• U9

agenda

Belangrijke data in mijn agenda

VK Linden u8/u9

Volg hier de avonturen van onze u8 en u9 duiveltjes! Wedstrijdverslagen, foto's, grappige verhalen,...
    15-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drieslinter - VKL (u8)
    Onze jongsten verloren vandaag (15/09) van Drieslinter met 8-3. Technisch waren we duidelijk de betere, op fysiek vlak lagen we dan weer onder. De tegenstander kon niet alleen harder trappen, maar ook harder trekken en duwen... Ik blijf erbij; in Tienen en omstreken moet er iets in het drinkwater zitten!

Tijdens de eerste helft verzilverden we meer kansen dan de tegenstander, maar bij de afwerking lieten we het afweten. We gingen dan ook met een 4-0 achterstand de rust in. Heel positief is dat onze spelertjes het hoofd niet lieten zakken. Meer zelfs, ze begonnen vol inzet aan de 2de helft en dat resulteerde onmiddellijk in dat eerste oververdiende goaltje. Er volgden er nog een paar waardoor onze jongens met opgeheven hoofd het veld konden verlaten.

En het belangrijkste: die fysieke kracht zal vanzelf toenemen, vlotjes je mannetje passeert komt bij de meesten niet vanzelf en we hebben vandaag gezien dat steeds meer van onze spelers hun tegenstander in de wind kunnen zetten.

Dus nen dikke proficiat voor de volgehouden inzet en de mooie acties! Nu nog wat meer spek eten...

15-09-2012 om 19:17 geschreven door VK Linge

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U9

U9 : VKL - Tremelo : 12-8
    Slechter kan een match niet beginnen, na 30 seconden stonden we al 0-1 achter. Ik denk dat ze nog niet wakker waren. We kwamen echter zeer snel gelijk en de toon was gezet. Snel aanvallend voetbal, mooie combinaties : 5-3 aan de rust (goals van Thibau, Arthur en Martijn).
    We hadden er nog veel meer kunnen maken, maar de keeper van Tremelo stond stevig te keepen. Ook in het begin van de 2e helft hadden de spelers het even moeilijk. Enkele snelle goals van Tremelo en ze naderden tot 6-5. Maar eens ze het ritme terug te pakken hadden, gingen ze verder op hun elan. Dank zij goals van Jasper, Thomas, Steven, Arthur en Thibau in de 2e helft konden we deze match uiteindelijk winnen met 12-8.