WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

26-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeilaartse derby eindigt weer op 5-5
    Wanhoop is er opnieuw niet in geslaagd om zijn Hoeilaartse rivaal van Roem II te kloppen. In een boeiende wedstrijd werd het, net als in de heenmatch, 5-5.

Het begon nochtans rampzalig. Concentratieverlies leidde meteen maar liefst 3 doelpunten van de tegenstander op, en in een mum van tijd leek de wedstrijd gespeeld. Wanhoop balde echter de vuisten en Stoof scoorde en liet Sven de aansluitingstreffer aantekenen. We gingen rusten bij een 3-2 achterstand.

Na de pauze ging Sven even door en bracht Wanhoop eigenhandig op voorsprong met zijn 2de en 3de goal. Ook Yee pikte een doelpuntje mee. Toch kantelde de wedstrijd opnieuw, en kon Roem nog terugkomen.

Wanhoop komt zo achteraan in de middenmoot terecht en moet winnen tegen directe concurrent Brussels Euroboys om toch nog de top 5 te bereiken, die lang makkelijk haalbaar leek.

FCW speelde met: Tom, Rik, Dirk, Michel, Sven (3), Yee (1), Stoof (1)

Volgende en laatste wedstrijd: vrijdag 30/4 om 21u, thuis tegen Brussels Euroboys.

26-04-2010, 23:28 geschreven door Wanhoop
    09-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nummers 2 en 3 blijken te sterk
    Tegen Travoo Herent, tweede in de stand, speelde een goed gegroepeerd Wanhoop sterk mee. Stef en Yee scoorden en Sven dwong zelfs twee own-goals af. In de allerlaatste minuut kregen ze jammer genoeg het deksel op de neus.

FCW speelde met: Rik, Stoof, Stef (1), Yee (1) en Sven

In een uitgestelde wedstrijd was ook Filosofia Overijse te sterk. Bij de rust stond het al 3-0. Vlak na de pauze werd het zelfs 4-0, maar 2x Stoof en Gunne leken de spanning terug te brengen. Drie doelpunten van Overijse zorgden echter voor een nieuwe nederlaag.

FCW speelde met: Tom, Rik, Gunne (1), Yee, Stef, Stoof (2)

Volgende wedstrijd: vrijdag 23 april, "uit" tegen Roem II Hoeilaart, 21u sporthal Hoeilaart

09-04-2010, 16:01 geschreven door Wanhoop
    27-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop klopt jonkies van Everberg
    Wanhoop startte zonder wisselspelers tegen een jonge ploeg (met veel wisselspelers) uit Everberg, die bovendien hoger geklasseerd stond. Het leek dus geen gemakkelijke avond te worden.

Toch begon Wanhoop sterk: defensief werd er weinig weggegeven en af en toe werd efficiƫnt tegengeprikt. Stoof voelde zich in zijn sas: hij stuurde Riemer op weg naar de 1-0 en scoorde zelf twee keer. Vlak voor de rust scoorde Everberg tegen.

Toen vlak na de rust meteen de 3-2 viel, kwam er even ongerustheid in de Wanhoop-rangen. Gelukkig kwam Stef de linies versterken en konden we eindelijk een welverdiende rustperiode inlassen. In de slotfase zorgde Stef zelf met een mooie voorzet voor een own goal en de eindstand: 4-2!

FCW speelde met: Tom; Riemer(1), Dirk, Rik, Stoof (2), Stef

In de stand rukt Wanhoop opnieuw op naar de vierde plaats, maar het ligt allemaal heel dicht bij elkaar. Tussen plaats 4 en 8 ligt maar 1 puntje. Aan de top van het klassement vierde Dogs Drogenbos dit weekend de titel: zij verloren nog geen punt en kunnen nu ook mathematisch niet meer worden bijgehaald. Wanhoop zelf staat voor een moeilijke week: uitwedstrijden bij de nummers 2 (vrijdag 2/4) en 3 (dinsdag 6/4). Het wordt dus moeilijk om de vierde positie, die misschien wel recht geeft op promotie naar derde, te behouden...

Volgende wedstrijd: vrijdag 2/4, 21u, uit bij Travoo Herent!

27-03-2010, 11:25 geschreven door Wanhoop
    17-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop herpakt zich tegen (Mic) mak Zaventem
    Wanhoop lijkt het dipje overwonnen te hebben en vond het doel weer tegen Mic Mac Zaventem. Het werd maar liefst 2-14!!!

Kevin T speelde nog eens en liet zich meteen gelden: een paar assists en goals later stond er een 0-9 ruststand op het bord. Gunne scoorde tussendoor nog even de goal van zijn leven.

In de tweede helft liet Wanhoop de voet van het gaspedaal, maar kon het toch nog 5x scoren. Jammer genoeg prikte Zaventem er ook twee tegen, zodat Tom geen clean sheet kon voorleggen.

FCW speelde met: Tom, Riemer (2), Gunne (3), Dirk (2), Kevin (6) en Stoof (1)

Volgende wedstrijd: vrijdag 26/3 thuis tegen rechtstreekse concurrent voor de top 5 Everberg. We zijn voorlopig nog met wat mensen te weinig, dus komen is de boodschap!

17-03-2010, 22:07 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest thuis zwaar van staartploeg Mambo Oudergem
    Het dipje van Wanhoop zet zich door. Na het 0-5 verlies tegen Oudergem '78 en het gelijkspel tegen rode lantaarn Erps-Kwerps, gingen we nu ook de boot in tegen dat andere Oudergem, ook al een staartploeg... En hoe. Het werd 3-10.

Nochtans begon Wanhoop met een sterk team en wees niks op een blamage in de eerste helft. We gingen rusten met 2-2. Maar na de rust gingen de boeken finaal toe en kreeg gelegenheidsdoelman Rik er nog 8 extra om de oren. Voor Wanhoop scoorden Sven (2) en Davve.

17-03-2010, 22:03 geschreven door Wanhoop
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop morst punten bij rode lantaarn

Hierbij een kort verslag van de 'reporter' ter plaatse. Eindstand was 5-5...

Ik heb de goaltiming niet echt opgevolgd, maar Wanhoop stond bijna heel de match met een goaltje voor. Het duurde tot de laatste 2 minuten voor Erps-Kwerps de gelijkmaker binnentikte. Verder moet gezegd worden dat het een evenwichtige match was. Wanhoop had nooit de twee punten binnen het bereik.

Ben begon en eindigde de Wanhoop score, daartussen scoorden Rik, Gunne en Stoof. Michel offerde zich op om in de goal te staan. Enigszins ontgoocheld dwaalden we de kleedkamer binnen.

FCW speelde met: Michel, Ben (2), Rik (1), Gunne (1) en Stoof (1)

17-03-2010, 22:00 geschreven door Wanhoop