Inhoud blog
 • Therapeutische effect van het schrijven
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  mijn gedachten
  alles over mij
  05-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Therapeutische effect van het schrijven
  Van alle basisvaardigheden die mensen leren, zoals lezen en spreken, is schrijven beschouwd als therapeutisch en een tool om te ontspannen mensen hersenactiviteit. Schrijven verbetert ook het geheugen en hersenactiviteit, waardoor onze mentaliteit helder, zelfs als we oud worden. Zelfs grote uitvinders en wiskundigen vinden schriftelijk of literaire of persoonlijke effectief in het maken van hun hersenen duidelijk denken. Een goed voorbeeld hiervan is Thomas Alva Edison.

  Thomas Alva Edison, ook wel bekend als de vader van de uitvinding van de fabriek en uitvinder van de elektrische gloeilamp gesneden uit nieuwe grenzen en uitvindingen in de Amerikaanse industriële geschiedenis. Door hem werden lampen uitgevonden en het leven van de moderne mensen werden handig en makkelijk. Hij heeft ook een patent op de grammofoon, een vroeg-apparaat weer te verslaan met muziekopnames. Gramophone is de oorsprong van de moderne muziek spelers zoals cassettespelers en mp3-spelers. Het is werd ook een basis van geavanceerde opname-proces.

  Wat mensen niet weten over Edison, is dat hij ook een poëzie schrijver. Volgens essay papers, gemaakt door professor Blaine McCormick, die doceert aan de Baylor Universiteit, Edison's poëzie niet werden aangegeven indien zij is gebaseerd op zijn persoonlijke ervaring, maar hij voegde eraan toe dat het "duidelijk een levendige prozagedicht" of poëzie die fantasierijke woorden gebruikt en metaforen.

  Hier is een stukje van het werk van Thos Edison:

  "Een engel Bowery het roken van een palmboom stootte zijn teen op een komeet en puistjes kwam uit zijn teennagel zo groot als bergen. Hij zwoer zelfs zoveel dat Gods acht nieuwe planeten gemaakt van het gesprek en bevolkt en fauna'd en flora'd ze excentrisch. De almachtige heeft een ader van humor. "

  Zelfs vandaag de dag Psychologen geloven dat, schrijven is therapeutisch voor de hersenen. In York Correctional Institute in Connecticut, de in-house therapeuten Leslie Ridgeway en Dale Griffith opgemerkt dat gevangenen die het meest schrijven vaak tijdens hun werk, duidelijker dan andere mentaliteit die niet te winnen. Op basis van hun custom essays, schrijven ook veranderd de gewelddadige houding en kenmerken ten opzichte van andere people.The twee ook toegevoegd, dat deze mensen een laan nodig hebben om hun emoties en meningen te uiten, en het schrijven werd hun gereedschap om het los te maken.

  Mensen denken dat schrijven over persoonlijke ervaringen en gevoelens is een teken van onvolwassenheid, maar eigenlijk is het mensen helpen om weloverwogen denken over dingen die om hen heen gebeurde.
  Er zijn vele manieren om die zelf te uiten in het schrijven. Hier zijn een aantal wegen die u kunt gebruiken:

  * Dagboeken of tijdschriften. Dit is de meest voorkomende manier van uiten gevoel. U kunt alles schrijven wat over van alles. U kunt zelfs schrijven over je geheimen in het tijdschrift Zorg ervoor dat je deze veilig te houden en andere niet zullen zien.

  * Letters. Brieven kunnen zeer therapeutisch, omdat je je emoties uiten naar iemand en het maken van de e-mail als een gereedschap. U kunt ook gebruik maken van e-mails, maar geschreven brief zijn meer persoonlijke

  * Blogs. Deze is de moderne manier van tijdschriften alleen is het openbaar gezien in het internet, dus zorg ervoor dat je geen informatie over jezelf die je reputatie zou kunnen schaden openbaar te maken.

  Inderdaad schriftelijk heeft bewezen therapeutische en het is echt mensen helpen om helder te denken op verschillende kwestie van leven. Het ook hen helpen hun emoties los, zoals vreugde en verdriet. Probeer te schrijven en u zult zich licht met de negatieve emoties die vrijkomen bij je geest. Gebruiken verschillende wegen in te schrijven en wie weet, uw essays kunnen andere mensen te inspireren op een bepaalde manier.

  05-11-2010 om 11:05 geschreven door vonill  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)


  Archief per week
 • 01/11-07/11 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!