WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

26-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zellik maatje te groot
    In de vooravond verloor Wanhoop met zware 6-1-cijfers van topper Zellik. Wanhoop verliest zo de aansluiting met de topteams in de reeks.

De eerste helft liep het nochtans zeker niet slecht, maar een aantal goede kansen werden de nek omgewrongen. De wedstrijd ging goed op en neer, maar Zellik kon 2x scoren en Wanhoop niet.

Na de rust werden opnieuw wat kansen gemist. Zellik schoot ze wel binnen: 3-0 was een zwaar verdict op dat moment. Dat vond ook Rik, en hij speelde Kevin T perfect vrij. Die kon niet meer missen en milderde tot 3-1. Maar toen was het vel grotendeels van de soep, en de thuisploeg ging fysiek over de 6 wanhopige bezoekers. Tom schudde nog twee mirakelsaves uit zijn mouw, waar hij zo trots op is dat ze zelfs vermeld worden in het verslag. Maar dat belette Zellik niet om verder uit te lopen. 6-1 werd het...

FCW speelde met: Tom, Rik, Kenneth, Michel, Stoof, Kevin T (1)

26-11-2008, 21:54 geschreven door Wanhoop
    22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop mist kansen en verliest van leider
    In een aangename derby, waarin Ben voor het eerst sinds heel lang weer aan de aftrap verscheen, is Wanhoop er niet in geslaagd de leider en dorpsgenoten te verslagen. De kansen waren er wel, maar slechts 1 ging binnen.

Door het forfait van de scheidsrechter nam délégé Gino het fluitje ter hand. Hij zag de match, niet voor de eerste keer, rampzalig beginnen voor Wanhoop. De eerste kans voor de tegenstanders betekende meteen een doelpunt. Wanhoop speelde aardig mee in de eerste helft, maar miste de kansen. Looks miste niet: bij de rust stond het 0-3.

In de tweede helft kon Wanhoop de schade meer dan beperken. Eindelijk ging via Yee de bal zelfs binnen en konden we de 0 van het scorebord halen. De tegenstander kon geen doelpunt meer maken en de wedstrijd eindigde op 1-3.

FCW speelde met: Tom, Ben, Riemer, Rik, Stef, Yee (1), Kevin VDV, Stoof

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-11-2008, 00:18 geschreven door Wanhoop
    20-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slim Wanhoop bekert verder
    Wanhoop moest het vrijdag in de competitie al opnemen tegen de B-ploeg van Drogenbos, nu was de A-ploeg aan de beurt in de beker. De derdeprovincialer wilde graag verder bekeren en bracht 9 spelers aan de aftrap. Wanhoop had geen overschot op het scheidsrechtersblad, zodat Gino als délégé alleen op de bank zat. Een herboren Stoof, die niet meer had gescoord sinds 27 september (!), trapte er vier tegen de netten en lag zo aan de basis van een verdiende overwinning.

Zonder wisselspelers begon Wanhoop uiteraard verdedigend aan de wedstrijd en liet het initiatief aan de 1 reeks hoger gerangschikte bezoekers. De counters waren echter vlijmscherp: eerst belandde de bal nog op de paal, even later kon Kenneth, na een mooi een-tweetje met Stoof, de 1-0 binnenprikken. De bezoekers reageerden met wat halve kansjes, maar konden toch gelijkmaken via een deviatie na een corner. Op slag van rust brak Stoof echter uit en kon Wanhoop op de valreep met een 2-1-voorsprong gaan rusten.

De tweede helft was amper bezig als Stoof mooi wegdraaide en de volgende goal binnenschoot. Drogenbos drong aan en na de aansluitingstreffer en een own-goal hingen de bordjes weer in evenwicht. Geen paniek echter bij Wanhoop, dat bleef verstandig spelen en gevat uitbreken: Yee kapte zich vrij en het stond weer 4-3. Even later zette Kenneth zich door tegen de achterlijn. Hij bracht perfect voor en Stoof schoot de 5-3 erin. Diezelfde Stoof kon met een laag schot nog een laatste keer de bezoekende doelman verrassen.

Een mooi resultaat en Wanhoop gaat dus al bij al makkelijk een ronde verder. Daarin spelen ze uit tegen Steenberg Moorsel, een topper in derde provinciale (2de in 3C).

FCW speelde met: Tom, Riemer, Kenneth (1), Yee (1) en Stoof (4)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    20-11-2008, 00:26 geschreven door Wanhoop
    15-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drogenbos afgedroogd
    In een slechte wedstrijd kon Wanhoop al bij al vrij gemakkelijk afstand nemen van rode lantaarn Drogenbos. Voor Yee loopt het dit seizoen bijzonder vlotjes bij de afwerking, ook gisteren vlogen er weer vijf tegen de netten.

De wedstrijd begon nochtans slecht, na een minuutje verdween een gekraakt schot van de thuisploeg al in doel. Yee kon echter twee maal door het centrum snijden en afwerken. Rik verlengde ook nog een corner in doel. Na een tegendoelpunt was het alweer Yee die al voor de rust zijn hattrick scoorde. 2-4 halfweg.

De tweede helft was amper bezig of Yee, opnieuw hij, liet de opnieuw talrijk opgekomen Wanhoopfans weer juichen. Wedstrijd gespeeld. De twee tegendoelpunten werden nog weggevaagd door Koen, Davve en... de vijfde van Yee.

Een leuke generale repetitie tegen de B-ploeg, woensdag ontmoeten we hun A-ploeg voor de beker.

FCW speelde met: Tom, Davve (1), Koen (1), Rik (1), Stoof, Yee (5)

15-11-2008, 19:52 geschreven door Wanhoop