Foto
Welkom op onze site
Foto
Onze sponsors
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Tour du Condroz 2017
  • BVB te Bonheiden
  • Alexander Verbist 6e op het B.K. Junioren in Oosterzele.
  • Robbe Platteeuw boekt eerste overwinning in Wilsele.
  • Winst voor Lars Timmers in Oetingen
    Zoeken in blog

    Cycling Team Vive le Velo Diegem
    Jeugdwerking Wielrennen
    10-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yarno Vandenbroeck boekt zege in Oplinter.

    In Oplinter daagden maar 10 renners op voor de Junioren wedstrijd, waarvan 5 renners van onze ploeg. Yarno Vandenbroeck behaalde de overwinning in een spurt met 5 voor Seppe Galicia, Sven Verbeeck werd 4e. Senna Pira werd 15 seonden later 6e, Robbert Verlinden eindigde als 8e.

    10-07-2016 om 20:47 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploegentijdrit Borlo - 2016

    Onze Nieuwelingen Braelen-Brusseleers-Claeys- De Mesmaeker - Kuyl & Ualgasi werden 18e op het B.K. Ploegentijdrit op 28 deelnemende ploegen. Bij de Junioren reed het zestal Ualgasi - Bram Van Den Haute - Van Hamme - Van Roy - verbeken & Verbist naar een 11e plaats op 28 deelnemende ploegen. Zij legden de 30 kilometers af met een gemiddelde van 44 km/uur.

    10-07-2016 om 20:46 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimkoers Herbeumont -2016

    Yarno Vandenbroeck eindigde vandaag op een mooie 10e plaats op 23 seconden van winnaar Laurens Huys, bij de Junioren in de klimkoers van Herbeumont, waar 133 renners de start namen. Arne Van Roy eindigde in een groep als 47e op 1'10 van de winnaar, Sven Verbeeck werd 59e. Voor de Nieuwelingen was het een mindere dag in Herbeumont want niemand bereikte de eindstreep. In Dikkebus maakte Bram Ualgasi deel uit van de 10 man sterke kopgroep en eindigde als 5e. Dave Verbeken werd 28e, Kevin Van Hamme 32e, Bram Van den Haute 37e en Tom Van den Haute 47e.

    10-07-2016 om 20:44 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob MEULENIJZER vervoegd C.T. Vive le Velo Diegem.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Junior Rob Meulenijzer uit Asse, zal de rest van het seizoen uitkomen voor C.T. Vive le velo Diegem. Rob begon begin dit jaar te koersen en reed zijn eerste maanden als Junior als individueel renner, maar was regelmatig aanwezig op onze ploegtrainingen. Doordat Jens Vergauwen onlangs besloot te stoppen met koersen om medische redenen, neemt Rob de vrijgekomen plaats in bij de ploeg . Rob eindigde vorig week zondag als 9e in de wedstrijd in Merelbeke en bewijst zodoende zijn progressie sinds de start van dit wielerseizoen. We heten Rob welkom in onze ploeg en wensen hem heel veel succes toe.

    10-07-2016 om 20:37 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sietze KUYL kijkt uit naar zijn heroptreden in competitie

    Sietze Kuyl was half januari met de fiets op weg naar de ploegtraining, toen hij door een rechts afdraaiende autobus van het fietspad werd gemaaid. Sietse schoof met de fiets helemaal onder de bus door en werd met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis van Vilvoorde. Even werd er gevreesd voor het verlies van het linkerbeen, maar gelukkig konden de dokters dit voorkomen. Na 2 operaties aan de heup en 6 weken ziekenhuis wachtte Sietze een lange revalidatie. Vandaag zaterdag 18 juni mochten we Sietze weer begroeten op onze ploegtraining en werkte hij de 90 km lange ploegtraining volledig af aan een gemiddelde van 33 km/uur. Dat Sietze 5 maanden na zijn zwaar ongeval dit al aan kan, bewijst zijn motivatie tijdens zijn lange revalidatie. Hij zal dan ook deel uit maken van het zestal dat op 3 juli zal starten in het B.K. Ploegentijdrit in Borlo. Uiteraard zal deze wedstrijd niet het ideale debuut in competitie zijn, maar we willen Sietze in het gezelschap van zijn 5 ploegmaten zijn plaats geven op het startpodium van de tijdrit. Hoelang Sietze zijn ploegmaten zal kunnen volgen is in deze niet belangrijk, met het feit dat hij onze ploeg mee zal vertegenwoordigen op het startpodium, heeft voor onze ploeg een grote waarde van blijdschap dat Sietze weer aan koersen toe zal komen, sneller dan de dokters na zijn zwaar ongeval gedacht hadden. We wensen Sietze heel veel geluk en succes toe voor het 2e deel van dit wielerseizoen en gunnen hem al de tijd om weer renner te worden.

    27-06-2016 om 11:00 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend resultaten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In Grazen-Geetbets maakte Seppe Galicia half koers deel uit van een kopgroep van 8 renners die tot 40 seconden voorsprong kon nemen. Bij ingang van de laatste ronde was het peloton genaderd tot 20 seconden. Toen de kloof verkleind was tot 8 seconden, achtte de Nederlander Alain Broos zijn moment en reed alleen weg, Seppe reageerde maar kreeg het gat naar de Nederlander niet meer dicht. Alexander Verbist counterde de Waal Peigneur en reed alleen naar en over Seppe Galicia naar een 2e plaats, Seppe kon nog moe gestreden een 3e plaats redden. Sven Verbeeck reed in de laatste kilometers nog weg uit het peloton en eindigde 4e op 16 seconden van de winnaar. Robbert Verlinden eindigde als 23e. een mooie prestatie van onze renners die met hun drieën in de top 4 eindigen. in Oostrozebeke werd Bram Van Den Haute 9e, nadat hij in de finale een ereplaats zag verloren gaan door opkomende krampen wegens het gebrek aan trainingskilometers tijdens de examens

    27-06-2016 om 10:58 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK Stok-Kortenaken Junioren - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In Stok-Kortenaken werd er gestreden voor de titel van Provinciaal Kampioen van Vlaams-Brabant 2016. Over een afstand van 117 kilometers moesten de renners de regen trotseren van start tot de finish. Bij de eerste ontsnapping waren we vertegenwoordigd door Senna Pira en Sven Verbeeck. In een bocht op het gladde wegdek schoof Senna Pira onderuit en viel zo weg uit de kopgroep en werd terug ingelopen door het peloton. Na 35 kilometers werden de 4 overgebleven koplopers terug ingerekend door het peloton. Even later was het de beurt aan het vijftal Vandermosten, Francois, Timmermans, Offermans en opnieuw Senna Pira, om tot een maximale voorsprong van 50 seconden bij mekaar te fietsen. Cureghem Sportief zag het gevaar van deze ontsnapping in en zette zich op kop van het peloton en reed het gat met de 5 koplopers dicht. Meteen het sein voor Alexander Verbist en Tim Timmermans om er van onderuit te muizen, wat later kwam er reactie van Sven Verbeeck en Mathias Van Lysebeth, en sloten na een tijdje vooraan aan. Vooraan draaide het goed rond en de koplopers konden een maximum voorsprong van 1'10" uitbouwen. Na 85 km ging het vooraan te snel voor Sven Verbeeck en hij moest zijn drie metgezellen laten rijden en werd ingelopen door het peloton, dat weer jacht maakte op de 3 leiders. Op 10 km van het einde was de kloof verkleind tot 20 seconden toen Arne Van Roy alleen naar de 3 koplopers reed en werd de laatste ronde aangevangen met 4 leiders, het peloton volgde op 25 seconden. Met nog 7 km te gaan reed Arne Van Roy alleen weg van de koplopers, Alexander Verbist stopte vooraan voortreffelijk af voor zijn ontsnapte ploegmaat. Even later werden de 3 achtervolgers ingerekend door het peloton en reed alleen Arne Van Roy nog voor het peloton met 10 seconden voorsprong. Het peloton kwam steeds dichter en Arne had bij het ingaan van de laatste kilometer nog 5 seconden voorsprong op een jagend peloton. Arne Van Roy hield prachtig stand tot op de meet en werd met een tiental meters Provinciaal Kampioen van Vlaams-Brabant. Alexander Verbist een van de uitblinkers, reed eveneens een beresterke wedstrijd. Dave Verbeken werd 10e, Seppe Galicia 12e, Robbert Verlinden 24e, Yarno Vandenbroeck 27e, Bram Ualgasi 34e, Alexander Verbist 40e, Senna Pira 43e en Sven Verbeeck 46e. Onze renners waren in elke ontsnapping telkens vertegenwoordigt en drukte als ploeg onze stempel op de wedstrijd met Arne Van Roy als afmaker. Een prachtige overwinning door het prachtige werk van gans de ploeg. In het P.K. van Oost-Vlaanderen werd Kevin Van Hamme 9e, Bram Van Den Haute 16e. Rik Moons werd 73e in het P.K. van Antwerpen in Retie.

    Bijlagen:
    https://picasaweb.google.com/106701852000517313662/6287791310796755633?authkey=Gv1sRgCM7T9_Gr0OXqlgE   

    23-05-2016 om 10:17 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ster der Vlaamse Ardennen - Junioren - 2016


    Rit 1 Opbrakel - Opbrakel

    *******************************

    Met start en aankomst in Opbrakel werd de 1e rit van de Ster der Vlaamse Ardennen verreden met 9 maal de beklimming van La Houppe en een afstand van 115 kilometers. Na 60 km trokken er 20 renners van onder met Yarno Vandenbroeck en Kevin Van Hamme als vertegenwoordigers van onze ploeg. De voorsprong steeg snel boven de 1 minuut voorsprong. Bij ingang van de laatste ronde was het Torsten Demeyere die zijn kans waagde en stand hield tot op de meet. Yarno Vandenbroeck en Kevin Van Hamme werden 20 seconden later 5e en 18e. Arne Van Roy en Bram Ualgasi reden nog weg uit het peloton en eindigden als 24e op 1'32 en Bram werd 29e op 1'51". Bram Van Den Haute die op slecht moment lek reed en Alexander Verbist eindigden op 11'19". in het ploegenklassement eindigden we op een 5e laats op 31 deelnemende ploegen.

    Rit 2 : Ploegentijdrit in Erwetegem.

    ********************************

    Op zondag voormiddag stond er een ploegentijdrit van 7,6 km op het programma. Onze jongens gaven het volle pond en strandden op een 15e plaats op 40 seconden van de winnaars van het Van Moer Logistics Team.

    Rit 3 : Erwetegem - Erwetegem.

    ********************************

    In de namiddagrit werd er 80 km voor de wielen geschoven over 8 ronden. Na vele schermutselingen kwam er een aanval van Bram Ualgasi met Jens Van Overberge en de Nederlander Nick Groot. Op 5 kilometer van de streep en namen tot 10 seconden voorsprong. Op de korte steile klim in St Maria Lierde moesten de 2 metgezellen van Bram Ualgasi de rol lossen en ging Bram alleen door. Even later kon Stef Claes bij Bram aansluiten maar het peloton reed volle bak en de 2 leiders werden gegrepen op 1,5 km van de aankomst. In de laatste bocht op 200 meter van de meet gebeurde er rond de 10e plaats in het peloton een grote valpartij waardoor onze renners die met zijn allen voorin zaten alle kansen verspeelden.

    Rit 4 : St Maria Oudenhove

    ********************************

    De koninginnerit stond op maandag geplant in Sint Maria Oudenhove over een afstand van 100 km met 8 maal de Berendries op het menu. Na 65 km gingen de 2 ploegmaten Sasha Weemaes & Victor Verschaeve op avontuur. In de voorlaatste ronde trokken Tom Vandermosten en Bram Ualgasi in de tegenreactie en sloten vrij snel aan bij de 2 koplopers en de vier hadden 40 seconden voorsprong op het peloton aan de voet van de Berendries. Bij de voorlaatste beklimming van de Berendries moesten Sasha Weemaes en Bram Ualgasi terrein prijs geven en konden het gaatje op het vlakke niet meer dichten en ze werden op 8 km van de finish weer opgeslorpt door het peloton. Vooraan reed Victor Verschaeve op de laatste keer Berendries weg van Vandermosten en won de rit met 4 seconden voorsprong. Tom Vandermosten werd eindwinnaar van de Ster der Vlaamse Ardennen, Yarno Vandenbroeck eindigd in het algemeen klassement op een 17e plaats, Kevin Van Hamme, 23e, Arne Van Roy 29e, Bram Ualgasi 69e en Bram Van Den Haute 97e. In het algemeen ploegenklassement eindigde onze ploeg op een 6e plaats op 31 ploegen.

    18-05-2016 om 11:01 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekenduitslagen

    Weekenduitslagen. ********************* Terwijl 6 van onze renners dit weekend aan de slag waren in de Ster der Vlaamse Ardennen, boekten onze andere renners volgende uitslagen : Hakendover : 15e Sven Verbeeck, 26e Robbert Verlinden, 44e Senna Pira, 45e Seppe Galicia, 49e Rik Moons. Ternat : 10e Dave Verbeken, 34e Tom Van Den Haute. Lummen : 19e Tibo De Mesmaeker, 25e Ibe Braeken. Merchtem : 8e Dave Verbeken, 11e Seppe Galicia, 42e Sven Verbeeck, 53e Pepijn De Strooper, 18e Ibe Braeken, 26e Tibo De Mesmaeker Begijnendijk : 14e Laurent Claeys, 17e Kiano Brusseleers

    18-05-2016 om 08:27 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams-Brabantse Pijl Junioren - 2016

    Met 195 renners werd er gestart in Korbeek-Lo voor de 2e wedstrijd van de Beker van Belgie over een afstand van 118 kilometers. Tijdens de grote ronde waren er verschillende aanvalspogingen maar ze droegen nooit ver. Na ongeveer 40 km gebeurde in de afdaling naar Oorbeek een massale valpartij waar ongeveer 50 renners bij betrokken waren, waaronder Senna Pira, hij moest met allerhande schaafwonden en kwetsuren de strijd staken. In de 1e plaatselijke ronde was Bram Ualgasi de aanstoker van de ontsnapping van 5 man. Wat later kregen zij het gezelschap van 6 renners en de 11 koplopers namen tot 40 seconden voorsprong. Het Avia Team miste de ontsnapping en zette zich op kop van het peloton. Toen de kloof kleiner werd maakte verschillende renners de sprong naar de kopgroep waardoor ze aandikte tot 23 man. Maar het was allemaal verloren moeite, alleen de Australier Harry Sweeny legde er zich niet bij neer en nam 20 seconden voorsprong, waarvan hij er 11 seconden kon overhouden aan de meet. In een pelotonspurt voor de 2e plaats werden Arne van Roy 20e, Seppe Galicia 25e, Bram Ualgasi 26e, Dave Verbeken 39e en Yarno Vandenbroeck 74e. In het ploegenklassement eindigde we op een 5e plaats.



    09-05-2016 om 10:38 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden van donderdag 5 mei

    In het Vlaams Kampioenschap in het Oost-Vlaamse Laarne werd Laurent Claeys bij de 1e jaars Nieuwelingen 14e. Bij de 2e Jaars eindigde Yoni Ualgasi, na een val in de beginfase mooi 10e, Ibe Braeken werd 45e en Tibo De Mesmaeker 76e. Kiano Brusseleers moest met een lekke band de koers staken. De Junioren waren op 2 fronten actief. In Wilsele streden Bram Ualgasi en Sven Verbeek van in de beginfase in de frontlinie, toen ze na 20 kilometers al mee in de aanval trokken. De wedsrijdsituatie veranderde constant door renners die weer vooraan kwamen aansluiten en renners die weer ontsnapten. In de finale ontstond er een kopgroep van 11 renners met Bram en Sven. Wouter Van Ende ging met de bloemen lopen, Bram Ualgasi spurtte 6 seconden na de winnaar naar een mooie 6e plaats van de 93 deelnemers, Sven Verbeeck werd moegestreden 11e, Seppe Galicia 16e, Rik Moons 20e, Senna Pira 21e, alexander Verbist 23e en Robbert Verlinden 57e. In Pepingen kwamen 62 renners aan de start en was het de Nederlander Wout Van Elzakker die vroeg in de koers alleen ontsnapte en tot 50 seconden voorsprong kon nemen, maar door de strakke wind was het onbegonnen werk. Na de hergroepering was het terug Woud Van Elzakker tesamen met zijn landgenoot Willem Bok die 20 seconden voorsprong hadden op Tom Vandermosten en Yarno Vandenbroeck en 45 seconden op het peloton. De 2 Nederlanders liepen verder uit terwijl de 2 achtervolgers terug ingelopen werden door het peloton. Het kopduo kon tot 1'30 uitlopen toen er een reactie kwam van een achtervolgende groep van 7 renners. Bij ingang van de laatste ronde volgden de groep van 7 renners op 40 seconden, en kwamen steeds dichter. In de laatste rechte lijn hadden de achtervolgers de 2 leiders in het vizier maar kwamen honderd meters te kort om te kunnen sprinten voor de overwinning. In een Nederlands onderonsje was het Wout Van Elzakker die het haalde, 11 seconden later won de Australier Harry Sweeny de sprint voor de 3e plaats voor Yarno Vandenbroeck die strandde op een mooie 4e plaats. Dave Verbeken werd 13e, Bram Van Den Haute 21e en Arne Van Roy 27e. Achteraf bleek dat zowel de winnaar Wout Van Elzakker, de 3e Sweeny en 11e Rob Goossens vandaag niet mochten koersen omdat ze vorig weekend deel namen aan een ronde en ze zodoende 4 dagen na de ronde niet mogen uitkomen in competitie en moeten normaal uit de uitslag geschrapt worden. Benieuwd hoe Wielerbond Vlaanderen zal reageren bij deze overtredingen op de sportwet, temeer daar de winnaar in Harelbeke, Gilles Borra eveneens niet mocht koersen.

    09-05-2016 om 10:38 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK Hoegaarden - Nieuwelingen - 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In het P.K. in Hoegaarden kwam er in de 2e ronde de beslissende ontsnapping tot stand, met Wernimont, Van Wilder, Van Mulders, Van Poppel, Ualgasi en Ponsaerts. Nadat de voorsprong even stagneerde rond de 40 seconden, liepen de 6 koplopers stelselmatig verder uit en steeg de kloof op het peloton naar 1'35" en was het duidelijk dat de nieuwe Provinciaal Kampioen één van 6 ging worden. In de voorlaatste ronde probeerden Van Wilder en Ponsaerts hun medevluchters te verschalken en namen 8 seconden voorsprong, maar de 4 renners reden weer het gaatje dicht, waarna Ponsaerts samen met Yoni Ualgasi het nog eens probeerde, maar ook zij kregen geen vrijgeleide. Op 5 km van de meet plaatste Thibauts Ponsaerts de beslissende aanval, Yoni Ualgasi ging alleen in de achtervolging maar werd in de laatste kilometer weer ingelopen door de 4 andere renners. Thibaut Ponsaert won verdiend en is de nieuwe Kampioen van Vlaams-Brabant, Yoni Ualgasi eindigde op een 6e plaats. 3 minuten later werd Laurent Claeys 3e in de pelotonsprint en behaalde zilver als 1e jaars Nieuweling, de titel van Provinciaal Kampioen ging verdiend naar Sebastien Van Poppel, die deel uitmaakte van de kopgroep.

    09-05-2016 om 10:32 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwrode Junioren - 2016

    In Nieuwrode werden Sven Verbeeck 16e, Rik Moons 20e en Alexander Verbist 21e.

    09-05-2016 om 10:30 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oetingen Junioren - 2016

    In Oetingen werd Bram Van Den Haute mooi 2e voor Arne Marit in de pelotonsprint na de Australier Harry Sweeny Kevin Van Hamme werd 9e en Tom Van den Haute 17e.

    09-05-2016 om 10:29 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tour de la base Meuse - Nieuwelingen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Het voorbije weekend namen onze Nieuwelingen Ibe Braeken, Kiano Brusseleers, Tibo De Mesmaeker & Yoni Ualgasi deel aan de Tour du Basse Meuse in de provincie Luik. Yoni Ualgasi kon in de zware laatste rit in Oupeye beslag leggen op een mooie 5e plaats. Zaterdag eindigde Yoni als 27e in de tijdrit en 25e in de namiddagrit. Kiano Brusseleers eindigde als 23e, 25e en 40e in de 3 ritten. Tibo De Mesmaeker kwam uit op een 42e en 49e plaats. Ibe Braeken kon zich als 52e en 54e plaatsen. Het werd tevens een mooie ervaring voor onze deelnemende Nieuwelingen. Laurent Claeys kon niet aanwezig zijn in de Tour du Basse Meuse omdat hij geselecteerd was voor het B.K. Tijdrijden in Borlo. Laurent kwam in Limburg uit op een 21e plaats.

    02-05-2016 om 12:16 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vive le Velo maakte mooi weer dit weekend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Zowel in Sint Joris Weert als in Aalbeke gingen onze Nieuwelingen met de bloemen lopen. In St Joris Weert maatke Tibo De mesmaeker deel uit van de 4 koppige kopgroep op 30 kilometer van de aankomst. Yoni Ualgasi maakte in de laatste ronde de sprong naar het viertal en werd de overwinning onder hun vijfen beslecht. Tibo De Mesmaeker won overtuigend terwijl Yoni beslag legde op een 5e plaats van de 99 deelnemers. Kiano Brusseleers werd 10 seconden later 2e van de pelotonsprint en eindigde als 7e, Ibe Braeken toonde zijn progressie door beslag te leggen op een 12e plaats. In Aalbeke behaalde 1e jaars Nieuweling zijn eerste overwinning door de sprint te winnen van een omvangrijke groep van een 20 tal renners. Een mooie overwinning voor Laurent temeer omdat hij zijn eerste overwinning als Nieuweling behaald in zijn West-Vlaamse geboortestreek. Bij de Junioren in Tollembeek toonde Arne Van Roy zijn puike conditie door als 2e te eindigen in een lastige wedstrijd die gewonnen werd door Yarne Van Gijsegem. Kevin Van Hamme eindigde als 26e. In Rotselaar maakten Seppe Galicia, Bram Ualgasi en Sven Verbeeck deel uit van de 10 man sterke kopgroep. Door het tactisch steekspel in de laatste kilometer konden 3 renners een lichte voorsprong nemen en streden ze voor de overwinning. Een handvol seconden later werden Seppe Galicia, Bram Ualgasi en Sven Verbeeck respectievelijk 5e, 6e en 7e. Alexander Verbist werd 23e, Senna Pira 31e en Robbert Verlinden 43e.

    25-04-2016 om 13:01 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfelingen - Junioren 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Zaterdag in Herfelingen werd Dave Verbeken 5e in de sprint met de 6 koplopers voor de zege. In Sint Joris Weert behaalde Seppe Galicia eveneens een 5e plaats, Alexander Verbist 21e, Yarno Vandenbroeck 29e, Robbert Verlinden 33e en Bram Van Den Haute 41e. Bij de Nieuwelingen in Merchtem kon Ibe Braeken beslag leggen op een 9e plaats op 106 deelnemers. Zondag in Drieslinter maakten Yarno Vandenbroeck en Senna Pira deel uit van de 12 man sterke kopgroep, in de eindsprint werd Yarno 3e, Senna werd 12e, Alexander Verbist 14e en Seppe Galicia 16e van de 100 deelnemers. Dave Verbeken eindigde in Wieze als 20e.

    17-04-2016 om 21:59 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.G.P. Bati-Metallo - Pommeroeul - Junioren 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    In de G.P. Bati-Metallo eindigde de wedstrijd op een massasprint. In Pommeroeul werd er gestart met 193 renners van een Internationaal deelnemersveld. In de grote ronde van 88 km konden 4 renners met o.a. de Luxemburger Michel Ries een voorsprong uitbouwen tot maximaal 1minuut 40. Na 80 kilometers werden de 4 leiders weer ingelopen en begonnen we met een compact peloton aan de 5 plaatselijke ronden. In de eerste ronde waagde Bram Ualgasi zijn kans met 4 metgezellen, zij konden tot 10 seconden voorsprong nemen maar werden bij aanvang van de 2e ronde weer ingelopen. In de laatste ronde probeerde Bram Ualgasi tesamen met de Nederlander Gijs Meyer de massasprint te vermijden, maar ze werden gegrepen in de laatste kilometer. In het massasprint van in totaal 100 renners was het de Italiaan Allesandro Covi die het haalde, voor Wouter Van Ende en de Italiaan Moreno Marchetti Arne Van Roy werd 24e, Kevin van Hamme 53e en Bram Ualgasi 88e.

    Bijlagen:
    https://picasaweb.google.com/106701852000517313662/PommeroeulJunioren2016?authkey=Gv1sRgCLuM6NXTqq2sgQE   

    17-04-2016 om 21:54 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bachte-Maria-Leerne - Nieuwelingen 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Nieuwelingen : Bachte-Maria-Leerne. In het Oost-Vlaamse Bachte-Maria-Leerne werd de wedstrijd beslecht in een massasprint met 62 van de 166 gestarte renners. Nadat Yoni Ualgasi in de laatste ronde solo zijn kans waagde en terug gegrepen werd op 700 meter van de meet, werd er met een gans peloton gespurt voor de zege. Laurent Claeys kon in de massasprint beslag leggen op een 5e plaats, Kiano Brusseleers werd 16e en Yoni Ualagsi 57e.

    12-04-2016 om 09:04 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK Tijdrijden - Stok-Kortenaken 2016

    Tijdens de paasvakantie worden traditioneel in elke Provincie de Provinciale Kampioenschappen Tijdrijden gereden. In Vlaams-Brabant was Stok-Kortenaken de place to be. Bij de Niewelingen behaalde Yoni Ualgasi een 10e plaats, Kiano Brusseleers werd 13e, Tibo De Masmaker 15e en Laurent Claeys was als 16e tevens 3e eerste jaar Nieuweling. Bij de Junioren eindigden Arne Van Roy als 13e, Bram Ualgasi 16e, Dave Verbeken 17e en Robbert Verlinden 30e. In de ploegentijdrit behaalden onze Nieuwelingen Kiano-Laurent-Tibo-Yoni een mooie 2e plaats van de 11 deelnemende ploegen. Bij de Junioren eindigden Alexander Verbist, Yarno Vandenbroeck, Bram & Tom Van Den Haute als 5e ploeg. Bram Ualgasi, Kevin Van Hamme, Arne Van Roy & Dave Verbeken reden samen naar een 2e plaats op 9 seconden van winnaar Cureghem Sportief. In Oost-Vlaanderen behaalde Kevin Van Hamme een 17e plaats van de 54 deelnemers.





    07-04-2016 om 15:39 geschreven door Webmaster  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Foto

    ---Wielerploeg 2017---

    E-mail de Webmaster

    Druk op onderstaande knop om de Webmaster te e-mailen.


    Onze renners


    Foto

    Seppe Galicia - 1999

    Foto

    Rob Meulenijzer - 1999

    Foto

    Robbe Platteeuw - 1999

    Foto

    Bram Van Den Haute - 1999

    Foto

    Arne Van Roy - 1999

    Foto

    Alexander Verbist - 1999

    Foto

    Robbert Verlinden - 1999

    Foto

    Branko Baetens - 2000

    Foto

    Ibe Braeken - 2000

    Foto

    Kiano Brusseleers - 2000

    Foto

    Tibo De Mesmaeker - 2000

    Foto

    Sietze Kuyl - 2000

    Foto

    Manu Maertens - 2000

    Foto

    Yoni Ualgasi - 2000


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs