : Vliegtuigtickets : 1397,78 euro

                                Verblijf in Spanje : 4200 euro

                                Uitgaven in Spanje : 1300 euro

                                Bijdrage van de leden : 2800 euro

  De reis heeft dus voor de club 4097,78 euro gekost.

  22-09-2010, 08:35 Geschreven door werkgroep


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/werkgroeprillaarsebikers

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  Bloggen.be-team

  22-09-2010, 08:32 Geschreven door


  Archief per week
 • 20/09-26/09 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!