• Voorbereiding seizoen 2019-2020
  • Voorbereidingskalender 2018-2019
  • De weg naar de titel...
  • VOORBEREIDING VETERANEN

vk fre-mail houdt u op de hoogte van alle wedstrijden en ander nieuws van VK Frema. Wilt u deze electronische nieuwsbrief ontvangen?
    Mail naar vkfrema@telenet.be en laat het ons weten!

22-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veteranen: Gelijkspel op Jong Vlaanderen, verlies tegen Carolus!
    Een warrige boel, de aanvangsminuten van Jong Vlaanderen Kruibeke - VK Frema, die weinig goeds voorspelden voor de rest van de wedstrijd. Gelukkig vonden na 5 minuten beide ploegen de juiste kadans en groeide de wedstrijd uit tot een mooi spektakel. De eerste vijf minuten bevatten nochtans ook een open kans van Philip die een aflegger van Bert van in de kleine baklijn onbegrijpelijk tegen de dwarslat knalde (voor wie Philip kent misschien iets minder onbegrijpelijkLaughing).
    Jong Vlaanderen kwam halfweg de eerste periode op voorsprong met een prachtige vrije trap die heerlijk in de verste winkelhaak werd gedeponeerd, onbereikbaar voor Patrick D. Diezelfde Patrick D stond met schoonbroer en kompaan Kenny trouwens eerst op het veld van Vlaams Huis (precies één week te vroeg). Pas toen FC Bosdam daar arriveerde, begrepen ze waarom ze de enige Frema-boys in Zwijndrecht waren.
    Kort na de 1-0 maakte VK Frema gelijk. Ook op vrije trap. Raf wou demonstreren dat hij minstens zo mooi kan trappen als de Kruibeekse specialist maar de scheids liet opnieuw trappen wegens nog niet gefloten. Een rare beslissing van een voor de rest uitrmuntende scheidsrechter. Uitstel was geen afstel. De nieuwe vrije trap belandde nu niet bij Raf maar in het pak voor het doel en de bal belandde uiteindelijk nog net achter de lijn. Minder mooi maar wel even belangrijk. Jef en Joeri zijn nog altijd aan het uitvissen wie het doelpunt achter zijn naam mag zetten. Een zaak die wordt doorverwezen naar Comité P (met de P van P*rn*  ).
    Een evenwichtige en terechte ruststand.

In de tweede periode moest Patrick D nog even ingelicht worden wie nu de eigenlijke tegenstander was: KWB of Jong Vlaanderen! Volgende week mag hij even gaan bezinnen bij Sint-Elooi! Die retraite komt net op het goede moment!
    VK frema kwam in die tweede periode steeds beter in de wedstrijd en liet de mooiste kansen optekenen. Bert en Serge hadden de wedstrijd in een beslissende plooi kunnen leggen maar verzuimden af te werken. De verdiende zege bleef uit. Nog meer slecht nieuws kwam er van Koen, die na nauwelijks tien minuten invallen de strijd opnieuw moest staken wegens een terugkerende blessure. Gelukkig was de plichtsbewuste Joeri in voetbaluitrusting blijven zitten zodat we met elf verder konden.

Na de wedstrijd deed Gunther nog een spelletje verstoppertje tegen een zekere Carolus. De blonde god werd echter niet meer teruggevonden. Overuren deze week dus voor Comité P!

VK Frema speelde met: Patrick D, Kenny, Raf, Wim (Erik), Dirk (Patrick), Jef, Joeri (Koen (Joeri)), Gunther, Philip, Patrick VDB (Serge) en Bert

Vrijdag 28 november 20u: VK Vlaams Huis - VK Frema

22-11-2008 om 13:03 geschreven door VK Frema

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)