Laatste verslagen

11-11-2018
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste verslagen 2017-2018

RUIME ZEGE.

Voor de eerste match van de terugronde van het seizoen 2018-2019, mocht coach Johan selecteren uit liefst vijftien fitklare spelers. Blijkbaar was de voetbalhonger na de winterpauze zeer groot.

Alhoewel. Kalenderman Jozef kreeg donderdagavond nog een moeilijke vraag. Tegenstrever Bever geraakte aan slechts acht spelers en de vraag was spelen of niet. Er werd geopteerd om toch maar te spelen, maar wij zouden het verschil in spelers aanpassen. En zo kreeg coach Johan de (moeilijke) opdracht om drie eigen spelers op te stellen bij de bezoekers. Maar zonder morren werden zowel skipper Manu, Thomas en nieuwkomer Bert II bereid gevonden.

In regen- en windvlagen floot ruim na 21.00 uur scheids Jozef de partij op gang.
Hij had eerst nog eens huiswaarts moeten rijden, aangezien onze tegenstrever geen uitrusting mee had !!

Supporter Bart en coach Johan zaten nog niet goed neer in de dug-out of de voorsprong stond al op het scorebord. De bezoekende doelman ontzette de bal in de voeten van spits Luc. Die deed een strikje rond het lederen ding en stuurde hem beleefd terug in de netten, 1-0.
We hadden wel veel veldoverwicht maar het samenspel zelf was niet oké. De natte staat van het veld en de wind zullen wel een rol gespeeld hebben. Dik over de helft van de eerste time ontbond Lander zijn duivels. Eerst snoepte hij een verdediger zijn bal af en scoorde de 2-0.
Tegen het rustsignaal een quasi identieke fase en opnieuw Lander, 3-0.

Gelet op de weersomstandigheden werd de rust ingekort en begon de tweede helft. En opnieuw opende Lander de festiviteiten, 4-0. Jan O vond het welletjes en prikte de forfaitscore tegen de netten, 5-0.

Met nog twintig minuutjes voor de boeg voerde coach Johan een wissel door. Verdediger Frans werd langs de kant gehaald en Léon (meer dan 70 jaar) werd in de spits gedropt. Bij één van de kansen,  probeerde hij eerst een lobballetje, doch de keeper pareerde.
Toen Lander nogmaals te vlug was voor de verdediger omspeelde hij de laatste man en keeper en de 6-0 stond op het bord.

Pal voor affluiten penetreerde Jurgen in de bezoekende defensie en werd neergehaald. Penalty. Neen, geen Jurgen, noch Kurt achter de bal, maar wel spits Léon.

Vol concentratie legde hij het witte ding op de stip. Geen al te lange aanloop. Het werd stil in de accommodatie. Hij nam zijn aanloop en plaatste de bal heel mooi in de linkerhoek, 7-0.
Nu begrepen we waarom de vele Hazard’s en Ronaldo’s op eenzelfde manier scoren. Ze moeten het toch ooit eens geleerd hebben. Van wie weten we niet zeker. Zou het van …..
Volgende week komen de geelzwarten uit Brakel naar Oudenaarde. Het Brakelse veld is volgende week niet beschikbaar, vandaar dat Olsa Brakel gastheer is voor Veteranen President in Oudenaarde.

Allen op post voor deze streekderby. 


Overige verslagen tot 08/02/2019 zie 


Verslagen heenronde : Bekijk ons clubblad 

Clubblad 2018-2019 Jaargang 25 editie 01Mijn favorieten
  • HOME
  • Aangesloten spelers 2018-2019
  • Kalender 2018-2019
  • Topscorer 2018-2019
  • Kunstgrasveld
  • Nevenactiviteiten


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!