8380 zeebrugge
0486751421
VK DUDZELE U13

18-01-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 11 VKD - KFC Heist 2 - 1

Met nog drie toppers te gaan Heist , Dosko en Loppem gaan we moeilijke tijden tegemoet ,xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Maar eerst gaan we proberen tegen Heist, en dit lukte ons nog goed ook, het spel ging op en neer met kansen aan beide zijden en het was VKD die de score mocht open een hoekschop gegeven door Jelle en afgewerkt door Aaron :lol: 1 – 0 , Heist drukte nog voor rust maar livio en de verdediging waren bij de pinken,  ruststand 1 – 0 .

In de tweede helft kwamen we moeilijk op gang, en was het Heist die de druk opvoerde en wat moest gebeuren , gebeurde ook Heist kon de gelijkmaker binnen tikken,:-( terug kwam de rust in de ploeg en konden nog enkele kansen creëren, naar het einde toe waren we blij met een gelijkstand maar blijkbaar Nathan niet, en scoorde na een lange rush op de flank in de korte hoek van het doel :lol: 2 – 1 met nog 1min. te spelen , toen weerklonk het eindsignaal , onze eerste thuis overwinning in twee seizoenen .

Persoonlijk had ik dit niet verwacht , maar toch blij voor iedereen en zeker voor onze supporters. :-8)

Doelpunten :  Aaron , Nathan

Assist  : Jelle