vogelkooien
Inhoud blog
 • vogelkooien
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  vogelkooien
  15-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vogelkooien

  Weten hoe te zorgen voor een King Parrot vogelkooien is uiterst belangrijk, niet alleen omdat u ervoor wilt zorgen dat uw vogel is gezond, gelukkig en leven een goede lange levensduur, maar omdat zij unieke behoeften en een aantal onverwachte eisen. Hier zijn 5 tips voor succes zorgen voor deze papegaaien.
    
  1. Buiten is Best - Een van de eerste dingen vogelkooien om te overwegen is waar u houdt uw King Parrot. Als u op zoek bent naar een vogel die u in staat zullen zijn om in het huis te houden met u, dan is deze vogel is niet een goede match. Terwijl andere exotische vogels kunnen er meer dan blij om binnenshuis leven, zal de Koning Parrot dat doen op een kosten - vogelkooien een groot tekort in de levensverwachting.
    
  Waarom is dit? Het antwoord is zelf vrij verrassend -
  vogelkooi Koning Papegaaien hou niet van de warmte. Ondanks zijn Australische vogelkooien afkomst (de Queensland regio), lijkt dit des te meer verrassend, maar de waarheid is dat King Parrots binnen wordt gehouden in het huis met alle gebruikelijke centrale verwarming zal lijden als gevolg.
    
  2. De volière. Om ervoor te zorgen dat uw vogel vogelkooien niet slechte gezondheid lijdt of vroegtijdig overlijden ten gevolge van onjuiste omgeving, is het belangrijk je afvragen of je bereid bent om een volière te bieden. Een goed gebouwde volière buiten zal blijken te zijn veel gezonder voor uw vogel, evenals het aanbieden van een beetje meer ruimte, en de kans om andere vogels te introduceren. Koning Papegaaien zijn zeer beminnelijk vogelkooien vogels en zal het niet erg het gezelschap van anderen.
    
  Als fokken is een doel, wacht tot na die zij hebben geproduceerd uit hun veren vóór de invoering van andere vogels, zoals het koninklijk paar heeft veel van de persoonlijke levenssfeer te produceren hun jongen.
    
  3. Food-voorstel verse biologische groenten en fruit per dag, en te vullen met gekiemde zaden, een hoge kwaliteit pellet mix en een constante toevoer van vers water. Neem vers voedsel na enkele uren tot schimmelgroei te ontmoedigen, en om uw vogel te voorkomen door het eten van beschimmeld voedsel, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen. Uw vriend zal waarderen vogelkooien af en toe een traktatie van brood, crackers, en zelfs cake. Behandel zich prima in matiging.
    
  Zorg ervoor dat het voeden van avocado, chocolade, cafeïne, alcohol of voedsel met een hoog suiker-en zoutgehalte als ze kunnen fataal blijken te zijn voorkomen.
    
  Een goede tip is om te proberen te weerspiegelen vogelkooien wat de vogel zou verwachten te vinden in het wild, zo groen fruit, groenten en bladeren beste zijn gegeven tijdens de zomermaanden, met noten en bessen in hoger volume tijdens de wintermaanden.
    
  4. Entertainment-Het is erg vogelkooien belangrijk om ervoor te zorgen dat uw huisdier is vermaakt en gestimuleerd zoveel mogelijk. Bieden voldoende ruimte, met zitstokken, een verscheidenheid van speelgoed, en enkele uren per dag van uw eigen tijd en aandacht. Regelmatige interactie zorgt ervoor dat u een zeer beminnelijk en liefdevolle metgezel om thuis te komen om te hebben. Een vogel die bezig is en gelukkig is het minder waarschijnlijk om te genieten van ongewenst gedrag, zoals bijten, verenplukken, en schreeuwen.
    
  5. Reiniging. De Koning Parrot zal regelmatig gladstrijken, en geniet van een schoon milieu. Zorg ervoor dat u hem te voorzien van water dat gescheiden is van zijn drinkwater in waarmee hij zich kan reinigen van tijd tot tijd. Douche zitstokken zijn een goedkope optie en laat u en uw huisdier nog meer vogelkooien tijd samen doorbrengen. Houd zeep en andere schoonmaakmiddelen van hen weg en plaats de baars dus het is uit de directe spray. Draai het mondstuk instelling om de laagste druk, zodat uw vogel niet bang is of gewond zijn.
    
  De Koning Parrot is een vrolijk, vogelkooien vriendelijk en onderhoudend persoonlijkheid, en wanneer goed behandeld zullen je belonen met maar liefst 15 gelukkige jaren van kameraadschap.

  15-10-2010, 16:38 Geschreven door vogelkooien  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:vogelkooien
  Archief per week
 • 11/10-17/10 2010

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!