VVC Beernem
Provinciale U17
Seizoen 2016-2017
Interessante sites
  • Sportadministratie
  • Inhoud blog
  • Terugwedstrijd jeugdcup + laatste competitiewedstrijd!!!
  • Steenbrugge - VVCB!!!
  • Jeugdcup halve finale: VVCB - Coxyde!!!
  • VVCB - Luingnois!!!
  • VVCB - Knokke!!!
    Zoeken in blog

    {TITEL_VRIJE_ZONE}
    20-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blankenberge - VVCB!!!
    Mannen,

    De terugronde gaat al van start en die willen we uiteraard zo goed mogelijk inzetten!! In de heenronde hadden we het flink moeilijk tegen Blankenberge, dus we zijn gewaarschuwd dat het niet zomaar vanzelf zal gaan. Alle hens aan dek dus!!

    We spelen op verplaatsing (adres: K. Boudewijnlaan 15, Blankenberge) om 14u30 (!!), dus afspraak daar ter plaatse om 13u30 of aan de parking in Drogenbrood omstreeks 12u45.

    De selectie: Tijs - Lennert, Andres, Emiel, Seppe, Siebe - Nathan, Thibault, Ward, Mylan - EmileDV, Javi, Brecht, Xander.

    Spelen deze week mee met Rudi voor een verplaatsing naar Knokke (adres: Smedenstraat 93, Knokke): Gerd-Jan, Arne, Aaron en Ruben. De wedstrijd start om 11u (!!), dus afspraak om 10u daar, of omstreeks 9u30 aan de parking in Drogenbrood.

    Branko is nog even geblesseerd... Snel beterschap makker!!


    20-10-2017, 13:16 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    13-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dosko St. Kruis - VVCB!!!
    Mannekes,

    Ik ga voorzichtig blijven, maar heb toch de indruk dat we stilaan weer "omhoog mogen kijken"... In het kader daarvan is de wedstrijd van dit weekend wel een sleutelpartij. Dosko staat immers garant voor sterke ploegen en dat is dit jaar niet anders. Het zal een partij op het scherp van de snee worden en hopelijk kunnen we met goed voetbal (!!) de puntjes terug naar huis meenemen!!

    We spelen al om 14u30 (!!), dus afspraak daar ter plaatse (adres: Geralaan 5, St. Kruis Brugge) om 13u30 ten laatste of omstreeks 13u aan de parking in Drogenbrood.

    De selectie: Tijs - Emiel, Siebe, Seppe, Branko, Arne - Ward, Mylan, Xander, Thibault  - Emile DV, Aaron, Gerd-Jan en Brecht.

    Spelen deze week met Rudi voor een partij in en tegen Westkapelle (adres: Herenweg 11B, Knokke-Heist): Lennert, Andres, Nathan en Javi. Afspraak daar omstreeks 7u40 aan de parking in Drogenbrood. De wedstrijd start om 9u15.

    Ruben was deze week onbeschikbaar en speelt volgende week (mits training) uiteraard opnieuw!!







    13-10-2017, 13:03 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    06-10-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVCB - Steenbrugge!!!
    Mannen,

    Onze puike prestaties van de voorbije weken vragen om bevestiging!! DAT en niks anders moet in jullie hoofd spelen en moet jullie voornaamste doel zijn deze week. Onder het motto "ONE TEAM" gaan we proberen de drie punten op "Den Akker" te houden!!

    We spelen thuis om 15u, dus afspraak in de kleedkamers in Oedelem om 14u ten laatste!!

    Selectie: Simon - Mylan, Branko, Ruben, Lennert, Andres, Arne - Thibault, Gerd-Jan, Nathan, Ward - Javi, Emile DV en Aaron.

    Spelen deze week met Rudi mee: Tijs, Brecht, Seppe, Xander, Emiel en Siebe.
    Afspraak hier om 8u15 in Drogenbrood Beernem voor een topmatch tegen de leider Daring Brugge.






    06-10-2017, 13:18 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    29-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVCB - Luingnois!!!
    Mannen,

    Ik denk dat het geen uitleg behoeft dat we deze week een heel sterke tegenstander op bezoek krijgen. Ik heb er wel heel veel vertrouwen in dat het lot (lees: de scheids) ons stilaan eens gunstiger gezind zal zijn. Ons voetbal is immer stilaan meer dan degelijk en daar begint alles mee natuurlijk!! We gaan er dus dit weekend vol voor om de 3 punten thuis te houden!!!

    We spelen thuis om 15u, dus afspraak ten laatste om 14u in Oedelem.

    Selectie: Brent - Emiel, Siebe, Seppe, Ruben, Andres, Lennert - Ward, Nathan, Gerd-Jan - Aaron, Emile DV, Javi en Xander.

    Thibault, Mylan, Branko en Arne doen deze week met Rudi mee. Zij spelen thuis tegen Moerkerke om 9u15. Afspraak hier dus om 8u15 in Drogenbrood Beernem.


    Brecht komt volgende week terug uit blessure.



    29-09-2017, 14:40 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    22-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zulte Waregem - VVCB!!!
    De trein staat weer op de rails mannen! Dat kon ik tegen Knokke al vaststellen, want we speelden terug degelijk voetbal.... dat merkte ik trouwens op training ook deze week. We doen dus terug verder op deze manier. Dan gaan de puntjes ook wel weer volgen; als de scheids wat meezit en.... Als we stapje voor stapje minder gaan voetballen als "1ste jaars-speler" maar als "grote venten".... Ik heb vertrouwen in jullie allemaal dat dit gaat lukken!!

    We spelen in Waregem (adres: Zuiderlaan 30, Waregem) om 12u45 (!!!!), dus afspraak daar ter plaatse om 11u45 of omstreeks 11u aan de parking in Drogenbrood!!

    De selectie: Simon - Emile DV, Arne, Branko, Seppe - Thibault, Ward, Mylan, Xander, Nathan - Aaron, Javi, Gerd-Jan en Lennert

    Emiel, Siebe, Andres en Ruben spelen deze week met Rudi mee. Afspraak daar om 8u in Bredene (Adres: Spuikomlaan 21, Bredene), of omstreeks 7u30 aan de parking in Drogenbrood.

    Brecht is nog even out, maar komt weldra terug bij de groep... Verzorgen makker!!


    22-09-2017, 11:04 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    15-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVCB - Knokke!!
    Mannen,

    Deze week is een echte uitdaging. Knokke zal hoogst waarschijnlijk één van de meest te duchten tegenstanders zijn die we tegen ons zullen krijgen in competitie. Ik ga me dus ook NIET uitspreken over één of ander resultaat. Het belangrijkste deze week is terug een stap zetten in de richting van ons goeie voetbal in de voorbereiding. Herpakken dus na vorige week!! Op training zag ik in elk geval al de juiste ingesteldheid!!

    We spreken af in Oedelem ten laatste om 14u in de kleedkamers, de wedstrijd begint om 15u.

    Selectie: Simon - Emile DV, Arne, Ruben, Emiel, Siebe - Xander, Ward, Mylan, Nathan - Javi, Andres, Thibault en Aaron

    Spelen deze week dus mee met Rudi: Gerd-Jan, Seppe, Lennert, Branko en Brecht. Afspraak daar om 8u15 in de kleedkamers op Drogenbrood voor een thuiswedstrijd tegen Dosko St-Kruis.




    15-09-2017, 14:40 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    08-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wingene - VVCB!!!
    Mannen,

    Na de moeizame maar verdiende overwinning van vorige week wacht ons nu een verplaatsing naar Wingene. Ook nu weten we voorlopig niet goed hoe zwaar de tegenstander zal wegen, maar één ding is zeker... ONS voetbal moet en kan een stuk beter dan vorige week en dat is dan ook (los van het resultaat) de doelstelling!!

    We spelen in Wingene (adres: Rozendalestraat, Wingene) om 14u30, dus afspraak ten laatste om 13u30 daar ter plaatse of omstreeks 13u aan de parking in Drogenbrood!!

    De selectie: Simon - Branko, Emiel, Siebe, Arne, Seppe - Emiel DV, Mylan, Thibault, Lennert, Brecht - Javi, Gerd-Jan en Ward.

    Aaron, Ruben, Xander, Nathan en Andres helpen deze week Rudi uit de nood en spelen volgende week zeker (!!) terug met ons mee. Afspraak daar aan de parking van Drogenbrood om 7u40 voor een lastige verplaatsing naar Snaaskerke.




    08-09-2017, 13:10 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    01-09-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste competitiewedstrijd!!
    Mannen,

    Morgen staat onze eerste op het programma. Het is nog koffiedik kijken hoe zwaar onze tegenstander (Blankenberge) gaat wegen, maar wij zijn er in elk geval klaar voor!! Simon heeft in extremis nog afgehaakt voor enkel deze week, dus hoop ik nogmaals beroep te doen op Branko om deze week te overbruggen. Wie niet geselecteerd is deze week, speelt zeker mee volgende week in en tegen Wingene.

    We spreken af in Oedelem om 14u ten laatste, de wedstrijd start om 15u!!

    De selectie: Branko - Siebe, Emiel, Emile DV, Seppe, Ruben - Mylan, Nathan, Xander, Ward - Javi, Gerd-Jan, Aaron en Andres.

    Spelen mee met Rudi morgen tegen Knokke, in Drogenbrood, om 8u15 aanwezig: Arne, Lennert, Brecht en Thibault. (jullie spelen dus, zonder ongelukken, zeker volgende week in Wingene!!)






    01-09-2017, 08:58 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    28-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVCB - Menen!!!
    Mannen,

    Morgen laatste grote test voor de competitie. We spelen in Oedelem nog maar eens tegen een interprovinciale ploeg met allure om 19u30, dus afspraak ten laatste om 18u30 in de kleedkamers.

    De selectie: Brent - Siebe, Emiel, Branko, Arne, Seppe, Emile DV - Xander, Nathan, Thibault, Ward - Gerd-Jan, Brecht, Aaron en Lennert.

    Zijn nog afwezig en/of licht geblesseerd: Javi, Mylan, Andres en Ruben.



    28-08-2017, 00:00 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    23-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wielsbeke - VVCB!!
    Opnieuw een pittige oefenwedstrijd mannen.... Jullie gaan genoeg geknokt hebben om voorbereid te competitie aan te vatten!!
    We spreken af in Wielsbeke om 18u30 ten laatste (adres: Loverstraat 92, Wielsbeke) of omstreeks 17u45 aan de parking in Drogenbrood. 

    Selectie: Brent - Ruben, Emiel, Siebe, Brecht, Emile - Xander, Nathan, Thibault, Jens - Brecht, Gerd-Jan en Aaron.




    23-08-2017, 08:53 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    17-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petegem - VVCB!!!
    Mannen,

    Ondanks de zware nederlaag was ik heel tevreden van de partij gisteren. Nu echt RUSTEN, want zaterdag wacht een zo mogelijk nog zwaardere tegenstander ons op. We spelen om 13u in Petegem (adres: Gavere Steenweg 240, Petegem a/d Leie). Afspraak daar ten laatste om 12u of omstreeks 11u15 aan de parking in Drogenbrood. Jan en Bart zullen me deze keer wel vervangen, waarvoor dank!!!! Succes mannen!!!

    Selectie: Brent - Emile DV, Arne, Branko, Ruben - Nathan, Xander, Mylan, Thibault en Gerd-Jan - Andres, Lennert en Javi.

    Emiel en Siebe heb ik uiteindelijk gevraagd de gewestelijke ploeg uit de nood te helpen, die nog met een spelerstekort kampen. Graag om 16u aanwezig in Oedelem voor een thuiswedstrijd tegen Kleit om 17u. Merci mannen!!!!





    17-08-2017, 00:00 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    16-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lidgeld!!
    Bij deze nogmaals de brief aangaande het lidgeld voor dit jaar.... Heel wat spelers zijn nog niet in orde!! Graag zo spoedig mogelijk mannen!!


    Bijlagen:
    brief_lidgeld2017.pdf (108.2 KB)   



    16-08-2017, 17:37 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    15-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VVCB - Wevelgem!!
    Mannen,

    Morgen spelen we de aartsmoeilijke oefenwedstrijd tegen Wevelgem City (IP)
    Graag iedereen aanwezig om 18u30 ten laatste in Oedelem!!

    Selectie: Brent - Siebe, Emiel, Branko, Arne - Xander, Thibault, Nathan, Mylan - Andres, Lennert, Javi en Gerd-Jan.


    15-08-2017, 22:41 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    13-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorlopige kern PU17!!!
    Mannen,

    Zoals besproken volgt nu de VOORLOPIGE kern voor de PU17. Let wel, dit is een momentsopname!! Gezien de soms geringe kwaliteitsverschillen gaan hier zeker nog wijzigingen gebeuren in de loop van het seizoen. Wie zich blijft inzetten wordt vroeg of laat beloond. Ik schrijf niemand zomaar af... Ook niet gezien velen van jullie 1ste jaars zijn en volgend jaar ook nog eens de kans krijgen!! De trainingsuren blijven voor gewestelijke of provinciale dezelfde!!

    Trainen dus vanaf nu met mij in functie van de PU17: 
    Tijs en Brent - Branco, Ruben, Emiel V en Emiel DV, Arne, Seppe, Siebe - Mylan, Xander, Nathan, Thibault, Ward - Javi, Aaron, Andres, Gerd-Jan en Lennart.

    Trainen vanaf nu met Rudi in functie van GU17:
    Thibo DB - Simon, Gilles, Niels, Jente, Thomas, Jens, Jonas, Mathies, Milan, Arthur, Brecht, Berten, Rune, Gulian, Gilles en Viktor.



    13-08-2017, 23:54 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    11-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie zaterdag!!!
    Mannen,

    Zoals afgesproken is er zaterdag een oefenpartij in en tegen Oostkamp. We spelen er om 10u, dus daar ter plaatse om 9u, of aan de parking in Drogenbrood om 8u45 ten laatste.

    De selectie: Brent - Branko, Seppe, Siebe, Emiel - Mylan, Xander, Nathan, Aaron - Javi, Gerd-Jan, Brecht en Jens.




    11-08-2017, 10:37 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    07-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijziging!!
    Mannen,

    Een wijziging in het programma van deze week. Doordat er nog niemand naast me staat en om alles ook privé, en in combinatie met de 4de provinciale ploeg, hier in de vakantie geregeld te krijgen ben ik genoodzaakt op Garrincha te laten vallen. 

    Deze week dus training op dinsdag (18u15) en donderdag (hier wel al om 16u!!). Zaterdag is er dan de wedstrijd in en tegen Oostkamp (later meer hierover) en daarna maak ik de opsplitsing gewestelijke - provinciaal om zo verder en gerichter aan de slag te kunnen gaan.

    Tot dan dus mannen ;-)





    07-08-2017, 11:19 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    04-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenwedstrijd Lichtervelde!!!
    Mannen

    Zoals op training besproken hebben we morgen vrij onverwacht een oefenwedstrijd in en tegen Lichtervelde. Ideaal om al een terug aan de slag te gaan en een en ander te proberen.

    Geselecteerd zijn iedereen die zo vroeg aanwezig kon zijn en zin heeft in al minstens een helftje "ballen"!!!

    Afspraak: 8u30 in Lichtervelde zelf, of om 8u aan de parking Drogenbrood (let op voor vervoer!!!)

    Tot dan 😉


    04-08-2017, 00:00 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    13-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsschema!!!
    Mannen,

    Helaas heeft René, de trainer van de gewestelijke U17 dit jaar, wegens familiale redenen verstek moeten geven voor dit seizoen. We gaan nu naarstig op zoek naar een vervanger.
    Door dit euvel gaat de start van de trainingen een weekje opschuiven.
    Bij deze een overzichtje:

    - zaterdag 29 juli: eerste training 10u (loopschoenen mee!!)
    - dinsdag 1 augustus: 18u15 (loopschoenen mee!!)
    - donderdag 3 augustus: 17u (loopschoenen mee!!)
    - dinsdag 8 augustus: 18u15
    - woensdag 9 augustus: Garrincha
    - zaterdag 12 augustus: wedstrijd Oostkamp
    - dinsdag 15 augustus: 18u15
    - woensdag 16 augustus: wedstrijd Wevelgem
    - zaterdag 19 augustus: wedstrijd Petegem
    - dinsdag 22 augustus: 18u15
    - woensdag 23 augustus: wedstrijd Wielsbeke
    - zaterdag 26 augustus: 10u
    - woensdag 30 augustus: wedstrijd Menen
    - donderdag 31 augustus: 18u15
     


    13-07-2017, 16:29 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    09-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgend seizoen!!!
    Mannen,

    Bij deze is de nieuwe reeks waarin we gaan spelen komend seizoen reeds bekend.
    Het gaat weer om de zwaarste reeks die er is, dus weer een grote uitdaging als voornamelijk eerstejaars U17!!
    Spelen in onze reeks:

    - Dosko St- Kruis
    - Luingnois 
    - Knokke
    - Zulte Waregem
    - Wingene
    - Steenbrugge
    - Blankenberge

    Onze voorlopige voorbereiding start op 25 juli om 18u15 in Beernem

    Oefenwedstrijden die al vastliggen:

    - 9 augustus: Garrincha tornooi
    - 12 augustus: VVCB - Oostkamp (15u)
    - 16 augustus: VVCB - Wevelgem  (19u30)
    - eventueel 19 augustus: Petegem - VVCB (13u)
    - 23 augustus: Wielsbeke - VVCB (19u30)
    - 30 augustus: VVCB - Menen (19u30)


    In bijlage steek ik nogmaals de nodige info ter voorbereiding op komend seizoen.

    Tot binnenkort voor meer info en hou je fit!!!

    Lieven






    Bijlagen:
    Basis Kracht - VVC Beernem U17.pdf (619.6 KB)   
    Loopschema U17 voorbereiding seizoen 2017-2018.pdf (402.8 KB)   
    Rompstabilisatie - VVC Beernem U17.pdf (382.5 KB)   
    Statische Stretching - VVC Beernem U17.pdf (105.2 KB)   



    09-06-2017, 14:48 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    16-05-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindeseizoensfeestje!!!
    Mannen,

    Zoals afgesproken is ons eindeseizoensfeestje op zaterdag 3 juni, de dag van de grote Champions League finale!!

    Wie: Spelers, trainers en afgevaardigden van de U17 met familie, sympathisanten....

    Wat: Een leuk einde van het seizoen met wat fun, drank, een lekkere BBQ en aansluitend nog de finale van de ECL op TV (voor de liefhebbers).

    Waar: kantine Beernem (Drogenbrood)

    Wanneer: 3 juni, voor de spelers starten om 16u (Bumperbal!!), voor de ouders en anderen graag omstreeks 18u (start BBQ).

    Prijs: 
    Voor de spelers is er dus Bumperbal voorzien met een BBQ: 25 Euro.

    Voor de ouders en anderen kost de BBQ (patatje, slaatje, pastaatje, worstje, brochette, hamburger en ribbeke): 15 Euro.

    Graag zoveel mogelijk iedereen aanwezig om het voorbije, fijne seizoen geslaagd en gepast af te sluiten!! ;-)








    16-05-2017, 12:53 geschreven door Lieven  
    Reacties (0)
    Foto
    Trainer:
    Lieven Dheedene

    Telefoon:
    0473/301 609


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Archief per week
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs