WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

24-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer monsterscore voor Wanhoop
    Wanhoop doet er de laatste weken alles aan om zijn doelsaldo op te krikken. Na de vorige uithaal werd het nu maar liefst 14-2 tegen rode lantaarn Erps Kwerps.

Na het startsignaal van onze eigenste Riemer (de scheidrechter kwam opnieuw niet opdagen)
    werd Wanhoop meteen op eigen helft gedrukt en schoot Erps de eerste kans op doel. Gelukkig had keeper Gunne een wereldsave in huis of er stond een bijna onoverbrugbare 0-1 op het bord. Terwijl de Matte diep geconcentreerd tegen de leider speelde, begon Svenson te scoren, liefst 3 op een rij. Stoof deed er in de volgende minuten nog 2 bij. Matte en nog 2 keer Sven zorgden voor een 8-0 ruststand.

De tweede helft was er eentje om (in) te kaderen. Wanhoop schoot maar liefst 8 keer op de paal.Chelle, Dirk, Rik, Matte en nog 2 x Sven lieten de netten toch nog wat bewegen. In de slotfase miste Stoof nog een penalty.

Eindstand 14-2.

FCW speelde met: Gunne, Sven (7), Dirk (2), Stoof (2), Rik (1), Chelle (1) en Matte (1)

En verder …coach, afgevaardigde en scheidsrechter : Riemer

Volgende wedstrijd uit bij de leider, Dogs Drogenbos, op 6 november!

24-10-2009, 00:00 geschreven door Wanhoop
    10-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop walst als een lokomotief over Drogenbos
    Wanhoop heeft nog eens zwaar uitgehaald. Tegen een uitermate zwak Lokomotiv Drogenbos zag Stoof, in laatste instantie délégé, het maar liefst 11-1 worden.

Ondanks de naam van de tegenstander, was het de thuisploeg die als een trein aan de wedstrijd begon. Sven scoorde al snel een zuivere hattrick en Kevin T. pompte er nog twee bij. Na een inspanning van Rik werkte een bezoekende verdediger de bal in het eigen doel zodat we konden rusten met een mooie 6-0 op het scorebord.

De tweede helft begon even wervelend, met de vierde én vijfde goal van Sven. Wanhoop, dat tot dan nog geen enkele kans had weggegeven, besloot dan wat mee te werken en Kevin T. bood Drogenbos de eerredder aan op een presenteerblaadje. Tijd voor het hoogtepunt van Michel, die de 9-1 met een magistraal Braziliaans hakje voorbij de Lokomotiv-doelman kon devieren. Kevin T. maakte zijn foutje goed door nog twee goaltjes te maken, zodat Wanhoop na een moeizame start van de competitie toch kan opschuiven naar de middenmoot.

FCW speelde met: Tom, Rik, Michel (1), Matte, Sven (5), Kevin T (4)

Volgende wedstrijd: vrijdag 23 oktober, 21u, thuis tegen Erps-Kwerps.

10-10-2009, 00:11 geschreven door Wanhoop
    02-10-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterk Wanhoop pakt verdiend punt
    In wellicht de beste wedstrijd van het nog jonge seizoen, pakte Wanhoop een punt tegen Kanari Beersel. Het werd 5-5.

Beersel startte zonder puntenverlies en dus met vertrouwen. Toch was het Wanhoop dat de score opende: splijtende assist van Sven, puike afwerking van Rik. Kanari was technisch sterk en kwam er een aantal keren goed uit. Zo stond het snel 1-2 in hun voordeel. Een vrije trap vlak voor rust werd er ook ingeknald, en zo stond Wanhoop er halfweg slecht voor, ondanks een aantal zeer goede kansen.

De tweede helft werd aangevat met nieuwe moed, en Gunne schoot al snel de aansluitingstreffer in het dak van het bezoekende doel. Jammer genoeg was de vreugde van korte duur en diepte Beersel de kloof weer uit tot twee goals. Tijd voor Sven om hoogstpersoonlijk de stand weer in evenwicht te brengen met twee fraaie doelpunten. Vlak voor tijd leek Beersel dan toch nog te gaan winnen door een late treffer, maar Dirk schoof de oververdiende gelijkmaker tegen de netten. In de slotfase werd Sven nog uitgesloten, maar het punt kwam niet meer in gevaar. Integendeel, Wanhoop kwam nog dicht bij de overwinning, maar Gunne miste.

FCW speelde met: Tom, Rik (1), Dirk (1), Gunne (1), Sven (2), Michel en Stoof

Volgende wedstrijd: vrijdag 9 oktober om 21u thuis tegen Lokomotiv Drogenbos.

02-10-2009, 22:23 geschreven door Wanhoop