WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart
Contactgegevens

Kerkstraat 22
1560 Hoeilaart

KALENDER FCW 2010/2011

6/8
FCW-BrusselsEurB(vr)
5-5
3/9
FCW-REtterbeek
4-3
27/9
FCW-Lennik(b)
2-6
1/10
FCW-Oudergem78
8-4
8/10
RIIHoeilaart-FCW
5-7
15/10
FCW-FOverijse
3-4
18/10
MMZaventem-FCW
3-5
29/10
FCW-CHoeilaart
1-9
12/11
FCW-MDrogenbos
2-4
17/11
JOudergem-FCW
6-5
26/11
FCW-EHZaventem
5-8
10/12
SMachelen-FCW
1-3
17/12
FCW-AUOudergem
13-6
9/1
Mechelen-FCW (vr)
9-9
13/1
REtterbeek-FCW
3-5
28/1
Oudergem78-FCW
10-10
9/2
CHoeilaart-FCW
9-3
25/2
FOverijse-FCW
4-4
4/3
FCW-MMZaventem
5-4
11/3
AUOudergem-FCW
2-10
18/3
FCW-RIIHoeilaart
-
26/3
EHZaventem-FCW
-
8/4
MDrogenbos-FCW
-
15/4
FCW-JOudergem
-
22/4
FCW-SMachelen
-

Inhoud blog
  • Wanhoop knijpt rode lantaarn dood na de rust
  • Spannende wedstrijd eindigt in winst
  • Wanhoop kaapt verdiend punt weg bij zwart beest
  • Puntendeling na doelpuntenfestival
  • Wanhoop opent 2011 met een overwinning
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    15-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ondertussen, bovenin de rangschikking...
    ... winnen de Wittekes Rode met 23-1 van Drogenbos United, onze toekomstige tegenstander. Volgens sommige bronnen is Wittekes Rode een (ik citeer sommige bronnen ) "slechte ploeg", dus dat belooft voor vrijdag. Kan Wanhoop zijn eigen - tot nu toe vrij bedroevende en op twee na slechtste - doelpuntentotaal opkrikken? Of is Drogenbos uit op revanche na deze smadelijke nederlaag, en wordt Wanhoop het kind van de rekening? Voorlopig zijn de wedstrijden in 4B niet inbegrepen bij het voetbalcontract van Belgacom TV, misschien komt daar volgend jaar verandering in. Tot dan valt alles enkel en alleen exclusief te volgen op... de Wanhoop-blog. Te beginnen met het volgende verslag, zaterdag op de site!
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    15-10-2007, 17:58 geschreven door Wanhoop  
    13-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede pandoering op rij
    Ook gisteren heeft het niet mogen zijn voor Wanhoop. ZVC Beersel, de autoritaire leider in 4B, was met 2-8 veel te sterk.

    De wedstrijd was nog niet goed begonnen of de arme Wanhoop-doelman had zich al drie maal moeten omdraaien. Ook na het mooie antwoord van Rik, was de concentratie weer even verdwenen. Bij de rust stond het 1-5. Beersel tikte goed, speelde sterk georganiseerd, verdedigde telkens met veel volk en is ongetwijfeld de grootste titelfavoriet in onze reeks.

    In de tweede helft zagen we een beter Wanhoop. Beersel werd eindelijk opgevangen op "de juiste rode lijn", en kwam er moeilijker door. Het werd nog wel 1-6, maar het doelpunt van Stef was een van de mooiste die onze club dit seizoen scoorde: Jennes stuurt Stoof weg op rechts, die in een tijd Stef vindt die de bal maar in doel te tikken heeft. Na een opstootje werden Kenneth en een tegenstander nog van het veld gestuurd, en kon Beersel nog twee maal scoren.

    De top-2 is nu gelukkig achter de rug, volgende week moet het resultaat er komen tegen het voorlaatst gerangschikte Drogenbos Utd.

    FCW speelde met: Tom, Rik (1), Stef (1), Kenneth, Yee, Stoof, Jennes 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    13-10-2007, 10:50 geschreven door Wanhoop  
    10-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles uit de kast!
    ZVC Beersel komt er vrijdagavond aan, en dat is niet van de poes. Als koploper met 4 gewonnen wedstrijden op 4, en een doelsaldo van 39-9, blaken zij van vertrouwen en komen zij als grote favoriet naar Hoeilaart. Kan Wanhoop stunten? Of wordt het opnieuw een zwarte avond? 

    Lees hier als eerste het wedstrijdverslag! 
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-10-2007, 17:52 geschreven door Wanhoop  
    30-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte avond bij Wittekes Rode
    Wanhoop heeft gisteren een zware nederlaag geleden bij de koploper in onze reeks. Niet alleen werd het maar liefst 9-0, we kregen ook nog eens af te rekenen met een zware blessure voor Kev Vdv. Hopelijk valt het allemaal mee, maar gisteren zag het er absoluut niet goed uit.

    En het is niet dat we spelers op overschot hebben, want in Rode startte Wanhoop met 4. Onmiddellijk kwam er een zwaar offensief van de jonge ploeg uit Rode, die deze man-meersituatie zo snel mogelijk wilden uitbuiten. Toch hield Wanhoop stand, en toen tien minuten later Kenneth de rangen kwam versterken, stond het nog steeds 0-0. Wanhoop leek stand te houden, maar een moment van concentratieverlies zorgde toch voor een vrije man voor doel en een achterstand, die een minuut later verdubbeld werd toen Kenneth de bal ongelukkig in eigen doel werkte. 2-0 bij de rust was echter nog steeds "haalbaar", vooral ook omdat er halfweg de eerste helft een supporter opdook. In ware Telenet-installateurstijl weliswaar veel te laat op de afspraak, maar toch. Je hoeft niet altijd de snelste te zijn, of wel?

    De tweede helft speelde het rampscenario zich dan af. De jonge Wittekes, die met drie wisselspelers fysiek meer en meer de overhand kregen, liepen uit tot 4-0 toen het noodlot toesloeg voor Kev. Een zware blessure bij een verdedigende actie trekt alvast een streep door de heenronde van onze spits. Bovendien moesten 4 leeggespeelde Wanhopers de wedstrijd uitvoetballen. Het team van Rode rook bloed en was niet van plan het rustiger aan te doen. Integendeel, als gekken joegen ze de geteisterde Wanhoop-verdediging op om hun doelsaldo zo hoog mogelijk te maken. Hun goed recht, uiteraard, en het loonde: het werd nog een zware 9-0 afstraffing.

    De blogmaster ziet toch nog een pluspunt: het tabelletje met de topschutters moet deze week alvast niet worden aangepast. Hopelijk komen er de volgende wedstrijden wat meer spelers opdagen, anders zal het kampioenenbal voor een ander seizoen zijn!

    FCW speelde met: Tom, Davve, Kenneth, Stoof, Kev Vdv

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    30-09-2007, 11:31 geschreven door Wanhoop  
    22-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste toppers komen eraan
    Wanhoop staat - althans als we de voorlopige stand mogen geloven - voor een paar moeilijke weken.

    Volgende week, op zaterdag 29/9 om 19u, speelt FCW zijn allereerste echte topper van het seizoen. Het gaat dan op bezoek bij de Wittekes in Rode, die voorlopig op kop staan met het maximum van de punten en een indrukwekkend doelsaldo van 19-5 over twee wedstrijden.
    Een speeldag later (12/10) komt dan weer de tweede op bezoek, ZVC Beersel. Die mannen moeten niet onderdoen voor Rode, want zij zijn de tweede en meteen ook de laatste ploeg die het maximum nog hebben in onze reeks. Een sterke verdediging ook: 3 tegendoelpunten in 2 wedstrijden is in het zaalvoetbal een zeer mooi gemiddelde...

    Kan Wanhoop stunten? Lees de volgende weken hier in ieder geval het wedstrijdverslag!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    22-09-2007, 10:25 geschreven door Wanhoop  
    21-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop houdt makkelijk de punten thuis tegen Beersel
    Bij Wanhoop stond debutant Michel, die net voor de wedstrijd speelgerechtigd raakte dankzij Stoofs voorbeeldige lobbywerk, voor het eerst aan de aftrap. De tegenstander had geen wisselspelers mee, kon onze zesde man het verschil maken?

    Net als in de eerste thuiswedstrijd, stond het binnen de minuut al 1-0 toen Yee een vrije trap in twee tijden binnen knalde! Door stevig verdedigen in de eerste helft, kwamen de bezoekers uit Beersel niet verder dan een paar kleine kansjes. Dé kans op 1-1 werd bovendien met de voet gered door een alweer onberispelijk spelende Wanhoop-doelman (enige band met de auteur van dit artikel berust louter op geruchten), wiens spaghetti bolognaise tijdens de wedstrijd gelukkig wél in zijn lichaam bleef. FCW zelf toonde zich dan weer - geheel tegen de verwachtingen in maar zeer hoopgevend voor de toekomst - efficiënt voor doel. Dankzij twee doelpunten van Stef, die plots ook nog eens kopbalsterk blijkt te zijn, en eentje van Stoof stond het in een mum van tijd 4-0. Een ongekende weelde voor de Wanhoop-boys, die jammer genoeg net de rust niet konden halen met een 'clean sheet'. 4-1 bij de pauze, Ivan voelde het kriebelen en begon zich meer en meer in zijn sas te voelen als een soort van "gedelegeerde coach".

    Het tegendoelpunt vlak voor rust gaf de tegenstander echter wat vertrouwen, en vrij snel na de hervatting stond het al 4-2. Gelukkig was er niet meteen sprake van paniek, al bleef het sterke combinatievoetbal van de eerste helft wat weg. Niet getreurd echter, want Yee en (alweer) Stef schoten ons vrij snel weer op een geruststellende 6-2. Dat laatste doelpunt was trouwens een schoolvoorbeeld van een "vollen tip"-poging, en verdient alleen daarom al een vermelding in het wedstrijdverslag.

    Tijd voor de scheids dan om even een hoofdrol op te eisen. Een Beerselse spits controleert de bal ongeveer een meter buiten het speelveld, en mag tot zijn eigen grote verbazing nog een 1-2 opzetten met een medespeler en de bal ongehinderd in doel trappen. Het logische protest en de op zijn zachtst gezegd vreemde reactie van de man in het zwart, kostten ons net geen kaart en zorgde voor een agressievere tegenstander en wat paniek in de eigen rangen. Stoof knalde echter de laatste twijfels weg door een prachtige assist van Yee in doel te tikken. Het ene tegendoelpunt dat er dan nog volgde, was enkel voor de statistieken: 7-4 en 4 op 4 voor Wanhoop, dat zich zo - weliswaar met een wedstrijd meer gespeeld - mee op kop van de rangschikking nestelt...

    FCW speelde met: Tom, Michel, Yee (2), Kenneth, Stef (3), Stoof (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    21-09-2007, 00:00 geschreven door Wanhoop  
    BESTUUR

    Steven Terlaeken (voorzitter)
    Geert Destoop (penningmeester)
    Tom Dekock (secretaris)
    Peter Vanderkelen (erevoorzitter)
    Sven Vercarre (afgevaardigde Sportraad)
    Stand in 4C op 18/3/2011

    1
    CHoeilaart
    34
    18
    2
    EHZaventem
    33
    17
    3
    FOverijse
    24
    19
    4
    MDrogenbos
    24
    18
    5
    RHoeilaart
    20
    16
    6
    WANHOOP
    20
    17
    7
    Oudergem78
    15
    17
    8
    JOudergem
    12
    17
    9
    SMachelen
    10
    16
    10
    REtterbeek
    9
    18
    11
    MZaventem
    7
    17
    12
    AUOudergem
    0
    18

    TOPSCHUTTERS

     

    Goals
    1
    Yee
    26
    2
    Stoof
    23
    3
    Sven
    12
    4
    Peter
    8
    5
    Davve
    5
    6
    Rik
    5
    7
    Gunne
    4

    Michel
    4

    Ben
    4
    9
    Stef
    2

    Dirk
    2
    12
    Jennes
    1
     
    -own-
    1


    Links
  • Uitslagen en rangschikking
  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Archief per maand
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs