WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

15-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop klopt Brussels Europe gemakkelijk
    In een zwakke wedstrijd van beide teams maakte Yee het verschil voor Wanhoop met 3 doelpunten. Stoof maakte de vierde en de einduitslag was een droge 4-2. Veel meer viel over deze wedstrijd niet te vertellen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-03-2008, 00:00 geschreven door Wanhoop
    01-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Beersel-Wanhoop

Wanhoop speelde van in het begin (tot op het einde) verdedigend zeer sterk, met Jennes, Djee en Davve als een blok voor het grizzlig Beersels geweld. Ook onze aanvallers waren steeds op tijd terug zodat de thuisploeg moeilijk een schietgat kon vinden. En als ze toch een lichtpunt vonden, stuitten ze op een sterk keepende Riemer. Het was duidelijk dat ze absoluut de punten in eigen sporthal wilden houden om zonder puntverlies de competitie af te sluiten.

Af en toe kon Wanhoop counteren, de flanken trokken wat spelers mee en een sterk spelende Riemer besloot zelfs een paar keer net over de goal. Ook aanvallers Kenneth, Stef en Stoof zorgden af en toe in een flits voor gevaar aan het Beerselse doel, Maar het was uiteindelijk Davve die mooi scoorde.
    0-1 was meteen ook de russtand.

In de tweede helft hetzelfde scenario. Beersel speelde vlot samen en met snelle flitsen belaagden ze het Wanhoop doel. Na enige druk werd het dan toch 1-1. Wanhoop liet de moed niet zakken en na een hoekschop in een geharrewar voor het Beerselse doel bracht Stef ons weer op voorsprong 1-2.

Dan werd de druk onhoudbaar. Verdedigen ging moeizamer en Davve pakte geel. Een paar minuten voor tijd kreeg Beersel z’n verdiende gelijkmaker.

Nog een zeer opmerkelijk feit is dat Kenneth de laatste wedstrijden een stuk collectiever speelt. Dit wordt niet alleen sterk geapprecieerd, maar ook als team spelen we een stuk beter voetbal !

De tribune zal vol. Wanhoop en Beersel waren blij met het gelijkspel.

Wat moet je meer hebben ?

Een pluim voor alle spelers en eentje meer voor de Riemer die met z’n geweldige saves en goeie tussenkomsten Wanhoop naar een gelijkspel bokste, sprong, viel, zweefde,…

Stoof

FCW speelde met: Riemer, Stef (1), Davve (1), Jennes, Stoof, Kenneth, Rik

01-03-2008, 00:20 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drogenbos gemakkelijk opzij gezet

Wanhoop begon aarzelend aan de wedstrijd en schrok zich een hoedje toen Yee de bal verloor en dat meteen een doelpunt opleverde voor de tegenpartij. Yee herpakte zich echter snel en schoot een paar minuten later de gelijkmaker onhoudbaar voorbij de bezoekende doelman. Even later scoorde Stoof en kon Wanhoop met een voorsprong de rust in.

Bij Drogenbos was het vet intussen wel van de soep, en Wanhoop kon de wedstrijd rustig domineren en er zelfs nog een monsterscore van maken. Stoof en Yee waren de doelpuntenmakers, Jennes maakte er ook een maar wordt vooral onthouden voor zijn assists. Rik zette de kers op de taart. Uiteindelijk werd het een eenvoudige 9-1, eindelijk nog eens een overwinning voor Wanhoop!

FCW speelde met: Tom, Rik (1), Riemer, Kenneth, Jennes (1), Stoof (3), Yee (4)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-03-2008, 00:19 geschreven door Wanhoop