Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Ploeg
         Bekijk op dit forum de wedstrijdverslagen geïllustreerd met foto's.

Vermeulen Luc , Gosselin Aron , Bauwens Nick , Pepermans Junior , Emmerechts Nick , Wauters thomas , De Dobbelaar Brian,  De Vleeschouwer Franky.
                                      Heyrman Nathan , De Munck Dilan , Mizero Chaste , De Wilde Lennert , Maes Jordy , Everaet Jules , Van Rumst Diego.

01-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VCE. Aalst - WB
    Aalst 4de geëindigd in de eerste ronde in groep C begon sterk aan de wedstrijd met 3 kansen tijdens de eerste 10 min. Doelman Lucas zorgde er voor dat W-B  hier niet op achterstand kwam te staan. Naar maten de tijd verstreek kwam er meer evenwicht in de wedstrijd . Met doelpogingen van Nick B, Jules, Nick E en Jordy konden we ook aanspraak maken op een doelpunt. Het is echter Diego die Waasland-Beveren op voorsprong brengt met een rechtstreeks binnen getrapte vrije trap. Zo gaan we rusten met een 0-1 voorsprong. In de tweede helft laat W-B zien dat het geen toeval is dat zij eerste staan, ook al telt deze ploeg maar 2 spelers die tweedejaars zijn. In min. 55 zet Mathias 3 verdedigers voor schut, maar zijn shot word door de doelman in hoekschop geduwd. Vanaf nu begint Waasland de druk op te voeren en Aalst is genoodzaakt met man en macht te verdedigen. 60ste min. een dubbel één-tweetje tussen de Nick's juist voor de grote rechthoek zorgt er voor dat Nick B. de score kan verdubbelen. 10 min. later word het 0-3 als Jordy een hoekschop rechtstreeks binnen trapt aan de verste paal. Dylan bouwt de voorsprong nog uit tot 0-4. Bij deze stand en met nog een kwartier te spelen zijn de 3 punten binnen. Door concentratie verlies kan Aalst nog tegen scoren .
                                                                                                                             Eindstand  1-4

Spelers: 1.Huybrecht Lucas, 2.Pepermans Junior, 3.Christiaens Nicolas, 4.Gosselin Aron, 5.Smet Sebastian, 6.Evraet Jules, 7.Alvoet Mathias, 8.Van Rumst Diego, 9.Emmerechts Nick, 10.Maes Jordy, 11.Bauwens Nick, 12.De Munck Dylan, 13Bral Cyriel, 14.Heyrman Nathan en 15.Caluwe Gil.

24-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WB - TK Meldert
    Volgende spelers zijn door trainer Franky geselecteerd voor de thuiswedstrijd tegen TK. Meldert. Een te geduchte tegenstrever want met 73 gemaakte doelpunten en 12 tegendoelpunten eindigde ze als eerste in reeks C. 1:De Paepe Leandro, 2:Pepermans Junior, 3:Wauters Thomas, 4:Gosselin Aron, 5:Smet Sebastian, 6:Evraet Jules, 7:De Munck Dylan, 8:Van Rumst Diego, 9:Bauwens Nick, 10:Maes Jordy, 11:De Roeck Reno, 12:Heyrman Nathan, 13:Minezero Chaste, 14:Bral Cyriel, 15: Dikop Kargbo. De eerste helft was gelijk opgaand maar de betere kansen waren voor de bezoekers. In de tweede helft het zelfde wedstrijd beeld maar de betere kansen zijn nu voor Waasland-Beveren. In de 14de min. mag Jordy de zoveelste hoekschop trappen, de bal beland aan de tweede paal waar hij in eerste instantie door de doelman gepakt word maar deze gaat dan in de fout door de bal niet te klemmen waardoor de bal toch nog in doel beland. Halverwege de tweede helf is er een opstootje tussen Thomas en een Melderse aanvaller, de scheids besluit om beide spelers van het veld te sturen. Met 10 tegen 10 maakt Diego er 15min. voor het einde 0-2 van. In het slot van de wedstrijd speelt Junior de bal te zwak terug op doelman Leandro, waardoor Meldert de aansluitingstreffer kan scoren.       Eindstand:  2-1

18-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove - WB
    Ninove is de ploeg die als eerste eindigde in groep 1B. De wedstrijd begon om 10:00 uur en Om 8:45 uur stond de volledige spelerskern paraat aan de speelvelden van Ninove. Toen de spelers van W-B het veld zagen waar op gespeeld moest worden dachten ze allen dat het om een grap ging, maar nee hoor dit was het. De eerste kans was er één voor de thuisploeg, bal naar voor en lopen maar dan van ver trappen, maar Leandro heeft met zulke ballen weinig problemen.Nick probeert het in de 10de min. ook maar de bal gaat over. In min 15 scoort Tom de 0-1. 10 min en enkele modder gevechten later scoort Nick de 0-2 na aangeven van Chaste. Het word nog 1-2 voor de rust, een ogenschijnlijk ongevaarlijke voorzet blijft in de grote rechthoek in de modder steken waardoor Leandro verrast is en de lopende speler van Ninove kan tegen scoren. In de eerste minuten van de tweede helft dribbelt Nathan de doelman maar moet te ver uitwijken om zelf op doel te kunnen schieten. Hij speelt de bal terug naar Tom die de aangeboden kans niet laat liggen 1-3. Halverwege de tweede helft maakt Tom zijn derde van de voormiddag 1-4. Jordy scoort de 1-5 en Dillen mag de 1-6 potten.         Eindstand:  1-6

11-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudenaarde-WB
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Oudenaarde eindigde in de eerste ronde op een derde plaats in groep B. Na 8 min. spelen staat W-B al 0-2 voor met doelpunten van Jules en Tom. Het blijft echter 0-2 tot aan de rust omdat W-B zijn kansen vergeet af te maken. Nick E. bal op de deklat en een schitterende omhaal die maar net door de bezoekende doelman kan worden ontzet. Schoten van Jules en Diego worden ook gestopt. Jordy ziet zijn plaatsbal maar net naast de verste paal verdwijnen. De tweede helft is een kopie van de eerste, met kansen voor Jordy, Sebastian, Diego, Tom, Jules, Nick B. en Nick E. maar de doelman van Oudenaarde blokt of pakt alles. In de 87ste min. moet hij dan toch voor de derde maal de bal uit zijn netten vissen. Nathan nam de derde treffer voor zijn rekening. Ook nu houd doelman Leandro samen met zijn verdedigers, Junior, Nicola, Aron, Sebastian en Thomas de nul voor Waasland-Beveren.
    Geen foto's van deze wedstrijd, Anke onze fotografe was die dag belet.           Eindstand: 0-3

04-01-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WB - KFCE Zele
    De eerste wedstrijd van de tweede ronde werd op overtuigende wijze gewonnen door Waasland-Beveren met 5-0. Zele eindigde derde in reeks C en incasseerde in 14 wedstrijden maar17 doelpunten.  De eerste kans kwam er al na 4 min. spelen. Diego speelt de bal naar Nick die op zijn beurt Jordy aanspeelt maar deze plaats de bal in het zijnet. De eerste helft is gelijk opgaand, beide ploegen dwingen kansen af maar het is W-B dat op voorsprong komt langs Nick E. In de tweede helft maakt W-B het verschil met doelpunten van Thomas op een assist van Jordy, Jules op hoekschop, Karbo en de 0-5 word vastgelegd door Diego na een individuele actie. Nick B. zag zijn schot gestopt door de nr.1 van Zele. Jordy en Diego treffen beide nog het doelkader. Zele kon in gans de tweede helft maar 1 kans bij elkaar voetballen.                             Eindstand: 5-0

07-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melsele - WB:
    De wedstrijd begon goed voor de thuisploeg met een eerste kans na 3 min. In de 8ste min de eerste doelpoging van W-B. Nick Emmerechts speelt Jordy vrij maar deze kraakt zijn schot en weg kans.Twee min later is het dan toch raak, opnieuw een voorzet van Nick en Jordy maakt het nu wel af 0-1 voor W-B. Het is een wedstrijd met aardig wat doelkansen want ook Melsele gaat er voor zo gaat een afstandsschot van hun nr. 10 maar net naast. Opnieuw W-B nu die meer het spel naar zich toetrekken met afstand schoten van Nick, de eerste gaat net naast en de tweede wordt door de doelman gestopt. Ook Diego ziet zijn vrije trap door deze gestopt en een voorzet van Ozkan word door iedereen voor doel gemist. In de 37ste min. speelt Nick de bal door naar Jordy die eerst zijn verdediger in de wind zet en dan de doelman omspeeld en zo de 0-2 op het bord zet. Nog geen minuut later is het 0-3 en opnieuw is het Jordy die op een assist van Nick zijn derde van de middag maakt nu met een afstandsschot recht in de winkelhaak. Ozkan maakt er 0-4 van en zij die vroeger naar de kantine zijn gegaan missen nog 3 doelpunten. Eerst stopt Stijn nog een vrije trap maar iets later is hij kansloos op een schot van in de zestien meter zone. Op een voorzet van Diego scoort Nick de 1-5 en in de slot minuut van de eerste helft trapt Diego een hoekschop rechtstreeks binnen. Rust stand 1-6. W-B begint scherp aan de tweede helft met een schot van Nick en van Reno maar telkens staat de doelman in de weg.Ook Brian ziet zijn vrijetrap door de nr. 1 van Melsele gestopt. Een afstand schot en een vrije trap van Jules gaan maar net over. Melsele krijgt nog twee mooie kansen maar Stijn vind 1 tegendoelpunt genoeg. Het is W-B dat nog tweemaal scoort Harry maakt het zevende doelpunt en het achtste schrijven we op naam van Dylan die zowel een verdediger als de doelman te snel af is. Toch even vermelden dat ook de verdedigers van W-B een verdienstelijke partij gespeeld hebben. Een meer dan verdiende over overwinning.            Eindstand:  1-8

31-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WB - SK Lochristi

Na een oefenwedstrijd tegen de U21 van FC Bosdam die op overtuigende wijze gewonnen werd met 8-0 en een toernooi met drie ploegen waar FC Lembeke met 1-0 werd verslagen en KFC Vrasene met 3-0 . Zijn we op zaterdag 31 augustus gestart aan de competitie. De eerste wedstrijd is thuis tegen SK Lochristi. Een ploeg die vorig seizoen met U17 kampioen speelde en waar de U19 op een vierde plaats eindigde juist voor W-B. In de aanvangsfase hebben we problemen met het uit voetballen door de zeer korte en agressieve dekking van de tegenstander, maar naar mate de wedstrijd vordert krijgen we meer grip op de wedstrijd. In de 10de min. begaat de bezoekende doelman een fout op Jules in de zestien meter. De strafschop die daar uit volgt  word door Diego feilloos binnen getrapt. Drie min. later word een doelpunt van Ozkan afgekeurd wegens buitenspel en Jordy trapt in de 22ste min. binnen het bereik van de doelman. Op het half uur begaat Niels een fout op een speler van Lochristi in de grote rechthoek met een strafschop als gevolg. Doelman Leandro stopt de strafschop en zo blijf het 1-0 voor W-B.  Met deze stand gaan we ook rusten. In de tweede helft is de eerste kans voor de bezoekers maar W-B verdubbeld de score in de 51ste min. langs Nathan. In de 70ste min. waagt Diego een afstandsschot dat door de bezoekende goalie in hoekschop word geduwd. Op deze corner maakt Jules er 3-0 van. In de 74st min. scoort Lochristi de 3-1. Bij de eerst volgende aanval van W-B maakt Jordy de 4-1 op assist van Reno. 10 min. voor tijd word het nog 4-2 uit een vrijetrap. In de slot minuut kopt Dillen nog een bal naar doel op vrijetrap van Jules. Maar het blijft 4-2. Een verdiende overwinning met een op momenten goed voetballende ploeg.             Eindstand:   4-2

18-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trainingsweek
    Woensdag 17 juli eerste training van het nieuwe seizoen. Het is 19:00u en ik tel 6 spelers die de uitdaging met de warmte durven aangaan. Na een kwartier hebben we al een eerste drink pauze. Na 70 min. stopt trainer Franky de training, het is voldoende geweest voor vandaag.
    De aanwezige spelers zijn allen tot het uiterste gegaan. Donderdag rusten want vrijdag is de volgende afspraak. Op de vrijdag training zijn er  8 spelers aanwezig en de woensdag daarop al 11. Het zal nog wel een week of  twee duren voor de volledige kern op training aanwezig zal zijn.

06-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PU17 seizoen 2012-2013

We waren aan het seizoen begonnen met een heel uitgebreide kern, waardoor er spelers van club zijn veranderd tijdens de eerste weken van de competitie.

Tot op twee wedstrijden van het einde hebben we mee gestreden voor de eerste plaats.Tijdens de maand april zijn onze concurrenten begonnen met het spelen van hun afgelastwedstrijden waardoor ze voor ons kwamen te staan in de stand. Zes wedstrijden voor het einde van de competitie gaf Rene Cool zijn ontslag als trainer en nam Luc Peersman deze taak van hem over.

Wij hebben onze afgelaste wedstrijden niet gespeeld en eindigen op de vierde plaats.Toch mogen we van een geslaagd seizoen spreken waarin ieder op zijn manier een steentje heeft  toe bij gedragen.