WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

30-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop wint ook tweede oefenpot
    Voor de tweede en meteen ook laatste oefenwedstrijd werden de dorps- en reeksgenoten van Vatos Locos gevonden als tegenstander. Wanhoop kwam nooit in de problemen en won gemakkelijk en ruim met 10-3. Koen debuteerde meteen sterk met 4 goals. Stoof pikte er ook weer 3 mee, en ook Kevin VDV was met 2 doelpunten goed bij schot. In de laatste seconden omspeelde Kenneth de VL-doelman om ons tiende doelpunt aan te tekenen. Volgende week begint het serieuze werk, tegen de Kanaries uit Beersel. Tot dan!

FCW speelde met: Tom, Stoof (3), Koen (4), Kenneth (1), Rik, Kevin VDV (2)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-08-2008, 10:58 geschreven door Wanhoop
    18-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop wint eerste oefenpot
    In Evere werd de aftrap van het nieuwe seizoen gegeven in een aangename oefenwedstrijd. Wanhoop speelde een sterke eerste helft, waarin het de basis legde voor een al bij al makkelijke overwinning. Kevin T, Kevin V en Stoof zorgden al snel voor 0-3. Even snel werden er dan twee tegendoelpunten geïncasseerd, maar Kevin T maakte zijn tweede doelpunt met een afstandschot, slim door de benen gelaten van Stoof. Alweer Kevin T maakte er nog voor de rust 2-5 van.
    In de tweede helft speelde de conditie en de steak au poivres de Wanhopers parten. Stoof zorgde evenwel voor 2-6. Na een derde tegendoelpunt scoorde Rik met een subtiele baltoets. Het slotoffensief was voor Evere, maar doelman Tom stond goed te keepen. De ultieme 4-7 kon hij echter niet stoppen.

FCW speelde met: Tom, Stoof (2), Kenneth, Kevin T (3), Rik (1), Kevin V (1)

18-08-2008, 00:00 geschreven door Wanhoop
    06-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorbereiding nieuwe seizoen gestart
    Na een lange zomerpauze, staat er eindelijk weer een wedstrijd op het programma voor Wanhoop. Op maandag 18 augustus wordt er een oefenwedstrijd afgewerkt tegen Evere. Daarmee start het seizoen 2008/2009.
    Een seizoen waarin duidelijk meer derby's zullen worden afgewerkt. In de reeks van Wanhoop vinden we naast Vatos Locos ook een nieuwe club uit Hoeilaart: Looks. Bovendien zijn er ook twee teams uit Overijse in dezelfde afdeling ingedeeld: Parma en Filosofia. Dat betekent dus maar liefst 8 druivenderby's voor ons dit seizoen. Dat belooft voor de spanning!
    Kunnen we net als vorig jaar in de top-5 eindigen? U kan het allemaal volgen op deze blog!

06-08-2008, 15:30 geschreven door Wanhoop