Inhoud blog
 • KDN UNITED (09/08/2015)
 • Verwelkoming nieuwe trainer.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Foto
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

  U12 Provinciaal Kampenhout

  09-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KDN UNITED (09/08/2015)
  Tornooi op 9 augustus 2015 in KDN UNITED


  N
  a enkele intensieve trainingen de voorbijgaande weken, werd het vandaag de dag waaruit zou blijken hoever we staan met de voorbereiding op de nakende kompetitie binnen enkele weken.
  We werden ingedeeld met als tegenstrevers: Keiberg - KDN United en Bierbeek.

  Al tijdens de eerste wedstrijd tegen Bierbeek, stelden wij vast, dat zowel de kern van verleden jaar, alsook de nieuwelingen zich perfekt hadden aangepast aan het spelbeeld, dat Trainer Gery wilde zien.
  De wedstrijd tegen Bierbeek was er één uit het boekje, want zowel de afwerking als het peil van spelen werd op een zekere hoogte gebracht, wat resulteerde in een 5-0 overwinning.
  Wie dacht dat deze overwinning de spelertjes aan het dromen zou brengen, had het verkeerd voor. Na een 1- 2 achterstand konden we tevens vaststellen dat de wilskracht om te winnen zeker en vast aanwezig was, zodat we deze achterstand nog konden ombuigen in een 2-3 overwinning.
  De laatste match was er misschien door de vermoeidheid, door de warmte teveel aan. Niettegenstaande een 1-0 voorsprong konden we deze niet aanhouden en moesten ons tevreden stellen met een gelijkspel.
  We kunnen alleen vaststellen, dat zowel de sfeer, de spelwijze en het doorzettingsvermogen aanwezig is, zodoende deze ploeg ons in de loop van het seizoen nog veel spelvreugde gaat geven.

  09-08-2015 om 14:14 geschreven door ward  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-07-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verwelkoming nieuwe trainer.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Beste spelers en supporters,

  Niettegenstaande de maand juli nog maar 3 weken ver is, is voor velen onder ons misschien de vakantie reeds voorbij, omdat wij uitkijken naar het seizoen 2015-2016 van onze spelertjes, wetende dat op 28 juli e.k; de trainingen een aanvang nemen.

  Maar laat me toe even terug te blikken op het voorgaand seizoen, waar we voor het eerst gestart waren met een U11-elftal provinciaal.
  Dat dit zou gebeuren met vallen en opstaan, winst en verlies lagen dicht bij elkaar, was te verwachten, wetende dat we maar over een kern van een 12 tal spelers konden beschikken, die het niet gewend waren elkaar reeds op het veld elkaar te vinden.
  Maar................... niet getreurd, de resultaten mochten gezien worden, maar toch konden we vaststellen, dat naar het volgend seizoen toe, er moest gezocht worden naar versterking, omdat de klub ook op een termijn van  2 à 3 jaar hoger op wilt.
  Daarom werd er via scouting ( in opdracht van de verantwoordelijke) het nodige gedaan om in september met 2 ploegen te starten.
  Het betreft de U12 Provinciaal en een U12/U13 mix regionaal.
  Laat U niet beinvloeden door het woord Provinciaal/regionaal, want zoals reeds aangehaald door de nieuwe trainer ( hierover straks meer) en de voorzitter bij de voorstelling van de jeugd, zal niemand vandaag weten in welke ploeg hij begin van de kompetitie zal terecht komen. Om het in een klare taal uit te drukken........................zij die zich niet inzetten, of om ook welke andere reden, zullen ten gepaste tijd in een andere ploeg worden ondergebracht................. het omgekeerde is eveneens van toepassing. Een uiteindelijke selektie zal pas kenbaar gemaakt worden eind augustus.
  Maar onthou de leuze................ voetbal is een ploegsport, en we hopen dat alle spelertjes hieraan plezier beleven, ook waar je "toekomst" ligt.

  En dan komen we aan de persoon die het team zal leiden.
  We begroeten langs deze weg de heer GERY VAN GRUNDERBEECK. En wanneer we deze naam vermelden komen we tot besluit dat we hier een icoon ontmoeten. Niet alleen in de "gangen" van Kampenhout bekend, maar ook daarbuiten, dit omwille van zijn kennis aangaande het voetbal. Iemand die verleden seizoen met zijn team, indien ik het goed heb onthouden, één nederlaag heeft gekend, maar als hoogtepunt de finale van de Jeugdcup- provinciaal op nationaal plan heeft gewonnen, dan mogen we toch ernaar uitkijken, dat hij onze spelertjes op een hoger niveau zal tillen.

  Daarom kijken we naar eruit, jullie allen te mogen ontmoeten op de eerste training, nu dinsdag 28 juli op DE HUTTE in KAMPENHOUT en dit om 18.15 uur.

  20-07-2015 om 00:00 geschreven door ward  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !  Categorieën


  Hartelijk welkom op de blog van de U12 Provinciaal Pré-miniemen Kampenhout


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!