Inhoud blog
 • bye bye tattoo!
 • 2013!
 • blije gezichten en dozen vol karton!
 • Opgelucht maar geen stap verder...
 • Misschien toch eventjes praten?! :-)
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  just a story...
  About life....
  11-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bye bye tattoo!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Mijn goede voornemens houden lukt aardig, ik weet het we zijn nog maar een dikke week ver, maar ik ben er toch trots op, ben begonnen aan het nieuwe jaar met een tattoo te laten weg laseren, eentje die ik in mijn puberteit (toch al &à jaar geleden ) heb laten zetten en waar ik eigenlijk al een paar jaar mee verveeld zat, mijn vriend vond het nooit zo'n goed idee om die te laten weg halen maar een van mijn voornemens was om dit jaar wat meer aan mezelf te denken, missie geslaagd dus.
  Ook ga ik wat meer dingen doen die ik zelf leuk vind. Ik ga met wat vriendinnen lekker wat eten, een weekje center parcs en sta dus neit meer elke avond te wachten tot hij thuis komt...
  Hij gaat het nooit lang volhouden op deze manier en eigenlijk denk ik dat ik dat niet eens zo erg vind. Ik zie hem graag hoor echt, maar hij is zooo jaloers en bezotterig dat ik er dus echt niet meer vrolijk van word.
  Ik het ebgin van onze relatie vond ik het allemaal nog leuk en schattig maar nu irriteerd het me vooral...
  We zullen dus zien waar het schip eindigd e...

  Ik ben ook heerlijk aant aftellen na mijn weekje vakantie, vanaf de 21ste ben ik een hele week thuis en dan wil ik vanalles doen dat al eventjes op mijn lijstje staat...
  Mijn haren laten knippen, kort laten knippen, zo'n leuke opgeknipte bob, bye bye eeuwige staart dus, de kinder kamer eens grondig uit mesten, er moet echt een deel speelgoed verdwijnen
  en lekker een paar vrouwen films kijken die ook al geruime tijd op de to see lijst staan... Heerlijk een dagje in pyama rond lopen en genieten van mijn verjaardag, want ja ik word deze maand een jaartje ouder en dat vind ik helemaal niet erg! 29 here i come!

  Maar nu eerst nog een weekje hard werken jammer genoeg

  "Vida"

  11-01-2013 om 14:00 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2013!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Endelijk!!! 2013!!!! Het is zover we hebben de feest dagen weer overleefd, echt ik hou enorm van kerstmis en het hele gedoe er rond maar ik ben ook altijd weer zo blij dat die dagen om zijn! De kerstboom staat nog leuk te branden in de woonkamer maar ook hij wordt 1 van deze dagen onverbiddelijk afgebroken! Stekker eruit en alles weer mooi in de doos, inclusief de boom zelf!

  De maand december was zwaar, echt zwaar... Elke dag gewerkt behalve kerstdag en elmke dag onnoemelijk veel cadeautjes ingepakt, en ieder jaar verbazen de klanten me weer met hun vragen, " kan het ander lintje, heeft een ander kleurtjes, zou u misschien geen stickertje met de naam willen plakken, mogen het inpak papier mee na huis of zelfs de vraag of we meteen al hun cadeaus wilde inpakken... Meestal voldoe ik vriendelijk aan hun wensen en ik blijf ik lachen, maar de laatste drie dagen zijn toch moeilijk hoor, dan zou je ze allemaal samen op een raket na de maan willen zetten, maar ja het is weer voorbij en al bij al viel het natuurlijk allemaal wel mee...

  Hebben jullie goede voornemens gemaakt??? Voornemen die jullie ook echt gaan volhouden???
  Nou ik wel en ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik het ook echt ga volhoude,! Dit jaar ga ik eens wat meer aan mezelf denken, doen wat ik
  leuk vind en mezelf eens af en toe verwennen met iets dat ik leuk vind!

  "Vida"

  02-01-2013 om 13:38 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.blije gezichten en dozen vol karton!
  Sinterklaas was een succes voor de kids! De gezichtjes toen ze onder kwamen! geweldig gewoon, ze waren overal even blij mee en kwamen meteen tot het besluit dat de gezelschaps spelletjes die ze beide gekregen hadden voor hun beide waren en dat deed de mama dan weer deugd, op zo van die momneten ben ik echt trots op ze! Natuurlijk lag het hele huis vol met karton en plastiekjes van het speelgoed dat ze hadden uitgezocht en ook werd er dit weekeind voor ene keer eens onder gespeeld ipv boven!
  Ik vond het ook super leuk, we hebben het hele weekeind spelletjes gespeeld en er echt van genoten, we zouden dat allemaal wat meer moeten doen ipv een filmpje opzetten of aan de pc hangen, maja we zullen zien hoe lang we het volhouden.

  De discussie ten huize "vida" hebben we voorlopig even opgeborgen maar het laaste woord is er natuurlijk nog lang niet uit.
  Ik denk dat we beide even tijd nodig hebben om na te denken over wat we in het leven willen en of dat kunnen af stemmen op elkaar;..
  De ene dag zie ik het allemaal rooskleurog maar op andere dagen denk ik echt dat we niet gaan redden.
  De tijd zal het uitwijzen zeker????

  Nu gewoon genieten van de kerstdagen en zorgen dat er cadeautjes onder de boom komen , al zal dat zeker geen probleem zijn!

  "Vida"

  11-12-2012 om 16:34 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgelucht maar geen stap verder...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Kennen jullie die dat gevoel dat je 2 stappen vooruit doet om er dan meteen weer 1,5 terug te zetten... Vermoeiend is het!

  Ik heb even zin om even lekker te mokken, eens goed te gillen of lekker te stapvoeten, je kent dat wel even je frustraties eruit gooien
  en eigenlijk niet eens weten wat ze zijn... Zo voel ik me dus na ons gesprek van gisteren.
  Het gesprek ging eigenlijk heel vlot, we hebben beide eruit gegooid wat we voelen en wat we denken, wat we willen en niet willen.
  En toch niet niet onbelangrijk, ik heb in best wat dingen gelijk gekregen!
  Toch heb ik gevoel dat we niet verder gekomen zijn, toch niet verder dan we al waren, ok het gesprek heeft me een beetje opgelucht maar een echte oplossing is er niet gekomen. Het dilemma is nog steeds hetzelfde, hij wilt gaan skien maar ik moet thuis blijven. Een weekeind met een vriendin en
  de kinderen na center parcs of aanverwanten kan misschien nog wel maar ik moet er niet aan denken om de landsgrenzen te overschrijden! Terwijl hij dat zelf dus wel gaat doen e... (3 zelfs!!!!)
  Ik had op een gegeven echt wel door dat de beslissingen genomen waren en heb de strijd dan ook opgegeven, ik heb en wel klaar en duidelijk gezegd dat de keuze bij hem ligt, maar dat hij niks moet doen wat ie zelf ook niet wilt, zijn antwoord was "ja dan moet ik eigenlijk niet gaan skien" en daar heb ik enkel maar eens bij geglimlacht... Verder moet ie het zelf maar even uitzoeken....

  Einde gesprek... Begin heerlijke vrij partij.... Ja hij heeft 1 blz 50 tinen grijs gelezen en geloof me dat waren er drie teveel hahahah Maja ons bed leven is dik orde en ik laat me graag verassen, een van de positieve dingen in onze relatie dus. Ik had gisteren dus ook zoiets van " wat we gehad hebben pakken ze ons niet meer af".
  Deze morgen opgestaan en besloten dat ik er eventjes niks meer over ga zeggen en hem de beslissing over dat skien dus echt wel zelf ga laten nemen, maar me ook voorgenomen om mezelf niet meer aan de kant zetten voor hem, ik ben nog een jonge meid die best ook van het leven genieten mag en dingen mag doen die ik leuk vind zonder daar toestemming voor te vragen.
  We zullen wel zien waar we eindigen.

  Morgen avond mogen de kindjes hun Bord zetten voor de sint, ik weet niet wie het spannendste vind, de kids of ik, ik ben altijd zo nieuwsgierig na hun gezichten en reacties, heerlijk vind ik dat om te zien hoe blij zijn!
  Morgen mag mama dus weer voor de sint spelen, spannend!

  "Vida"

  06-12-2012 om 15:58 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misschien toch eventjes praten?! :-)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is een ontzettend drukke week geweest, bij ons beide, de zaken lopen goed en dat is leuk maar het brengt dus ook heel wat werk mee.
  Vrijdag is de dag dat de beslissing over de ski vakantie moet vallen, dus we moeten er toch eventjes over praten. Ik heb er niet veel zin in, maar met er niet over te praten komen we natuurlijk ook nergens e...

  Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet, ik wil hem heel graag laten gaan, want ik weet hoe leuk hij het vind, maar langs de andere kant vind ik dat ie maar gewoon thuis moet blijven, aangezien hij niet wilt dat ik een weekje alleen weg ga... Ik vind dat je toch nog altijd met dezelfde maten en gewichten moeten meten en ook niks moet doen dat je zelf niet wilt, dus vanavond toch maar even op tafel gooien. ;-)

  Mijn schoonbroertje heeft intussen zijn intrek bij vrienden genomen, hij jammer genoeg alles moeten achter laten bij zijn nieuwe ex vriendin....
  Ze hadden samen tweedehands meubels gekocht en nog andere spulletjes maar daar heb je dan natuurlijk geen aankoopbewijs van en aangezien
  het app op haar naam staat zijn de spullen ook voor haar... Ik vind het wel lullig voor hem maja niks aan te doen blijkbaar.

  Verder hebben we het dit jaar lekker rustig met de kerst. Op kerst avond gaan we lekker eten bij het schoonzusje en haar man en op kerst dag gezellig bij mijn ouders...
  Ik heb er zin in! die cadeautjes de sfeer de kerstboom, ik vind het allemaal reuze gezellig!

  Maar eerst nog even hard werken (oh ja en niet te vergeten dat we dat gesprekje toch eventjes moeten gaan hebben!)

  "Vida"

  05-12-2012 om 12:05 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horen zien en zwijgen...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hoe los je dilemma's op??? Door er niet over te praten natuurlijk Nee ik weet het! Het lost niks op maar het zorgt er wel voor dat nu lekker
  eventjes rustig is en dat is ook wel fijn.

  Deze week hebben we een kinderloze week, maar door de drukte op zaak hebben we elkaar nog niet veel gezien om niet te zeggen bijna niet.
  Dan begin je elkaar dus toch een beetje te missen, ok je slaapt samen in 1 bed maar een echte conversaties is er niet. alles beperkt zich tot de hoognodige info...
  Nu deze "hoognodige info" was deze week toch best heftig, niet voor ons maar wat er nu toch allemaal gebeurd zo net voor de kerst dagen, zijn jongste broertje heeft terug intrek genomen in het ouderlijke huis, nadat hij pas een maand of twee geleden is gaan samen wonen, zijn nieuwe grote liefde ziet het niet meer zitten, ze heeft de deur dan ook achter hem dicht gedaan maar wel alle bezittingen gehouden, ja dan weet je toch even niet wat te zeggen, nu ben ik iemand die wel een eigen mening heeft maar niet iemand die zich overal mee bemoeit dus ik wacht gewoon op het volgende nieuws...
  Zijn andere broer word voor derde keer papa bij de derde vrouw en dat op zijn dertigste!!!! Hij kent die meid ook nog niet zo lang maar dat is blijkbaar ook niet belangrijk... Nu dit onderwerp ligt heel gevoelig want het blijft zijn broer natuurlijk maar ik zou hem graag een knip beurt (sterilisatie) voor de kerst geven hihihihiih

  Zo word ik maar weer eens met mijn neus op de feiten geduwd, nergens is het rozen geur en maneschijn

  Ik hoop dat het nu eventjes rustig blijft want aangezien ik een cadeau:kook shop werkt komt er voor ons een hele drukke periode aan!
  Elke dag werken en cadeautjes inpakken tot ik geen strikje meer zien kan ;-)
  Een zware periode maar wel een leuke periode, ik kan er echt van genieten om de mensen te zien rond snuffelen op zoek na dat ene perfecte cadeau, als het daarna ook nog mooi word ingepakt zijn ze de gelukkigste mensen ter wereld! zalig toch!

  Op na de kerst dus!

  "Vida"

  30-11-2012 om 11:36 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ski dilemma...
  Het ski dilemma (dat elk jaar terug komt!) is weer aan de orde...
  Voor alle duidelijk mijn partner is een winter mens (skien, jenever en vooral apres ski!) en ik ben een zomer mens.
  (mohito, 1001 bikini's en mohito's!)
  Nu int begin was dat allemaal geen probleem maar na een tijdje (weekje of twee s-)) vond mijn partner het toch niet zo heel leuk dat ik ging salsa dansen, oftewel met een andere man ging dansen, nadat hij me beloofde om snel met me te gaan salsa dansen gaf ik mijn salsa cursus dus op, no dancing for me anymore, elke maand zat ik te wachten op het nieuws dat hij gezellig met mij aan een nieuwe cursus ging beginnen, ongelooflijk naif van mij want dat is natuurlijk nooit gebuerd.
  het salsa dansen heb ik niet terug ogenomen want ik wil natuurlijk geen ruzie in huis, maar ondertussen gaat hij wel vrolijk skien elk jaar een hele week met mensen die ik amper ken! elk jaar laat ik me weer wijsmaken dat het de laatste keer is en dat volgend jaar toch echt wel samen iets gaan doen, NIET DUS!!!! Maja ondertussen is het voorschot voor dat ski reisje alw betaald en heeft ruzie maken alweer weinig zin, hij weet wat ik ervan denk en hoe ik mij voel dus ik vind het niet nodig om erover te blijven discusieren...
  Nu had ik dus zoiets nou hij gaat skien, leuk! maar ik ga ook, nu ben dus op mijn gemakje aant rond kijken voor eventueel een leuke groepsreis ofzo en ja nu komt het, dat zint hem natuurlijk helemaal niet!
  Hij vind dat dat iets helemaal anders is, ik snap het niet want vakantie is tenslotte vakantie e... Gevolg hiervan,
  ik voel me ongelooflijk slecht en begin weer te twijfelen, misschien moet ik maar gewoon thuis blijven...
  Maar wanneer ga ik dan mijn dromen kunnen waarmaken.... Ik kan toch niet maar steeds blijven wachten tot eindelijk eens zin en tijd heeft om met mij iets te gaan doen????

  Ik heb hem ook een paar keer gezegd, doe niks dat je zelf niet wilt, maar hij redeneert helemaal anders, de dingen die hij wilt doen en doet, zijn normaal en de dingen die ik doe zijn abnormaal?????

  pff en zo blijven we aan de gang, toch ga ik deze keer maar eens doorbijten want voor ik het weet ben ik 80 en de wijk niet afgeweest

  "Vida"
  27-11-2012 om 11:37 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eer aan mezelf gehouden!
  Giteren avond in de auto onderweg na huis even flink gehuild... de emoties van de week er eventjes uitgegooigd. Toen ik thuis stopte, heb ik mijn mooiste glimlach opgezet en de douche ingekropen, vast besloten om zeker mee na dat feestje te gaan. De kids lekker na oma om te logeren en ik in mijn little black dress (totaal over dressed voor een vat ) en high heels de auto in, klaar om me na het feestje te sleuren.
  Mijn goede voornemen deden duidleijk hun werk heel goed, de vriend was serieus onder de indruk en keek  me eindelijk nog eens met glinsterende ogen aan, de complimnetjes vlogen me rond de ogen.

  Op het feest werden de rollen eens omgedraaid, zijn werk collega's en vrienden kwamen allemaal een babbeltje doen en er waren er zelfs die even op de foto wilde... ja ja mijn eigen minute off fame! hahaahah Mijn partner is dus geen moment van zijde geweken! zelfs de alcoholische drankjes werden door hem afgewisseld door spa's en col.

  Toen kwam het moment dat mijn nieuwe schoonzusje haar intreden deed, dat was mijn kans, ik was vast besloten om haar voor te zijn, ben meteen op haar afgestapt en een praatje met haar gedaan en heel beleefd en met de glimlach gevraagd of ze eigenlijk wel kon praten beetje gemeen misschien maar het effect ervan was positief, ze lachte en vertelde zlef meer dan ik wilde weten en tegen mijn partner heeft ze heel beleefd hoi gezegd en toen is ze gewoon verder gaan praten met de rest van de mensen.

  Voor mij een overwinning, een moment van euforie... Laten we hopen dat het niet bij een een malig moment blijft ;-)

  Ik heb zelfs niet moeten vragen om na huis te gaan,misschien gaan we al die vluchtheuvels toch nog overwinnen...
  ik hoop het en blijf nog even hopen en afwachten... Liefde is een werkwoord e zeggen ze nou hier is het bijna een full time job, eentje waarbij ik morgen dus even een dagje vrij heb, letterlijk en figuurlijk

  "Vida"
  25-11-2012 om 20:41 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOOS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  BOOS ben ik!!!! Of nee wacht boos is misschien het verkeerde woord, ik ben teleurgesteld, teleurgesteld in mijn partner...
  Na 2 jaar vechten en struggelen voor onze relatie om samen een middenweg te vinden in ons nieuw samen gesteld gezien heb ik soms echt het gevoel dat alles voor niks is geweest...
  Iets meer dan 2 jaar geleden heb ik hem leren kennen, hij kwam net uit een relatie met een dochtertje van toen net 2 en ik was bijna vier jaar alleen met een zoontje van toen bijna vier..
  Verliefd worden is een makkie, maar een relatie uit bouwen met twee kleine kids en beide een verleden met de inhoud van een vrachtwagen dat is iets anders...
  We hebben ruzie gehad, gevochten, gehuild en gelchen, met slaande deuren vertrokken om weer terug binnen te sluipen als de boosheid weg was...
  Een half jaar geleden kwam het keer punt voor mij, ik was moe gestreden en gevochten, ondanks de liefde zag ik het niet
  meer zitten, we waren echt twee verschillende mensen met verschillende interesse en een andere manier van opvoeden, ik wilde niet meer verder, ik wilde geen scheldpartijen meer geen ruzies en nachtenlang huilen... Ik wil een gewoon gezin, zonder te veel tralalala....
  We hebben er toen heel lang over gebabbeld en gebabbeld en gebabbeld
  We hebben beide voornemens gedaan en afspraken gemaakt en ons toen voorgenomen om het nog ene keer te proberen.

  Tot nu toe ging dus wonderbaarlijk alles heel goed, genoten van een zalige gezinsvakantie, een weekeindje weg met ons twee en thuis liep alles op rolletjes en nu 1 stom voorval zet weer de hele wereld op zijn kop...

  Zijn broer, heeft weer een nieuwe vriendin, een leuke knappe meid, tenminste dat dacht ik... Ze heeft haar netjes voorgesteld en ik probeerde een leuk gesprek met haar te voeren, maar ipv dat ze blij was dat er iemand met haar babbelde, bekeek ze me eens van top tot teen en zei vervolgens NIKS... Nu ben ik heel geduldig, dus volgende keer
  probeerde ik het gewoon nog eens, wat deed ze... Ze stond op zei niks en liep gewoon weg... Ik voelde de irritaties in mijn buik al borrelen maar maakte me er nog niet heel erg druk over...
  Het bedrijfsfeestje was heel leuk en gezellig maar we miste iemand idd, de nieuwe vriendin. Tegen middernacht kwam cinderelle (zonder glazen muitjes) binnen en ging vervolgens moederziel alleen aan de bar zitten terwijl iedereen gezellig aan een tafeltje zat... OP dat moment dacht ik echt van, oke dit komt niet meer goed... 20 min zat ze daar om vervolgens op te staan na onze tafel te lopen en zich bijna op mijn partner te storten!!!!!! Ik wist niet waar ik had, hij lachte er eens mee en vond het wel goed, zo ging het dus de rest van de avond, haar vriend stond er een beetje dom bij en ze heeft de hele avond lopen lachen en praten tegen mijn partner, nu op het eerste moment hd ik nog zoiets van oke, ze voelt eindelijk een beetje op gemak en liet ik het wat gebeuren, maar toen ik die avond ook weer eens een gesprekje maar haar wilde aangaan (poging nr 101356587!) kreeg ik gewoon weer GEEN ANTWOORD!
  Ik was boos en teleurgestekd zeker omdat mijn partner en ik het er vershillede keren over gehad hadden en hij toch allemaal maar mooit liet gebeuren. Dit is nu dus al negen maanden bezig, niemand krijgt een woord en mijn partner krijgt alles en hij doet vrolijk mee....
  Vandaag dus een weer een verplicht nr'tje (feestje van de broer) en ik heb al een week buikpijn omdat die toestanden eigenlijk nog niet meer wil aan zien...
  Hij zei deze morgen al vrolijk, oh maar als je vanavond niet mee wilt dat is niet erg hoor, dan ga ik wel alleen....
  ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik heb blijkbaar toch een verkeerde keuze gemaakt, wat moet ik nu doen, blijven of toch maar weer de deur achter me dichtdoen en de sleutel nog maar eens weg gooien voor een paar jaar... Ik geef me altijd volledig en krijg er bitter weinig voor terug...
  Niemand is perfect, dat weet ik ook, maar ik zou zooooo graag eens op de eerste plaats komen ipv de tiende

  "Vida"

  24-11-2012 om 10:35 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boobjobs en fillers
  Klik op de afbeelding om de link te volgen net even een vriendinnetje binnen gehad, super knappe vrouw, moeder van drie prachtige kids, lekker lijntje en nep boobs, maar dan  bedoel ik ook nep boobs! Ik vind ze prachtig maar we moeten wel eerlijk zijn, je kunt er niet naast kijken, letterlijk en figuurlijk, ik denk dat ze ondertussen (yep vijf vergrotingen ondertussen al!) op een pronte G-cup zit... Ze is het type a la kim kardashian... even mooi en prachtig!
  Toch werd het deze morgen duidelijk dat de winter blues echt wel hun intrede gedaan hebben, ze stond haar lippen te tuiien en aan oren te trekken zodat we ongeveer een idee hadden van wat de face-lift voor haar zou doen... Allemaal best graapig want dat leverd natuurlijk hilarische beelden op.. Ze heeft dus echt een spaarboekje waar ze sinds jaar en dag  netjes elke maand een vast bedrag op zet, enkel en alleen voor de dag dat ze denkt dat het zo echt niet meer verder kan, dan gaan ze aan de lift... Voorlopig stelt ze het nog met botox... Je ziet er niks van, dus is het dan wel effectief????
  Een discussie zonder einde...

  Dan komt de vraag "Vida, zou jij het ook doen?" Ik ben tien jaar jonger, dus botox is nog niet aan de orde en een face lift zeker niet, maar ik denk dat ik het idd ook zou overwegen als het nodig is... Al ben ik toch ook  wel een beetje bang om eruit te gaan zien als catwoman

  Och ja de tijd kunnen we niet tegen houden en de rimpels waarschijnlijk ook niet maar wanneer moet je aan plastische chirurgie gaan denken, als jij vind dat het nodig is, als de bouwvakkers niet meer na je fluiten of als de mensen je tien jaar ouder schatten of gewoon helemaal niet...
  Nu, ik ben op het punt in mijn leven dat ik mezelf mooier vind dan 10 jaar geleden, maar wel steeds meer begin
  te twijfelen aan hangende billen armen (flabberarmenengebubbeldebille(tjes!)).... en wat er nog meer niet meer zo straks is, maja zo heeft iedereen natuurlijk wel wat e...
  Laat ik maar een begint met MEGA grote corrigerende onderbroek, die de billen zo lekker lift en als die broek dan uit moet, dan doe ik de lamp ook gewoon uit ;-)

  "Vida"

  23-11-2012 om 12:16 geschreven door Vida  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!