8380 zeebrugge
0486751421
VK DUDZELE U13

18-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.speeldag 12 Dosko - VKD 5 - 2

Vandaag was het tegen nummer 1 in de stand , hopelijk konden we weer stunten zoals tegen Heist,xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Al vanaf de eerste minuten konden we zien dat Dosko een sterke team is, we werden op snelheid genomen en kwamen we 1- 0 achter , Dosko dacht het gemakkelijk ging worden en begon nonchalant te voetballen , na een terug speelbal naar hun keeper die te ver uit zijn doel stond kon Kamiel:twisted: de bal ontfutselen en alleen op doel doorgaan 1 – 1 :lol:, enkele minuten later een trap naar goal van Dario in een wirwar van benen rolde de bal over het doellijn 1 – 2 :lol:dit was voor het ogenblik stunten tegen een ploeg die bijna geen doelpunten tegen krijg , maar juist voor de rust kon Dosko nog gelijk maken op een hoekschop dat geen was 2 – 2  ruststand .:evil::evil:

In de tweede helft wisten we dat Dosko een tandje ging bijzetten , we hielden nog een beetje stand met een paar mooie reddingen van livio en kon niet voorkomen dat Dosko de wedstrijd met 5 – 2 won.:-(

Een knap resultaat van onze jongens na de pandoeringen van vorig jaar .:lol::lol:

Doelpunten : Kamiel , own goal