De verloedering van de mensheid
Inhoud blog
 • Roos Van Acker
 • het onbekende meisje
 • Seperatisme is een klucht
 • voorstelling

  Zoeken in blog


  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   


  mijn cynische kijk op deze maatschappij, dit alles is gezien vanuit mijn beleving op een dag
  28-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos Van Acker

  Waarde bloggers

  Wegens een onozelaar die tegen de telefoonpaal eeft gereden , enkele dagen geen gezever meer.  Maar nu ben ik terug. Ik las in een van deze blogs over Roos Van Acker en ik moet zeggen. Een ferme madam

  Van alle vrouwelijke bv's vind ik Roos Van Acker de mooiste. Met haar wil ik ooit een date hebben. Dus Roos, als je dit leest, mail me!
  Veel hebk vandaag niet te vertellen, buiten dat mijn eitjes te vroeg zijn opgestaan en dat ik een enorme obsessie heb gekregen voor Zuid-afrika. Een land waar de Nederlanders alle mensen met een spraakgebrek steken. Ongelofelijk maar waar. Toch is dat land zeer mooi. Ik hoop dat de volgende Peking Express door dat land gaat. Dan zou ik me inschrijven, zo hebk 2 vliegen in een klap! Een date met Roos en een reis naar Zuid-Afrika!

  Moge de vrede met u zijn

  Warre

  28-10-2007, 21:32 geschreven door Warre  

  Reageer (2)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  23-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het onbekende meisje
  Waarde bloggers

  Veel gezever in het nieuws, dus ga ik maar lekker een pint pakken op café. Ik zit graag op café , ik hoor graag vertellingen  over hoe de mensen het gedaan hebben in hun leven, zo maak ik niet dezelfde fout. Toen ik op café zat, zag ik een onbekend meisje zitten. Ik was verliefd op haar. Ik wist niet wat me overkwam, zo'n schoonheid, hele maal alleen. Of toch niet, haar vader was erbij. Haar vader ken ik, die geeft al veel tegen me zitten zeveren dat zijn dochter hem niet wou zien. Volgens mij was dit enkel omdat die vader teveel pinten zoop op café en eigenlijk niets anders te doen had. Eigenlijk had hij wel iets te doen, pinten trakteren aan mij. Maar toch.

  Ik dacht na. En ik dacht harder na. Ik was er! Ze hield van echte rebellen(in feite ben ik geen rebel) , dus zou ze zonder probleem op mij vallen. Maar ik moest actie ondernemen. Ondertussen zette de cafébaas zijn tv op vrt, waarop dat de herhalingen zichtbaar waren van deze serie. Dus, ik besloot om maar te gaan protesteren aan het VTM gebouw om die herhalingen van Familie heruitezenden. Dat was nogal een serie. Ik weet nog goed dat heel Vlaanderen rouwde omdat Guido Vandenbosche gestorven was. Iedereen was dan thuis van zijn werk, enja ik vind dat we weer zo'n dag moesten hebben.

  Maargoed, mijn eenmansprotestatie verliep niet van een leien dakje, want ik werd met geweld opgepakt van de flikken. Jah, die flikken, kheb vanmorgen iets gehoord dat men naar de hoeren gaat! Ik wist al jarenlang dat ze dat deden, maar in die jaren had ik nog geen blog, dus kon ik deze info niet meedelen. Ik zou ook graag flik worden, iedere dag op café zitten en eens binnenspringen bij een mooi hoertje, wat is hun leven nogal zalig. Ik kan niet geloven dat men een looptest moeten doen om flik te worden.

  Ik besloot erna eieren te gaan kopen. Ik lust geen eieren. Maar toch kocht ik er, toen passeerde ik langs een paar protesteerders, waarom weet ik niet, maar een kostuummens had zo'n mooi pak aan. Ik smeet maar een ei naar hem. Volgens de teevee heb ik hem geraakt, maar ik was wel weer armer, want ik had dat ei betaald. Ik vraag me af of dat fiscaal aftrekbaar zal zijn als Vlaams Belang aan de macht komt, maar ik vrees ervoor.

  Derna kwam ik in het Leuvense weeral een onbekende dame tegen. Deze wou geen rebel, maar een idiote schrijver, die mensen verveeld. Ik heb met haar meer geluk, want ik ben een idiote columnist die geen reacties krijgt. Leve het Leuvense onbekende meisje.

  Moge de vrede met u zijn

  Warre

  23-10-2007, 17:50 geschreven door Warre  

  Reageer (1)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seperatisme is een klucht
  Waarde bloggers

  Daarjuist zat ik op café. De uitstek waar mooie levensverhalen worden verteld en waar er een kijk wordt gegeven op de onozele maatschappij. Een maatschappij dit niet perfect is en iedereen wil veranderen. Ja, tis mogelijk te veranderen, maar ik zal het niet doen. Anders weet ik niet wat ik moet schrijven. Een onderwerp dat ik zeer intressant vond, was seperatisme. De klucht van het jaar. Ik hoop dat dit aanbod komt in de eindejaarsconference van Raf Coppens of Geert Hoste. Iedereen is seperatist, maar ik niet. Ik vind het een goede klucht.


  Wat moeten we zonder België? Ik weet het niet. Ik vind België een zeer intressant en volks land. De duivels langs de straat in Tour de France bv. Hilarisch is dat wel. Iedereen is bang van onze duivels maar het is een begrip in het buitenland. Het is iets wat iedereen tof vindt. Ik ook, ik kijk naar de koers enkel om die grappige duivels te zien. Zonder België is dat niet mogelijk. Gedaan met de duivels!


  Wat België nog uniek maakt is het bier. De Streekbieren, in elke stad heb je wel een. Om al deze bieren te kunnen proeven zou ik België wel aflopen. Maarja, als België gesplitst wordt, dan kan ik die mooie lekkere biertjes dat Wallonië heeft, niet drinken. Ik zou dat enorm jammer vinden. Iedereen toch?
   

  Dan zou ik nog willen spreken over onze Rode Duivels, tgaat niet goed meer met hen, maar toch. Het is de enige ploeg int land, waar iedereen onbewust fan van is. Geen EK , dit vind ik jammer, geen drietand, geen brabançonne, en geen Zwitsers die niet kunnen zeggen van: "Die Belgen kunnen nogal goed drinken." Jammer jammer. Maar als België gesplist word, geen rode duivels meer. Gedaan met in de krant te lezen hoe slecht ze wel speelden, en wat er moet veranderd worden. Een nationale ploeg van Vlaanderen en nog een in Wallonië ook. Dan kunnen misschien nog enkel winnen tegen Montenegro of tegen San Marino.
   

  Dus ik zou zeggen, stop me de seperatist uit te hangen. Ik wil volgend jaar in Frankrijk die duivels zien! Ik wil graag nog eens naar Rochefort om te zeggen tegen een Nederlander, er zijn nog miljoenen zoals deze! Of zou ik mss willen zeggen tegen een Nederlander, onze Rode Duivels zullen de orange shirtjes kloppen.


  Moge de vrede met u zijn Warre

  22-10-2007, 15:18 geschreven door Warre  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  21-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.voorstelling

  Beste bloggers(zo mag ik jullie toch noemen hé)

  Ik ben Warre, ik ben 21 jaar en ik kom uit het West-Vlaamse platteland, ik ben aartslelijk dus de vrouwen hie hopen op hun droomprins mogen het reeds al vergeten, ik ben degelijk geen droomprins.

  Welke teksten ik jullie ga brengen, weet ik zelf niet, dat hangt af hoe onze o zo goede maatschappij ons zal tonen, iedere dag. Vooral zal ik spreken over het onderwerp waar ze ons over zullen spreken. Het Nieuws is zowat het belangrijkste wat een mens spreekt. Hoe erg het is dat een kind gestorven is, hoeveel hun favoriete ploeg gedaan heeft, hoe ze iets beleven. Ja, vooral hoe het gebracht wordt is intressant, zo kan men bv zeggen dat Hans Van Temsche die mensen doodschoot voor zijn vaderland te redden, en als ik dan zeg dat hij het deed omdat hij ziek is, dan word ik uitgelachen. Ook is dit zo als men bv zegt dat de paus in feite een moslim is, maar als ik vertel dat hij een hindoe is, word ik doodgeschoten.

  Ik leef zoals iedereen. Ik heb een levensdoel : sterven, liefst zo goed mogelijk, dat iedereen weet dat ik gestorven ben, hopelijk vertellen ze over mijn dood in het VTM nieuws, het enige dat niet mag is dat Birgit Van Mol dit vertelt, want dan ben ik veel te jong gestorven. Ik zou liefst op BBC of een of andere Amerikaanse nieuwszender vermeld worden. Maar dit is een edele hoop, ik leef zoals iedereen om te sterven, het enige wat vastligt in het leven, njah sterven doet iedereen, het enige is hoe je sterft, dat is een verschil.

  Ik haat racisme, daar zal ik over een van de volgende dagen over schrijven, over hoe het onveiligheidsgevoel van de zieke mens in mekaar zit, ik geloof niets van dat zogezegd gezeik over zo'n dingen. Ik wandel altijd door de stad en niets zie van geweld, geloof ik het gezeik niet van mensen dat ze 's nachts niet buiten willen.

  Ik zal stoppen met schrijven. Heb je commentaren, geef die. Dan zal ik jullie opmerkingen in een mooie tekst smijten.

  Moge de vrede met u meewandelen!

  Warre

  21-10-2007, 19:42 geschreven door Warre  

  Reageer (0)
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  Archief per week
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!