Foto
Welkom op onze site
Foto
Onze sponsors
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Tour du Condroz 2017
  • BVB te Bonheiden
  • Alexander Verbist 6e op het B.K. Junioren in Oosterzele.
  • Robbe Platteeuw boekt eerste overwinning in Wilsele.
  • Winst voor Lars Timmers in Oetingen
    Zoeken in blog

    Cycling Team Vive le Velo Diegem
    Jeugdwerking Wielrennen
    05-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Budingen - Junioren - 2016
    Na zijn overwinning gisteren in Neerwinden deed Bram het vandaag nog eens over in Budingen.




    05-09-2016 om 09:55 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neerwinden - Junioren - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De 37 renners namen een rustige start tot Bram Ualgasi na 25 kilometer koers er alleen van onder muisde. Hij bouwde onder zijn eentje een maximum voorsprong uit tot 1 minuut 20 seconden. Toen kwam er reactie vanuit het peloton dat daardoor in 2 delen gesplit werd en na 2 ronden sloten 14 renners aan bij Bram waaronder onze 4 andere renners die vandaag van de partij waren. In de laatste ronde reageerde de Nederlander Lars Timmers gevat op een aanval van opnieuw Bram Ualgasi die zijn aanval beschermd zag door zijn ploeggenoten. De 2 vluchters werkten goed samen en konden zo uit ge greep blijven van de achtervolgende groep. In de spurt met 2 kwam Bram Ualgasi uit het wiel van de Nederlander en behaalde met een lengte voorsprong zijn eerste overwinning van het jaar. Alexander Verbist won 11 seconden later overtuigend de sprint voor de 3e plaats . Seppe Galicia werd 9e, Robbert Verlinden 11e en Senna Pira 13e. Voor Bram Ualgasi is na lang wachten eindelijk de ban gebroken met deze overwinning en hopelijk kan hij op zijn elan verder gaan tijdens de laatste maand van het seizoen.

    05-09-2016 om 09:51 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vossem - 2016 - Junioren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In Vossem stonden 49 renners aan de start en zij kregen 12 maal de Vossemberg voor de wielen geschoven. In de 4e ronde kwam er een ontsnapping van 5 renners met Arne Van Roy, Sander Rietjens, Laurens Huys, Ward Vanhoof en Michiel Offermans. Arne Marit, Jordy Meeus en Sean Bero zagen het gevaar en sloten aan bij het vijftal. Achter de 8 leiders volgde een groep met Bram Ualgasi en Sven Verbeeck. Bij de voorlaatste klim van de Vossemberg konden Bram Ualgasi en Stijn Demolder de brug slaan naar de koplopers en ze gingen met hun tienen de laatste ronde in. Arne Van Roy die de laatste premie voor zijn rekening nam ging door en kreeg het gezelschap van Ward Vanhoof en Arne Marit. maar veel voorsprong kregen ze niet. In de spurt stond er geen maat op Arne Marit die vlot won voor Stijn Demolder en Arne Van Roy. Bram Ualgasi werd nog 6e, Sven Verbeeck 14e , Alexander Verbist 25e en Dave Verbeken 27e na zijn zware koers van gisteren in Everberg.

    29-08-2016 om 11:21 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NED Trofee - Everberg - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Zoals de verslaggever na de aankomst zei, was het een knotsgekke koers in Everberg. Het koersverloop veranderde constant en reeds in de eerste ronde trokken Bram Uagasi en Stan Van Tricht ten aanval en hielden het bijna 2 ronden vol vooraleer Kevin Van Hamme en Seppe Rombouts kwamen aansluiten Wat later kwamen er nog 6 renners aansluiten met Arne Van Roy en Alexander Verbist. Door onze overheid van 4 renners in de 10 man sterke kopgroep was de samenwerking zoek en waagde Dave Verbeken met nog 40 kilometer koers zijn kans. De reactie van Sander Rietjens en Axel De Lie werd beantwoord door Bram Ualgasi, Kevin Van Hamme en Arne Van Roy, die de vlucht van Dave Verbeken beschermden. Dave kon daardoor uitlopen tot 1minuut 15 en hield mede door het ploegspel mooi stand tot de aankomst en boekte alzo met een mooi nummer zijn eerste zege. Vanuit de achtergrond kwamen nog groepjes aansluiten bij de achtervolgers en werd er gekoerst voor de 2e plaats. Bram Ualgasi reed lek in de laatste ronde en zag daardoor een korte ereplaats verloren gaan. Bram Van Den Haute werd 6e, Alexander Verbist 7e, Arne Van Roy 10e, Kevin Van Hamme moegstreden 14e, Senna Pira 20e, Seppe Galicia 22e, Rik Moons 28e en Robbert Verlinden 32e.

    29-08-2016 om 11:19 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omloop der Vlaamse Gewesten -Wuustwezel - Junioren - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In Wuustwezel stond de 46e Omloop der Vlaamse Gewesten op het programma over een afstand van 125 kilometers over een volledig vlakke omloop. Na een nerveuze eerste 50 kilometers kwam de beslissende ontsnapping tot stand. In 3 fases reden 22 renners weg en steeg de voorsprong heel snel naar 1 minuut. Ondertussen was Yarno Vandenbroeck betrokken in een valpartij en had heel wat problemen met een stuk schoenovertrek en kon na een fietswissel en 3 maal assistentie uiteindelijk weer zijn plaats in het peloton innemen. Met een ruime kopgroep van 22 renners met 4 renners van Avia, 4 renners van Van Moer Logistics en 3 renners van Acrog Balen en zonder een renner van Vive le velo was de slag snel geleverd. Toen de achterstand 2 minuten bedroeg werden onze renners wakker en ontstond er nog een achtervolgende groep van 15 renners met Arne Van Roy, Dave Verbeken en Bram Ualgasi die op 2 ronden van het einde al een achterstand hadden van meer dan 4 minuten. In de laatste ronde reden ze dan weg uit de 2e groep en konden nog als 22e, 24e en 25e eindigen. In het ploegenklassement konden we toch nog beslag leggen op een 7e plaats. Deze koers was een les in bescheidenheid en een aanzet voor sommige om uit de virtuele wereld tot de realiteit te komen.

    22-08-2016 om 14:55 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.West-Vlaanderen Cycling tour - dag 3

    In Rekkem werd de 3e rit van de West-Vlaanderen Cycling Tour afgewerkt en eindigde de rit op een massasprint gewonnen door de Nederlander Tim Marsman. onze renners eindigden in de buik van het peloton met Tibo De mesmaeker op plaats 28, Laurent Claeys als 38e, Kiano Brusseleers 47e en Yoni Ualgasi 72e. In het Algemeen klassement na 4 ritten eindigd Yoni Ualgasi op een mooie 10e plaats. Onze renners kunnen terugblikken op een mooie driedaagse met bovenop de 10e plaats in het eindklassement behaalden onze renners 3 top 10 plaatsen in de ritten, droeg Laurent Claeys 1 dag de witte trui en eindigden ze als 5e in het ploegenklassement. Deze ronde leert ons dat zowel Yoni, Kiano als Tibo met vertrouwen mogen uitkijken om vanaf begin volgend seizoen de stap naar de Junioren te zetten.

    22-08-2016 om 14:53 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.West-Vlaanderen Cycling tour - Dag 2

    Op dag 2 van de West-Vlaanderen Cycling Tour voor Nieuwelingen stonden er in Bellegem 2 ritten op het programma. In de namiddag werd de rit gereden over een afstand van 62 kilometers. Door het zwaardere parcours en de strakke wind werd het een zware wedstrijd. Al vroeg kwam er een ontsnapping van 6 renners die snel 30 seconden voorsprong konden nemen. Yoni Ualgasi en latere winnaar Vito Braet overbrugden samen de kloof en reden in een minumum van tijd naar de koplopers toe. In de klim naar de aankomst spatte de kopgroep uit mekaar en was het Vito Braet die solo over de meet reed. Yoni Ualgasi werd 6e op 7 seconden van de winnaar. Laurent Claeys (14e) en Tibo De Mesmaeker (22e) eindigden in een sterk uitgedund peloton op 45 seconden. Kiano Brusseleers (78e) moest 4,33 minuten prijsgeven, Ibe Braeken werd 132e. In de vooravond werd een ploegentijdrit afgewerkt en behaalden onze jongens een 17e plaats en staat Yoni Ualgasi op een 10e plaats in het Algemeen klassement. Zondag wordt in Rekkem de laatste rit gereden over een afstand van 68 kilometers.

    22-08-2016 om 14:53 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.West-Vlaanderen Cycling tour - Nieuwelingen - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Van vandaag tot en met zondag wordt de West-Vlaanderen Cycling Tour voor Nieuwelingen gereden. Vandaag stond de rit in Wielsbeke op de kalender, goed voor 68 vlakke kilometers. Het werd vandaag een snelle koers want de renners hadden een gemidelde 43 km/uur en was het onbegonnen werk om weg te komen uit het peloton. Het werd dan ook een massasprint, gewonnen door Mathias Declercq waarin Laurent Claeys als 6e eindigde en mocht hij op het podium om de witte trui van beste jongeren aan te trekken. Tibo De Mesmaeker eindigde als 8e, Kiano Brusseleers 21e, Yoni Ualgasi 32e en Ibe Braeken 144e. Een mooie collectieve prestatie van onze Nieuwelingen dat duidelijk wordt door het behalen van de 1e plaats in het ploegenklassement. Op zaterdag staat er een rit van 61 km en een ploegentijdrit van 7 km op het programma.

    22-08-2016 om 14:51 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK Piste - 2016

    Donderdag werden de Provinciale kampioenschappen omnium op de piste in Affligem gereden. Bij de Nieuwelingen was Tibo De Mesmaeker de beste voor Laurent Claeys en kreeg hij de trui van Provinciaal kampioen overhandigd. Bij de Junioren werd de Omnium gewonnen door Jari Clauwaert voor Tibo Nevens en Bram Van Den Haute. Tibo Nevens werd als eerste Vlaams-Brabantse renner gelauwerd als Vlaams-Brabants kampioen voor Guillaume Van de Velde en Bram Ualgasi.







    22-08-2016 om 14:50 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins van de Ruppelstreek - Nieuwelingen - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In Rumst werd de Prins van de Rupelstreek voor Nieuwelingen gereden. Het peloton bleef lange tijd gesloten tot in de laatste ronde 4 renners met Yoni Ualgasi en Kiano Brusseleers konden wegrijden. Onder hun vier gingen ze naar de meet waar Gilles Heylen sneller was dan Mathew Van Schoor, Yoni Ualgasi stond mee op het podium als 3e, Kiano Brusseleers werd mooi 4e. Tibo De Mesmaeker eindigde als 16e in het peloton op 15 seconden.

    22-08-2016 om 14:48 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderbelle - Junioren - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Arne Van Roy bevestigde vandaag zijn puike conditie in Denderbelle. In de 3e van de 16 af te leggen ronden trok Arne met een groep van 9 renners in de aanval. Nadat ze nog met 4 renners overbleven kwam Thibaut Verhofstadt alleen vooraan aansluiten, waarna Arne alleen ten aanval trok op 2 ronden van het einde. Aleen Thibau Verhofstandt kon nog tot bij Arne rijden en de 2 renners gingen samen de laatste rechte lijn in. Net toen Arne de sprint wou inzetten viel zijn ketting af en verspeelde hij alle kansen op zijn 2e overwinning. Na een prachtige wedstrijd strandde Arne op een 2e plaats na winnaar Thibau Verhofstadt, Bram Van den Haute won de sprint van het peloton voor de 10e plaats. Ne zijn 8e plaats zaterdag in de wedstrijd voor de Beker van Belgie in Angreau en 2e eerste jaars Junior en zijn sterke wedstrijd vandaag in Denderbelle is dit een bevestiging van zijn goede vormpeil en kijkt hij met vertrouwen uit naar volgende mooie wedstrijden die er nog aankomen, te beginnen met de Omloop der Vlaamse gewesten volgende zondag in Wuustwezel

    22-08-2016 om 14:46 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BVB Angreau - Junioren - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In het Henegouwse Angreau werd vandaag de 8e wedstrijd voor de Beker van Belgie voor Junioren gereden. De 175 renners moesten een afstand afleggen van 123 kilometers, verdeeld over 10 ronden. Na 65 km kreeg de wedstrijd de definitieve wending door een aanval van Bram Ualgasi, hij kreeg na 5 kilomter solo het gezelschap van het trio Trystan Five, Laurens Huys en de Nederlander Jarno Mobach. Het kwartet liep uit tot 20 seconden toen er reactie kwam van een groep van 19 renners met Yarno Vandenbroeck, Arne Van Roy en Dave Verbeken. Na kilometer 80 sloten de achtervolgers aan bij de 4 leiders en ontstond er een kopgroep van 23 renner en waren we vooraan vertegenwoordigd met 4 renners, het peloton volgde al snel op 1 minuut. Bij ingang van de laatste ronde trok Ruben Apers ten aanval en nam snel 15 seconden voorsprong. Lothar Verhulst, Aaron Van Poucke en Jarno Mobach konden met nog 6 kilometers te gaan vooraan aansluiten. in een spurt met 4 was het Ruben Apers die voor het 2e jaar op rij de Beker van Belgie wedstrijd in Angreau op zijn naam schreef. Arne Van Roy eindigde 13 seconden later als 8e, Yarno Vandenbroeck 10e, Dave Verbeken 11e en Bram Ualgasi 21e. Het peloton met Sven Verbeeck eindigde op 4 en een halve minuut van de winnaar. Een mooie collectieve prestatie van onze renners door met 4 mee te zijn in de goed ontsnapping. In het ploegenklassement eindigden we als 3e ploeg en schuiven daardoor op naar een 6e plaats in het algemeen ploegenklassement van de Beker van Belgie.

    22-08-2016 om 14:45 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NED trofee - Nederokkerzeel - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Voor de avondkoers in Nederokkerzeel, deelgemeente van Kampenhout kwamen 54 renners opdagen. De Litouwers Adomatis en Masiulis reden onder hun beiden voor half wedstrijd weg uit het peloton en konden tot 1 minuut voorsprong bij mekaar fietsen. Op 3 ronden van het einde kwam er reactie onder impuls ven de renners van Vive le Velo Diegem en was de voorsprong gedaald naar 30 seconden. Net voor de laatste ronde overbrugden Alexander Verbist met de Canadees Zukowky de kloof van 100 meters met de leiders en sloten in een minumum van tijd aan bij de 2 Litouwers. Voor de Litouwer Masiulis ging het vooraan te snel en hij moest zijn 3 metgezellen laten rijden. Het peloton zat de koplopers op de hielen, maar ze konden toch stand houden tot de meet. In de spurt won Alexander Verbist met een banddikte van de Litouwer Adomatis. Antwerps kampioen Pieter Van de Water won 19 seconden later de sprint van het peloton voor Bram Van Den Haute. Seppe Galicia werd 11e, Bram Ualgasi 13e, Robbert Verlinden 29e, Senna Pira 44e en Rob Meulenijzer 45e. Alexander Verbist is meteen de eerste leider in het het klassement van de NED trofee. Volgende afspraak in Wezembeek op zondag 14 augustus.

    22-08-2016 om 14:43 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Vlaanderen - Junioren - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    De Junioren werkten vandaag hun Ronde van Vlaanderen af met start en aankomst in Herzele. Onderwag werd hun verschillende hellingen en kasseistroken van de Profs voor de wielen geschoven, zoals de Taaienberg, Eikenberg, Wolvenberg, Valkegem en Berendries. Ook de kasseistroken van de Haaghoek, Paddestraat en Lippenhovenstraat stonden op het menu vandaag. Vooraan bleef het een gesloten wedstrijd, waardoor de 2 plaatselijke ronden werden aangesneden met een peloton van 57 renners. In de slorkilometer kon de Nederlander Timo De Jong 50 meter voorsprong nemen en hield op de streep nog 1 seconden over voor de overwinning. Bram Ualgasi sprintte zich naar een 15e plaats, Yarno Vandenbroeck werd 44e. Arne Van Roy, die na 15 km ten val kwam eindigde de koers als 59e maar moest na de wedstrijd naar de dokter voor 5 hechtingen aan de kin na zijn val. Kevin Van Hamme eindigde als 83e van de 190 deelnemers.

    22-08-2016 om 14:41 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yarno Vandenbroeck boekt zege in Oplinter.

    In Oplinter daagden maar 10 renners op voor de Junioren wedstrijd, waarvan 5 renners van onze ploeg. Yarno Vandenbroeck behaalde de overwinning in een spurt met 5 voor Seppe Galicia, Sven Verbeeck werd 4e. Senna Pira werd 15 seonden later 6e, Robbert Verlinden eindigde als 8e.

    10-07-2016 om 20:47 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploegentijdrit Borlo - 2016

    Onze Nieuwelingen Braelen-Brusseleers-Claeys- De Mesmaeker - Kuyl & Ualgasi werden 18e op het B.K. Ploegentijdrit op 28 deelnemende ploegen. Bij de Junioren reed het zestal Ualgasi - Bram Van Den Haute - Van Hamme - Van Roy - verbeken & Verbist naar een 11e plaats op 28 deelnemende ploegen. Zij legden de 30 kilometers af met een gemiddelde van 44 km/uur.

    10-07-2016 om 20:46 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimkoers Herbeumont -2016

    Yarno Vandenbroeck eindigde vandaag op een mooie 10e plaats op 23 seconden van winnaar Laurens Huys, bij de Junioren in de klimkoers van Herbeumont, waar 133 renners de start namen. Arne Van Roy eindigde in een groep als 47e op 1'10 van de winnaar, Sven Verbeeck werd 59e. Voor de Nieuwelingen was het een mindere dag in Herbeumont want niemand bereikte de eindstreep. In Dikkebus maakte Bram Ualgasi deel uit van de 10 man sterke kopgroep en eindigde als 5e. Dave Verbeken werd 28e, Kevin Van Hamme 32e, Bram Van den Haute 37e en Tom Van den Haute 47e.

    10-07-2016 om 20:44 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob MEULENIJZER vervoegd C.T. Vive le Velo Diegem.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Junior Rob Meulenijzer uit Asse, zal de rest van het seizoen uitkomen voor C.T. Vive le velo Diegem. Rob begon begin dit jaar te koersen en reed zijn eerste maanden als Junior als individueel renner, maar was regelmatig aanwezig op onze ploegtrainingen. Doordat Jens Vergauwen onlangs besloot te stoppen met koersen om medische redenen, neemt Rob de vrijgekomen plaats in bij de ploeg . Rob eindigde vorig week zondag als 9e in de wedstrijd in Merelbeke en bewijst zodoende zijn progressie sinds de start van dit wielerseizoen. We heten Rob welkom in onze ploeg en wensen hem heel veel succes toe.

    10-07-2016 om 20:37 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sietze KUYL kijkt uit naar zijn heroptreden in competitie

    Sietze Kuyl was half januari met de fiets op weg naar de ploegtraining, toen hij door een rechts afdraaiende autobus van het fietspad werd gemaaid. Sietse schoof met de fiets helemaal onder de bus door en werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis van Vilvoorde. Even werd er gevreesd voor het verlies van het linkerbeen, maar gelukkig konden de dokters dit voorkomen. Na 2 operaties aan de heup en 6 weken ziekenhuis wachtte Sietze een lange revalidatie. Vandaag zaterdag 18 juni mochten we Sietze weer begroeten op onze ploegtraining en werkte hij de 90 km lange ploegtraining volledig af aan een gemiddelde van 33 km/uur. Dat Sietze 5 maanden na zijn zwaar ongeval dit al aan kan, bewijst zijn motivatie tijdens zijn lange revalidatie. Hij zal dan ook deel uit maken van het zestal dat op 3 juli zal starten in het B.K. Ploegentijdrit in Borlo. Uiteraard zal deze wedstrijd niet het ideale debuut in competitie zijn, maar we willen Sietze in het gezelschap van zijn 5 ploegmaten zijn plaats geven op het startpodium van de tijdrit. Hoelang Sietze zijn ploegmaten zal kunnen volgen is in deze niet belangrijk, met het feit dat hij onze ploeg mee zal vertegenwoordigen op het startpodium, heeft voor onze ploeg een grote waarde van blijdschap dat Sietze weer aan koersen toe zal komen, sneller dan de dokters na zijn zwaar ongeval gedacht hadden. We wensen Sietze heel veel geluk en succes toe voor het 2e deel van dit wielerseizoen en gunnen hem al de tijd om weer renner te worden.

    27-06-2016 om 11:00 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend resultaten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In Grazen-Geetbets maakte Seppe Galicia half koers deel uit van een kopgroep van 8 renners die tot 40 seconden voorsprong kon nemen. Bij ingang van de laatste ronde was het peloton genaderd tot 20 seconden. Toen de kloof verkleind was tot 8 seconden, achtte de Nederlander Alain Broos zijn moment en reed alleen weg, Seppe reageerde maar kreeg het gat naar de Nederlander niet meer dicht. Alexander Verbist counterde de Waal Peigneur en reed alleen naar en over Seppe Galicia naar een 2e plaats, Seppe kon nog moe gestreden een 3e plaats redden. Sven Verbeeck reed in de laatste kilometers nog weg uit het peloton en eindigde 4e op 16 seconden van de winnaar. Robbert Verlinden eindigde als 23e. een mooie prestatie van onze renners die met hun drieën in de top 4 eindigen. in Oostrozebeke werd Bram Van Den Haute 9e, nadat hij in de finale een ereplaats zag verloren gaan door opkomende krampen wegens het gebrek aan trainingskilometers tijdens de examens

    27-06-2016 om 10:58 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    ---Wielerploeg 2017---

    E-mail de Webmaster

    Druk op onderstaande knop om de Webmaster te e-mailen.


    Onze renners


    Foto

    Seppe Galicia - 1999

    Foto

    Rob Meulenijzer - 1999

    Foto

    Robbe Platteeuw - 1999

    Foto

    Bram Van Den Haute - 1999

    Foto

    Arne Van Roy - 1999

    Foto

    Alexander Verbist - 1999

    Foto

    Robbert Verlinden - 1999

    Foto

    Branko Baetens - 2000

    Foto

    Ibe Braeken - 2000

    Foto

    Kiano Brusseleers - 2000

    Foto

    Tibo De Mesmaeker - 2000

    Foto

    Sietze Kuyl - 2000

    Foto

    Manu Maertens - 2000

    Foto

    Yoni Ualgasi - 2000


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs