vloertegels keuken
vloertegels keuken
Inhoud blog
 • vloertegels keuken
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  10-07-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vloertegels keuken

  Maar typisch, de keuken deel van de grote zaal ziet er nog steeds uit en wordt georganiseerd als de super efficiënte, werk-only keuken hierboven vermeld. Het is bekleed met horizontale banden van kasten en werkbladen die alleen vloertegels keuken onderbroken door blootgesteld hi-tech apparaten. Ontwerpers te promoten dit 'laboratorium' kijken omdat het gemakkelijk is om het ontwerp en het is echt de enige keuken ontwerp concept dat de meeste mensen begrijpen. De meeste keuken lay-outs zijn gemaakt door het tekenen van een lijn 2 voeten uit elke muur (om kasten aan te geven) en dan als er ruimte is, een eiland (hoe groter, hoe beter) is opgesteld om te fungeren als een buffer tussen de keuken en woonkamer. De kamer vloertegels keuken persoonlijkheid wordt bepaald door het ontwerp van de backsplash, en het hangt af van de kleur uniformiteit van de keukenkasten en de apparaten aan het ontwerp thema van de kamer intact houden.

  Aan de andere kant is de familie kamer, of de
  vloertegels keuken sociale omgeving van de grote kamer is ontworpen in een compleet andere manier. Doorgaans is een mooie lege kamer gemaakt en dan is het ingericht. In plaats van de voering van alle wanden vloertegels keuken met horizontale banden van ingebouwde plug-ins (en er zijn uitzonderingen op deze weide woningen dwz Frank Lloyd Wright's) de muur ruimten worden onderbroken met verticale elementen zoals ramen en deuren of focal points, zoals een open haard. De muren van de kamer zijn gescheiden in verticale segmenten in plaats van continue horizontale banden. Op blinde muur gebieden en in het midden van de kamer, eclectische meubels te maken zitinrichtingen, vloertegels keuken terwijl de muur hing-artwork en sculpturale verzamelobjecten op het display te bepalen van de kamer persoonlijkheid. Maar de muur, vloer en plafond kleuren en texturen permeaat tussen al deze verticale elementen als de 'lijm' die het gehele ontwerp thema bij elkaar houdt.

  De vraag is dus, waarom niet een multi-tasken, live-in de moderne open keuken / family room door de inrichting van het eerder dan het installeren van kasten? Waarom niet mengen in de keuken in de familie kamer met behulp van verticale in plaats van horizontale ontwerp? Waarom moet de helft van de ruimte eruit ziet als een steriele vloertegels keuken laboratorium, terwijl de andere helft van de ruimte is gevuld met de persoonlijke touch die u comfort?

  Bij het ontwerpen met meubelen, moet ruimte worden gecreëerd tussen elk stuk dat de 3-D karakter (3-D in dat meubilair is gemaakt met ten minste 3 afgewerkte zijden) van elk stuk te laten worden gewaardeerd. Deze ruimten zijn het meest belangrijk omdat zij het ontwerp thema van de aangrenzende kamer staat om een ​​ononderbroken voort te zetten in de keuken. De ruimtes kunnen de wand-, plafond-en vloerbedekking (de architectonische afwerking) om direct meld de keuken en familie kamer in een homogene ruimte vloertegels keuken op een manier die onmogelijk is te doen met een horizontaal ontworpen kasten. De ruimtes definiëren van de kamer persoonlijkheid en laat de meubels om meer eclectische als goed, emuleren hetzelfde ontwerp technieken die worden gebruikt bij het ontwerpen van de familiekamer. Niet langer moet de keuken hebben slechts een kleur van het hout, of een deur-stijl of een aanrecht materiaal. De ruimtes kunnen al deze elementen gemakkelijker te veranderen. Voor een duidelijk voorbeeld, denk aan een open-plan houten huis waar alle binnenmuren worden blootgesteld logs. Een ingerichte keuken laat de logs te zien tussen elk stuk, dat helpt bij het verenigen van de open ruimte terwijl een horizontaal ontworpen kasten gevuld keuken dekt alle logs. In een open-plan loft vloertegels keuken design waar de keuken altijd wordt gezien, kan een ingerichte keuken naadloos overlopen in de andere casual zitplaatsen groeperingen doordat alle bouwkundige afwerkingen te meanderen tussen alle stukjes bij elkaar te houden en alles.

  Er zijn een paar eenvoudige design vloertegels keuken regels te overwegen bij het ontwerpen van de individuele stukken van meubilair, maar dat is een onderwerp voor een andere keer. Er zijn zelfs andere redenen 'waarom' van het meubilair te gebruiken in plaats van kasten, zoals het gebruik van het aan een bepaalde stijl of periode, zoals de pre-elektriciteit stijl keuken te emuleren. Maar het is in een open-plan vandaag keuken, waar meubels vloertegels keuken kunnen zijn meest universele impact te maken. Zal het ooit te vervangen kasten? Absoluut niet, maar voor iedereen die betrokken is bij het ontwerpen van een keuken-project, goed ontworpen meubilair kan het meest geschikte concept te gebruiken, een die de moeite waard de moeite zijn!


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  Tags:vloertegels keuken
  10-07-2011, 14:24 geschreven door vloertegels keuken  
  Reacties (0)
  Archief per week
 • 04/07-10/07 2011
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Blog als favoriet !

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!