WANHOOP HOEILAART
zaalvoetbalclub
Volgende wedstrijd, thuis tegen Roem II Hoeilaart - vrijdag 18 maart - 21u - sporthal Hoeilaart

12-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop knijpt rode lantaarn dood na de rust
    Tegen het nog steeds puntenloze Always United uit Oudergem, pakte Wanhoop al bij al gemakkelijk de twee punten. Het werd 2-10.

De wedstrijd begon gesloten, maar Yee vond als eerste het gaatje. De gelijkmaker kwam er echter snel, maar Yee legde nog voor de rust twee extra ballen in het doel van de thuisploeg: 1-3.

Na de pauze was het alweer Yee die de stand uitdiepte, al kon hij daarvoor Stoof danken die zijn doorsteekpass slim door liet lopen en zo de doelman fopte. Oudergem drong nog even aan met een tweede treffer, maar Ben knalde er twee tegen de touwen en ook Stoof had zin in een paar doelpunten en scoorde een hattrick. Yee zette met zijn vijfde van de avond de dubbele cijfers op het bord.

FCW speelde met: Tom, Rik, Peter, Michel, Ben (2), Stoof (3) en Yee (5)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-03-2011, 01:07 geschreven door Wanhoop
    05-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spannende wedstrijd eindigt in winst
    Wanhoop had meer moeite dan verwacht met het voorlaatst geklasseerde maar sterk spelende Mic Mac Zaventem. In de eerste thuiswedstrijd van 2011 werd het uiteindelijk 5-4.

De wedstrijd begon evenwichtig, maar een mooie knal in de kruising bracht Zaventem op voorsprong. Sven kon even later gelijkmaken. Een paar minuten daarna stond de thuisploeg alweer op achterstand na een frommelgoal, en opnieuw kwam de klasse van Sven bovendrijven: met een mooie sleepbeweging maakte hij er 2-2 van. Even voor de rust knalde Rik ons zelfs op voorsprong.

Na de pauze kon Stoof er zelfs 4-2 van maken, maar een halve minuut later stond het weer 4-3 na een onoplettendheid in de defensie. Stoof diepte de voorsprong dan weer uit, maar met een mooie stifter kon Zaventem een nieuwe aansluitingstreffer maken. Hun slotoffensief leverde echter niets meer op, en Wanhoop sluipt dichter bij de top-5.

FCW speelde met: Tom, Rik (1), Michel, Peter, Dirk, Stoof (2) en Sven (2)

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-03-2011, 11:01 geschreven door Wanhoop
    27-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop kaapt verdiend punt weg bij zwart beest
    In Overijse speelde Wanhoop een prima wedstrijd, en na een spannend matchverloop konden ze verdiend een punt meepakken uit de druivenderby.

Wanhoop startte goed, en na een mooie combinatie bracht Stoof ons op voorsprong. Filosofia kwam echter terug in de wedstrijd, en met twee doelpunten kwam de thuisploeg opzetten. Na een prachtige combinatie van Wanhoop kon Rik gelijk maken, maar voor de rust stond het toch nog 3-2.

In de tweede helft speelde Wanhoop zeer sterk, maar een flater van de scheidsrechter die een overduidelijke handsbal in het vijandige strafschopgebied onbestraft liet, waarop Filosofia tot overmaat van ramp kon scoren, leek de wedstrijd te beslissen. Even later bracht Dirk na een carambole de spanning weer terug, en even voor tijd schoot Rik de oververdiende 4-4 tegen de touwen.

Een mooi punt tegen de derde uit de stand. Wanhoop maakt zich klaar voor de eindspurt richting top 5!

FCW speelde met: Tom, Rik (2), Dirk (1), Yee, Peter, Stoof (1)

27-02-2011, 23:52 geschreven door Wanhoop
    29-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puntendeling na doelpuntenfestival
    Na een spannende wedstrijd in de veel te kleine Oudergemse zaal, kon Wanhoop vechtend een punt meegraaien. Het werd maar liefst 10-10. Wanhoop kwam nog op voorsprong via Yee, maar Oudergem boog dat snel om en zo waren we de hele eerste helft op achtervolgen aangewezen. We klampten goed aan en Yee, Gunne en Stoof zorgden ervoor dat we konden gaan rusten met een 5-4 achterstand.

In de tweede helft werd de achterstand snel verdubbeld en leek het moeilijk te gaan worden, maar opnieuw Yee, Gunne en Stoof brachten ons zowaar weer op voorsprong. De partij bleef over en weer gaan. Stoof scoorde nogmaals maar Oudergem kon ook veel scoren en toen het 10-8 werd leken de boeken toe. Yee maakte echter nog twee schitterende doelpunten en de 10-10 was een feit.

FCW speelde met: Tom, Michel, Gunne (2), Stoof (3) en Yee (5)

29-01-2011, 10:17 geschreven door Wanhoop
    23-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop opent 2011 met een overwinning
    Tegen het laag geklasseerde Etterbeek had Wanhoop het niet gemakkelijk, maar het won wel. Het werd 3-5.

De wedstrijd begon slecht met een snel tegendoelpunt, maar Yee maakte even snel de gelijkmaker. Even later besloot Michel de onzekere thuisdoelman te testen. Met succes, want zijn schot verdween in doel. Etterbeek maakte weer gelijk, maar Stoof kon nog voor de rust de bal binnen leggen en er 2-3 van maken.

De tweede helft begon zoals de eerste en de gelijkmaker van de thuisploeg was een feit. Dirk kon een mooie combinatie wat later afronden en Michel paste zijn tactiek van de eerste helft nogmaals toe en bracht ons op een geruststellende voorsprong. Wanhoop staat weer tussen de mensen, en virtueel op 2 punten van de derde plaats. Vrijdag kunnen we een gouden zaak doen door iets te halen op Oudergem '78.

FCW speelde met: Tom, Michel (2), Yee (1), Dirk (1), Gunne, Stoof (1) en Rik

23-01-2011, 10:52 geschreven door Wanhoop
    19-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop sluit 2010 winnend af
    In zijn laatste wedstrijd van het jaar, tegen rode lantaarn Always United Oudergem, hoefde Wanhoop niet echt sterk te spelen om toch eenvoudig te winnen. Het werd maar liefst 13-6. Wanhoop sluit de heenronde na een sterke start af in de middenmoot met 12 op 22.

Voor de thuisploeg scoorde Yee en maakten Sven en Peter elk een hattrick voor de rust: 7-3! Na de pauze zorgden Stoof (2), Peter, Michel (2), Yee voor de eindstand.

FCW speelde met: Tom, Rik, Michel (2), Yee (2), Peter (4), Sven (3) en Stoof (2)

19-12-2010, 22:42 geschreven door Wanhoop
    13-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop raakt moeilijk uit dipje maar wint wel

Ook deze week geraakte wanhoop heel moeilijk voorbij het lager geklasseerde Sjal Machelen. Wanhoop had het een beetje moeilijk met het grote terrein en ‘de moeilijke bal’ maar creëerde toch z’n kansen. De eerste helft ging het spel op en neer en beide keepers hadden hun werk. Machelen scoorde alsnog het enige doelpunt van die helft: 0-1. Dit doelpunt kwam er na een foutje van de Gunne, daaropvolgend nestelde de kapitein van Sjal de bal heel mooi hoog in de hoek.

Na de rust veranderde Wanhoop op aangeven van Chelle zijn tactiek. Er kwam meer vertrouwen en er werd ook gescoord: via een corner van Rik belandde de bal bij Peter en die maakte gelijk. Iets later plaatste Stoof de bal mooi links van de keeper en Wanhoop kwam meteen op voorsprong. In de slotminuten kon de Gunne winst verzekeren.

Voor Wanhoop was Riemer de man van de match. Hij keepte niet alleen schitterend, maar speelde ook vaak mee zodat er met z’n vijven kon worden aangevallen.

FCW speelde met: Riemer, Chelle, Gunne (1), Rik, Peter (1) en Stoof (1)
    13-12-2010, 10:43 geschreven door Wanhoop
    04-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde verlies op rij voor Wanhoop
    0 op 8 voor Wanhoop, dat van de top van het klassement redelijk snel naar de kelder is gesukkeld... Tegen de leider uit Zaventem werd het, na een nochtans niet zo slechte wedstrijd, 5-8.

FCW speelde met: Riemer, Yee(2), Davve(2), Ben(1), Jennes, Stoof en Chelle

04-12-2010, 17:40 geschreven door Wanhoop
    17-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.3de verlies op rij wist goede start uit
    Wanhoop verloor na zijn slechtste match van het seizoen bij Joepie Oudergem. Het werd 6-5.

Het begon slecht, want na een paar minuten stonden we al twee goals achter. Stoof en Yee maakten echter snel gelijk. Wanhoop kwam opnieuw op achterstand, maar Gunne en weer Stoof zorgden ervoor dat we toch met een voorsprong de rust in konden...

De tweede helft begon zoals de eerste, met twee snelle goals van de tegenstander, zodat we weer op achterstand kwamen. Die achterstand werd wat later zelfs nog vergroot. In een te matig slotoffensief kon Stoof nog wel de aansluitingstreffer scoren, maar daar bleef het bij.

FCW speelde met: Tom, Rik, Peter, Riemer, Yee (1), Gunne (1), Stoof (3)

17-11-2010, 23:37 geschreven door Wanhoop
    15-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanhoop verliest van Mambo
    Wanhoop startte sterk aan de competitie, maar incasseerde tegen Mambo Drogenbos een tweede nederlaag op rij en zakt zo weg uit de top van de rangschikking. De nederlaag was te wijten aan een zwakke eerste helft en een gebrek aan afwerking in de tweede.

Mambo startte snedig en liep snel uit tot 0-2, vooraleer Stoof kon tegenscoren. Maar Wanhoop verdedigde matig en ongeconcentreerd en liet zijn tegenstander nog voor de rust uitlopen naar 1-4.

De tweede helft was van een veel betere kwaliteit, en Wanhoop bleef erin geloven. De vele kansen werden echter gemist, Stoof kon de achterstand nog wel wat verkleinen, maar een aansluitingstreffer zat er niet meer in, laat staan een gelijkmaker of winning-goal. Jammer!

FCW speelde met: Tom, Michel, Gunne, Sven, Stoof (2), Rik en Peter

15-11-2010, 10:40 geschreven door Wanhoop